Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Kurs: Karmička Astrologija Budućih Života Od 21. novembra na Kepler Institutu počinje šestonedeljni kurs iz Karmičke Astrologije Budućih Života. Neke od tema ovog kursa su Petlje Budućeg Života, Otvaranje Budućeg sećanja, Duša Budućeg života, Lice Buduće inkarnacije, Hiron – Kosmička Duša i Lanac Budućih inkarnacija. Kurs se može pohađati redovno ili online.
» prikaži celu vest
Kurs: Psihološki profil, ljubav i brak u natalnom horoskopu Na Kepler Institutu, 26. novembra će početi dvomesečni kurs iz natalne astrologije. Na ovom kursu će se, kroz izučavanje astroloških serija, učiti o slikama odnosa različitih planeta, kuća i znakova koji nam govore o predispozicijama u ljubavi, zatim braku, periodu koji povezuje ljubavnu vezu i stupanje u brak, a pre svega toga – psihološkom profilu natusa. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Dvodnevna radionica: Isceljenje Unutrašnjeg Deteta Da li ste spremni za duhovnu avanturu kroz isceljivanje i duboku integraciju? Pridružite nam se u dubokom i moćnom vikendu radosti, isceljenja i ličnog rasta uz pomoć neverovatnih Wild Earth Animal esencija i njihovog tvorca, šamana Danijela Mejpla (Daniel Mapel) iz Virdžinije koji živi sa životinjama u šumi i komunicira sa njima. Njegov rad je dobio međunarodno priznanje za svoju originalnost i sposobnost da na licu mesta pravi izuzetne promene.
» prikaži celu vest
Predavanja u Kini Od 22. novembra do 24. novembra 2019. godine, održava se prva Međunarodna Astrološka Konferencija u Pekingu, Kini. Tom prilikom, Aleksandar i Lea Imširagić će po prvi put držati predkonferencijske seminare 21. novembra 2019. godine.
» prikaži celu vest
Full Moon Project - Usklađenost Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Usklađenost“ koja će se održati u utorak, 12. novembra s početkom od 19h, u hotelu Tulip Inn Putnik. Ovaj Pun Mesec radi na usklađenosti ta dva dela kod nas i u okviru njega, otkrivamo svoju viziju koja je dovoljno prihvaćena na polju naše energije da možemo da je ostvarimo.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 09.03. do 16.03.2015.

Za razliku od prošle sedmice u kojoj su Venera i Jupiter bili glavni akteri, ovo je prava Marsova sedmica. Mars će imati čak tri aspekta i to trigon sa Jupiterom, konjunkciju sa Uranom i kvadrat sa Plutonom. A koliko je Mars aktiviran toliko je Saturn usporen, stacioniran i ove će sedmice krenuti retrogradno. Valjalo bi da se ovih dana malo vratite u prošlost i nezavršene stvari. A sa usporenim Saturnom ide i „tihi“ Merkur (Merkur u Ribama) koji će nekima doneti tišinu i mir, a drugima konfuziju, dekoncentrisanost i pospanost. U svakom slučaju jedan svet snova se u vama budi, kreativnost neće vam nedostajati, a svaki i najmanji talenat doći će do izražaja (Merkur u Ribama).

Prvi aspekt sa kojim započinje ova sedmica je Mesec u trigonu sa Merkurom, a odmah zatim Mesec će iz znaka Vage preći u Škorpiona i obojiti ovo nebo u danima kada Mars vlada. Drugog dana Mars će prvo napraviti trigon sa Jupiterom, što će u mnogima probuditi želju za zaštitom slabijih. Ovo su heroji, borci za pravdu i zaštitnici slabijih (Mars trigon Jupiter). Možda će sve krenuti tako i iz najboljih namera pokrenućete neke dijaloge, neke teme, ali kako je već sledećeg dana Mars u egzaktnoj konjunkciji sa Uranom i kvadratu sa Plutonom, sve može poprimiti jedan sasvim drugačiji teži smisao.

Sreda je vrlo napet dan. Na mundanom nivou ovi aspekti (Mars konjunkcija Uran, kvadrat Pluton) će izazvati velike pobune i to često oružane. Mesec u Škorpionu predstavlja narod koji je u vrlo teškoj situaciji, o napaćenom narodu koji često potiče iz ratom zahvaćenih (Škoprion) područja. Zemlje Ovna, Jarca i Škorpiona biće izazvane. Mars u Ovnu je mlad, pun snage, energičan i željan promene, ali kako je sa Uranom u konjunkciji, ovo je pobuna (Uran) bez takta. Ovo je sukob vrlo jakih muških energija i teško je odrediti pobednika. Pluton u Jarcu govori da je u pitanju neki stari režim, nešto što je dugo trajalo, nešto iz prošlosti što je pustilo korenje. Ovo su, takođe svi odnosi sinova, sportskih, mladih i energičnih (Mars u Ovnu) i očeva tradicionalnih i konzervativnih (Pluton u Jarcu). Mnogi će se mladi pobuniti protiv nametnutih ideja, uslova i pravila koja su drugi, mnogo ranije postavili (Pluton u Jarcu). A Mars, kao da je dugo čekao i više nema ni snage ni strpljenja, pa bi sve preko noći i odjednom (Urana konjunckija Mars). Uniformisana lica, imaće posebno posla, jer se oružani kriminal na ulicama može pojačati.

Problemi sa električnim instalacijama, programskim virusima, hakerisanjem kao i nezgode od požara i padova.

Sa ulaskom Meseca u Strelca, neke će se stvari rešiti, ali neke samo privremeno primiriti. Merkur će krajem sedmice ući u znak Riba, a Saturn kreće polako retrogradno.  S obzirom da su Mars, Venera i Uran u Ovnu, Merkur će iz Riba mnogima doneti konfuziju. Način razmišljanja, pravac kojim vaše misli plove, biće potpuno suprotne od akcije Marsa. Sad kada su vam fokus i koncentracija najpotrebniji, vi ćete ploviti svojim snovima. Vodite računa da mnoge dobre prilike ne propustite, da ne prespavate zakazani termin ili da jednostavno  maštu i stvarnost ne pomešate. Ovo je idealan period za sve umetnike, dizajnere i sve one čiji posao zahteva kreativnost. Merkur će ih inspirisati, a Mars i Venera će ih gurnuti u akciju ostvarenja svojih kreacija.

Krajem sedmice posebno povedite računa o papirima i svim zaostalim neplaćenim računima. Saturn se polako vraća i proverava sve što ste propustili, niste hteli ili jednostavno zaboravili na određene obaveze. Pažljivo svaki ugovor pročitajte, svaki papir dobro pogledajte, jer sa Merkurom u Ribama postoji opasnost da previdite neke sitnice koje su od krucijalnog značaja.

Ovo nije vreme priče, ovo je vreme tišine, pa zato nemojte ni očekivati neke posebne pozive niti bespotrebna ćaskanja već sklopite ruke i uđite u tišinu. Probudite duhovnnost (Merkur u Ribama) u sebi ili joj se vratite (retrogradni saturn) jer ćete sada više nego ikada imati i volje i snage za to (Mars i Venera u Ovnu).

A sa retrogradnim Saturnom, dolaze i stare lekcije. Ako ste mislili da ste prošli bez ikakvih promena, njegovim tranzitom kroz Škorpiona, varate se. Sada se vraća da proveri koga je ostavila nepokvašenog njegova reka životnih promena (Saturn u Škorpionu). Ukoliko ste od onih koji su prvi za promene, sada se možete opustiti, jer će vam Saturn zbog te hrabrosti dati tron, ali ako ste se bojali, nemilosrdano će vas gurnuti u vodu bez ikakve pomoći, a na vama će biti da li ćete isplivati ili ćete potonuti u sopstvenom strahu.

Ma kako izgledao i ma kako okrutno zvučale njegove lekcije, dug je njegov put kroz jedan znak i svi imamo sasvim dovoljno vremena da shvatimo šta je to što on traži od nas, da se prilagodimo okolnostima i na kraju izvučemo najbolje iz sebe. On nas fizički ne dodiruje, on nas ne zlostavlja, on samo baca kroz naše telo svetlo boje olova, ogoli nas, a mi se susrećemo sami sa sobom? Budimo i mi kreator naših života od materijala kojeg smo sačinjeni i onoga što kroz tranzite dobijamo, napravimo najbolje.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD