Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Full Moon paket "Lakoća postojanja" u 90 dana Sada je pravi trenutak da napišeš svoja pravila za igru zvanu ŽIVOT tako da u njoj uživaš! Zato smo ti pripremili tokom ovog divnog letnjeg perioda, koji je istovremeno lagan i izuzetno dubok (budući da putujemo sve vreme kroz talas eklipsi), nove tri Full Moon radionice LAKOĆA POSTOJANJA U 90 DANA, sa popustom i posebnom podrškom za sve koji se prijave do 4. jula.
» prikaži celu vest
Full Moon Project “Lakoća misli” Pozivamo te da sa nama kreiraš Lakoću misli, čije se kapije otvaraju sa novim Punim Mesecom 5. jula. Tvoj zadatak je da kroz ovaj Pun Mesec osvestiš da je tvoje energetsko telo ono koje ti daje mogućnost da materijalizuješ sve stvari. Lakoća misli predstavlja aktivaciju inteligentnog tela koje na kraju stvara realnost postojanja. Ono je po svojoj prirodi veoma lagano i ima zabeležna sva sećanja.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
Nova knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 09.03. do 16.03.2015.

Za razliku od prošle sedmice u kojoj su Venera i Jupiter bili glavni akteri, ovo je prava Marsova sedmica. Mars će imati čak tri aspekta i to trigon sa Jupiterom, konjunkciju sa Uranom i kvadrat sa Plutonom. A koliko je Mars aktiviran toliko je Saturn usporen, stacioniran i ove će sedmice krenuti retrogradno. Valjalo bi da se ovih dana malo vratite u prošlost i nezavršene stvari. A sa usporenim Saturnom ide i „tihi“ Merkur (Merkur u Ribama) koji će nekima doneti tišinu i mir, a drugima konfuziju, dekoncentrisanost i pospanost. U svakom slučaju jedan svet snova se u vama budi, kreativnost neće vam nedostajati, a svaki i najmanji talenat doći će do izražaja (Merkur u Ribama).

Prvi aspekt sa kojim započinje ova sedmica je Mesec u trigonu sa Merkurom, a odmah zatim Mesec će iz znaka Vage preći u Škorpiona i obojiti ovo nebo u danima kada Mars vlada. Drugog dana Mars će prvo napraviti trigon sa Jupiterom, što će u mnogima probuditi želju za zaštitom slabijih. Ovo su heroji, borci za pravdu i zaštitnici slabijih (Mars trigon Jupiter). Možda će sve krenuti tako i iz najboljih namera pokrenućete neke dijaloge, neke teme, ali kako je već sledećeg dana Mars u egzaktnoj konjunkciji sa Uranom i kvadratu sa Plutonom, sve može poprimiti jedan sasvim drugačiji teži smisao.

Sreda je vrlo napet dan. Na mundanom nivou ovi aspekti (Mars konjunkcija Uran, kvadrat Pluton) će izazvati velike pobune i to često oružane. Mesec u Škorpionu predstavlja narod koji je u vrlo teškoj situaciji, o napaćenom narodu koji često potiče iz ratom zahvaćenih (Škoprion) područja. Zemlje Ovna, Jarca i Škorpiona biće izazvane. Mars u Ovnu je mlad, pun snage, energičan i željan promene, ali kako je sa Uranom u konjunkciji, ovo je pobuna (Uran) bez takta. Ovo je sukob vrlo jakih muških energija i teško je odrediti pobednika. Pluton u Jarcu govori da je u pitanju neki stari režim, nešto što je dugo trajalo, nešto iz prošlosti što je pustilo korenje. Ovo su, takođe svi odnosi sinova, sportskih, mladih i energičnih (Mars u Ovnu) i očeva tradicionalnih i konzervativnih (Pluton u Jarcu). Mnogi će se mladi pobuniti protiv nametnutih ideja, uslova i pravila koja su drugi, mnogo ranije postavili (Pluton u Jarcu). A Mars, kao da je dugo čekao i više nema ni snage ni strpljenja, pa bi sve preko noći i odjednom (Urana konjunckija Mars). Uniformisana lica, imaće posebno posla, jer se oružani kriminal na ulicama može pojačati.

Problemi sa električnim instalacijama, programskim virusima, hakerisanjem kao i nezgode od požara i padova.

Sa ulaskom Meseca u Strelca, neke će se stvari rešiti, ali neke samo privremeno primiriti. Merkur će krajem sedmice ući u znak Riba, a Saturn kreće polako retrogradno.  S obzirom da su Mars, Venera i Uran u Ovnu, Merkur će iz Riba mnogima doneti konfuziju. Način razmišljanja, pravac kojim vaše misli plove, biće potpuno suprotne od akcije Marsa. Sad kada su vam fokus i koncentracija najpotrebniji, vi ćete ploviti svojim snovima. Vodite računa da mnoge dobre prilike ne propustite, da ne prespavate zakazani termin ili da jednostavno  maštu i stvarnost ne pomešate. Ovo je idealan period za sve umetnike, dizajnere i sve one čiji posao zahteva kreativnost. Merkur će ih inspirisati, a Mars i Venera će ih gurnuti u akciju ostvarenja svojih kreacija.

Krajem sedmice posebno povedite računa o papirima i svim zaostalim neplaćenim računima. Saturn se polako vraća i proverava sve što ste propustili, niste hteli ili jednostavno zaboravili na određene obaveze. Pažljivo svaki ugovor pročitajte, svaki papir dobro pogledajte, jer sa Merkurom u Ribama postoji opasnost da previdite neke sitnice koje su od krucijalnog značaja.

Ovo nije vreme priče, ovo je vreme tišine, pa zato nemojte ni očekivati neke posebne pozive niti bespotrebna ćaskanja već sklopite ruke i uđite u tišinu. Probudite duhovnnost (Merkur u Ribama) u sebi ili joj se vratite (retrogradni saturn) jer ćete sada više nego ikada imati i volje i snage za to (Mars i Venera u Ovnu).

A sa retrogradnim Saturnom, dolaze i stare lekcije. Ako ste mislili da ste prošli bez ikakvih promena, njegovim tranzitom kroz Škorpiona, varate se. Sada se vraća da proveri koga je ostavila nepokvašenog njegova reka životnih promena (Saturn u Škorpionu). Ukoliko ste od onih koji su prvi za promene, sada se možete opustiti, jer će vam Saturn zbog te hrabrosti dati tron, ali ako ste se bojali, nemilosrdano će vas gurnuti u vodu bez ikakve pomoći, a na vama će biti da li ćete isplivati ili ćete potonuti u sopstvenom strahu.

Ma kako izgledao i ma kako okrutno zvučale njegove lekcije, dug je njegov put kroz jedan znak i svi imamo sasvim dovoljno vremena da shvatimo šta je to što on traži od nas, da se prilagodimo okolnostima i na kraju izvučemo najbolje iz sebe. On nas fizički ne dodiruje, on nas ne zlostavlja, on samo baca kroz naše telo svetlo boje olova, ogoli nas, a mi se susrećemo sami sa sobom? Budimo i mi kreator naših života od materijala kojeg smo sačinjeni i onoga što kroz tranzite dobijamo, napravimo najbolje.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD