Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
20. Međunarodna Astrološka Konferencija u Beogradu Od 20. do 22. marta u Beogradu će se održati jubilarna 20. Međunarodna Astrološka Konferencija na Balkanu „The Age of Aquarius”. Tema Konferencije je posvećena Velikim Konjunkcijama koje se dešavaju u ovoj godini, a posebno konjunkciji Jupitera i Saturna koja će se odigrati 21.12.2020. Na ovoj Konferenciji ćemo imati 8 sjajnih predavača koji će nam iz različitih astroloških pristupa govoriti o Astrologiji koja otvara kapije Doba Vodolije.
» prikaži celu vest
Kurs: Karmička Sinastrija U četvrtak, 16. januara, počinje osmonedeljni kurs iz karmičke sinastrije. Karmički odnosi su jedna od najvažnijih stvari koje Duša prenosi iz svakog života. Na ovom kursu će se posebno govoriti o prirodi Karmičkih odnosa, odnosa Srodnih Duša, kao i Blizanačkih Duša. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Webinar: Tehnologija Svesti Merkura Merkurova ili peta čakra, jeste čakra čoveka. Ona predstavlja primarno težište rada na sebi. Sve što radimo kroz svaki energetski centar, manifestovaće se kroz kvalitet čoveka, kroz evoluciju koju čovek živi u petoj čakri. Webinar će održati Aleksandar Imširagić u nedelju, 19. januara, od 9h do 12h.
» prikaži celu vest
Webinar: Pronađi svoj glas Da li želite da naučite kako da otvorite svoj kreativni kanal putem kojeg ćete biti u mogućnosti da izrazite sebe na pravi način? Jedinstveni webinar „Pronađi svoj glas“ je namenjen svima koji žele da, putem praktičnog iskustva i znanja, nauče kako da otvore svoj kreativni kanal za originalne ideje i invetivnost, kao i svima koji žele da osveste, prihvate i izraze svoju autentičnu prirodu. Webinar će održati dr Lea Imširagić u nedelju, 19. januara, od 20:30h do 23:30h.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 13.04. do 20.04.2015.

“Age is a question of mind over matter. If you don’t mind, it don’t matter.” – Satchel Page, iz “ 80 razloga zašto želim da budem kao John McCain”

Bila je ovo dobra nedelja za akcionare u Americi. A čak je bilo bolje u Evropi, Kini i Japanu. Uz neverovatno slabe brojke koje se tiču nezaposlenosti na Veliki Petak 3.aprila, berze su započele loše. Ali se to preokrenulo vrlo brzo, kao što je i očekivano, a do petka su akcije već napravile multigodišnje skokove u raznim delovima sveta.

Zanimljiv je slučaj DJIA, čiji je skok 2.marta bio 18.288, samo dan pre trigona Jupitera i Urana 3. marta. Ovaj datum je značajan zbog našeg webinara (semnar koji se vodi preko interneta) 21. februara, čija je tema moguće vreme za značajan porast akcija na američkoj berzi. Seminar je i bio održan upravo iz tog razloga – da bi se obratila pažnja tu mogućnost ali uprkos značajnom porastu, pad nije dostigao kritičnu tačku da bi se potvrdilo stabilno stanje. Geokosmičke studije predviđaju važan obrt ali se to neće dogoditi dok ne prodru određeni nivoi podrške. DJIA se tome približila a sada treba to i da održi, kao i Federal Reserve Board.

Investitori bi mogli da obrate pažnju na to šta se dešava u Evropi i Aziji. Novac protiče između ova dva kontinenta s razlogom, i do trenutka kad Saturn napravi kvadrat sa Neptunom u poslednjem kvartalu godine pojačaće se privlačnost istočnog tržišta u odnosu na zapadno, osim ako se nešto ne prelomi i ne preokrene taj trend.

Ovo je bila interesantna nedelja po pitanju mazuta zbog skoka 7.aprila na 54.24 (u odnosu na 42.03 18.marta), što je najviša stopa od kad je prošle godine napravio oštar skok. Zlato je takođe poraslo, dok je srebro malo ispod svog primarnog ciklusa. 7-8 april je bio kritičan dan promene uz dozvoljen orbis od 3 dana, mada većini tržišta ne treba tri dana da bi napravila obrt. Sada se približavamo novoj zoni obrta od 14. do 21. aprila, kad prvo Venera bude u opoziciji sa Saturnom 14.aprila, što će pratiti Mars kvdrat Jupiter 17.aprila i Mars trigon Pluton 21.aprila. Tačno u sredini, Pluton će krenuti retrogradno 16.aprila.

Sa Venerom u opoziciji sa Saturnom nadamo se nekom tržištu bez pada. Pravilo glasi da ono tržište čija vrednost bude potisnuta pod ovakvim aspektom, se obično vraća kad Saturn popusti pritisak. Mars u kvadratu sa Jupiterom je takođe bitan jer Jupiter preuveličava vrednosti, a Mars donosi nenadane slučajnosti. Trgovci paniče i postaju nestrpljivi. S obzirom na to da Pluton kreće retrogradno u isto vreme, a on vlada dugovima, odnosno onima koji od njih žive, poput centralnih banaka, možemo očekivati gafove bankara ili od političara.

Mars u kvadratu sa Jupiterom od 17. aprila +/- nedelju dana je takođe poznat po tome što donosi nesmotrene ishitrene izjave i greške. To je vreme u kome treba voditi računa o tome šta se izgovara jer se s lakoćom može proveriti da je u pitanju greška /laž. A tada je kasno da se povuče rečeno. Šteta je načinjena i trka je gotova. Videli smo šta se desilo sa Rand Polovom izjavom o kadidaturi za predsednika prošle nedelje. Uvredio je novinarku dovodeći u pitanje način na koji je postavila pitanje. To nije bilo pametno, s obzirom da on predstavlja stranku koja se bori protiv imidža “antižena”. Ove nedelje očekujemo i izjavu Hilari Klinton. Možda će ona ili neko drugi otkriti da nedostaju neki emejlovi. To bi bilo vrlo ponižavajuće za svakoga ko ne govori istinu. Svi oni koji govore u javnosti bi morali da dobro razmisle o onome što će reći da se ne bi osramotili.

Ovo je vreme kad će arogancija i nedostak čovečnosti imati loše posledice (čak i ako je nenamerno). Lovci na veštice će se brzo podići. Prepoznajte šta se dešava. Zatim pratite ritam, ne pokušavajte da branite neodbranivo, niti da opozivate neopozivo jer ćete patiti u toku ovog kvadrata Marsa i Jupitera uz Plutona koji se okreće ka svom retrogradnom hodu.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD