Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Seminar: Magnet Srca Na ovom seminaru se polaznici obučavaju da preko natalnog horoskopa imaju uvid u nasleđenu energetsku strukturu. Seminar je organizovan tako da kroz lično iskustvo svaki polaznik može prepoznati zakonitosti svojih energetskih centara kao i tehnike isceljivanja. U nedelju, 29. septembra od 16h do 20h, dr Lea Imširagić će održati predavanje iz modula Energetska Astrologija, a ovaj seminar će biti predviđen za rad na 4. čakri, ili tj Mesecu. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Seminar: Tehnologija svesti Meseca Tokom kursa Tehnologija Svesti praktikovaćemo određene vežbe koje će nam omogućiti da celu oblast Energetske Psihologije oživimo u svom svakodnevnom životu, u odnosima sa ljudima, ličnom odnosu prema poslu, finansijama, i pre svega prema sebi. Aleksandar Imširagić će održati seminar iz Tehnologije Svesti na temu 4. čakre ili tj Meseca, u nedelju 29. septembra od 12h do 15h. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Predavanje i promocija knjige: Anđeli Zodijaka Svi imamo određenu svetlosnu prirodu, što je u suštini priroda naše Svesti, jer Svetlost predstavlja kvalitet Svesti. I svako od nas ima svoju energetsku strukturu, odnosno svoj energetski zapis kojim privlači sve događaje u svom životu. Čovek je spoj Neba i Zemlje i predstavlja energetsku matricukoja nosi čitav niz svih njegovih sećanja. Aleksandar Imširagić će održati javno predavanje o Anđelima Zodijaka uz istovremeno predstavljanje istoimene knjige, u hotelu Tulip Inn Putnik.
» prikaži celu vest
Kurs: Anđeli Zodijaka “Radost je emocija koju stvara svetlost. Svi astrološki pokazatelji koji opisuju inerciju bića u natusu, govoreći o njegovim nesvesnim potrebama – što ukaz sudbine jeste – dobijaju svoj smisao i srećan ishod onda kada su prožeti svetlošću. Svetlost je inteligentna sama po sebi, a osnovna jedinica inteligencije svetla jeste Anđeo”. Sedmomesečni kurs Anđeli Zodijaka počinje u subotu, 28. septrembra od 12h do 19h na Kepler Institutu. Moguće je pohađati i online.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Ljuboskop

Venera u Jarcu

Venera u našim horoskopima, gde god ona bila, predstavlja potencijal za uživanje. Venera oslikava lepotu, jednu posebnu senzibilnost i sklonost ka estetici. Imali svega toga u znaku Jarca? Tvorac je svuda i u svemu osmislio lepotu kao istinu života. U Jarcu je senzibilitet hladan, ograničen, sputan i blokiran. Lepota u Jarcu je sadržana u ambiciji i prosperitetu, pre nego u hedonistčkom uživanju. Ako bismo pričali o estetici, mogli bismo reči da je to ovde klasika i minimalizam. Danas, Venera nosi u sebi Saturna i Jupitera, dve oprečne energije a pomiriti ih može samo u sebi u jednoti istine i večne ljubavi.

Ulazak Venere u znak Jarca, navodi nas na hlađenje emocija, na promišljanje, na racionalizaciju. Jarčevima,  koji su imali neku tajnu, ili iluziju o ljubavi, razbija se u hiljadu komada. Jarčevima je ovo vreme više naklonjeno za suštinsku transformaciju njih samih, a njima nije teško biti sam sa sobom. U ovih 25 dana Jarčevima je došla ljubav na noge, nosi im darove ali sve je to nekako obezvređeno. Venera im donosi sva prava ovog sveta ali i odgovornosti i ovog i onog sveta. Jarčevi traže suštinu i umorni su. Partnerski odnosi su im u ovom vremenu u drugom planu jer u porodici je mnogo nemira, a u biznisu vreme eliminisanja suvišnih. Pustite Jarčevi neka vreme bude lek.

Ljubavni život Vodolijama i u ovom periodu će biti jednim delom njihove svesti iluzija, dok drugi deo njih želi da raskine neke veze iz prošlosti. Sve dok je Saturn u Vagi, Vodolije imaju podršku kosmičke pravde, i to im daje opravdanje za potencijalne paralelne veze. Ljubav u srcima Vodolije traži slobodu, nudi prijateljstvo. U ovom kratkom periodu ljubav njihova, mora proći kroz transformaciju da bi došla do njih u obliku nove, neobične, ekscentrične, moderne. Vodolije, ako dobijete inspiraciju da se vratite nekoj staroj ljubavi, spremite se da sa njom prihvatite i njeno iskustvo koje je pokupila u međuvremenu.

Ribe će svoje zadovoljstvo i uživanje naći u prijateljskim odnosima, u materijalizaciji njihovog angažovanja u nekim organizacijama, udruženjima. Venera iz Jarca ima lepe poglede na Jupitera iz Bika i donosi Ribama, dobru materijalizaciju i puno svakodnevnog  posla.Možda je vreme da nađete užitak u svom hobiju, umetničkim talentima koji u vremenu mogu da vam donesu puno uživanja.

Ovnovi su fokusirani na užitak u radu i materijalizaciji svog užitka. Ovo nije baš lako vreme za Ovnove. Jarac ima sinhronicitet sa Venerom upravo kroz Saturna koji je egzaltiran u Venerinim domu, pa ova energija iz Jarca ne prija baš Ovnovima za emotivne, ljubavne aktivnosti. Ovnovi smanjite malo brzinu, nervozu i stres, nađite malo vremena da uživate u nekoj klasičnoj umetnosti. Ovnovi se nadaju promenama na poslu i to bi ih najviše radovalo. Sve dok je Mars u Ovnovoj 6. kući, i Jupiter u njihovoj drugoj kući Ovnovi imaju užitak u radu, a pre svega u materijalizaciji njihovog rada.

Bikovske, hedonističke aktivnosti samo se nastavljaju i šire. Bikovi koji se vračaju ili ponovo idu u neko inostranstvo gde su već bili mogu da se sretnu sa svojom ljubavnicom, ili devojkom koja ima svog Hada    ( ljubav iz drugog sveta) Možda će u ovom periodi neki Bikovi naći svoje zadovoljstvo u dijetama, kao i vežbama. Neka to zaista bude oblik uživanja, jer ni dijeta ni vežbe neće Bikovima doneti željene rezultate, bar ne dok im je Jupiter u kući. Svako vreme ima svoj trend, a ovo vreme za Bikove je vreme prosperiteta,akcije i naravno uživanja u svemu tome.

Blizanci svoju pažnju su usmerili ka partneru, ali uživanje im je nekako izloženo riziku, imaju nekakav strah od ljubavi, možda imaju razlog za taj strah? Možda bi Blizanci mogli malo manje da pričaju o ljubavi, jer se zanesu i pričaju i što jeste i što nije. Mnogi Blizanci su napustili svoju ljubav, vratili se nečemu starom jer njihova ljubav ima neke svoje materijalne potrebe a ne samo verbalne. Blizanci uskoro će te imati priliku za vaše virtualne ljubavi.

Rakovska nežna priroda ima potrebu da svoje nedavne ljubavne, strastvene doživljaje prenese u neku pisanu priču ili samo prepričavanje kako je to bilo. Rakovi su često kontrolisani emotivno još u porodici, a danas tu emotivnu kontrolu im rade partneri. Rakovi nemojte crpiti svoju energiju da nadjete malo snage za uživanje. Ovo je vreme vaših transformacija baš u partnerskim odnosima. Odnosi sa partnerima,ili  bilo koje vrste odnosi, nisu sporedni u životu Rakova i može se očekivati nekakvi sukobi i nevolje u braku. Čuvajte se ekstremnih istupanja u partnerstvu. Svi ljudi naspram vas prolaze kroz fazu tišine i traženja sebe. Pokušajte da osetite tuđe potrebe, možda su to ustvari vaše suštinske potrebe?

Lavovi su svoju emotivnu pažnju usmerili na svakodnevnicu, kojom žele da ostave trag u vremenu. Investicije, potrošnja novca će im biti prilično uživanje. A kada Lavovi ne uživaju? Oni uvek nađu opravdanje za svoj glamur. Pažnja je usmerena na klasičnu lepotu, misli i reči.

Device su napunile svoje telo energijom Marsa, i ima potencijale za lepe trenutke, ali Device ko Device, one se vračaju u sigurno porodično gnezdo. Imam utisak da odustaju od ljubavi,fokusirajući svoju energiju na filozofiju, a možda i na neka putovanja u nameri da profitiraju.Device imaju strah da ih ljubav ne razboli, da im uživanje ne dođe glave? Isključite na kratko motore,i poverujte da je sve ok.

Vage, same po sebi su neodlučne, njihova vladarka Venera je otišla kod velikog učitelja Saturna. Već duže vreme Vage uče, preispituju sebe a i druge. Imam osečaj da u Vagama sve igra i treperi, ponekad od straha, ponekad od želje da svima one već jednom kažu sve u lice. Imajte strpljenja, kosmička pravda je na vašoj strani, pokušajte da nađete smisao uživanja u svakodnevnoj rutini. Poštujte vreme drugih ljudi, šaljite osmehe i vratiće vam se duplo više.

Škorpioni su fazi premišljanja, jer Venera im ide kroz njihovo prirodno treće polje. Možda svoju ljubav poklone nekoj braći i sestrama, kojima treba energija da se oslobode straha. Stariji Škorpioni su tu negde u svojoj blizini i okruženju našli mesto da se sretnu sa svojom starom ljubavi, a mlađi Škorpioni fokusiraju svoju pažnju na prijatelja koji se vraća u inostranstvo. Ovo vreme pogoduje Škorpionima jer su nekako u fazi razvijanja dobrog odnosa sa samim sobom. Ovo vreme će potrajati sve dok Mars bude u znaku Device.

Strelčevi su još uvek u svom žaru ljubavi, skoro da nisu ni svesni da im je Venera izmakla jer njihov vladar Jupiter je još uvek u dobrom savezu sa Venerom. Mogli bi da budete malo konfuzni, valjda od predhodnih događaja, pa se nešto vaše misli rasule. malo se konsolidujte jer nadolazeće vreme vam pogoduje sa jedne strane, mogli biste materijalizovati svoje svakodnevne aktivnosti i naći zadovoljstvo u tome. Sa druge strane Strelčevi malo opreza, jer Mars iz Device, neki mlađi muškarac iz poslovnog okruženja može vas minirati.

Nemojte nikada zaboraviti; ništa nije loše samo po sebi. Ono postaje loše kada mi nemamo dovoljno energije da živimo svoje živote bez zapleta, u jednostavnosti i lepoti. Vreme je da budemo ono što jesmo!

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD