Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Full Moon paket "Lakoća postojanja" u 90 dana Sada je pravi trenutak da napišeš svoja pravila za igru zvanu ŽIVOT tako da u njoj uživaš! Zato smo ti pripremili tokom ovog divnog letnjeg perioda, koji je istovremeno lagan i izuzetno dubok (budući da putujemo sve vreme kroz talas eklipsi), nove tri Full Moon radionice LAKOĆA POSTOJANJA U 90 DANA, sa popustom i posebnom podrškom za sve koji se prijave do 4. jula.
» prikaži celu vest
Full Moon Project “Lakoća misli” Pozivamo te da sa nama kreiraš Lakoću misli, čije se kapije otvaraju sa novim Punim Mesecom 5. jula. Tvoj zadatak je da kroz ovaj Pun Mesec osvestiš da je tvoje energetsko telo ono koje ti daje mogućnost da materijalizuješ sve stvari. Lakoća misli predstavlja aktivaciju inteligentnog tela koje na kraju stvara realnost postojanja. Ono je po svojoj prirodi veoma lagano i ima zabeležna sva sećanja.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
Nova knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

28.novembar - 04.decembar 2011.

Ako se po jutru dan poznaje, onda ova sedmica neće obilovati bitnim dešavanjima jer je ponedeljak dan bez aspekata, dan kada čak ni Mesec neće „uhvatiti“ nijednu planetu, a prvi planetarni aspekt se odvija tek u četvrtak. Kako je Mesec u znaku Jarca, znaku svog izgona, to ni atmosfera neće obilovati pozitivizmom, već, naprotiv, prizvaće tužne ljude na ulice, stare, bolesne, umorne, nezadovoljne, na šta upućuje i prvi aspekt koji će napraviti - kvadrat sa Saturnom. No, time će preneti i uticaj Marsa na Saturna, jer je poslednji aspekt bio trigon sa ovom energičnom planetom koja tranizitira nedovoljno vatrenim znakom Device, pa na taj način dobijamo vezu ove dve planete i mogućnost određenih suprotstavljanja omalovaženih radnika sa predstavnicima vlasti i suda, pravnim licima. Ovo potvrđuje i kvadrat Sunca sa Marsom u četvrtak, kada će i Mesec biti u T-kvadratu sa ovim planetama, pa je za očekivati eskalaciju nezadovoljstva primarno usmerenu na osobe koje su na rukovodećim mestima. Istovremeno, ovo je i period kada mogu biti naglašeniji zdravstveni problemi, u vidu povišene temperature, problema sa varenjem, kao i srcem, jer ovde Mars iz Device ugrožava vitalnost - Sunce.

No, kako će nam se Sunce i Merkur u retrogradnom hodu (koji je dispozitor Marsa) spojiti poslednjeg dana sedmice, to će postojati i određeno rešenje za nastale probleme. Pa evo ponovljenih dogovora, pregovaranja koja mogu biti i žučnija jer u Merkuru živi Mars, a u Marsu Uran iz Ovna, pa negde možemo očekivati pronalaženje balansa, a negde ne. Optimistično Sunce će videti sve iz ugla Strelca – pozitivno i obećavajuće, ali će sumnjičavi Mars iz Device sa retrogradnim dispozitorom u izgonu biti nepoverljiv. Neki neće nasesti na obećanja i ostaće neumoljivi u svojim zahtevima, dok će se oni slabiji, manje buntovni, povući do Merkurove direktnosti, kao i Uranove koja počinje 10. decembra.

Nedelja pred nama biće i pod Venerinim uticajem, koja će se nakon dramatičnog sukoba sa Uranom u Ovnu i zanimljivog susreta sa retrogradnim Jupiterom u Biku, suočiti sa svojom neminovnošću – Plutonom u Jarcu. Spojiće se u četvrtak uz istovremenu konjunkciju Meseca i Neptuna, pa je ovo susret iz snova, prepoznavanje na najdubljem nivou, bilo da je u pitanju stara ljubav (Pluton u Jarcu, a Venera dispozitor Saturna), bilo da je u pitanju nova osoba, ali izvesno vrlo, vrlo stara karmička ljubav.

No, kako je Pluton ipak malefik, to ova naša Venerica, taman nakon što je iz banke podigla novac koji su joj odavno dužni (separacioni trigon sa retrogradnim Jupiterom u Biku) može naleteti na kriminalca koji će joj sve uzeti, a možda i nju oteti, poput Hada koji je oteo Persefonu. Stoga, pažljivo sa novcem, a posebno pažljivo sa plutonovskim tipovima sredinom nedelje, jer će muškarci biti agresivniji nego inače zbog pomenutog kvadrata Sunca i Marsa.

No, šta god da se desi, Venerica će biti nagrađena susretom sa brižnim, pažljivim i potpuno drugačijim od Plutona – Marsom u Devici već u ponedeljak. Pa i ako zadobije povrede, i to će imati svoju svrhu jer je negde na odeljenju intenzivne nege gde je smrt sveprisutna (Pluton i Mars kvadrat Sunce) čeka neki medicinski brat, a one srećnije specijalista ortoped (Jarac).

*

Atmosfera na Nebu „proziva“ one sa srodnom natalnom energijom, pa će tokom ove sedmice biti prozvani oni koji imaju Veneru u aspektu sa Plutonom ili u Škorpionu, kao i oni sa Venerom u Jarcu. Posebno aktivni će biti oni sa Suncem u aspektu sa Marsom, ili Suncem u Ovnu ili Škorpionu. Mogu biti prozvani i oni sa aspektom Marsa i Jupitera, kao i oni sa Merkurom u aspektu sa Suncem ili u Lavu.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD