Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Full Moon paket "Lakoća postojanja" u 90 dana Sada je pravi trenutak da napišeš svoja pravila za igru zvanu ŽIVOT tako da u njoj uživaš! Zato smo ti pripremili tokom ovog divnog letnjeg perioda, koji je istovremeno lagan i izuzetno dubok (budući da putujemo sve vreme kroz talas eklipsi), nove tri Full Moon radionice LAKOĆA POSTOJANJA U 90 DANA, sa popustom i posebnom podrškom za sve koji se prijave do 4. jula.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
Nova knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
Alex Trenoweth - Astrološka konferencija u Beogradu 2018. Astrolog, Alex Trenoweth je napisala članak o svom iskustvu na astrološkoj konferenciji u Beogradu, u martu 2018.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 16.02. do 23.02.15.

Nakon sedmice koja nije nosila posebna dešavanja, sa Merkurom koji je bio vrlo tih najtiši (stacionarni Merkur)  sada su pred nama pravi izazovi i ljubavni susreti. Ove će sedmice tri planete promeniti znak. Sunce će ući u znak Riba, a Mars i Venera istog dana ulaze u znak Ovna i započinju neke nove (Ovan) ljubavne igre (Venera konjunkcija Mars). A pored ovih promena, kada Sunce bude ušlo u znak Riba, Merkur će iz Vodolije napraviti sekstil sa svojim dispozitorom Saturnom i uticati na donošenje neke važne odluke.

Prvih dana sedmice, dani su mirni. Mesec iz znaka Jarca malo će vas navesti na razmišljanje i ozbiljnost. Od konjunkcije sa Plutonom (Mesec konjunkcija Pluton) Mesec će ići ka sekstilu sa Venerom i Marsom i već na početku sedmice probuditi misli o nečemu što je bilo, o nečemu što je važno (Mesec u Jarcu) i nečemu što ste jako voleli, a što je i sada jedan važan deo vašeg unutrašnjeg bića (Mesec sekstil Venera). Sve je ovo samo uvertira za nešto što će se tek dešavati i otvoriti vrata nekim sasvim novim (Venera i Mars u Ovnu) događajima i susretima. Međutim, iako je Ovan prvi znak i uvek sa sobom nosi jednu novu i mladu energiju, Sunce ipak sa druge strane krije jednu veliku tajnu (Sunce u Ribama) staru tajnu koja će dobiti neki sasvim novi smisao, neki sasvim novi izgled.

Ulazak Sunca u znak Riba donosi jednu vrlo Neptunovsku energiju. Na realnom nivou ovo je vreme umetnika, inspiracija i vrlo senzualnih ljubavi. Mesec i Sunce će zajedno ući u znak Riba. Dve planete, jedna koja predstavlja ženski, emotivni princip (Mesec) i druga koja predstavlja aktivni, muški princip (Sunce), sada se spajaju, zajedno kao jedno stoje na 00° Riba i rađaju nešto novo (Sunce konjunkcija Mesec). Venera daje izuzetno jake osećaje inspiracije, ljubavi i svega onoga što volimo (Venera na 27°Riba – stepen egzaltacija Venere), ali Mars, on će već sa sobom poneti jednu veliku tajnu (Mars na 29°Riba).

Sa Suncem i Mesecom, probudiće se u vama jedna jaka želja koju ćete želeti da ostvarite. Energija Riba u vama će probuditi najdublje osećaje. Snove će pojačati, a emocije i ljubavne misli zavladaće vama. Ovo je vreme tajnih, najtajnijih ljubavi. Tih dana javiće se sećanja ili će neko ući u vaš život u vaše misli i vaše srce, zarobiti ga i zavladati njime. Ovo su, takođe odlični dani za meditaciju, za bavljenje nekim duhovnim veštinama ili za umetnost. Zato se tih dana prepustite ovim posebno inspirativnim trenucima.  Prepustite ljubavnim pričama, susretima i dodirima i pustite neka vas Venera sa 27°Riba vodi. Ona zna pravi put, jedini put koji otvara sva vrata, sve brave i sva srca. Ako ste do sada, dok je Venera šetala znakom Riba, samo upalili mali plamičak nečijeg srca, sada će vam Sunce doneti pravi plamen. I dok Sunce bude išlo ovim znakom ono će nositi sliku onog trenutka kada je stalo na 00° Riba, a taj trenutak govori o osvešćivanju ili buđenju svih uspavanih talenata, ljubavi i vere. Sada je trenutak da se verom osvaja svet. Veruj u Ljubav i doći će, veruj u Sreću i živećeš je.

Međutim, ono što je manje prijatno, a što može doneti oslabljena pozicija muških planeta (Mars na 29 Riba i Sunce u Ribama) jeste oslabljena vitalnosti i imunitet organizma. Problem u saobraćaju posebno pomorskog saobraćaja usled lošeg vremena ili neispravnosti vozila koja se prilikom uobičajenog pregleda nije mogla primetiti (Ribe). Psihičke slabosti i razni nesrećni slučajevi posebno na vodi, reci ili moru.

A kako dani budu prolazili, Venera i Mars će se na kraju spojiti i umesto snova, inspiracije i leptirića u stomaku (Venera i Mars u Ribama) sada će vrlo jasna i aktivna Venera (Venera u Ovnu) krenuti u akciju, a za njom i Mars kao pravi šarmer da je osvoji (Marsu Ovnu). Mesec u sekstilu sa Plutonom, nagoveštavaće promene koje dolaze prelaskom Marsa i Venere iz Riba u Ovna. Sada je vreme vojnika, ratnika, radnika i sportista. Sada je vreme kratkih i strasnih veza. Snovi se više ne sanjaju, oni se sada žive i ostvaruju.

Ukoliko ste dugo planirali, a nikako niste smogli snage da započnete sa nekim sportom, da uđete u neku novu ljubavnu priču ili jednostavno da se aktivirate u poslovnom smislu, sada je vreme. Ovo je poslovna i vrlo aktivna Venera, pa možete očekivati poslovne ponude i konkretne finansijske transakcije. Mars je takođe vrlo poslovan i aktivan. Posebno će biti uspešni sportisti, inženjeri, policajci, vojnici, ali i mehaničari, električari i sva unformisana lica.

Ulaskom i Meseca u znak Ovna probudiće se onaj ženski deo populacije i krenuti da osvaja muški svet. Kao i Venera koja će jednostavno otići frizeru i skratiti kosu, napraviti tretman za podmlađivanje (Venera u Ovnu) i krenuti da osvaja. Ova Venera komplimente ne prima, nju je teško prevariti, sa romatikom ne preterujte, ali za ljubav uvek spremna je.

Mars i Venera zajedno će ploviti ovim znakom, pa će previše strasti i nemira biti. Javiće se razmirice čak i svađe, ali će trajati kratko, a pomirenje će biti strasnije i slađe. Sve će biti poput začaranog kruga ili će biti nemir ili strast, ali nikada mira. Na vama je samo da produžite trenutke strasti, a nemire tek toliko da poneki planen strasti bolje gori.

Sa ljubavlju i verom u sreću i uspeh, započnite ovu sedmicu. Oživite osećaje, oživite snove, jer dok oni postoje postojite i vi. Samo su želje stvarne, jer one vas nagone da stvarate, da ih realizujete i da ih jednostavno živite, zato, poželite već ovog trenutka nešto i ono će vam ubrzo ostvariti.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD