Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Seminar: Magnet Srca Na ovom seminaru se polaznici obučavaju da preko natalnog horoskopa imaju uvid u nasleđenu energetsku strukturu. Seminar je organizovan tako da kroz lično iskustvo svaki polaznik može prepoznati zakonitosti svojih energetskih centara kao i tehnike isceljivanja. U nedelju, 29. septembra od 16h do 20h, dr Lea Imširagić će održati predavanje iz modula Energetska Astrologija, a ovaj seminar će biti predviđen za rad na 4. čakri, ili tj Mesecu. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Seminar: Tehnologija svesti Meseca Tokom kursa Tehnologija Svesti praktikovaćemo određene vežbe koje će nam omogućiti da celu oblast Energetske Psihologije oživimo u svom svakodnevnom životu, u odnosima sa ljudima, ličnom odnosu prema poslu, finansijama, i pre svega prema sebi. Aleksandar Imširagić će održati seminar iz Tehnologije Svesti na temu 4. čakre ili tj Meseca, u nedelju 29. septembra od 12h do 15h. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Predavanje i promocija knjige: Anđeli Zodijaka Svi imamo određenu svetlosnu prirodu, što je u suštini priroda naše Svesti, jer Svetlost predstavlja kvalitet Svesti. I svako od nas ima svoju energetsku strukturu, odnosno svoj energetski zapis kojim privlači sve događaje u svom životu. Čovek je spoj Neba i Zemlje i predstavlja energetsku matricukoja nosi čitav niz svih njegovih sećanja. Aleksandar Imširagić će održati javno predavanje o Anđelima Zodijaka uz istovremeno predstavljanje istoimene knjige, u hotelu Tulip Inn Putnik.
» prikaži celu vest
Kurs: Anđeli Zodijaka “Radost je emocija koju stvara svetlost. Svi astrološki pokazatelji koji opisuju inerciju bića u natusu, govoreći o njegovim nesvesnim potrebama – što ukaz sudbine jeste – dobijaju svoj smisao i srećan ishod onda kada su prožeti svetlošću. Svetlost je inteligentna sama po sebi, a osnovna jedinica inteligencije svetla jeste Anđeo”. Sedmomesečni kurs Anđeli Zodijaka počinje u subotu, 28. septrembra od 12h do 19h na Kepler Institutu. Moguće je pohađati i online.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Hronike neba

Od 11. do 18. Maja 2015.

Sa Merkurom u Blizancima mnogi su očekivali više zabave, više druženja i više lakoće u pričama. Međutim, ono što je moglo da vas iznenadi od Merkura u Blizancima jesu mnoge potpuno nevažne priče i informacije koje vas nisu nasmejale, već razdražile i možda uznemirile. Iskreno, ništa od toga nije bilo važno ili bitno, ali Blizanci takvi kakvi jesu, od svakog će trača napraviti senzaciju. Tih je ovaj Merkur bio (Merkur u Biku), ali u Blizancima kao da je ušao nesigurnim korakom i dok se koraci ne usklade i ravnoteža ne uspoostavi, malo može turbulentnije biti.

Ono što se dešava ove sedmice i što će biti naglašeno jeste upravo uspostavljanje ili bar pokušaj da se neke stvari dovedu u fokus, usmere ili konkretizuju na određenu stvar ili misao. Pored Merkura, Blizance će dodatno aktivirati Mars koji će već drugog dana ući u ovaj znak i neke probuditi, ali neke prilično opteretiti. Iako Mars nije imao dobro dostojanstvo u znaku Bika, u vazdušnom – mentalnom znaku se prilično dobro snalazi, ipak može doći i do preterivanja. Kao što znamo vazduh potpiruje vatru i ona lepo gori, ali preterane vatre mogu izazvati požare i katastrofe.

Ove se sedmice moramo učiti kako da kontrolišemo svoje vatre. Izazova može biti, najviše u komunikaciji, saobraćaju, ali i tehnici, pa je zato najbolje da preispitamo sebe i koliki kolerik u nama živi.

Prvog dana sedmice dok je Mesec još u Znaku Vodolije, želećete druženje, bićete puni ideja, ali ćete istog trenutka menjati i predomišljati se. Ma šta želeli da ostvarite i ma koliko osećali u sebi da baš tog dana trebate krenuti na put ili započeti sa realizacijom dugo očekivanog posla, bolje je da tog dana sebe zaposlite u svakodnevnim obavezama i posvetite se rutinskim stvarima, a realizaciju novih ideja, odložite za dugi deo sedmice. Prvog dana je Mars na poslednjem stepenu Bika i vrlo je osetljiv tada. Kada je novac u pitanju može doći do izvesnih gubitaka, jer Bik govori o materiiji, a poslednji 29° uvek je priča nekih tajni, gubitaka i rizika.  

Drugog dana Mars će ušetati u znak Blizanaca i u narednom periodu u mnogima probuditi akciju, želju za čitanjem i aktiviranjem u smislu kretanja i putovanja. Međutim, paralelno sa Marsom i Mesec ulazi u znak Riba, pa nećete odmah osetiti onu pravu Blizanačku energiju, već će sve biti vrlo zamršeno i konfuzno. Tih dana vam se mogu desiti ispadi u smislu kominikacije. Zato pazite šta govorite i kome govorite, jer lako može doći do konflikta zbog nesporazuma ili nestrpljenja da se sagovornik sasluša. Mesec u Ribama će vam doneti presenzitivnost, pa vas svaka sitnica i najmanja gruba reč mogu jako povrediti. Snovi vam se mogu pojačati, odnosno možete preživljavati svakodnevne aktivnosti i u snovima, što je opet dodatno mentalno i psihičko opterećenje i umor. Pokušajte, ma koliko vam to u tom trenutku bilo teško, da sve što vas muči ili pritiska, ignorišete ili stavite po strani sagledavajući iz drugog ugla kao da to što vas muči, ne muči vas i da to što jeste zapravo niste vi.

Vodiće vas puno Mesec u Ribama, pa ukoliko ste rastrojeni, tužni ili pod nekim jakim medikamentima (Mesec u Ribama) izbegavajte vožnju i generalno putovanja, ako baš ne morate. Mars u Blizancima voli brzu vožnju, rizike i preticanja, jer sve je za njega jedna velika igra (Blizanci), ali trenuci opuštanja i nepažnja mogu nekog koštati i života. Takođe, svako psihičko rastrojstvo može biti uzrok gubitka kontrole i izazivanja nezgode. Zato se tih dana primirite, pritajite kao što su i Ribe tihe, ne izazivajte i ulazite ni sa kim u raspravu, jer svaka će se polemika pretvoriti u veliku raspravu. Mars je oštar i britak na jeziku, a ponekad može  poput sablje biti bolan. Iskoristtite svoje mentalne aktivnosti i sposobnosti i usmerite ih u neku vrstu učenja, čitanja određenje literature ili se jednostavno upišite na neki ikurs ili školu (Mars u Blizancima). Ideali dani su za to druga polovina nedelje kada Mesec bude ušao u znak Ovna i time pokrenuo jednu mušku zdravu energiju. Upišite se na sport i pokušajte da budete istrajni u tome što započinjete (Blizanci – promenljivi znak).

A za kraj nedelje, tačnije u subotu, Venera će biti sva čarobna i zanosna i na nebu stvoriti idelanu atmosferu za ljubav i romansu. Ovo su takođe i odlični dani da ispravite ako ste imali nekakvog nespoorazuma s početka sedmice. Mesec se složio sa Venerom da je vreme za ljubav, pa iz znaka Bika sekstilima podržava ova lep vodeni trigon (Venera trigon Neptun). Venera sva od osećanja i ljubavi stvorena, u duši sanjar, u srcu maštar, a opet realna i racionalna. Setnim očima pogledaće svoj izvor inspiracije, a ruka će sama krenuti da ga dodirne i oseti dodir prave iskonske ljubavi. Neki će doživeti vrlo inspirativne i nežne trenutke s partnerom, ali drugi će potpuno nesvesni jačinom svoje inspiracije, napisati divne ljubavne stihove, naslikati njegov potret ili na sličan način svoju kreativnost ispoljiti. Šta god budete imali tih dana, kakva god vam bila nedelja, jedno je sigurno, sve će se zaboraviti onog trenutka kad u vaš život Venera sa Neptunom bude zavladala. Mesec se polako približava Suncu i sve za trenutak treba utihnuti, zato se prepustite ovim čarobnim, ljubavnim i kreativnim trenucima sa Venerom.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD