Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Webinar: Tehnologija Svesti Urana Tri nivoa svesti, Kopče astralnog i eteričnog sveta, Univerzalni provodnik, Povezivanje uma i tela, Mentalni provodnik, Proces oživljavanja mentalnog tela, Otkrivanje sopstvenog simbola - samo su neke od tema o kojima će biti reči na webinaru Tehnologije Svesti Urana koji će se održati u subotu 11.04. od 12h do 15h.
» prikaži celu vest
Webinar: Buđenje U subotu 11. aprila, dr Lea Imširagić će održati webinar Energetske Astrologije Urana, sa početkom od 17h. Ovaj put učimo igru transformacije i oživljavamo biće Urana. Webinar će vam omogućiti da osvestite svoju vezu sa Univerzumom (na svoj lični način), da prepoznate i razvežete obrasce koje ponavljate, kao i navike u kojima ste zaglavljeni, da se oslobodite povećane mentalne napetosti i ubrzanosti i da naučite da disanjem kroz 8. čakru dovodete svoj nervni sistem u balans, kao i svoj odnos sa vremenom.
» prikaži celu vest
Kurs: Rektifikacija i elekciona astrologija U petak, 03. aprila od 18h počinje online četvoronedeljni kurs iz Rektifikacije natalnog horoskopa i Elekcione astrologije. Ovaj kurs je namenjen svima koji imaju osnovno astrološko predznanje ali žele da izračunaju tačno vreme svog rođenja, kao i da usvoje sistem izračunavanja tačnog vremena rođenja klijenta i takođe onima koji žele da otkriju veštinu pravilnog odabira trenutka za započinjanje znaćajnih životnih projekata (poslovi, venčanja, selidbe, itd...).
» prikaži celu vest
Full Moon Project Radionica „Inspiracija“ Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Inspiracija“ koja će se održati u sredu, 8. aprila 2020. godine. Sam znak Vage u kojem se odigrava ovaj Pun Mesec govori o ravnotežu koju je izuzetno važno uspostaviti na nivou svog tela, dovodeći unutar sebe sve strahove predaka u jedno stanje mira. Ova radionica će biti online i trajaće od 19.00h do 20.30h.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 09.02. do 16.02.15.

Za razliku od prošle sedmice koja je sa sobom mogla doneti neka bitna dešavanja, za neke možda i pogrešna, ali svakako sudbinska, ova sedmica nosi nešto potpuno drugačije. Neke se stvari nisu mogle izbeći, a svaka donešena odluka bila je u smeru ostvarenja cilja, samo su se mogli putevi razlikovati. Neki su bili lakši i jednostavni, a neki su sa sobom nosili mnoge izazove i iskustva. Bilo kako bilo, vratite se u dešavanja od prošlih dana i razmislite malo o njima.

Ove sedmice neće biti dešavanja kao prošle, naprotiv ovih ćete dana imati šansu malo da se odmorite i sumirate događaje koji su prethodili. Retrogradni Merkur je mogao da unese puno konfuzije i iznenadne preokrete u svakodnevni život. Za neke stvari je bio haotičan, poput sređivanja papira, potpisivanje ugovora ili drugih usmenih dogovora, ali za neke je mogao biti taličan. Merkur u Vodoliji je vrlo haotičan, nedisciplinovan i što se tiče rutine neprilagodljiv, ali kada su neke stvari u pitanju koje se tiču budućnosti i dešavanja koja su daleko ispred vas, a kojih u tom trenutku niste svesni da sagledate, tu je nenadmašiv. Merkur može potpuno nelogične ponude da vam donese koje biste trebali da prihvatite, jer kod njega sve što je nelogično je zapravo jedino logično i razumno. Merkur u Vodoliji, pa još retrogradni, je vrlo težak za prihvatanje, ali ako se već događa on sigurno ima svojih razloga za to. Saturn je ipak prvi vladalac Vodolije zato u ovom periodu ne trebamo nikom suditi ili išta negirati. Šta god da vam se nudilo bilo je sa razlogom zašto se u ovom periodu javlja.

A sada polako prolazi i taj period i dani koji su pred nama vrlo su tihi. Merkur usporava, stacionaran je i već sredinom sedmice krenuće direktno. Sem Merkurovog direktnog hoda i Mesečevih aspekata, drugih planetarnih aspekata ove sedmice nema. Sve se umirilo i izazova neće biti. Samo je potrebno da se i vi primirite i sačekate drugi deo sedmice za neke konkretne akcije i započinjanje novih poslova.

Prvog dana sedmice Mesec će biti u znaku Vage i praviti aspekte sa Plutonom, Jupiterom i Suncom (Mesec kvadrat Pluton, sekstil Jupiter i trigon Sunce), pa su glavne teme odnosi. Mogu se javiti neki nemiri (Mesec kvadrat Pluton) zbog čega će prvi na meti biti partner. Sve je besmisleno i ako u određenim momentima, kada se jave takvi osećaji, izađete do grada (Sunce trigon Mesec) ili se posvetite nekoj duhovnoj literaturi (Mesec sekstil Jupiter) moći ćete izbeći svaku vrstu sukoba i provesti divne trenutke u prijatnom društvu (Mesec u Vagi).

Drugog će dana Mesec ući u znak Škorpiona dok će Merkur već biti stacioniran. Nedostaje mu još jedan dan do kretanja direktnim hodom. S obzirom na dostojanstvo Meseca u Škorpionu (Mesec u padu) toga dana najbolje bi bilo da se posvetite kućnim poslovima. Oni često omogućavaju oslobađanje emotivne napetosti. Mesec je signifikator kako vašeg emotivnog života tako i kuće, doma u kojem živite. Kako je spolja tako i unutra, zato u tim danima neka vas okružuju toplina i čistota.

Potrudite se da tih dana ne donosite odluke i da ne razmišljate, jednostavno budite samo prisutni i neka vas tišina vodi. A od srede, kad Merkur krene direktno, sve će već polako doći na svoje. Mesec će ući u znak Strelca, a vas čekaju nove teme, novi susreti i novi izazovi. Drugi deo sedmice obećava dobro raspoloženje u društvu prijatelja (Merkur u Vodoliji). Neki će iznenada dobiti poziv za inostranstvo, nekima će to biti put ka daljoj budućnosti, a neki će provesti divne dane u vrlo neobičnom društvu (Merkur u Vodoliji).

Merkur u Vodoliji pojačao je druženja i komunikaciju preko društvenih mreža, pa su se mogle i mnoge ljubavi javiti. Oni koji su se iz nekih razloga davno razišli ili udaljili, sada su se te veze i kontakti mogli obnoviti. Uran daje istinu, a Saturn sudbinu (Uran i Saturn - vladari Vodolije), zato je vrlo važno ono što vam je retrogradni Merkur u Vodoliji doneo. Neki su krenuli nekim novim putem, upoznali nove ljude i ostvarili nove kontakte, a neki su morali da se vrate unazad i obnove ono što su ranije započeli, a nije bilo vreme da se završi. Koja god da je vaša priča, prihvatite je iz sadašnjeg trenutka i nastavite da je gradite na najbolji mogući način.  

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD