Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Full Moon paket "Lakoća postojanja" u 90 dana Sada je pravi trenutak da napišeš svoja pravila za igru zvanu ŽIVOT tako da u njoj uživaš! Zato smo ti pripremili tokom ovog divnog letnjeg perioda, koji je istovremeno lagan i izuzetno dubok (budući da putujemo sve vreme kroz talas eklipsi), nove tri Full Moon radionice LAKOĆA POSTOJANJA U 90 DANA, sa popustom i posebnom podrškom za sve koji se prijave do 4. jula.
» prikaži celu vest
Full Moon Project “Lakoća misli” Pozivamo te da sa nama kreiraš Lakoću misli, čije se kapije otvaraju sa novim Punim Mesecom 5. jula. Tvoj zadatak je da kroz ovaj Pun Mesec osvestiš da je tvoje energetsko telo ono koje ti daje mogućnost da materijalizuješ sve stvari. Lakoća misli predstavlja aktivaciju inteligentnog tela koje na kraju stvara realnost postojanja. Ono je po svojoj prirodi veoma lagano i ima zabeležna sva sećanja.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
Nova knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 16.02. do 23.02.2015.

Izgleda da je i tržište bilo u prazničnom raspoloženju protekle nedelje, uprkos svim problemima koji se odigravaju u svetu, od Rusije i Ukrajine u Evropi, iznenadne revolucije u Jemenu gde je američkim marincima naređeno da predaju oružje, od Grčke koja potražuje ratnu nadoknadu (ponovo) od Nemačke, do nastavka pretnji terorom od ISIS-a u Siriji i Iraku, a sada i u Egiptu i arapskom poluostrvu, i pokušaja Irana i USA da uspostave dogovor u narednih 4 nedelje oko prestanka stvaranja naredne nuklearne bombe koja bi bila egzistencijalna pretnja Izraelu. Da, sve ovo je posledica stresa ovih napetih uranovsko-plutonovskih dana.

Uprkos svim nedaćama i “Zidovima briga” u celom svetu, berzanski indeksi su uglavnom bili pozitivni prošle nedelje, sa nekoliko testiranja ili pak stvaranja novih višegodišnjih rekorda.

Sve u svemu, nije bila toliko teška nedelja u kojoj se završio prvi ciklus retrogradnog Merkura u vazdušnim znacima za ovu godinu. Sada se možemo pripremati za najveći sastanak geokosmičkih potpisa za ovu godinu, koji će se odigrati u period od 22. februara do 16. marta kada će se takođe desiti i kraj rastućeg kvadrata Urana i Plutona koji je u dejstvu još od 24. juna 2012. Ovo će zauzvrat takođe markirati i kraj glavnog tela Kardinalnog Klimaksa koji traje od januara 2007. A mi tome kažemo “Aleluja!”

Merkur je od 11. februara van retrogradnog kretanja. Sledeći period koji je važan u domenu finansijskih geokosmičkih potpisa je od 22. februara do 16. marta, kao što smo već rekli. Za ovu nedelju smo primetili da će Venera i Mars zajedno biti u Ovnu, 19. i 20. februara, na njihovom putu ka spajanju koje će se desiti 22. februara. Mars pripada Ovnu, vlada Ovnom, što će podržati one koji su asertivni, čak i agresivni. Može indicirati nove militarne borbe. Ali Veneri nije toliko udobno u Ovnu, jer Venera voli mir, ljubav, i dogovore. Mars i Ovan preferiraju borbu i mogućnosti da se pokažu hrabrima i neustrašivima. Zajedno, ne čine baš podršku mirovnim dogovorima, već pre onima koji podržavaju vojsku. Kao kada bismo rekli: “Želim da se dogovorimo onako kako ja to želim”. Ukoliko ne, kako se veliki geokosmički nacrt bude odmotavao od kraja naredne nedelje, ovaj pristup može postati još agresivniji i borbeniji. Sa druge strane, ovaj aspekt favorizuje strast i tip dekompresivnih iskustva.

DUGOROČNA PROGNOZA

U vremenu smo velikog prelaza na kom god nivou želeli ovo da posmatrate. Sa tačke gledišta finansijske i/ili mundane astrologije, ovo je svakako istina ukoliko gledate solarni sistem, i poziciju Zemlje u njemu. Od januara 2008, sve do 16.marta 2015, odigrava se period poznatiji kao Kardinalni Klimaks, u kom se Saturn, Uran i Pluton kreću u teškim aspektima jedan u odnosu na drugi, i to uglavnom u kardinalnim znacima. Poslednji put kada se to desilo bilo je od 1928 – 1934. Tako, ova sedmogodišnja turbulencija se završava za mesec dana.

Završava se kada poslednji od ovog planetarnog tria kompletira svoj snažni 33-mesečni kvadrat. To bi bili Uran u Ovnu i Pluton  u Jarcu, od 24. juna 2012 do 16.marta 2015. Kraj pleas “gvozdenog čoveka” koji se podudara sa krajem 7-godišnjeg Kardinalnog Klimaksa. Uskoro, izaćićemo van ove dve geokosmičke oluje. Preživećemo, ali će svako od nas biti drugačiji u odnosu na vreme pre ove kolektivne inicijacije.

Ipak, još jedan visoko nameti kosmički događaj upravo počinje. Saturn je sada u semi-kvadrati sa Plutonom, i seskikvadratu sa Uranom. Drugim rečima, Saturn, Uran i Pluton su ponovo u teškim aspektima međusobno, od 27. novembra 2014 pa skoro tokom cele 2015. Čak i Uran i Pluton ostaju u kvadratu orbisa 1 stepena nakon egazktnog kvadrata sve do kraja 2015. Dakle, šta ovo znači? Znači da imamo dosta sličnih iskustava kako ona iz leta 2010 sve do sredine 2011. Ovo prvo uključuje grčki bankrot koji je zapretio svima u EU kao u drugim finansijskim institucijama. Investiranje postaje visoko tehničko, a brzina se iznenada računa – mnogo.

Ovo je kosmički izuzetno snažno vreme, naročito sada tokom marta, ali i nadalje, tokom cele godine čak i naredne 2016. kada će Saturn kvadrirati neptuna, što je cela nova priča koja se treba ispričati…

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD