Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Letnji raspust i radno vreme Instituta Dragi naši, malo obaveštenje za sve vas: škola neće raditi od 30. juna sve do 26. avgusta usled letnjeg raspusta. Uživajte u letu, a od septembra kreiramo još više radosti, energije i lepote!
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2019. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2019. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu ispunjenja želja i velike vizije na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2019. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
Alex Trenoweth - Astrološka konferencija u Beogradu 2018. Astrolog, Alex Trenoweth je napisala članak o svom iskustvu na astrološkoj konferenciji u Beogradu, u martu 2018.
» prikaži celu vest
Knjiga ''Energija Senke'' Nedavno je izašla iz štampe najnovija knjiga Aleksandra Imširagića "Energija Senke - Vodič za integraciju prošlih života". Svi zainteresovani za ovu knjigu mogu je naručiti direktno od nas.
» prikaži celu vest
Novi ISAR-ov predstavnik za Srbiju Međunarodna Asocijacija za Astrološka Istraživanja (ISAR) izabrala je Zoranu Stanojević za novog potpredsednika ISAR-a za Srbiju u naredne tri godine.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Hronike neba

Od 09.02. do 16.02.15.

Za razliku od prošle sedmice koja je sa sobom mogla doneti neka bitna dešavanja, za neke možda i pogrešna, ali svakako sudbinska, ova sedmica nosi nešto potpuno drugačije. Neke se stvari nisu mogle izbeći, a svaka donešena odluka bila je u smeru ostvarenja cilja, samo su se mogli putevi razlikovati. Neki su bili lakši i jednostavni, a neki su sa sobom nosili mnoge izazove i iskustva. Bilo kako bilo, vratite se u dešavanja od prošlih dana i razmislite malo o njima.

Ove sedmice neće biti dešavanja kao prošle, naprotiv ovih ćete dana imati šansu malo da se odmorite i sumirate događaje koji su prethodili. Retrogradni Merkur je mogao da unese puno konfuzije i iznenadne preokrete u svakodnevni život. Za neke stvari je bio haotičan, poput sređivanja papira, potpisivanje ugovora ili drugih usmenih dogovora, ali za neke je mogao biti taličan. Merkur u Vodoliji je vrlo haotičan, nedisciplinovan i što se tiče rutine neprilagodljiv, ali kada su neke stvari u pitanju koje se tiču budućnosti i dešavanja koja su daleko ispred vas, a kojih u tom trenutku niste svesni da sagledate, tu je nenadmašiv. Merkur može potpuno nelogične ponude da vam donese koje biste trebali da prihvatite, jer kod njega sve što je nelogično je zapravo jedino logično i razumno. Merkur u Vodoliji, pa još retrogradni, je vrlo težak za prihvatanje, ali ako se već događa on sigurno ima svojih razloga za to. Saturn je ipak prvi vladalac Vodolije zato u ovom periodu ne trebamo nikom suditi ili išta negirati. Šta god da vam se nudilo bilo je sa razlogom zašto se u ovom periodu javlja.

A sada polako prolazi i taj period i dani koji su pred nama vrlo su tihi. Merkur usporava, stacionaran je i već sredinom sedmice krenuće direktno. Sem Merkurovog direktnog hoda i Mesečevih aspekata, drugih planetarnih aspekata ove sedmice nema. Sve se umirilo i izazova neće biti. Samo je potrebno da se i vi primirite i sačekate drugi deo sedmice za neke konkretne akcije i započinjanje novih poslova.

Prvog dana sedmice Mesec će biti u znaku Vage i praviti aspekte sa Plutonom, Jupiterom i Suncom (Mesec kvadrat Pluton, sekstil Jupiter i trigon Sunce), pa su glavne teme odnosi. Mogu se javiti neki nemiri (Mesec kvadrat Pluton) zbog čega će prvi na meti biti partner. Sve je besmisleno i ako u određenim momentima, kada se jave takvi osećaji, izađete do grada (Sunce trigon Mesec) ili se posvetite nekoj duhovnoj literaturi (Mesec sekstil Jupiter) moći ćete izbeći svaku vrstu sukoba i provesti divne trenutke u prijatnom društvu (Mesec u Vagi).

Drugog će dana Mesec ući u znak Škorpiona dok će Merkur već biti stacioniran. Nedostaje mu još jedan dan do kretanja direktnim hodom. S obzirom na dostojanstvo Meseca u Škorpionu (Mesec u padu) toga dana najbolje bi bilo da se posvetite kućnim poslovima. Oni često omogućavaju oslobađanje emotivne napetosti. Mesec je signifikator kako vašeg emotivnog života tako i kuće, doma u kojem živite. Kako je spolja tako i unutra, zato u tim danima neka vas okružuju toplina i čistota.

Potrudite se da tih dana ne donosite odluke i da ne razmišljate, jednostavno budite samo prisutni i neka vas tišina vodi. A od srede, kad Merkur krene direktno, sve će već polako doći na svoje. Mesec će ući u znak Strelca, a vas čekaju nove teme, novi susreti i novi izazovi. Drugi deo sedmice obećava dobro raspoloženje u društvu prijatelja (Merkur u Vodoliji). Neki će iznenada dobiti poziv za inostranstvo, nekima će to biti put ka daljoj budućnosti, a neki će provesti divne dane u vrlo neobičnom društvu (Merkur u Vodoliji).

Merkur u Vodoliji pojačao je druženja i komunikaciju preko društvenih mreža, pa su se mogle i mnoge ljubavi javiti. Oni koji su se iz nekih razloga davno razišli ili udaljili, sada su se te veze i kontakti mogli obnoviti. Uran daje istinu, a Saturn sudbinu (Uran i Saturn - vladari Vodolije), zato je vrlo važno ono što vam je retrogradni Merkur u Vodoliji doneo. Neki su krenuli nekim novim putem, upoznali nove ljude i ostvarili nove kontakte, a neki su morali da se vrate unazad i obnove ono što su ranije započeli, a nije bilo vreme da se završi. Koja god da je vaša priča, prihvatite je iz sadašnjeg trenutka i nastavite da je gradite na najbolji mogući način.  

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD