Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Full Moon paket "Lakoća postojanja" u 90 dana Sada je pravi trenutak da napišeš svoja pravila za igru zvanu ŽIVOT tako da u njoj uživaš! Zato smo ti pripremili tokom ovog divnog letnjeg perioda, koji je istovremeno lagan i izuzetno dubok (budući da putujemo sve vreme kroz talas eklipsi), nove tri Full Moon radionice LAKOĆA POSTOJANJA U 90 DANA, sa popustom i posebnom podrškom za sve koji se prijave do 4. jula.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
Nova knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
Alex Trenoweth - Astrološka konferencija u Beogradu 2018. Astrolog, Alex Trenoweth je napisala članak o svom iskustvu na astrološkoj konferenciji u Beogradu, u martu 2018.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 06.04. do 13.04.2015.

Prošle su nedelje u kojima su nam pomračenja neke stvari donela, a neke možda i odnela. Neki su reagovali preburno, neke su vodile okolnosti ili „reka života“ koja nekad deluje prenaglo ili imate osećaj da niste bili spremni na takva dešavanja, a bilo je i onih koji žive u skladu sa prirodom i promenama koje život nosi. Oni su se već unapred pripremili za nova dešavanja i okruženje i jedva su dočekali nove promene, nove šanse i vrata koja se otvaraju ka novim putevima. Sada možete pomisliti da ćete imati predah, u nekom smislu da, ali ne potpun.

Ova se sedmica može nazvati Merkurovom sedmicom, a Merkur u Ovnu može biti sve, samo ne može biti miran i nositi predah. Merkur ove sedmice pravi čak četiri aspekata i to sa Jupiterom, Suncem, Uranom i Plutonom. Mars će takođe imati svoj trenutak, ali u kreativnom i vrlo inspirativnom smislu (Mars sekstil Neptun). I dok Merkur bude mislio, Mars delao, Jupiter će ulaskom Meseca u znak Strelca krenuti svojim direktnim hodom. Ubrzaće polako svoj hod i eto sreće i radosti koje sa njim idu. A na kraju sedmice eto i jedne razigrane Venere, koja iako voli da bude u svom plodnom i raskošnom znaku Bika, gde se sva čula bude, ipak se jedan deo nje raduje što ulazi u znak Blizanaca, jer iza sebe ostavlja Marsa čiji je dispozitor koji svojom promenom znaka menja i ishod događaja akcije koju Mars poduzima.

Prvog dana sa Mesecom u znaku Škorpiona, Merkur će napraviti trigon sa Jupiterom dok će se Sunce spojiti sa Uranom i svojom konjunkcijom izazvati „veliko buđenje svesti“. Mesec u Škorpionu budiće vaša najdublja osećanja i sećanja izazvana jakim strastima ili strahovima. Emocije vas uvek vode, bude razna pitanja i pokreću misli da idu u potrazi za odgovorima. Prvog će se dana u vama buditi neki nemiri koji će tražiti odgovore zašto postoje i zašto su se ikad pojavili. Odličan dan da počnete sa nekom duhovnom veštinom, bilo da je u pitanju molitva, meditacija ili joga. Takođe duhovna literatura će vas mamiti i kako se Jupiter bude budio u i ubrzavao svoj hod tako će se i u vama buditi glad za duhovnom hranom. Priklonite se i pružite ono što treba vašem telu i vašem duhu.

Možda će vas prvi dani kroz malo bolnije situacije i osećanja pokrenuti u tom smeru, ali već sredinom sedmice, Mesec ulazi u znak Strelca, a Jupiter kreće direktno i sve poprima neki novi, pozitivniji smisao. Merkur će tog dana biti vrlo aktivan i praviće kvadrat sa Plutonom i konjunkciju sa Uranom. Bićete spremni na vrlo egzotične poteze. Oni koji imaju veliku kreativnost i talenat sada će napraviti nešto vrlo revolucionarno, nešto što će mnogima promeniti pogled na svet, ali izazvati i mnoge burne kritike (Merkur kvadrat Pluton). Da li će to biti neka odluka, projekat ili jednostavno reč tj. govor, svejedno će imati apsolutno isti efekat i reakciju. Ukoliko ste vi osoba koja pokreće, nemojte se bojati svojih reči i odluka, a ukoliko ste od onih koji su uvek svedoci takvih događaja, upustite se u avanturu, nemojte se stapati sa većinom već krenite putem kojim se ređe ide, koju pokreće nekolicina ljudi, ali dovoljna da probudi svest i promeni svet. Izbegavajte burne rasprave koje ne vode ničemu, jer će ovaj Merkur biti bučan, pa ne dozvolite da vas sitnice izbace iz ravnoteže.

A koliko je bila odluka dobra i koliko ste bili u pravu krenuvši tim putem, već ćete krajem sedmice videti, kada se Sunce bude spojilo sa Merkurom, a mudri Mesec bude skupljao tišinu i snagu kroz znak Jarca. Dobićete neke odgovore koje ste očekivali ranije, imaćete neki vrlo uspešan razgovor, telefonski poziv ili susret sa nekom vrlo važnom osobom (Sunce konjunkcija Merkur).

Ovo je vrlo važna sedmica za komunikaciju i razgovore bilo koje vrste. Otvorite svoje srce, recite ono što dugo u njemu leži, a što niste imali smelosti da kažete. Sunce u Ovnu se ne vezuje za stare stvari. Ono započinje novi ciklus i novi krug čime vam otvara vrata da i sami doživite neka nova iskustva i započnete neke nove priče.

Budite smeli, budite hrabri i krenite!

Na kraju sedmice i Venera svojim ljubavni putevima osmehnuće se mnogim Blizanačkim srcima, ali i svima koji u sebi još detinje osećaje imaju. Ona je laka, ona je smela, uvek za igru spremna, ona je tinejdžer, izgleda kao ljubavnica, a zapravo reči su njen život. Večita koketa, pesnička duša, rado osmehe mami, zaigra se, pa pobegne, sve dok se u njoj osmeh i lakoća bude, ona će biti tu. Iako će se za sobom okrenuti, setnim pogledom gledati na znak koji napušta (Venera u Biku), pametna (Venera u Blizancima) i svesna promene koju će izazvati kao dispozitor Marsa, ulaskom u znak Blizanaca, samo će se još u petak osetiti njena seta za onim što napušta. Možda i u vama izazove osećaj sete toga dana, pa sebe uhvatite u nekoj ljubavnoj setnoj pesmi sećajući se nekih dana i momenata provedenih ili želje za ne provedenim trenucima sa nekim…sve će ostati u sećanju, jer je znak Bika isuviše trom bio da bilo šta započne ili krene tim putem na kojem ga srce vodi. Ali novi znak, nove energije stižu, a sa njima i lakoća i ljubav ona iskrena detinja i laka (venera u Blizancima) pa sa njom i Marsom kojem akcija neće teško pasti (Mars sekstil Neptun) krenite u sretne nove trenutke ili od starih setnih snova napravite događaje i pravu ljubavnu priču (Venera u Blizancima).

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD