Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Kurs: Karmička Astrologija Budućih Života Od 21. novembra na Kepler Institutu počinje šestonedeljni kurs iz Karmičke Astrologije Budućih Života. Neke od tema ovog kursa su Petlje Budućeg Života, Otvaranje Budućeg sećanja, Duša Budućeg života, Lice Buduće inkarnacije, Hiron – Kosmička Duša i Lanac Budućih inkarnacija. Kurs se može pohađati redovno ili online.
» prikaži celu vest
Kurs: Psihološki profil, ljubav i brak u natalnom horoskopu Na Kepler Institutu, 26. novembra će početi dvomesečni kurs iz natalne astrologije. Na ovom kursu će se, kroz izučavanje astroloških serija, učiti o slikama odnosa različitih planeta, kuća i znakova koji nam govore o predispozicijama u ljubavi, zatim braku, periodu koji povezuje ljubavnu vezu i stupanje u brak, a pre svega toga – psihološkom profilu natusa. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Dvodnevna radionica: Isceljenje Unutrašnjeg Deteta Da li ste spremni za duhovnu avanturu kroz isceljivanje i duboku integraciju? Pridružite nam se u dubokom i moćnom vikendu radosti, isceljenja i ličnog rasta uz pomoć neverovatnih Wild Earth Animal esencija i njihovog tvorca, šamana Danijela Mejpla (Daniel Mapel) iz Virdžinije koji živi sa životinjama u šumi i komunicira sa njima. Njegov rad je dobio međunarodno priznanje za svoju originalnost i sposobnost da na licu mesta pravi izuzetne promene.
» prikaži celu vest
Predavanja u Kini Od 22. novembra do 24. novembra 2019. godine, održava se prva Međunarodna Astrološka Konferencija u Pekingu, Kini. Tom prilikom, Aleksandar i Lea Imširagić će po prvi put držati predkonferencijske seminare 21. novembra 2019. godine.
» prikaži celu vest
Full Moon Project - Usklađenost Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Usklađenost“ koja će se održati u utorak, 12. novembra s početkom od 19h, u hotelu Tulip Inn Putnik. Ovaj Pun Mesec radi na usklađenosti ta dva dela kod nas i u okviru njega, otkrivamo svoju viziju koja je dovoljno prihvaćena na polju naše energije da možemo da je ostvarimo.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 23.03. do 30.03.2015.

Prošla je sedmica pomračenja, novi Sunčev ciklus je krenuo (Sunce u Ovnu) i proleće nam se polako smeši. Kvadrat Urana i Plutona još uvek je jak, ali sve polako popušta i neke nove energije nebom počinju vladati.

Venera je još prošle nedelje ušla u znak Bika, ali se zbog drugih naglašenih aspekata nije mogla osetiti. Sada je došlo i njeno vreme. Sada ćete osetiti njen pravi uticaj i uživaćete u njemu.

Ove sedmice Venera će biti glavni akter događaja, na početku sedmice imaće sekstil sa Neptunom, a na kraju kvadrat sa Jupiterom. Sunce će sredinom sedmice napraviti trigon sa Saturnom, što će vas dovesti u potpuni balans i ravnotežu. Ciljevi će vam biti jasniji, dobro ćete vladati koncentracijom i imaćete tačan fokus na poslove koje budete obavljali.

Prvi dan nedelje počinje sa Mesecom u Biku, čime oživljava energija Bika i utiče na raspoloženje, koje će „prozvati“ Venerine događaje. A ona, prosto uživa u svojim prolećnim danima. Sunce će vas mamiti da izađete, da pogledate oko sebe i osetite moć blaženstva i sreće. Ovo je vreme kao posle jake bure, kad se sve utiša, oni preživeli izaćiće iz svojih skloništa, sve će oko njih biti porušeno, ali svesni da je materija prolazna, sretni su, što su živi i što su dobili šansu za novi početak. Mnoge je u raznim sitacijama oluja mogla zateći, a nakon nje, svi su shvatili smisao i zapitali se o tome vredi li brinuti o nekim potpuno nevažnim stvarima, vredi li rušiti mir i sreću zbog određenih reči ili nečijih navika? To smo što smo, menjati se možemo i moramo, ali ljude oko sebe moramo prihvatati. I ma koliko oni bili drugačiji od vas i ma koliko vas „boleli“ vaše je da se brinete o tome kako se vi ponašate, šta osećate i da li svojim delovanjem ili nedelovanjem  ikoga u svom okruženju sputavate ili ugrožavate. Budite fini i nežni, ne brinite o utisku koji ostavljate, samo iz mirnog srca činite stvari i budite sigurni da će i ljudi oko vas biti sretni.

Drugog dana nedelje, Mesec ulazi u znak Blizanaca i započinju zanimljiva ćaskanja i koketiranja. Venera će istog dana napraviti sekstil sa Neptunom i probuditi mnoga zaljubljena srca. Primićete neki mail, poziv ili ćete čuti nešto što će vas jako obradovati, ali može se desiti da ćete to, iz nekog razloga želeti da sačuvate kao tajnu. Tako je možda i najbolje. Svaki osećaj sreće kada se čuva kao tajna i neguje se ta nit sreće, ona se uvećava, gradi i širi oko vas. Reči nam često nisu ni potrebne, zato ako ne morate, bolje prećutite neke stvari, jer će tišina, pogled i osećaji reći mnogo više od reči.

Ovo su dani za tajne ljubavne sastanke, tajne poruke i pisma, za bajkovite i kreativne priče iz „1001 noći“. Priče koje nemaju kraja, u kojima je sve idealno i svi su savršeni i u kojima su svi srećni. U jednom momentu se i vi možete tako osećati, jer možete imati određeni događaj koji će u vama probuditi takav osećaj. Pored Venere koja će sa Neptunom krasiti nebo, Sunce će biti vrlo izričito sa Saturnom, pa će mnogi napredovati u karijeri ili ostvariti svoj poslovni projekat (Venera u Biku). Sunce iz svoje egzaltacije vrlo je stabilno i sija najsnažnijim sjajem, sa Saturnom ovo je događaj koji vas može učvrstiti na mestu na kojem ste, doneti vam određeni zasluženi poslovni status.

Sve dok je Mesec u Blizancima iskoristite za dobre susrete, pregovore i dogovore. Pomislite na nekog tajno i poželite mu nešto lepo. Vreme divnih kreacija, lepih snova i umetnika. Iskoristite nalet kreativnosti i sprovedite ih u delo. Bićete i više nego iznenađeni njihovom materijalizacijom.

A na kraju sedmice, možete se malo i opustiti i prepustiti Venerinim uživanjem, pa i ako preterate u hedonizmu (Venera kvadrat Jupiter) nemojte se brinuti. Neki će otputovati i tamo doživeti prelepe avanture, drugi će uleteti u aferu, a treći će slatko uživati u svim maminim i bakinim poslasticama. Sunce u Ovnu će vas brzo vratiti u aktivni tempo, zato neka vikend bude u znaku Venere, Bika i Jupitera (ljubav, poslastice i odmaranje). 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD