Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Webinar: Tehnologija Svesti Urana Tri nivoa svesti, Kopče astralnog i eteričnog sveta, Univerzalni provodnik, Povezivanje uma i tela, Mentalni provodnik, Proces oživljavanja mentalnog tela, Otkrivanje sopstvenog simbola - samo su neke od tema o kojima će biti reči na webinaru Tehnologije Svesti Urana koji će se održati u subotu 11.04. od 12h do 15h.
» prikaži celu vest
Webinar: Buđenje U subotu 11. aprila, dr Lea Imširagić će održati webinar Energetske Astrologije Urana, sa početkom od 17h. Ovaj put učimo igru transformacije i oživljavamo biće Urana. Webinar će vam omogućiti da osvestite svoju vezu sa Univerzumom (na svoj lični način), da prepoznate i razvežete obrasce koje ponavljate, kao i navike u kojima ste zaglavljeni, da se oslobodite povećane mentalne napetosti i ubrzanosti i da naučite da disanjem kroz 8. čakru dovodete svoj nervni sistem u balans, kao i svoj odnos sa vremenom.
» prikaži celu vest
Kurs: Rektifikacija i elekciona astrologija U petak, 03. aprila od 18h počinje online četvoronedeljni kurs iz Rektifikacije natalnog horoskopa i Elekcione astrologije. Ovaj kurs je namenjen svima koji imaju osnovno astrološko predznanje ali žele da izračunaju tačno vreme svog rođenja, kao i da usvoje sistem izračunavanja tačnog vremena rođenja klijenta i takođe onima koji žele da otkriju veštinu pravilnog odabira trenutka za započinjanje znaćajnih životnih projekata (poslovi, venčanja, selidbe, itd...).
» prikaži celu vest
Full Moon Project Radionica „Inspiracija“ Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Inspiracija“ koja će se održati u sredu, 8. aprila 2020. godine. Sam znak Vage u kojem se odigrava ovaj Pun Mesec govori o ravnotežu koju je izuzetno važno uspostaviti na nivou svog tela, dovodeći unutar sebe sve strahove predaka u jedno stanje mira. Ova radionica će biti online i trajaće od 19.00h do 20.30h.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 06.04. do 13.04.2015.

Prošle su nedelje u kojima su nam pomračenja neke stvari donela, a neke možda i odnela. Neki su reagovali preburno, neke su vodile okolnosti ili „reka života“ koja nekad deluje prenaglo ili imate osećaj da niste bili spremni na takva dešavanja, a bilo je i onih koji žive u skladu sa prirodom i promenama koje život nosi. Oni su se već unapred pripremili za nova dešavanja i okruženje i jedva su dočekali nove promene, nove šanse i vrata koja se otvaraju ka novim putevima. Sada možete pomisliti da ćete imati predah, u nekom smislu da, ali ne potpun.

Ova se sedmica može nazvati Merkurovom sedmicom, a Merkur u Ovnu može biti sve, samo ne može biti miran i nositi predah. Merkur ove sedmice pravi čak četiri aspekata i to sa Jupiterom, Suncem, Uranom i Plutonom. Mars će takođe imati svoj trenutak, ali u kreativnom i vrlo inspirativnom smislu (Mars sekstil Neptun). I dok Merkur bude mislio, Mars delao, Jupiter će ulaskom Meseca u znak Strelca krenuti svojim direktnim hodom. Ubrzaće polako svoj hod i eto sreće i radosti koje sa njim idu. A na kraju sedmice eto i jedne razigrane Venere, koja iako voli da bude u svom plodnom i raskošnom znaku Bika, gde se sva čula bude, ipak se jedan deo nje raduje što ulazi u znak Blizanaca, jer iza sebe ostavlja Marsa čiji je dispozitor koji svojom promenom znaka menja i ishod događaja akcije koju Mars poduzima.

Prvog dana sa Mesecom u znaku Škorpiona, Merkur će napraviti trigon sa Jupiterom dok će se Sunce spojiti sa Uranom i svojom konjunkcijom izazvati „veliko buđenje svesti“. Mesec u Škorpionu budiće vaša najdublja osećanja i sećanja izazvana jakim strastima ili strahovima. Emocije vas uvek vode, bude razna pitanja i pokreću misli da idu u potrazi za odgovorima. Prvog će se dana u vama buditi neki nemiri koji će tražiti odgovore zašto postoje i zašto su se ikad pojavili. Odličan dan da počnete sa nekom duhovnom veštinom, bilo da je u pitanju molitva, meditacija ili joga. Takođe duhovna literatura će vas mamiti i kako se Jupiter bude budio u i ubrzavao svoj hod tako će se i u vama buditi glad za duhovnom hranom. Priklonite se i pružite ono što treba vašem telu i vašem duhu.

Možda će vas prvi dani kroz malo bolnije situacije i osećanja pokrenuti u tom smeru, ali već sredinom sedmice, Mesec ulazi u znak Strelca, a Jupiter kreće direktno i sve poprima neki novi, pozitivniji smisao. Merkur će tog dana biti vrlo aktivan i praviće kvadrat sa Plutonom i konjunkciju sa Uranom. Bićete spremni na vrlo egzotične poteze. Oni koji imaju veliku kreativnost i talenat sada će napraviti nešto vrlo revolucionarno, nešto što će mnogima promeniti pogled na svet, ali izazvati i mnoge burne kritike (Merkur kvadrat Pluton). Da li će to biti neka odluka, projekat ili jednostavno reč tj. govor, svejedno će imati apsolutno isti efekat i reakciju. Ukoliko ste vi osoba koja pokreće, nemojte se bojati svojih reči i odluka, a ukoliko ste od onih koji su uvek svedoci takvih događaja, upustite se u avanturu, nemojte se stapati sa većinom već krenite putem kojim se ređe ide, koju pokreće nekolicina ljudi, ali dovoljna da probudi svest i promeni svet. Izbegavajte burne rasprave koje ne vode ničemu, jer će ovaj Merkur biti bučan, pa ne dozvolite da vas sitnice izbace iz ravnoteže.

A koliko je bila odluka dobra i koliko ste bili u pravu krenuvši tim putem, već ćete krajem sedmice videti, kada se Sunce bude spojilo sa Merkurom, a mudri Mesec bude skupljao tišinu i snagu kroz znak Jarca. Dobićete neke odgovore koje ste očekivali ranije, imaćete neki vrlo uspešan razgovor, telefonski poziv ili susret sa nekom vrlo važnom osobom (Sunce konjunkcija Merkur).

Ovo je vrlo važna sedmica za komunikaciju i razgovore bilo koje vrste. Otvorite svoje srce, recite ono što dugo u njemu leži, a što niste imali smelosti da kažete. Sunce u Ovnu se ne vezuje za stare stvari. Ono započinje novi ciklus i novi krug čime vam otvara vrata da i sami doživite neka nova iskustva i započnete neke nove priče.

Budite smeli, budite hrabri i krenite!

Na kraju sedmice i Venera svojim ljubavni putevima osmehnuće se mnogim Blizanačkim srcima, ali i svima koji u sebi još detinje osećaje imaju. Ona je laka, ona je smela, uvek za igru spremna, ona je tinejdžer, izgleda kao ljubavnica, a zapravo reči su njen život. Večita koketa, pesnička duša, rado osmehe mami, zaigra se, pa pobegne, sve dok se u njoj osmeh i lakoća bude, ona će biti tu. Iako će se za sobom okrenuti, setnim pogledom gledati na znak koji napušta (Venera u Biku), pametna (Venera u Blizancima) i svesna promene koju će izazvati kao dispozitor Marsa, ulaskom u znak Blizanaca, samo će se još u petak osetiti njena seta za onim što napušta. Možda i u vama izazove osećaj sete toga dana, pa sebe uhvatite u nekoj ljubavnoj setnoj pesmi sećajući se nekih dana i momenata provedenih ili želje za ne provedenim trenucima sa nekim…sve će ostati u sećanju, jer je znak Bika isuviše trom bio da bilo šta započne ili krene tim putem na kojem ga srce vodi. Ali novi znak, nove energije stižu, a sa njima i lakoća i ljubav ona iskrena detinja i laka (venera u Blizancima) pa sa njom i Marsom kojem akcija neće teško pasti (Mars sekstil Neptun) krenite u sretne nove trenutke ili od starih setnih snova napravite događaje i pravu ljubavnu priču (Venera u Blizancima).

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD