Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Kurs: Karmička Astrologija Budućih Života Od 21. novembra na Kepler Institutu počinje šestonedeljni kurs iz Karmičke Astrologije Budućih Života. Neke od tema ovog kursa su Petlje Budućeg Života, Otvaranje Budućeg sećanja, Duša Budućeg života, Lice Buduće inkarnacije, Hiron – Kosmička Duša i Lanac Budućih inkarnacija. Kurs se može pohađati redovno ili online.
» prikaži celu vest
Kurs: Psihološki profil, ljubav i brak u natalnom horoskopu Na Kepler Institutu, 26. novembra će početi dvomesečni kurs iz natalne astrologije. Na ovom kursu će se, kroz izučavanje astroloških serija, učiti o slikama odnosa različitih planeta, kuća i znakova koji nam govore o predispozicijama u ljubavi, zatim braku, periodu koji povezuje ljubavnu vezu i stupanje u brak, a pre svega toga – psihološkom profilu natusa. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Dvodnevna radionica: Isceljenje Unutrašnjeg Deteta Da li ste spremni za duhovnu avanturu kroz isceljivanje i duboku integraciju? Pridružite nam se u dubokom i moćnom vikendu radosti, isceljenja i ličnog rasta uz pomoć neverovatnih Wild Earth Animal esencija i njihovog tvorca, šamana Danijela Mejpla (Daniel Mapel) iz Virdžinije koji živi sa životinjama u šumi i komunicira sa njima. Njegov rad je dobio međunarodno priznanje za svoju originalnost i sposobnost da na licu mesta pravi izuzetne promene.
» prikaži celu vest
Predavanja u Kini Od 22. novembra do 24. novembra 2019. godine, održava se prva Međunarodna Astrološka Konferencija u Pekingu, Kini. Tom prilikom, Aleksandar i Lea Imširagić će po prvi put držati predkonferencijske seminare 21. novembra 2019. godine.
» prikaži celu vest
Full Moon Project - Usklađenost Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Usklađenost“ koja će se održati u utorak, 12. novembra s početkom od 19h, u hotelu Tulip Inn Putnik. Ovaj Pun Mesec radi na usklađenosti ta dva dela kod nas i u okviru njega, otkrivamo svoju viziju koja je dovoljno prihvaćena na polju naše energije da možemo da je ostvarimo.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 04.05. do 11.05.2015.

Prošle nas je sedmice Merkur počeo uveseljavati svojim pričama i šalama (Merkur u Blizancima), a kako je i Venera u istom znaku, pričalo se puno i o ljubavi. Neki su se našli u dilemi između dva partnera koji su ih jednako inspirisali i ispunjavali, drugi su želeli da se opredele, ali nisu imali dovoljno snage, a kod trećih je dominirao Blizanački detinji duh i samo se poigrali koketirajući sa mnogima, ali ostali svoji i samostalni. Pokrenute su mnoge priče, ali o novcu se još uvek raspravlja (Sunce u Biku).

Ove se sedmice neke stvari menjaju, ljubav i emoocije će postati prilično naglašene, pa je zato najbolje da u prvoj polovini sedmice donesete neke važne odluke i ako je bilo dilema, sada se moraju rešiti. Venera krajem sedmice ulazi u znak Raka i otvara jedno potpuno novo poglavlje u ljubavi. Blizanačke i neozbiljne ljubavne priče ostaće daleko iza vas, sada će vašim srcem zavladati potpuno novi osećaji ljubavi, a vaš dom (Rak) ispuniće cvetne boje i miris prelepih prolećnih pupoljaka (Venera u Raku).

Ono što će takođe biti naglašeno u ovoj sedmici to su odnosi. Prvih dana biće na ispitu vaš ego i nivo svesti (Sunce kvadrat Jupiter, trigon Pluton) kao i sposobnost da menjate sebe. Drugi deo sedmice je ostavljen za Veneru, uređenje doma i gartena, prijatnih trenutaka sa voljenom osobom kod kuće ili za porodične i rodbinske susrete (Venera u Raku).

Sam početak sedmice započinje opozicijom između Meseca i Suunca, što odmah nagoveštava jednu opozitnu priču u partnerskim odnosima. Ovaj aspekt govori o izazovu, o situaciji ili događaju u kojem ćete se naći, a koji će od vas tražiti određene promene. Sunce će početkom sedmice imati kvadrat sa Jupiterom što može pokrenuti mnoge teme o novcu, preteranom trošenju ili nemarnom ponašanju prema materijalnim stvarima. Takođe, pokrenuće se mnoga pitanja o vašim ili partnerovim kvalitetima i talentima i koliko se oni zaista vrednuju ili se koriste na beznačajne stvari. Jupiter sa Suncem odnosi se na ego, precenjivanju sebe, ali i na razočaranost u život i ideale. Možete i sami sebe naći u trenutku kada svoj život sagledavate iz drugog ugla i shvatite da svoje snove i želje, ideale i sve ono kako ste svoj život zamislili, otišao nekim sasvim drugim tokom. Ukoliko shvatite tih dana da su vaše želje i snovi na jednoj, a stvarnost na drugoj strani, bilo da se radi o poslu, talentu ili bračnom partneru – vezi, vreme je da zastanete na trenutak i svesno promenite prvo svoju svest i zamisli iz korena, pa tek onda da krenete u njihovu promenu (Sunce trigon Pluton).

Nakon kvadrata sa Jupiterom Suncu će se osmehnuti Pluton, i kao Fenix iz pepela mnogima će pružiti drugu šansu za novi početak. Ono što je otežavajuće kod Plutona je to što on zna biti bolan čak i dobrom aspektu, ali dobro je da kad pravi bilo kakav kontakt – aspekt sa svetlima (Suncem ili Mesecom), jer tada sigurno donosi promene. U ovom slučaju ovo su izuzetno dobre promene samo se trebate prepustiti Univerzumu koji od našeg mentalnog novoa sigurno zna i više i bolje. Poklonite tih dana više pažnje autoritetima, ljudima koji su na položaju, šefu, suprugu ili ocu. Možda neće u svemu biti u pravu, ali vaše nije da tih dana sudite, već da se priklonite i da prepustite volju (Sunce) drugom. Skromnost i posvećenost su tajne vrline koje nose ključ za večnu sreću.

Druga polovina sedmice je Venerina. Sa ulaskom Meseca u znak Jarca i Venera će doživeti svoje promene. Ulazak u znak Raka za mnoge Rakove značiće ljubav, a za one Venerijanske tipove, ovo je vreme emocija, osećanja, vreme zaljubljivanja i predavanja. Venera u Raku opisuje jake i emotivne ljubavi. Strasti će takođe biti naglašene, a sa njima i potreba za partnerom, za odnosom i bliskošću. Ukoliko ste dugo bili sami ili su vas zabavljala koketiranja (Venera u Blizancima), sada ćete se zaljubiti. Sada će neko iz vašeg bliskog okruženja (Rak – kuća) osvojiti vaše srce i zapaliti plamen ljubavi. Vreme je da se opustite, vreme je da svoje emocije stavite u prvi plan i da se, ma šta onaj Merkur pričao (Merkur u Blizancima), prepustite uživanjima i onome što se ljubav zove.

Mnoge će uhvatiti manija prolećnog spremanja, što u mnogim momentima i nije tako loša ideja, jer sređivanjem doma sređujete svoj emotivni nivo, pa bi bilo dobro da svoju kuću ispunite svežim prolećniim bojama i cvećem. Obavežite se da ćete imati bar jednu Veneru (cvet) u svom domu koju ćete zalivati, negovati i brinuti o njoj. Na jednom nivou to je uređenje doma ili kuće, briga o kućnom cveću, bašti, a na drugom nivou to je čistota duše, emocija i osećanja ili briga i odgovornost o nekome koga volite i za čiju ljubav ste samo vi odgovorni.

Merkur će se javiti krajem sedmice da nekome pomrsi konce, zavede pričom, izbegne istinu ili izgubi neki važan papir, dokument ili sliku (Merkur kvadrat Neptun). Ali kako je to vrlo detinjasti Merkur (Merkur u Blizancima), njemu nećete moći da odolite. Njegove laži će vam biti slatke, bajkovite priče interesantne, a  knjige i više nego zabavne. Da biste zaposlili ovaj nestašni um Merkura, opustite se u udobnom i toplom domu (Venera u Raku), upalite opojne mirisne štapiće (Merkur kvadrat Neptun), pustite neki ljubavni film (Venera u Raku) i zaboravite na obaveze i ono što vas čeka od sledeće nedelje.  

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD