Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Planetarni Povratci u Prediktivnoj Astrologiji U sredu, 29. januara, počinje kurs „Planetarni Povratci u Prediktivnoj Astrologiji” na Kepler Insitutu. Polaznici kursa će biti upoznati sa jednom od najpopularnijih prognostičkih tehnika - solarni povratak, kao i sa jednom od najinteresantnijih tehnika za razmatranje prilično uskih vremenskih perioda – solarni eneidi. Ovaj kurs je moguće pohađati kako u redovnoj, tako i u dopisnoj varijanti.
» prikaži celu vest
Kurs: Procena profesionalnog života, finansija i izbora studija U utorak 11. februara, u 18h na Kepler Institutu će početi tromesečni kurs najčešćih oblasti života koje se tumače u astrološkoj konsultaciji, a to su: profesija, finansije, talenti i studije. Kurs je moguće pohađati u dopisnoj i online varijanti.
» prikaži celu vest
FULL MOON PROJECT - RAZIGRANOST Pozivamo vas na novu Full Moon Project radionicu “Razigranost” koja će se održati u nedelju, 9. februara 2020. godine u hotelu Tulip Inn Putink, s početkom od 19h. Ovaj Pun Mesec otvara vrata jednoj razigranosti, koja dolazi usled oslobođenja od uverenja koja smo nekada imali. Da bi čovek mogao da se oslobodi negativnih uverenja koja su mu strukturisana u energiji, on mora da pronađe svoju svrhu.
» prikaži celu vest
20. Međunarodna Astrološka Konferencija u Beogradu Od 20. do 22. marta u Beogradu će se održati jubilarna 20. Međunarodna Astrološka Konferencija na Balkanu „The Age of Aquarius”. Tema Konferencije je posvećena Velikim Konjunkcijama koje se dešavaju u ovoj godini, a posebno konjunkciji Jupitera i Saturna koja će se odigrati 21.12.2020. Na ovoj Konferenciji ćemo imati 8 sjajnih predavača koji će nam iz različitih astroloških pristupa govoriti o Astrologiji koja otvara kapije Doba Vodolije.
» prikaži celu vest
Kurs: Karmička Sinastrija U četvrtak, 16. januara, počinje osmonedeljni kurs iz karmičke sinastrije. Karmički odnosi su jedna od najvažnijih stvari koje Duša prenosi iz svakog života. Na ovom kursu će se posebno govoriti o prirodi Karmičkih odnosa, odnosa Srodnih Duša, kao i Blizanačkih Duša. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 20. do 27. Aprila 2015.

Sedmica započinje Mesecom u znaku Bika i lepim zemljanim trigonom sa Plutonom. Pluton kao nagoveštavalac promena u Biku neće doneti velike preokrete, ali će u mnogim životima uneti dozu stabilnosti i sigurnosti. Nebo će biti vrlo budno i razigrano, a planete će igrati svoje omiljene plesove. Merkur će sa Jupiterom, Marsom i Plutonom da se poigra (Merkur kvadrat Jupiter, trigon Pluton i konjunkcija Mars) čak će i Venera biti bolje volje, pa sa Jupiterom i Uranom ući u jednu vrlo neobičnu i potpuno novu avanturu.

Prvog dana sedmice Sunce nam ulazi u novi znak i budi u nama jednu sasvim novu energiju. Energija Ovna polako prolazi, vreme akcije i započinjanja novih projekata je takodje završena, ali sada je na redu da se malo posvetite konkretizaciji, materijalizaciji i hedonizmu. U trenutku kada Sunce bude ušlo u znak Bika, Mesec će biti mlad, još uvek u Biku i egzaltiran. Naglašenost ovog znaka, govori koliko će naša usmerenja biti u svemu što ovaj znak predstavlja.

Probudiće se sva čula. Merkur će dati spretne ruke, a snagom Marsa (Mars u Biku), dizajniraće se predivna umetnička dela (Merkur  sekstil Neptun). Bićete opušteni i lagani, za sve ćete imati vremena i ničemu nećete žuriti. Želećete duže da spavate, na poslu će vam odjednom biti svega previše i stalno ćete težiti odmoru, pauzi i lenčarenju. Stelijum u Biku će vas u mnogo čemu usporiti, stalno ćete nalaziti razloga da izbegnete neke radne obaveze koje od vas traže napor i akciju.

Prva polovina sedmice je burnija, energičnija i puna događaja ili bar nagoveštaja, susreta koji će izazvati neke promene. Mars pravi trigon sa Plutonom i to je ono što će u jednom trenutku da vas pokrene i motiviše na radikalne promene. Kako je Mars u Biku i Pluton u Jarcu ovaj trigon iz zemljanih znakova daleko je usporeniji i pasivniji u odnosu na aspekt iz vatrenih ili vazdušnih znakova. Ali svakako će vas pokrenuti na radikalne promene. Mars u Biku nema takta kada su materijalizacija i konkretno akcija u pitanju, ali sa Plutonom uči se da štedi svoje resurse, svoju snagu koju će usmeriti samo u konkretnu i onu akciju koja donosi sigurne pozitivne rezultate.

Magnetizam će se širiti oko vas. Strasti i želja za posedovanjem biće izuzetno naglašene. U vama kao da vulkan gori, imaćete unutrašnju snagu, volju i energiju. Kuda ćete je usmeriti, da li u realizovanje dugo planiranog projekta ili ćete svoju snagu usmeriti ka unutra i doživeti duhovni preporod ili ćete jednostavno doživeti najuzbudljivija seksualna iskustva, zavisi isključivo od vas i prirode vaših horoskopa, odnosno elemenata koji dominiraju u vašem horoskopu!?

A na kraju koja god da je vaša priča, Venera će u svemu uneti dozu lakoće i lepote. U drugoj polovini sedmice Venera sa Jupiterom (Venera sekstil Jupiter) donosi obilje ljubavi i blagostanja. Može vas iznenaditi neka lepa vest, ponuda za putovanje ili dobitak kojem ste niste nadali (Venera sekstil Jupiter). Ukoliko i sami imate takav aspekt iskoristite ga, bez obzira što je to aspekt na dnevnom nivou, određene stvari mogu imati epilog svoje priče negde u budućnosti. Potrudite se da tih dana obavite neke kontakte sa inostranstvom, jer će isti biti vrlo uspešni (Venera sekstil Jupiter).

Opustite se i oslobodite svoje želje, misli, snove i sve ono što ste planirali da uradite u budućnosti, jer sada je vreme za njihovu realizaciju, sad vam Venera stvara budućnost (Venera sekstil Uran). Konačno je došao i njen pravi trenutak kada može svoju lakoću i igru da pokaže svima (Venera u Blizancima). Neka se probudi ona iskonska detinja radost u vama. Zaljubite se i kao dete zavolite nekog bez predrasuda i bez ograničenja (Venera sekstil Uran). Budite ponovo dete, budite ponovo naivni, budite ponovo bezbrižni i budite ponovo živi. Vratite se bar na trenutak u kojem ste se iskreno i od srca nasmejali. Zadajte sebi kao zadatak da vam bar jedan događaj obeleži takav osmeh, da vam bar jedan dan bude poput bezbrižnog detinjstva i da bar za trenutak zaboravite da dan u sebi i tamne sate ima.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD