Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Seminar: Magnet Srca Na ovom seminaru se polaznici obučavaju da preko natalnog horoskopa imaju uvid u nasleđenu energetsku strukturu. Seminar je organizovan tako da kroz lično iskustvo svaki polaznik može prepoznati zakonitosti svojih energetskih centara kao i tehnike isceljivanja. U nedelju, 29. septembra od 16h do 20h, dr Lea Imširagić će održati predavanje iz modula Energetska Astrologija, a ovaj seminar će biti predviđen za rad na 4. čakri, ili tj Mesecu. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Seminar: Tehnologija svesti Meseca Tokom kursa Tehnologija Svesti praktikovaćemo određene vežbe koje će nam omogućiti da celu oblast Energetske Psihologije oživimo u svom svakodnevnom životu, u odnosima sa ljudima, ličnom odnosu prema poslu, finansijama, i pre svega prema sebi. Aleksandar Imširagić će održati seminar iz Tehnologije Svesti na temu 4. čakre ili tj Meseca, u nedelju 29. septembra od 12h do 15h. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Predavanje: Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju "Možeš postati superwomen ili superman ako naučiš super-komunikaciju sa sobom jer baš od ove primarne svakodnevne komunikacije sa sobom nastaju svi drugi odnosi. Namera ove radionice je da podelim sa vama dar u vidu jednostavnih tehnika Energetske psihologije kojima možete da naučite da komunicirate sa najinteligentnijim delom svog Uma - sa svojim telom. Jer vi zaslužujete da koristite svoj prirodni dar - da naučite svoju energiju da radi za vas." Dr Lea Imširagić će održati predavanje "Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju" u hotelu Tulip Inn Putnik, 20.09. u 19h.
» prikaži celu vest
Predavanje i promocija knjige: Anđeli Zodijaka Svi imamo određenu svetlosnu prirodu, što je u suštini priroda naše Svesti, jer Svetlost predstavlja kvalitet Svesti. I svako od nas ima svoju energetsku strukturu, odnosno svoj energetski zapis kojim privlači sve događaje u svom životu. Čovek je spoj Neba i Zemlje i predstavlja energetsku matricukoja nosi čitav niz svih njegovih sećanja. Aleksandar Imširagić će održati javno predavanje o Anđelima Zodijaka uz istovremeno predstavljanje istoimene knjige, u hotelu Tulip Inn Putnik.
» prikaži celu vest
Kurs: Anđeli Zodijaka “Radost je emocija koju stvara svetlost. Svi astrološki pokazatelji koji opisuju inerciju bića u natusu, govoreći o njegovim nesvesnim potrebama – što ukaz sudbine jeste – dobijaju svoj smisao i srećan ishod onda kada su prožeti svetlošću. Svetlost je inteligentna sama po sebi, a osnovna jedinica inteligencije svetla jeste Anđeo”. Sedmomesečni kurs Anđeli Zodijaka počinje u subotu, 28. septrembra od 12h do 19h na Kepler Institutu. Moguće je pohađati i online.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Hronike neba

Od 06.04. do 13.04.2015.

Prošle su nedelje u kojima su nam pomračenja neke stvari donela, a neke možda i odnela. Neki su reagovali preburno, neke su vodile okolnosti ili „reka života“ koja nekad deluje prenaglo ili imate osećaj da niste bili spremni na takva dešavanja, a bilo je i onih koji žive u skladu sa prirodom i promenama koje život nosi. Oni su se već unapred pripremili za nova dešavanja i okruženje i jedva su dočekali nove promene, nove šanse i vrata koja se otvaraju ka novim putevima. Sada možete pomisliti da ćete imati predah, u nekom smislu da, ali ne potpun.

Ova se sedmica može nazvati Merkurovom sedmicom, a Merkur u Ovnu može biti sve, samo ne može biti miran i nositi predah. Merkur ove sedmice pravi čak četiri aspekata i to sa Jupiterom, Suncem, Uranom i Plutonom. Mars će takođe imati svoj trenutak, ali u kreativnom i vrlo inspirativnom smislu (Mars sekstil Neptun). I dok Merkur bude mislio, Mars delao, Jupiter će ulaskom Meseca u znak Strelca krenuti svojim direktnim hodom. Ubrzaće polako svoj hod i eto sreće i radosti koje sa njim idu. A na kraju sedmice eto i jedne razigrane Venere, koja iako voli da bude u svom plodnom i raskošnom znaku Bika, gde se sva čula bude, ipak se jedan deo nje raduje što ulazi u znak Blizanaca, jer iza sebe ostavlja Marsa čiji je dispozitor koji svojom promenom znaka menja i ishod događaja akcije koju Mars poduzima.

Prvog dana sa Mesecom u znaku Škorpiona, Merkur će napraviti trigon sa Jupiterom dok će se Sunce spojiti sa Uranom i svojom konjunkcijom izazvati „veliko buđenje svesti“. Mesec u Škorpionu budiće vaša najdublja osećanja i sećanja izazvana jakim strastima ili strahovima. Emocije vas uvek vode, bude razna pitanja i pokreću misli da idu u potrazi za odgovorima. Prvog će se dana u vama buditi neki nemiri koji će tražiti odgovore zašto postoje i zašto su se ikad pojavili. Odličan dan da počnete sa nekom duhovnom veštinom, bilo da je u pitanju molitva, meditacija ili joga. Takođe duhovna literatura će vas mamiti i kako se Jupiter bude budio u i ubrzavao svoj hod tako će se i u vama buditi glad za duhovnom hranom. Priklonite se i pružite ono što treba vašem telu i vašem duhu.

Možda će vas prvi dani kroz malo bolnije situacije i osećanja pokrenuti u tom smeru, ali već sredinom sedmice, Mesec ulazi u znak Strelca, a Jupiter kreće direktno i sve poprima neki novi, pozitivniji smisao. Merkur će tog dana biti vrlo aktivan i praviće kvadrat sa Plutonom i konjunkciju sa Uranom. Bićete spremni na vrlo egzotične poteze. Oni koji imaju veliku kreativnost i talenat sada će napraviti nešto vrlo revolucionarno, nešto što će mnogima promeniti pogled na svet, ali izazvati i mnoge burne kritike (Merkur kvadrat Pluton). Da li će to biti neka odluka, projekat ili jednostavno reč tj. govor, svejedno će imati apsolutno isti efekat i reakciju. Ukoliko ste vi osoba koja pokreće, nemojte se bojati svojih reči i odluka, a ukoliko ste od onih koji su uvek svedoci takvih događaja, upustite se u avanturu, nemojte se stapati sa većinom već krenite putem kojim se ređe ide, koju pokreće nekolicina ljudi, ali dovoljna da probudi svest i promeni svet. Izbegavajte burne rasprave koje ne vode ničemu, jer će ovaj Merkur biti bučan, pa ne dozvolite da vas sitnice izbace iz ravnoteže.

A koliko je bila odluka dobra i koliko ste bili u pravu krenuvši tim putem, već ćete krajem sedmice videti, kada se Sunce bude spojilo sa Merkurom, a mudri Mesec bude skupljao tišinu i snagu kroz znak Jarca. Dobićete neke odgovore koje ste očekivali ranije, imaćete neki vrlo uspešan razgovor, telefonski poziv ili susret sa nekom vrlo važnom osobom (Sunce konjunkcija Merkur).

Ovo je vrlo važna sedmica za komunikaciju i razgovore bilo koje vrste. Otvorite svoje srce, recite ono što dugo u njemu leži, a što niste imali smelosti da kažete. Sunce u Ovnu se ne vezuje za stare stvari. Ono započinje novi ciklus i novi krug čime vam otvara vrata da i sami doživite neka nova iskustva i započnete neke nove priče.

Budite smeli, budite hrabri i krenite!

Na kraju sedmice i Venera svojim ljubavni putevima osmehnuće se mnogim Blizanačkim srcima, ali i svima koji u sebi još detinje osećaje imaju. Ona je laka, ona je smela, uvek za igru spremna, ona je tinejdžer, izgleda kao ljubavnica, a zapravo reči su njen život. Večita koketa, pesnička duša, rado osmehe mami, zaigra se, pa pobegne, sve dok se u njoj osmeh i lakoća bude, ona će biti tu. Iako će se za sobom okrenuti, setnim pogledom gledati na znak koji napušta (Venera u Biku), pametna (Venera u Blizancima) i svesna promene koju će izazvati kao dispozitor Marsa, ulaskom u znak Blizanaca, samo će se još u petak osetiti njena seta za onim što napušta. Možda i u vama izazove osećaj sete toga dana, pa sebe uhvatite u nekoj ljubavnoj setnoj pesmi sećajući se nekih dana i momenata provedenih ili želje za ne provedenim trenucima sa nekim…sve će ostati u sećanju, jer je znak Bika isuviše trom bio da bilo šta započne ili krene tim putem na kojem ga srce vodi. Ali novi znak, nove energije stižu, a sa njima i lakoća i ljubav ona iskrena detinja i laka (venera u Blizancima) pa sa njom i Marsom kojem akcija neće teško pasti (Mars sekstil Neptun) krenite u sretne nove trenutke ili od starih setnih snova napravite događaje i pravu ljubavnu priču (Venera u Blizancima).

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD