Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Webinar: Tehnologija Svesti Urana Tri nivoa svesti, Kopče astralnog i eteričnog sveta, Univerzalni provodnik, Povezivanje uma i tela, Mentalni provodnik, Proces oživljavanja mentalnog tela, Otkrivanje sopstvenog simbola - samo su neke od tema o kojima će biti reči na webinaru Tehnologije Svesti Urana koji će se održati u subotu 11.04. od 12h do 15h.
» prikaži celu vest
Webinar: Buđenje U subotu 11. aprila, dr Lea Imširagić će održati webinar Energetske Astrologije Urana, sa početkom od 17h. Ovaj put učimo igru transformacije i oživljavamo biće Urana. Webinar će vam omogućiti da osvestite svoju vezu sa Univerzumom (na svoj lični način), da prepoznate i razvežete obrasce koje ponavljate, kao i navike u kojima ste zaglavljeni, da se oslobodite povećane mentalne napetosti i ubrzanosti i da naučite da disanjem kroz 8. čakru dovodete svoj nervni sistem u balans, kao i svoj odnos sa vremenom.
» prikaži celu vest
Kurs: Rektifikacija i elekciona astrologija U petak, 03. aprila od 18h počinje online četvoronedeljni kurs iz Rektifikacije natalnog horoskopa i Elekcione astrologije. Ovaj kurs je namenjen svima koji imaju osnovno astrološko predznanje ali žele da izračunaju tačno vreme svog rođenja, kao i da usvoje sistem izračunavanja tačnog vremena rođenja klijenta i takođe onima koji žele da otkriju veštinu pravilnog odabira trenutka za započinjanje znaćajnih životnih projekata (poslovi, venčanja, selidbe, itd...).
» prikaži celu vest
Full Moon Project Radionica „Inspiracija“ Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Inspiracija“ koja će se održati u sredu, 8. aprila 2020. godine. Sam znak Vage u kojem se odigrava ovaj Pun Mesec govori o ravnotežu koju je izuzetno važno uspostaviti na nivou svog tela, dovodeći unutar sebe sve strahove predaka u jedno stanje mira. Ova radionica će biti online i trajaće od 19.00h do 20.30h.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 23.03. do 30.03.2015.

Prošla je sedmica pomračenja, novi Sunčev ciklus je krenuo (Sunce u Ovnu) i proleće nam se polako smeši. Kvadrat Urana i Plutona još uvek je jak, ali sve polako popušta i neke nove energije nebom počinju vladati.

Venera je još prošle nedelje ušla u znak Bika, ali se zbog drugih naglašenih aspekata nije mogla osetiti. Sada je došlo i njeno vreme. Sada ćete osetiti njen pravi uticaj i uživaćete u njemu.

Ove sedmice Venera će biti glavni akter događaja, na početku sedmice imaće sekstil sa Neptunom, a na kraju kvadrat sa Jupiterom. Sunce će sredinom sedmice napraviti trigon sa Saturnom, što će vas dovesti u potpuni balans i ravnotežu. Ciljevi će vam biti jasniji, dobro ćete vladati koncentracijom i imaćete tačan fokus na poslove koje budete obavljali.

Prvi dan nedelje počinje sa Mesecom u Biku, čime oživljava energija Bika i utiče na raspoloženje, koje će „prozvati“ Venerine događaje. A ona, prosto uživa u svojim prolećnim danima. Sunce će vas mamiti da izađete, da pogledate oko sebe i osetite moć blaženstva i sreće. Ovo je vreme kao posle jake bure, kad se sve utiša, oni preživeli izaćiće iz svojih skloništa, sve će oko njih biti porušeno, ali svesni da je materija prolazna, sretni su, što su živi i što su dobili šansu za novi početak. Mnoge je u raznim sitacijama oluja mogla zateći, a nakon nje, svi su shvatili smisao i zapitali se o tome vredi li brinuti o nekim potpuno nevažnim stvarima, vredi li rušiti mir i sreću zbog određenih reči ili nečijih navika? To smo što smo, menjati se možemo i moramo, ali ljude oko sebe moramo prihvatati. I ma koliko oni bili drugačiji od vas i ma koliko vas „boleli“ vaše je da se brinete o tome kako se vi ponašate, šta osećate i da li svojim delovanjem ili nedelovanjem  ikoga u svom okruženju sputavate ili ugrožavate. Budite fini i nežni, ne brinite o utisku koji ostavljate, samo iz mirnog srca činite stvari i budite sigurni da će i ljudi oko vas biti sretni.

Drugog dana nedelje, Mesec ulazi u znak Blizanaca i započinju zanimljiva ćaskanja i koketiranja. Venera će istog dana napraviti sekstil sa Neptunom i probuditi mnoga zaljubljena srca. Primićete neki mail, poziv ili ćete čuti nešto što će vas jako obradovati, ali može se desiti da ćete to, iz nekog razloga želeti da sačuvate kao tajnu. Tako je možda i najbolje. Svaki osećaj sreće kada se čuva kao tajna i neguje se ta nit sreće, ona se uvećava, gradi i širi oko vas. Reči nam često nisu ni potrebne, zato ako ne morate, bolje prećutite neke stvari, jer će tišina, pogled i osećaji reći mnogo više od reči.

Ovo su dani za tajne ljubavne sastanke, tajne poruke i pisma, za bajkovite i kreativne priče iz „1001 noći“. Priče koje nemaju kraja, u kojima je sve idealno i svi su savršeni i u kojima su svi srećni. U jednom momentu se i vi možete tako osećati, jer možete imati određeni događaj koji će u vama probuditi takav osećaj. Pored Venere koja će sa Neptunom krasiti nebo, Sunce će biti vrlo izričito sa Saturnom, pa će mnogi napredovati u karijeri ili ostvariti svoj poslovni projekat (Venera u Biku). Sunce iz svoje egzaltacije vrlo je stabilno i sija najsnažnijim sjajem, sa Saturnom ovo je događaj koji vas može učvrstiti na mestu na kojem ste, doneti vam određeni zasluženi poslovni status.

Sve dok je Mesec u Blizancima iskoristite za dobre susrete, pregovore i dogovore. Pomislite na nekog tajno i poželite mu nešto lepo. Vreme divnih kreacija, lepih snova i umetnika. Iskoristite nalet kreativnosti i sprovedite ih u delo. Bićete i više nego iznenađeni njihovom materijalizacijom.

A na kraju sedmice, možete se malo i opustiti i prepustiti Venerinim uživanjem, pa i ako preterate u hedonizmu (Venera kvadrat Jupiter) nemojte se brinuti. Neki će otputovati i tamo doživeti prelepe avanture, drugi će uleteti u aferu, a treći će slatko uživati u svim maminim i bakinim poslasticama. Sunce u Ovnu će vas brzo vratiti u aktivni tempo, zato neka vikend bude u znaku Venere, Bika i Jupitera (ljubav, poslastice i odmaranje). 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD