Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Seminar: Magnet Srca Na ovom seminaru se polaznici obučavaju da preko natalnog horoskopa imaju uvid u nasleđenu energetsku strukturu. Seminar je organizovan tako da kroz lično iskustvo svaki polaznik može prepoznati zakonitosti svojih energetskih centara kao i tehnike isceljivanja. U nedelju, 29. septembra od 16h do 20h, dr Lea Imširagić će održati predavanje iz modula Energetska Astrologija, a ovaj seminar će biti predviđen za rad na 4. čakri, ili tj Mesecu. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Seminar: Tehnologija svesti Meseca Tokom kursa Tehnologija Svesti praktikovaćemo određene vežbe koje će nam omogućiti da celu oblast Energetske Psihologije oživimo u svom svakodnevnom životu, u odnosima sa ljudima, ličnom odnosu prema poslu, finansijama, i pre svega prema sebi. Aleksandar Imširagić će održati seminar iz Tehnologije Svesti na temu 4. čakre ili tj Meseca, u nedelju 29. septembra od 12h do 15h. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Predavanje i promocija knjige: Anđeli Zodijaka Svi imamo određenu svetlosnu prirodu, što je u suštini priroda naše Svesti, jer Svetlost predstavlja kvalitet Svesti. I svako od nas ima svoju energetsku strukturu, odnosno svoj energetski zapis kojim privlači sve događaje u svom životu. Čovek je spoj Neba i Zemlje i predstavlja energetsku matricukoja nosi čitav niz svih njegovih sećanja. Aleksandar Imširagić će održati javno predavanje o Anđelima Zodijaka uz istovremeno predstavljanje istoimene knjige, u hotelu Tulip Inn Putnik.
» prikaži celu vest
Kurs: Anđeli Zodijaka “Radost je emocija koju stvara svetlost. Svi astrološki pokazatelji koji opisuju inerciju bića u natusu, govoreći o njegovim nesvesnim potrebama – što ukaz sudbine jeste – dobijaju svoj smisao i srećan ishod onda kada su prožeti svetlošću. Svetlost je inteligentna sama po sebi, a osnovna jedinica inteligencije svetla jeste Anđeo”. Sedmomesečni kurs Anđeli Zodijaka počinje u subotu, 28. septrembra od 12h do 19h na Kepler Institutu. Moguće je pohađati i online.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Hronike neba

Od 20. do 27. Aprila 2015.

Sedmica započinje Mesecom u znaku Bika i lepim zemljanim trigonom sa Plutonom. Pluton kao nagoveštavalac promena u Biku neće doneti velike preokrete, ali će u mnogim životima uneti dozu stabilnosti i sigurnosti. Nebo će biti vrlo budno i razigrano, a planete će igrati svoje omiljene plesove. Merkur će sa Jupiterom, Marsom i Plutonom da se poigra (Merkur kvadrat Jupiter, trigon Pluton i konjunkcija Mars) čak će i Venera biti bolje volje, pa sa Jupiterom i Uranom ući u jednu vrlo neobičnu i potpuno novu avanturu.

Prvog dana sedmice Sunce nam ulazi u novi znak i budi u nama jednu sasvim novu energiju. Energija Ovna polako prolazi, vreme akcije i započinjanja novih projekata je takodje završena, ali sada je na redu da se malo posvetite konkretizaciji, materijalizaciji i hedonizmu. U trenutku kada Sunce bude ušlo u znak Bika, Mesec će biti mlad, još uvek u Biku i egzaltiran. Naglašenost ovog znaka, govori koliko će naša usmerenja biti u svemu što ovaj znak predstavlja.

Probudiće se sva čula. Merkur će dati spretne ruke, a snagom Marsa (Mars u Biku), dizajniraće se predivna umetnička dela (Merkur  sekstil Neptun). Bićete opušteni i lagani, za sve ćete imati vremena i ničemu nećete žuriti. Želećete duže da spavate, na poslu će vam odjednom biti svega previše i stalno ćete težiti odmoru, pauzi i lenčarenju. Stelijum u Biku će vas u mnogo čemu usporiti, stalno ćete nalaziti razloga da izbegnete neke radne obaveze koje od vas traže napor i akciju.

Prva polovina sedmice je burnija, energičnija i puna događaja ili bar nagoveštaja, susreta koji će izazvati neke promene. Mars pravi trigon sa Plutonom i to je ono što će u jednom trenutku da vas pokrene i motiviše na radikalne promene. Kako je Mars u Biku i Pluton u Jarcu ovaj trigon iz zemljanih znakova daleko je usporeniji i pasivniji u odnosu na aspekt iz vatrenih ili vazdušnih znakova. Ali svakako će vas pokrenuti na radikalne promene. Mars u Biku nema takta kada su materijalizacija i konkretno akcija u pitanju, ali sa Plutonom uči se da štedi svoje resurse, svoju snagu koju će usmeriti samo u konkretnu i onu akciju koja donosi sigurne pozitivne rezultate.

Magnetizam će se širiti oko vas. Strasti i želja za posedovanjem biće izuzetno naglašene. U vama kao da vulkan gori, imaćete unutrašnju snagu, volju i energiju. Kuda ćete je usmeriti, da li u realizovanje dugo planiranog projekta ili ćete svoju snagu usmeriti ka unutra i doživeti duhovni preporod ili ćete jednostavno doživeti najuzbudljivija seksualna iskustva, zavisi isključivo od vas i prirode vaših horoskopa, odnosno elemenata koji dominiraju u vašem horoskopu!?

A na kraju koja god da je vaša priča, Venera će u svemu uneti dozu lakoće i lepote. U drugoj polovini sedmice Venera sa Jupiterom (Venera sekstil Jupiter) donosi obilje ljubavi i blagostanja. Može vas iznenaditi neka lepa vest, ponuda za putovanje ili dobitak kojem ste niste nadali (Venera sekstil Jupiter). Ukoliko i sami imate takav aspekt iskoristite ga, bez obzira što je to aspekt na dnevnom nivou, određene stvari mogu imati epilog svoje priče negde u budućnosti. Potrudite se da tih dana obavite neke kontakte sa inostranstvom, jer će isti biti vrlo uspešni (Venera sekstil Jupiter).

Opustite se i oslobodite svoje želje, misli, snove i sve ono što ste planirali da uradite u budućnosti, jer sada je vreme za njihovu realizaciju, sad vam Venera stvara budućnost (Venera sekstil Uran). Konačno je došao i njen pravi trenutak kada može svoju lakoću i igru da pokaže svima (Venera u Blizancima). Neka se probudi ona iskonska detinja radost u vama. Zaljubite se i kao dete zavolite nekog bez predrasuda i bez ograničenja (Venera sekstil Uran). Budite ponovo dete, budite ponovo naivni, budite ponovo bezbrižni i budite ponovo živi. Vratite se bar na trenutak u kojem ste se iskreno i od srca nasmejali. Zadajte sebi kao zadatak da vam bar jedan događaj obeleži takav osmeh, da vam bar jedan dan bude poput bezbrižnog detinjstva i da bar za trenutak zaboravite da dan u sebi i tamne sate ima.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD