Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Full Moon paket "Lakoća postojanja" u 90 dana Sada je pravi trenutak da napišeš svoja pravila za igru zvanu ŽIVOT tako da u njoj uživaš! Zato smo ti pripremili tokom ovog divnog letnjeg perioda, koji je istovremeno lagan i izuzetno dubok (budući da putujemo sve vreme kroz talas eklipsi), nove tri Full Moon radionice LAKOĆA POSTOJANJA U 90 DANA, sa popustom i posebnom podrškom za sve koji se prijave do 4. jula.
» prikaži celu vest
Full Moon Project “Lakoća misli” Pozivamo te da sa nama kreiraš Lakoću misli, čije se kapije otvaraju sa novim Punim Mesecom 5. jula. Tvoj zadatak je da kroz ovaj Pun Mesec osvestiš da je tvoje energetsko telo ono koje ti daje mogućnost da materijalizuješ sve stvari. Lakoća misli predstavlja aktivaciju inteligentnog tela koje na kraju stvara realnost postojanja. Ono je po svojoj prirodi veoma lagano i ima zabeležna sva sećanja.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
Nova knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 20. do 27. Aprila 2015.

Sedmica započinje Mesecom u znaku Bika i lepim zemljanim trigonom sa Plutonom. Pluton kao nagoveštavalac promena u Biku neće doneti velike preokrete, ali će u mnogim životima uneti dozu stabilnosti i sigurnosti. Nebo će biti vrlo budno i razigrano, a planete će igrati svoje omiljene plesove. Merkur će sa Jupiterom, Marsom i Plutonom da se poigra (Merkur kvadrat Jupiter, trigon Pluton i konjunkcija Mars) čak će i Venera biti bolje volje, pa sa Jupiterom i Uranom ući u jednu vrlo neobičnu i potpuno novu avanturu.

Prvog dana sedmice Sunce nam ulazi u novi znak i budi u nama jednu sasvim novu energiju. Energija Ovna polako prolazi, vreme akcije i započinjanja novih projekata je takodje završena, ali sada je na redu da se malo posvetite konkretizaciji, materijalizaciji i hedonizmu. U trenutku kada Sunce bude ušlo u znak Bika, Mesec će biti mlad, još uvek u Biku i egzaltiran. Naglašenost ovog znaka, govori koliko će naša usmerenja biti u svemu što ovaj znak predstavlja.

Probudiće se sva čula. Merkur će dati spretne ruke, a snagom Marsa (Mars u Biku), dizajniraće se predivna umetnička dela (Merkur  sekstil Neptun). Bićete opušteni i lagani, za sve ćete imati vremena i ničemu nećete žuriti. Želećete duže da spavate, na poslu će vam odjednom biti svega previše i stalno ćete težiti odmoru, pauzi i lenčarenju. Stelijum u Biku će vas u mnogo čemu usporiti, stalno ćete nalaziti razloga da izbegnete neke radne obaveze koje od vas traže napor i akciju.

Prva polovina sedmice je burnija, energičnija i puna događaja ili bar nagoveštaja, susreta koji će izazvati neke promene. Mars pravi trigon sa Plutonom i to je ono što će u jednom trenutku da vas pokrene i motiviše na radikalne promene. Kako je Mars u Biku i Pluton u Jarcu ovaj trigon iz zemljanih znakova daleko je usporeniji i pasivniji u odnosu na aspekt iz vatrenih ili vazdušnih znakova. Ali svakako će vas pokrenuti na radikalne promene. Mars u Biku nema takta kada su materijalizacija i konkretno akcija u pitanju, ali sa Plutonom uči se da štedi svoje resurse, svoju snagu koju će usmeriti samo u konkretnu i onu akciju koja donosi sigurne pozitivne rezultate.

Magnetizam će se širiti oko vas. Strasti i želja za posedovanjem biće izuzetno naglašene. U vama kao da vulkan gori, imaćete unutrašnju snagu, volju i energiju. Kuda ćete je usmeriti, da li u realizovanje dugo planiranog projekta ili ćete svoju snagu usmeriti ka unutra i doživeti duhovni preporod ili ćete jednostavno doživeti najuzbudljivija seksualna iskustva, zavisi isključivo od vas i prirode vaših horoskopa, odnosno elemenata koji dominiraju u vašem horoskopu!?

A na kraju koja god da je vaša priča, Venera će u svemu uneti dozu lakoće i lepote. U drugoj polovini sedmice Venera sa Jupiterom (Venera sekstil Jupiter) donosi obilje ljubavi i blagostanja. Može vas iznenaditi neka lepa vest, ponuda za putovanje ili dobitak kojem ste niste nadali (Venera sekstil Jupiter). Ukoliko i sami imate takav aspekt iskoristite ga, bez obzira što je to aspekt na dnevnom nivou, određene stvari mogu imati epilog svoje priče negde u budućnosti. Potrudite se da tih dana obavite neke kontakte sa inostranstvom, jer će isti biti vrlo uspešni (Venera sekstil Jupiter).

Opustite se i oslobodite svoje želje, misli, snove i sve ono što ste planirali da uradite u budućnosti, jer sada je vreme za njihovu realizaciju, sad vam Venera stvara budućnost (Venera sekstil Uran). Konačno je došao i njen pravi trenutak kada može svoju lakoću i igru da pokaže svima (Venera u Blizancima). Neka se probudi ona iskonska detinja radost u vama. Zaljubite se i kao dete zavolite nekog bez predrasuda i bez ograničenja (Venera sekstil Uran). Budite ponovo dete, budite ponovo naivni, budite ponovo bezbrižni i budite ponovo živi. Vratite se bar na trenutak u kojem ste se iskreno i od srca nasmejali. Zadajte sebi kao zadatak da vam bar jedan događaj obeleži takav osmeh, da vam bar jedan dan bude poput bezbrižnog detinjstva i da bar za trenutak zaboravite da dan u sebi i tamne sate ima.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD