Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Planetarni Povratci u Prediktivnoj Astrologiji U sredu, 29. januara, počinje kurs „Planetarni Povratci u Prediktivnoj Astrologiji” na Kepler Insitutu. Polaznici kursa će biti upoznati sa jednom od najpopularnijih prognostičkih tehnika - solarni povratak, kao i sa jednom od najinteresantnijih tehnika za razmatranje prilično uskih vremenskih perioda – solarni eneidi. Ovaj kurs je moguće pohađati kako u redovnoj, tako i u dopisnoj varijanti.
» prikaži celu vest
Kurs: Procena profesionalnog života, finansija i izbora studija U utorak 11. februara, u 18h na Kepler Institutu će početi tromesečni kurs najčešćih oblasti života koje se tumače u astrološkoj konsultaciji, a to su: profesija, finansije, talenti i studije. Kurs je moguće pohađati u dopisnoj i online varijanti.
» prikaži celu vest
FULL MOON PROJECT - RAZIGRANOST Pozivamo vas na novu Full Moon Project radionicu “Razigranost” koja će se održati u nedelju, 9. februara 2020. godine u hotelu Tulip Inn Putink, s početkom od 19h. Ovaj Pun Mesec otvara vrata jednoj razigranosti, koja dolazi usled oslobođenja od uverenja koja smo nekada imali. Da bi čovek mogao da se oslobodi negativnih uverenja koja su mu strukturisana u energiji, on mora da pronađe svoju svrhu.
» prikaži celu vest
20. Međunarodna Astrološka Konferencija u Beogradu Od 20. do 22. marta u Beogradu će se održati jubilarna 20. Međunarodna Astrološka Konferencija na Balkanu „The Age of Aquarius”. Tema Konferencije je posvećena Velikim Konjunkcijama koje se dešavaju u ovoj godini, a posebno konjunkciji Jupitera i Saturna koja će se odigrati 21.12.2020. Na ovoj Konferenciji ćemo imati 8 sjajnih predavača koji će nam iz različitih astroloških pristupa govoriti o Astrologiji koja otvara kapije Doba Vodolije.
» prikaži celu vest
Kurs: Karmička Sinastrija U četvrtak, 16. januara, počinje osmonedeljni kurs iz karmičke sinastrije. Karmički odnosi su jedna od najvažnijih stvari koje Duša prenosi iz svakog života. Na ovom kursu će se posebno govoriti o prirodi Karmičkih odnosa, odnosa Srodnih Duša, kao i Blizanačkih Duša. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

28.novembar - 04.decembar 2011.

Ako se po jutru dan poznaje, onda ova sedmica neće obilovati bitnim dešavanjima jer je ponedeljak dan bez aspekata, dan kada čak ni Mesec neće „uhvatiti“ nijednu planetu, a prvi planetarni aspekt se odvija tek u četvrtak. Kako je Mesec u znaku Jarca, znaku svog izgona, to ni atmosfera neće obilovati pozitivizmom, već, naprotiv, prizvaće tužne ljude na ulice, stare, bolesne, umorne, nezadovoljne, na šta upućuje i prvi aspekt koji će napraviti - kvadrat sa Saturnom. No, time će preneti i uticaj Marsa na Saturna, jer je poslednji aspekt bio trigon sa ovom energičnom planetom koja tranizitira nedovoljno vatrenim znakom Device, pa na taj način dobijamo vezu ove dve planete i mogućnost određenih suprotstavljanja omalovaženih radnika sa predstavnicima vlasti i suda, pravnim licima. Ovo potvrđuje i kvadrat Sunca sa Marsom u četvrtak, kada će i Mesec biti u T-kvadratu sa ovim planetama, pa je za očekivati eskalaciju nezadovoljstva primarno usmerenu na osobe koje su na rukovodećim mestima. Istovremeno, ovo je i period kada mogu biti naglašeniji zdravstveni problemi, u vidu povišene temperature, problema sa varenjem, kao i srcem, jer ovde Mars iz Device ugrožava vitalnost - Sunce.

No, kako će nam se Sunce i Merkur u retrogradnom hodu (koji je dispozitor Marsa) spojiti poslednjeg dana sedmice, to će postojati i određeno rešenje za nastale probleme. Pa evo ponovljenih dogovora, pregovaranja koja mogu biti i žučnija jer u Merkuru živi Mars, a u Marsu Uran iz Ovna, pa negde možemo očekivati pronalaženje balansa, a negde ne. Optimistično Sunce će videti sve iz ugla Strelca – pozitivno i obećavajuće, ali će sumnjičavi Mars iz Device sa retrogradnim dispozitorom u izgonu biti nepoverljiv. Neki neće nasesti na obećanja i ostaće neumoljivi u svojim zahtevima, dok će se oni slabiji, manje buntovni, povući do Merkurove direktnosti, kao i Uranove koja počinje 10. decembra.

Nedelja pred nama biće i pod Venerinim uticajem, koja će se nakon dramatičnog sukoba sa Uranom u Ovnu i zanimljivog susreta sa retrogradnim Jupiterom u Biku, suočiti sa svojom neminovnošću – Plutonom u Jarcu. Spojiće se u četvrtak uz istovremenu konjunkciju Meseca i Neptuna, pa je ovo susret iz snova, prepoznavanje na najdubljem nivou, bilo da je u pitanju stara ljubav (Pluton u Jarcu, a Venera dispozitor Saturna), bilo da je u pitanju nova osoba, ali izvesno vrlo, vrlo stara karmička ljubav.

No, kako je Pluton ipak malefik, to ova naša Venerica, taman nakon što je iz banke podigla novac koji su joj odavno dužni (separacioni trigon sa retrogradnim Jupiterom u Biku) može naleteti na kriminalca koji će joj sve uzeti, a možda i nju oteti, poput Hada koji je oteo Persefonu. Stoga, pažljivo sa novcem, a posebno pažljivo sa plutonovskim tipovima sredinom nedelje, jer će muškarci biti agresivniji nego inače zbog pomenutog kvadrata Sunca i Marsa.

No, šta god da se desi, Venerica će biti nagrađena susretom sa brižnim, pažljivim i potpuno drugačijim od Plutona – Marsom u Devici već u ponedeljak. Pa i ako zadobije povrede, i to će imati svoju svrhu jer je negde na odeljenju intenzivne nege gde je smrt sveprisutna (Pluton i Mars kvadrat Sunce) čeka neki medicinski brat, a one srećnije specijalista ortoped (Jarac).

*

Atmosfera na Nebu „proziva“ one sa srodnom natalnom energijom, pa će tokom ove sedmice biti prozvani oni koji imaju Veneru u aspektu sa Plutonom ili u Škorpionu, kao i oni sa Venerom u Jarcu. Posebno aktivni će biti oni sa Suncem u aspektu sa Marsom, ili Suncem u Ovnu ili Škorpionu. Mogu biti prozvani i oni sa aspektom Marsa i Jupitera, kao i oni sa Merkurom u aspektu sa Suncem ili u Lavu.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD