Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Seminar: Magnet Srca Na ovom seminaru se polaznici obučavaju da preko natalnog horoskopa imaju uvid u nasleđenu energetsku strukturu. Seminar je organizovan tako da kroz lično iskustvo svaki polaznik može prepoznati zakonitosti svojih energetskih centara kao i tehnike isceljivanja. U nedelju, 29. septembra od 16h do 20h, dr Lea Imširagić će održati predavanje iz modula Energetska Astrologija, a ovaj seminar će biti predviđen za rad na 4. čakri, ili tj Mesecu. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Seminar: Tehnologija svesti Meseca Tokom kursa Tehnologija Svesti praktikovaćemo određene vežbe koje će nam omogućiti da celu oblast Energetske Psihologije oživimo u svom svakodnevnom životu, u odnosima sa ljudima, ličnom odnosu prema poslu, finansijama, i pre svega prema sebi. Aleksandar Imširagić će održati seminar iz Tehnologije Svesti na temu 4. čakre ili tj Meseca, u nedelju 29. septembra od 12h do 15h. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Predavanje: Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju "Možeš postati superwomen ili superman ako naučiš super-komunikaciju sa sobom jer baš od ove primarne svakodnevne komunikacije sa sobom nastaju svi drugi odnosi. Namera ove radionice je da podelim sa vama dar u vidu jednostavnih tehnika Energetske psihologije kojima možete da naučite da komunicirate sa najinteligentnijim delom svog Uma - sa svojim telom. Jer vi zaslužujete da koristite svoj prirodni dar - da naučite svoju energiju da radi za vas." Dr Lea Imširagić će održati predavanje "Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju" u hotelu Tulip Inn Putnik, 20.09. u 19h.
» prikaži celu vest
Predavanje i promocija knjige: Anđeli Zodijaka Svi imamo određenu svetlosnu prirodu, što je u suštini priroda naše Svesti, jer Svetlost predstavlja kvalitet Svesti. I svako od nas ima svoju energetsku strukturu, odnosno svoj energetski zapis kojim privlači sve događaje u svom životu. Čovek je spoj Neba i Zemlje i predstavlja energetsku matricukoja nosi čitav niz svih njegovih sećanja. Aleksandar Imširagić će održati javno predavanje o Anđelima Zodijaka uz istovremeno predstavljanje istoimene knjige, u hotelu Tulip Inn Putnik.
» prikaži celu vest
Kurs: Anđeli Zodijaka “Radost je emocija koju stvara svetlost. Svi astrološki pokazatelji koji opisuju inerciju bića u natusu, govoreći o njegovim nesvesnim potrebama – što ukaz sudbine jeste – dobijaju svoj smisao i srećan ishod onda kada su prožeti svetlošću. Svetlost je inteligentna sama po sebi, a osnovna jedinica inteligencije svetla jeste Anđeo”. Sedmomesečni kurs Anđeli Zodijaka počinje u subotu, 28. septrembra od 12h do 19h na Kepler Institutu. Moguće je pohađati i online.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Hronike neba

28.novembar - 04.decembar 2011.

Ako se po jutru dan poznaje, onda ova sedmica neće obilovati bitnim dešavanjima jer je ponedeljak dan bez aspekata, dan kada čak ni Mesec neće „uhvatiti“ nijednu planetu, a prvi planetarni aspekt se odvija tek u četvrtak. Kako je Mesec u znaku Jarca, znaku svog izgona, to ni atmosfera neće obilovati pozitivizmom, već, naprotiv, prizvaće tužne ljude na ulice, stare, bolesne, umorne, nezadovoljne, na šta upućuje i prvi aspekt koji će napraviti - kvadrat sa Saturnom. No, time će preneti i uticaj Marsa na Saturna, jer je poslednji aspekt bio trigon sa ovom energičnom planetom koja tranizitira nedovoljno vatrenim znakom Device, pa na taj način dobijamo vezu ove dve planete i mogućnost određenih suprotstavljanja omalovaženih radnika sa predstavnicima vlasti i suda, pravnim licima. Ovo potvrđuje i kvadrat Sunca sa Marsom u četvrtak, kada će i Mesec biti u T-kvadratu sa ovim planetama, pa je za očekivati eskalaciju nezadovoljstva primarno usmerenu na osobe koje su na rukovodećim mestima. Istovremeno, ovo je i period kada mogu biti naglašeniji zdravstveni problemi, u vidu povišene temperature, problema sa varenjem, kao i srcem, jer ovde Mars iz Device ugrožava vitalnost - Sunce.

No, kako će nam se Sunce i Merkur u retrogradnom hodu (koji je dispozitor Marsa) spojiti poslednjeg dana sedmice, to će postojati i određeno rešenje za nastale probleme. Pa evo ponovljenih dogovora, pregovaranja koja mogu biti i žučnija jer u Merkuru živi Mars, a u Marsu Uran iz Ovna, pa negde možemo očekivati pronalaženje balansa, a negde ne. Optimistično Sunce će videti sve iz ugla Strelca – pozitivno i obećavajuće, ali će sumnjičavi Mars iz Device sa retrogradnim dispozitorom u izgonu biti nepoverljiv. Neki neće nasesti na obećanja i ostaće neumoljivi u svojim zahtevima, dok će se oni slabiji, manje buntovni, povući do Merkurove direktnosti, kao i Uranove koja počinje 10. decembra.

Nedelja pred nama biće i pod Venerinim uticajem, koja će se nakon dramatičnog sukoba sa Uranom u Ovnu i zanimljivog susreta sa retrogradnim Jupiterom u Biku, suočiti sa svojom neminovnošću – Plutonom u Jarcu. Spojiće se u četvrtak uz istovremenu konjunkciju Meseca i Neptuna, pa je ovo susret iz snova, prepoznavanje na najdubljem nivou, bilo da je u pitanju stara ljubav (Pluton u Jarcu, a Venera dispozitor Saturna), bilo da je u pitanju nova osoba, ali izvesno vrlo, vrlo stara karmička ljubav.

No, kako je Pluton ipak malefik, to ova naša Venerica, taman nakon što je iz banke podigla novac koji su joj odavno dužni (separacioni trigon sa retrogradnim Jupiterom u Biku) može naleteti na kriminalca koji će joj sve uzeti, a možda i nju oteti, poput Hada koji je oteo Persefonu. Stoga, pažljivo sa novcem, a posebno pažljivo sa plutonovskim tipovima sredinom nedelje, jer će muškarci biti agresivniji nego inače zbog pomenutog kvadrata Sunca i Marsa.

No, šta god da se desi, Venerica će biti nagrađena susretom sa brižnim, pažljivim i potpuno drugačijim od Plutona – Marsom u Devici već u ponedeljak. Pa i ako zadobije povrede, i to će imati svoju svrhu jer je negde na odeljenju intenzivne nege gde je smrt sveprisutna (Pluton i Mars kvadrat Sunce) čeka neki medicinski brat, a one srećnije specijalista ortoped (Jarac).

*

Atmosfera na Nebu „proziva“ one sa srodnom natalnom energijom, pa će tokom ove sedmice biti prozvani oni koji imaju Veneru u aspektu sa Plutonom ili u Škorpionu, kao i oni sa Venerom u Jarcu. Posebno aktivni će biti oni sa Suncem u aspektu sa Marsom, ili Suncem u Ovnu ili Škorpionu. Mogu biti prozvani i oni sa aspektom Marsa i Jupitera, kao i oni sa Merkurom u aspektu sa Suncem ili u Lavu.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD