Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Letnji raspust i radno vreme Instituta Dragi naši, malo obaveštenje za sve vas: škola neće raditi od 30. juna sve do 26. avgusta usled letnjeg raspusta. Uživajte u letu, a od septembra kreiramo još više radosti, energije i lepote!
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2019. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2019. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu ispunjenja želja i velike vizije na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2019. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
Alex Trenoweth - Astrološka konferencija u Beogradu 2018. Astrolog, Alex Trenoweth je napisala članak o svom iskustvu na astrološkoj konferenciji u Beogradu, u martu 2018.
» prikaži celu vest
Knjiga ''Energija Senke'' Nedavno je izašla iz štampe najnovija knjiga Aleksandra Imširagića "Energija Senke - Vodič za integraciju prošlih života". Svi zainteresovani za ovu knjigu mogu je naručiti direktno od nas.
» prikaži celu vest
Novi ISAR-ov predstavnik za Srbiju Međunarodna Asocijacija za Astrološka Istraživanja (ISAR) izabrala je Zoranu Stanojević za novog potpredsednika ISAR-a za Srbiju u naredne tri godine.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Hronike neba

Od 23.02. do 02.03.2015.

Od Venere i Marsa prelazimo na ozbiljne Saturnove lekcije. Ove sedmice Saturn će napraviti čak tri aspekta i to kvadrat sa Suncem, trigon sa Venerom i trigon sa Marsom. Do sredine sedmice bićete vrlo ambiciozni, poslovni i težićete materijalizaciji. Od četvrtka zajedno sa konjunkcijom Sunca i Nepuna, probudiće se vaša kreativnost i inspiracija, tako da će inovativne ideje (Merkur sekstil Uran) zavladati vama. Sa Mesecom u Devici pokrenuće se analitički duh u vama, pa će Merkur sa Jupiterom ( Merkur opozicija Jupiterom) imati megalomanske ideje o novim projektima i poduhvatima.

Sedmica započinje ulaskom Meseca u znak Bika koji će probuditi vaša čula, potrebu za užicima, hranom, slatkišima, ali i potrebu za materijalizacijom, novcem i stvaranjem. Već istog dana budi se i ambicija (Sunce kvadrat Saturn) koja će sve pokrenuti na osvajanje boljeg statusa i položaja (Sunce). Saturn vlada tim danima, jer odmah nakon kvadrata sa Suncem napraviće i trigon sa Venerom i Marsom, pa se prva polovina sedmice slobodno može nazvati „radnom“ sedmicom, s tim što će vam posebno zbog Meseca u Biku i Venerom u trigonu sa Saturnom, biti vrlo važne finansije. Ukoliko imate neke poslovne pregovore, dogovore, prvo što ćete pogledati jeste visina zarade. Zato je dobro da se tih dana posvetite svakodnevnim obavezama i aktivnosti i završite one koje su ostale od ranije (Saturn). Ono na šta bi trebali da obratite pažnju početkom nedelje jeste ta želja za postignućem, za osvajanjem titula i boljeg položaja. Međutim, kako je Sunce u izazovnom aspektu sa Saturnom, ambicija može biti preterana i da zbog cilja ne birate sredstvo, odnosno da zbog prejake želje da postignete određeni cilj, nećete birati način na koji ćete to ostvariti ili jednostavno nećete se osvrnuti za onima koji vas okružuju. Od načina na koji postižete neki uspeh zavisi i ishod tog postignuća. Ukoliko učinite druge da budu sretni, budite sigurni da će i Sreća biti na svakom vašem koraku.

Drugi je dan u kojem Venera sa Saturnom vlada, pa će vas tih dana najviše finansije zanimati (Mesec u Biku). Ukoliko ste imali neke isplate na koje ste i prestali da računate, sada se možete prijatno iznenaditi njihovom uplatom. Možda neće biti puni iznos, Saturn iako je u trigonu sa Venerom zna da umanji iznos, ali ipak nagradiće vas zbog dugog čekanja i strpljenja.

A pored starih dugova aktuelne će biti i stare ljubavi. Bude se ljubavna sećanja (Venera trigon Saturn) bude se uspomene i stvaraju nove. Mesec u Biku ne voli da se seća, on jednostavno voli da voli i živi ljubav, pa i ako se slučajno sa nekim sretnete neće ostati samo na susretu ili na „čašici“ razgovora. Ako ste slobodni i nikog ne ugrožavate svojim postupcima, opustite se i prepustite se ovom divnom susretu (Venera trigon Saturn).

Strasti će trajati koliko i atmosfera na nebu koju bude pravio egzaltirani Mesec u Biku. Već u sredu, Mesec ulazi u mentalni znak Blizanaca i započinje svoju priču. Saturn sa Marsom (Saturn trigon Mars) i Sunce sa Neptunom (Sunce konjunckija Neptun) probudiće pretke, a kroz Blizance želeće da progovore. Ovo je susret prošlog i sadašnjeg, ovo je slika nekadašnje radnje koja se sada manifestuje u određenom obliku, u zavisnosti od vaših davnašnjih akcija. Oni koji imaju kontakt Saturna i Marsa osetiće ovaj aspekt, a njegovo delovanje trajaće par dana. Protočan trigonski aspekt daje vam šansu da kroz određenu akciju ispravite nekadašnje radnje. Tih dana imaćete enormnu snagu i energiju koju trebate usmeriti u konkretnu fizičku aktivnost. Ovo je aspekt svih vrednih, radnih  i odgovornih ljudi. Sada se prave poslovi u koje se ulaže snaga i energija (Mars), a koji će trajati kroz vreme. Odlični dani da se započne sa radom na nekim dugoročnim projektima. Dobar period za one koji se bave teškom industrijom ili poslovima koji zahtevaju fizički rad, istrajnost i izdržljivost. Ljudi koji imaju ovaj aspekt mogu puno da rade, za kratko vreme brzo se regeneriraju i obnavljaju energiju i vrlo su posvećene i poslovne. Problem jedino nastane kada ne rade i svoju energiju ne kanališu, a jedino ona može da ih uništi. Vreme je za sportove bilo da se bavite profesionalno, bilo radi rekreacije. Povećajte tih dana broj vežbanja ili produžite svoje treninge, nećete se umoriti, a vaše telo će vam biti zahvalno.

I na kraju sedmice, Merkur će imati poslednju reč, a imaće itekeko što šta za reći, jer pravi sekstil sa Uranom i opoziciju sa Jupiterom. Imaćete vrlo neobične ideje i planove, koje ćete i moći da ostvarite, ali će vam možda tih dana druženja biti važnija (Uran sekstil Merkur). Učinite nešto neobično, izađite iz okvira tih dana, ako mislite da ne možete zavladati nad celim životom, uradite to za početak na dnevnom nivou. Zapamtite te dane po nekom neobičnom događaju i nečemu čemu ćete se dugo smejati zbog, s jedne strane hrabrosti, a s druge strane ludosti (Merkur opozicija Jupiter). Megalomanske ideje pravite samo u vezi provoda, izlazaka, putovanja, prepustite se i neka počne zabava. U šali i druženju uvek možete malo i da se pretera (Jupiter opozicija Merkur).

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD