Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Seminar: Magnet Srca Na ovom seminaru se polaznici obučavaju da preko natalnog horoskopa imaju uvid u nasleđenu energetsku strukturu. Seminar je organizovan tako da kroz lično iskustvo svaki polaznik može prepoznati zakonitosti svojih energetskih centara kao i tehnike isceljivanja. U nedelju, 29. septembra od 16h do 20h, dr Lea Imširagić će održati predavanje iz modula Energetska Astrologija, a ovaj seminar će biti predviđen za rad na 4. čakri, ili tj Mesecu. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Seminar: Tehnologija svesti Meseca Tokom kursa Tehnologija Svesti praktikovaćemo određene vežbe koje će nam omogućiti da celu oblast Energetske Psihologije oživimo u svom svakodnevnom životu, u odnosima sa ljudima, ličnom odnosu prema poslu, finansijama, i pre svega prema sebi. Aleksandar Imširagić će održati seminar iz Tehnologije Svesti na temu 4. čakre ili tj Meseca, u nedelju 29. septembra od 12h do 15h. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Predavanje: Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju "Možeš postati superwomen ili superman ako naučiš super-komunikaciju sa sobom jer baš od ove primarne svakodnevne komunikacije sa sobom nastaju svi drugi odnosi. Namera ove radionice je da podelim sa vama dar u vidu jednostavnih tehnika Energetske psihologije kojima možete da naučite da komunicirate sa najinteligentnijim delom svog Uma - sa svojim telom. Jer vi zaslužujete da koristite svoj prirodni dar - da naučite svoju energiju da radi za vas." Dr Lea Imširagić će održati predavanje "Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju" u hotelu Tulip Inn Putnik, 20.09. u 19h.
» prikaži celu vest
Predavanje i promocija knjige: Anđeli Zodijaka Svi imamo određenu svetlosnu prirodu, što je u suštini priroda naše Svesti, jer Svetlost predstavlja kvalitet Svesti. I svako od nas ima svoju energetsku strukturu, odnosno svoj energetski zapis kojim privlači sve događaje u svom životu. Čovek je spoj Neba i Zemlje i predstavlja energetsku matricukoja nosi čitav niz svih njegovih sećanja. Aleksandar Imširagić će održati javno predavanje o Anđelima Zodijaka uz istovremeno predstavljanje istoimene knjige, u hotelu Tulip Inn Putnik.
» prikaži celu vest
Kurs: Anđeli Zodijaka “Radost je emocija koju stvara svetlost. Svi astrološki pokazatelji koji opisuju inerciju bića u natusu, govoreći o njegovim nesvesnim potrebama – što ukaz sudbine jeste – dobijaju svoj smisao i srećan ishod onda kada su prožeti svetlošću. Svetlost je inteligentna sama po sebi, a osnovna jedinica inteligencije svetla jeste Anđeo”. Sedmomesečni kurs Anđeli Zodijaka počinje u subotu, 28. septrembra od 12h do 19h na Kepler Institutu. Moguće je pohađati i online.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Hronike neba

Od 23.03. do 30.03.2015.

Prošla je sedmica pomračenja, novi Sunčev ciklus je krenuo (Sunce u Ovnu) i proleće nam se polako smeši. Kvadrat Urana i Plutona još uvek je jak, ali sve polako popušta i neke nove energije nebom počinju vladati.

Venera je još prošle nedelje ušla u znak Bika, ali se zbog drugih naglašenih aspekata nije mogla osetiti. Sada je došlo i njeno vreme. Sada ćete osetiti njen pravi uticaj i uživaćete u njemu.

Ove sedmice Venera će biti glavni akter događaja, na početku sedmice imaće sekstil sa Neptunom, a na kraju kvadrat sa Jupiterom. Sunce će sredinom sedmice napraviti trigon sa Saturnom, što će vas dovesti u potpuni balans i ravnotežu. Ciljevi će vam biti jasniji, dobro ćete vladati koncentracijom i imaćete tačan fokus na poslove koje budete obavljali.

Prvi dan nedelje počinje sa Mesecom u Biku, čime oživljava energija Bika i utiče na raspoloženje, koje će „prozvati“ Venerine događaje. A ona, prosto uživa u svojim prolećnim danima. Sunce će vas mamiti da izađete, da pogledate oko sebe i osetite moć blaženstva i sreće. Ovo je vreme kao posle jake bure, kad se sve utiša, oni preživeli izaćiće iz svojih skloništa, sve će oko njih biti porušeno, ali svesni da je materija prolazna, sretni su, što su živi i što su dobili šansu za novi početak. Mnoge je u raznim sitacijama oluja mogla zateći, a nakon nje, svi su shvatili smisao i zapitali se o tome vredi li brinuti o nekim potpuno nevažnim stvarima, vredi li rušiti mir i sreću zbog određenih reči ili nečijih navika? To smo što smo, menjati se možemo i moramo, ali ljude oko sebe moramo prihvatati. I ma koliko oni bili drugačiji od vas i ma koliko vas „boleli“ vaše je da se brinete o tome kako se vi ponašate, šta osećate i da li svojim delovanjem ili nedelovanjem  ikoga u svom okruženju sputavate ili ugrožavate. Budite fini i nežni, ne brinite o utisku koji ostavljate, samo iz mirnog srca činite stvari i budite sigurni da će i ljudi oko vas biti sretni.

Drugog dana nedelje, Mesec ulazi u znak Blizanaca i započinju zanimljiva ćaskanja i koketiranja. Venera će istog dana napraviti sekstil sa Neptunom i probuditi mnoga zaljubljena srca. Primićete neki mail, poziv ili ćete čuti nešto što će vas jako obradovati, ali može se desiti da ćete to, iz nekog razloga želeti da sačuvate kao tajnu. Tako je možda i najbolje. Svaki osećaj sreće kada se čuva kao tajna i neguje se ta nit sreće, ona se uvećava, gradi i širi oko vas. Reči nam često nisu ni potrebne, zato ako ne morate, bolje prećutite neke stvari, jer će tišina, pogled i osećaji reći mnogo više od reči.

Ovo su dani za tajne ljubavne sastanke, tajne poruke i pisma, za bajkovite i kreativne priče iz „1001 noći“. Priče koje nemaju kraja, u kojima je sve idealno i svi su savršeni i u kojima su svi srećni. U jednom momentu se i vi možete tako osećati, jer možete imati određeni događaj koji će u vama probuditi takav osećaj. Pored Venere koja će sa Neptunom krasiti nebo, Sunce će biti vrlo izričito sa Saturnom, pa će mnogi napredovati u karijeri ili ostvariti svoj poslovni projekat (Venera u Biku). Sunce iz svoje egzaltacije vrlo je stabilno i sija najsnažnijim sjajem, sa Saturnom ovo je događaj koji vas može učvrstiti na mestu na kojem ste, doneti vam određeni zasluženi poslovni status.

Sve dok je Mesec u Blizancima iskoristite za dobre susrete, pregovore i dogovore. Pomislite na nekog tajno i poželite mu nešto lepo. Vreme divnih kreacija, lepih snova i umetnika. Iskoristite nalet kreativnosti i sprovedite ih u delo. Bićete i više nego iznenađeni njihovom materijalizacijom.

A na kraju sedmice, možete se malo i opustiti i prepustiti Venerinim uživanjem, pa i ako preterate u hedonizmu (Venera kvadrat Jupiter) nemojte se brinuti. Neki će otputovati i tamo doživeti prelepe avanture, drugi će uleteti u aferu, a treći će slatko uživati u svim maminim i bakinim poslasticama. Sunce u Ovnu će vas brzo vratiti u aktivni tempo, zato neka vikend bude u znaku Venere, Bika i Jupitera (ljubav, poslastice i odmaranje). 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD