Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Webinar: Tehnologija Svesti Urana Tri nivoa svesti, Kopče astralnog i eteričnog sveta, Univerzalni provodnik, Povezivanje uma i tela, Mentalni provodnik, Proces oživljavanja mentalnog tela, Otkrivanje sopstvenog simbola - samo su neke od tema o kojima će biti reči na webinaru Tehnologije Svesti Urana koji će se održati u subotu 11.04. od 12h do 15h.
» prikaži celu vest
Webinar: Buđenje U subotu 11. aprila, dr Lea Imširagić će održati webinar Energetske Astrologije Urana, sa početkom od 17h. Ovaj put učimo igru transformacije i oživljavamo biće Urana. Webinar će vam omogućiti da osvestite svoju vezu sa Univerzumom (na svoj lični način), da prepoznate i razvežete obrasce koje ponavljate, kao i navike u kojima ste zaglavljeni, da se oslobodite povećane mentalne napetosti i ubrzanosti i da naučite da disanjem kroz 8. čakru dovodete svoj nervni sistem u balans, kao i svoj odnos sa vremenom.
» prikaži celu vest
Kurs: Rektifikacija i elekciona astrologija U petak, 03. aprila od 18h počinje online četvoronedeljni kurs iz Rektifikacije natalnog horoskopa i Elekcione astrologije. Ovaj kurs je namenjen svima koji imaju osnovno astrološko predznanje ali žele da izračunaju tačno vreme svog rođenja, kao i da usvoje sistem izračunavanja tačnog vremena rođenja klijenta i takođe onima koji žele da otkriju veštinu pravilnog odabira trenutka za započinjanje znaćajnih životnih projekata (poslovi, venčanja, selidbe, itd...).
» prikaži celu vest
Full Moon Project Radionica „Inspiracija“ Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Inspiracija“ koja će se održati u sredu, 8. aprila 2020. godine. Sam znak Vage u kojem se odigrava ovaj Pun Mesec govori o ravnotežu koju je izuzetno važno uspostaviti na nivou svog tela, dovodeći unutar sebe sve strahove predaka u jedno stanje mira. Ova radionica će biti online i trajaće od 19.00h do 20.30h.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 16.02. do 23.02.15.

Nakon sedmice koja nije nosila posebna dešavanja, sa Merkurom koji je bio vrlo tih najtiši (stacionarni Merkur)  sada su pred nama pravi izazovi i ljubavni susreti. Ove će sedmice tri planete promeniti znak. Sunce će ući u znak Riba, a Mars i Venera istog dana ulaze u znak Ovna i započinju neke nove (Ovan) ljubavne igre (Venera konjunkcija Mars). A pored ovih promena, kada Sunce bude ušlo u znak Riba, Merkur će iz Vodolije napraviti sekstil sa svojim dispozitorom Saturnom i uticati na donošenje neke važne odluke.

Prvih dana sedmice, dani su mirni. Mesec iz znaka Jarca malo će vas navesti na razmišljanje i ozbiljnost. Od konjunkcije sa Plutonom (Mesec konjunkcija Pluton) Mesec će ići ka sekstilu sa Venerom i Marsom i već na početku sedmice probuditi misli o nečemu što je bilo, o nečemu što je važno (Mesec u Jarcu) i nečemu što ste jako voleli, a što je i sada jedan važan deo vašeg unutrašnjeg bića (Mesec sekstil Venera). Sve je ovo samo uvertira za nešto što će se tek dešavati i otvoriti vrata nekim sasvim novim (Venera i Mars u Ovnu) događajima i susretima. Međutim, iako je Ovan prvi znak i uvek sa sobom nosi jednu novu i mladu energiju, Sunce ipak sa druge strane krije jednu veliku tajnu (Sunce u Ribama) staru tajnu koja će dobiti neki sasvim novi smisao, neki sasvim novi izgled.

Ulazak Sunca u znak Riba donosi jednu vrlo Neptunovsku energiju. Na realnom nivou ovo je vreme umetnika, inspiracija i vrlo senzualnih ljubavi. Mesec i Sunce će zajedno ući u znak Riba. Dve planete, jedna koja predstavlja ženski, emotivni princip (Mesec) i druga koja predstavlja aktivni, muški princip (Sunce), sada se spajaju, zajedno kao jedno stoje na 00° Riba i rađaju nešto novo (Sunce konjunkcija Mesec). Venera daje izuzetno jake osećaje inspiracije, ljubavi i svega onoga što volimo (Venera na 27°Riba – stepen egzaltacija Venere), ali Mars, on će već sa sobom poneti jednu veliku tajnu (Mars na 29°Riba).

Sa Suncem i Mesecom, probudiće se u vama jedna jaka želja koju ćete želeti da ostvarite. Energija Riba u vama će probuditi najdublje osećaje. Snove će pojačati, a emocije i ljubavne misli zavladaće vama. Ovo je vreme tajnih, najtajnijih ljubavi. Tih dana javiće se sećanja ili će neko ući u vaš život u vaše misli i vaše srce, zarobiti ga i zavladati njime. Ovo su, takođe odlični dani za meditaciju, za bavljenje nekim duhovnim veštinama ili za umetnost. Zato se tih dana prepustite ovim posebno inspirativnim trenucima.  Prepustite ljubavnim pričama, susretima i dodirima i pustite neka vas Venera sa 27°Riba vodi. Ona zna pravi put, jedini put koji otvara sva vrata, sve brave i sva srca. Ako ste do sada, dok je Venera šetala znakom Riba, samo upalili mali plamičak nečijeg srca, sada će vam Sunce doneti pravi plamen. I dok Sunce bude išlo ovim znakom ono će nositi sliku onog trenutka kada je stalo na 00° Riba, a taj trenutak govori o osvešćivanju ili buđenju svih uspavanih talenata, ljubavi i vere. Sada je trenutak da se verom osvaja svet. Veruj u Ljubav i doći će, veruj u Sreću i živećeš je.

Međutim, ono što je manje prijatno, a što može doneti oslabljena pozicija muških planeta (Mars na 29 Riba i Sunce u Ribama) jeste oslabljena vitalnosti i imunitet organizma. Problem u saobraćaju posebno pomorskog saobraćaja usled lošeg vremena ili neispravnosti vozila koja se prilikom uobičajenog pregleda nije mogla primetiti (Ribe). Psihičke slabosti i razni nesrećni slučajevi posebno na vodi, reci ili moru.

A kako dani budu prolazili, Venera i Mars će se na kraju spojiti i umesto snova, inspiracije i leptirića u stomaku (Venera i Mars u Ribama) sada će vrlo jasna i aktivna Venera (Venera u Ovnu) krenuti u akciju, a za njom i Mars kao pravi šarmer da je osvoji (Marsu Ovnu). Mesec u sekstilu sa Plutonom, nagoveštavaće promene koje dolaze prelaskom Marsa i Venere iz Riba u Ovna. Sada je vreme vojnika, ratnika, radnika i sportista. Sada je vreme kratkih i strasnih veza. Snovi se više ne sanjaju, oni se sada žive i ostvaruju.

Ukoliko ste dugo planirali, a nikako niste smogli snage da započnete sa nekim sportom, da uđete u neku novu ljubavnu priču ili jednostavno da se aktivirate u poslovnom smislu, sada je vreme. Ovo je poslovna i vrlo aktivna Venera, pa možete očekivati poslovne ponude i konkretne finansijske transakcije. Mars je takođe vrlo poslovan i aktivan. Posebno će biti uspešni sportisti, inženjeri, policajci, vojnici, ali i mehaničari, električari i sva unformisana lica.

Ulaskom i Meseca u znak Ovna probudiće se onaj ženski deo populacije i krenuti da osvaja muški svet. Kao i Venera koja će jednostavno otići frizeru i skratiti kosu, napraviti tretman za podmlađivanje (Venera u Ovnu) i krenuti da osvaja. Ova Venera komplimente ne prima, nju je teško prevariti, sa romatikom ne preterujte, ali za ljubav uvek spremna je.

Mars i Venera zajedno će ploviti ovim znakom, pa će previše strasti i nemira biti. Javiće se razmirice čak i svađe, ali će trajati kratko, a pomirenje će biti strasnije i slađe. Sve će biti poput začaranog kruga ili će biti nemir ili strast, ali nikada mira. Na vama je samo da produžite trenutke strasti, a nemire tek toliko da poneki planen strasti bolje gori.

Sa ljubavlju i verom u sreću i uspeh, započnite ovu sedmicu. Oživite osećaje, oživite snove, jer dok oni postoje postojite i vi. Samo su želje stvarne, jer one vas nagone da stvarate, da ih realizujete i da ih jednostavno živite, zato, poželite već ovog trenutka nešto i ono će vam ubrzo ostvariti.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD