Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Webinar: Tehnologija Svesti Urana Tri nivoa svesti, Kopče astralnog i eteričnog sveta, Univerzalni provodnik, Povezivanje uma i tela, Mentalni provodnik, Proces oživljavanja mentalnog tela, Otkrivanje sopstvenog simbola - samo su neke od tema o kojima će biti reči na webinaru Tehnologije Svesti Urana koji će se održati u subotu 11.04. od 12h do 15h.
» prikaži celu vest
Webinar: Buđenje U subotu 11. aprila, dr Lea Imširagić će održati webinar Energetske Astrologije Urana, sa početkom od 17h. Ovaj put učimo igru transformacije i oživljavamo biće Urana. Webinar će vam omogućiti da osvestite svoju vezu sa Univerzumom (na svoj lični način), da prepoznate i razvežete obrasce koje ponavljate, kao i navike u kojima ste zaglavljeni, da se oslobodite povećane mentalne napetosti i ubrzanosti i da naučite da disanjem kroz 8. čakru dovodete svoj nervni sistem u balans, kao i svoj odnos sa vremenom.
» prikaži celu vest
Kurs: Rektifikacija i elekciona astrologija U petak, 03. aprila od 18h počinje online četvoronedeljni kurs iz Rektifikacije natalnog horoskopa i Elekcione astrologije. Ovaj kurs je namenjen svima koji imaju osnovno astrološko predznanje ali žele da izračunaju tačno vreme svog rođenja, kao i da usvoje sistem izračunavanja tačnog vremena rođenja klijenta i takođe onima koji žele da otkriju veštinu pravilnog odabira trenutka za započinjanje znaćajnih životnih projekata (poslovi, venčanja, selidbe, itd...).
» prikaži celu vest
Full Moon Project Radionica „Inspiracija“ Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Inspiracija“ koja će se održati u sredu, 8. aprila 2020. godine. Sam znak Vage u kojem se odigrava ovaj Pun Mesec govori o ravnotežu koju je izuzetno važno uspostaviti na nivou svog tela, dovodeći unutar sebe sve strahove predaka u jedno stanje mira. Ova radionica će biti online i trajaće od 19.00h do 20.30h.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 13.04. do 20.04.2015.

“Age is a question of mind over matter. If you don’t mind, it don’t matter.” – Satchel Page, iz “ 80 razloga zašto želim da budem kao John McCain”

Bila je ovo dobra nedelja za akcionare u Americi. A čak je bilo bolje u Evropi, Kini i Japanu. Uz neverovatno slabe brojke koje se tiču nezaposlenosti na Veliki Petak 3.aprila, berze su započele loše. Ali se to preokrenulo vrlo brzo, kao što je i očekivano, a do petka su akcije već napravile multigodišnje skokove u raznim delovima sveta.

Zanimljiv je slučaj DJIA, čiji je skok 2.marta bio 18.288, samo dan pre trigona Jupitera i Urana 3. marta. Ovaj datum je značajan zbog našeg webinara (semnar koji se vodi preko interneta) 21. februara, čija je tema moguće vreme za značajan porast akcija na američkoj berzi. Seminar je i bio održan upravo iz tog razloga – da bi se obratila pažnja tu mogućnost ali uprkos značajnom porastu, pad nije dostigao kritičnu tačku da bi se potvrdilo stabilno stanje. Geokosmičke studije predviđaju važan obrt ali se to neće dogoditi dok ne prodru određeni nivoi podrške. DJIA se tome približila a sada treba to i da održi, kao i Federal Reserve Board.

Investitori bi mogli da obrate pažnju na to šta se dešava u Evropi i Aziji. Novac protiče između ova dva kontinenta s razlogom, i do trenutka kad Saturn napravi kvadrat sa Neptunom u poslednjem kvartalu godine pojačaće se privlačnost istočnog tržišta u odnosu na zapadno, osim ako se nešto ne prelomi i ne preokrene taj trend.

Ovo je bila interesantna nedelja po pitanju mazuta zbog skoka 7.aprila na 54.24 (u odnosu na 42.03 18.marta), što je najviša stopa od kad je prošle godine napravio oštar skok. Zlato je takođe poraslo, dok je srebro malo ispod svog primarnog ciklusa. 7-8 april je bio kritičan dan promene uz dozvoljen orbis od 3 dana, mada većini tržišta ne treba tri dana da bi napravila obrt. Sada se približavamo novoj zoni obrta od 14. do 21. aprila, kad prvo Venera bude u opoziciji sa Saturnom 14.aprila, što će pratiti Mars kvdrat Jupiter 17.aprila i Mars trigon Pluton 21.aprila. Tačno u sredini, Pluton će krenuti retrogradno 16.aprila.

Sa Venerom u opoziciji sa Saturnom nadamo se nekom tržištu bez pada. Pravilo glasi da ono tržište čija vrednost bude potisnuta pod ovakvim aspektom, se obično vraća kad Saturn popusti pritisak. Mars u kvadratu sa Jupiterom je takođe bitan jer Jupiter preuveličava vrednosti, a Mars donosi nenadane slučajnosti. Trgovci paniče i postaju nestrpljivi. S obzirom na to da Pluton kreće retrogradno u isto vreme, a on vlada dugovima, odnosno onima koji od njih žive, poput centralnih banaka, možemo očekivati gafove bankara ili od političara.

Mars u kvadratu sa Jupiterom od 17. aprila +/- nedelju dana je takođe poznat po tome što donosi nesmotrene ishitrene izjave i greške. To je vreme u kome treba voditi računa o tome šta se izgovara jer se s lakoćom može proveriti da je u pitanju greška /laž. A tada je kasno da se povuče rečeno. Šteta je načinjena i trka je gotova. Videli smo šta se desilo sa Rand Polovom izjavom o kadidaturi za predsednika prošle nedelje. Uvredio je novinarku dovodeći u pitanje način na koji je postavila pitanje. To nije bilo pametno, s obzirom da on predstavlja stranku koja se bori protiv imidža “antižena”. Ove nedelje očekujemo i izjavu Hilari Klinton. Možda će ona ili neko drugi otkriti da nedostaju neki emejlovi. To bi bilo vrlo ponižavajuće za svakoga ko ne govori istinu. Svi oni koji govore u javnosti bi morali da dobro razmisle o onome što će reći da se ne bi osramotili.

Ovo je vreme kad će arogancija i nedostak čovečnosti imati loše posledice (čak i ako je nenamerno). Lovci na veštice će se brzo podići. Prepoznajte šta se dešava. Zatim pratite ritam, ne pokušavajte da branite neodbranivo, niti da opozivate neopozivo jer ćete patiti u toku ovog kvadrata Marsa i Jupitera uz Plutona koji se okreće ka svom retrogradnom hodu.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD