Tel: (+381) 11.267.0711, (+381) 60.767.3192, (+381) 64.387.2224   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Aktuelnosti Faze Meseca Ritam broja-7 Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Astrološki Arhetipovi Local Space Horarna astrologija Mundana astrologija Karmička astrologija AstroHealing Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Kurs: Vitalnost, zdravlje i sinteza natalnog horoskopa Zdravlje i bolest žive u jednom horoskopu kao suprotni principi, kao stvar uzroka i posledice koji se mešaju. Bolesti nastaju kao rezultat nekadašnjih akcija, zato što Mars (naše akcije) vremenom postaje Saturn (karma, posledica naših akcija). Ovaj dvomesečni kurs počinje 11.05. i održavaće se svake srede od 19h u online varijanti.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Inicijacije Venere 2022 U prodaji je nova knjiga „Inicijacije Venere 2022“ od autorke Ivane Šaljić. Knjiga je zamišljena kao vodič za Veneru i osvetljava nam sva važna mesta inicijacije za prevazilaženje toka inercije i instaliranja višeg kvaliteta naše Venere. Zato je važno da razumemo kako se Venera oseća u svakom znaku, kako izgleda njena priča ako je živi po inerciji i kako može da izgleda kada podigne energiju i kada je u balansu.
» prikaži celu vest
Astrološki kalendar za 2022. godinu Astrološki kalendar, vaš jedinstveni vodič za 2022. je u prodaji! Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu manifestacije, obilja i kreiranja novih uverenja na najbolji način, a Astrološki kalendar će nam pokazati koje su to sve važne tačke koje se aktiviraju u predstojećoj godini.
» prikaži celu vest
Nova knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 16.03. do 23.03.2015.

Ovo je bila još jedna divlja nedelja kao i što su geokosmičke studije sugerisale da će biti. U USA berza je postala trzaj između medveđih tehničkih i kosmičkih promenljivih potpisa, u odnosu na nastavak velikih tokova moneta u sezonu penzionisanja taksi koje će pronaći svoj put u američkim i svetskim berzanskim indeksima, koje su bikovske. Nismo ni blizu kraja sedmog i konačnog prolaska rastućeg kvadrata Urana i Plutona, a svedočili smo prošlonedljnjoj konjukciji Marsa i Urana u Ovnu, u kvadratu sa Plutonom, dok se istovremeno gospodar rata našao u trigonu sa darežljivim Jupiterom. Ovo je bila savršena mešavina straha i pohlepe, ljutnje i srdačnosti, “brzopotezno sasečeno” u odnosu na preuveličavanje istine, idući napred i nazad, gore i dole.

Kako bih vam dao ideju o rock’n’roll-u na tržištu cele prošle nedelje, Dow Jones Industrial Avarage je bio na 140 bodova u ponedeljak, zatim za 333 dole u Utorak, samo 27 dole u sredu, zatim 260 gore u četvrtak, ali nakon toga dole ponovo u petak za 145. To je bilo ok za naše dnevne tržišne programe, ali neugodno za one koji su brinuli da li će tržište kolabirati i one koji su brinuli zašto ne mogu da dosegnu nove visine kao druga svetska tržišta.

Ta druga tržišta su uglavnom evropska. Nemački DAX je nastavio da bude ljubavnica međunarodnim investitorima kako je skočio na novi rekord svih vremena u petak, i sada je blizu 12000 maraka. Holandski AEX je takođe skočio na svoj višegodišnji nivo kako se približio 500 maraka po prvi put od januara 2008. Ovo je takođe usled slučaja ECB-a od prošlog Oktobra, kada su investitori virtualno bili prisiljeni ka berzi evropske unije. To je radilo u USA, a sada radii  u EU zoni takođe. Kako god, ne radi dobro za Ujedinjeno Kraljevstvo, čija centralna banka ne stvara kvantitativne olakšice kao ECB. Londonska FTSE je nastavila da pada prošle nedelje, mnogo ispod svog rekorda koji je zabeležen 2. marta, malo pre trigona Jupitera i Urana.

Kratkoročna i dugoročna geokosmička predviđanja

Naša zabrinutost oko novog nastupa visoko profilisanog nasilja, pod uplivom aspekta Marsa sa Uranom i Plutonom od prošle nedelje, je realizovana. Fotografije male dece (ni 5 godina stare), postavljene u ulogu dželata ISIS terorističke grupe, je objavljena. Dodatno, dva policajca u Fergusonu, Misuri, su oteta i upucana, kako je rasna tenzija nastavila da se podiže, prateći izveštaj američkog pravosudnog odeljenja o rasnoj pristrasnosti od strane policije u Fergusonu…pa, imate ideju. Čini da se zapitate da li je postojao organizovan plan za ovaj haos, što bi takođe bio deo teme kvadrata Urana i Plutona (u Jarcu).

Mržnja je živa, ili je mržnja u trku, u Americi, u odnosu na to koga čitate. Sve je to deo naracije Urana i Plutona, kao što je bilo i sredinom 60-tih, kada je ova dvojka revolucionar/reformator započela svoj veoma dugačak ciklus konjukcijama 1965-1966. (uticaj orbisa je +/- 2 godine). Sada, mi smo u fazi prvog kvadrata ovog veoma dugoročnog ciklusa planetarnog para, 2002-2015. Teme iz 1960-tih vezane za civilna prava, kao i za dinamizam dualizma mržnje i nasilja u odnosu na mir i univerzalnu ljubav, su ponovo u akciji. Ovo je kako astrologija, ili geokosmičke studije, rade. Izuzetno je prosvetljujuće kada vidimo istoriju sa razumevanjem geokosmičkih ciklusa.

U odnosu na finansijko tržište i trenutnu ekonosmku i političku klimu, sledeča nedelja će biti važna usled dva veoma bitna geoskomička događaja. Prvi je konačni prolaz kvadrata Urana i Plutona koji nam sedi nad glavama još od juna 2012. Poslednji prelaz se dešava u ponedeljak i utorak, 16-17 mart, u zavisnosti u kom delu sveta živite. Sada kada je to gotovo, osećam se kao da vičem “Jaaabaaadabaaaduuu”. Neće mi mnogo nedostajati, ali mi je drago da sam ga živeo. Ne znam da li sam ikada bio svedok takvoj polarnosti i podeli društva kao što je ovo bilo, ne računajući, možda, sredinu 60tih.

Drugi veliki kosmički događaj je solarna eklipsa koja se podudara sa prolećnom ravnodnevicom (prvi dan proleća, Ovan u Tropskom zodijaku). Ona će se desiti 20. marta na 29 i po stepenu Riba, samo nekoliko sati od 0. stepena Ovna. Ovo se veoma retko dešava, tako blizu ravnodnevice.

Da li će ova dva događaja uticati na finansijsko tržište? Možda. Kako god, nisu toliko istorijski kao poravnjanje velikih tržišnih preokreta sa trigonom Jupitera i Urana od 3. marta, +/- 12 tržišnih dana. I za sada, ovaj potpis je odgovarao potpunim ili višegodišnjim rekordima na mnogim globalnim berzama, unutar jednog dana.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD