Tel: (+381) 11.267.0711, (+381) 60.767.3192, (+381) 64.387.2224   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Aktuelnosti Faze Meseca Ritam broja-7 Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Astrološki Arhetipovi Local Space Horarna astrologija Mundana astrologija Karmička astrologija AstroHealing Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Kurs: Psihološki profil, ljubav i brak u natalnom horoskopu U sredu, 24. novembra u 19h na Kepler Institutu će početi dvomesečni kurs “Psihološki profil, ljubav i brak u natalnom horoskopu” koji se može pohađati kako u redovnoj, tako i u online varijanti. Na ovom kursu će se, kroz izučavanje astroloških serija, učiti o slikama odnosa različitih planeta, kuća i znakova koji nam govore o predispozicijama u ljubavi, zatim braku, periodu koji povezuje ljubavnu vezu i stupanje u brak, kodovima različitih tipova seksualnosti, a pre svega toga – psihološkom profilu natusa.
» prikaži celu vest
Astro Vodič za 2022 U sredu, 08. decembra, Lea i Aleksandar Imširagić će održati posebno predavanje u formi online webinara Astro vodič za 2022. od 18:30h do 20:30h. Astro vodič za 2022-tu, godinu manifestacije, obilja i kreiranja novih uverenja. Na ovom predavanju će biti predstavljen i jedinstveni Astrološki kalendar za 2022. godinu!
» prikaži celu vest
Kurs: Karmička Astrologija Budućih Života Od 16. novembra na Kepler Institutu počinje šestonedeljni kurs iz Karmičke Astrologije Budućih Života. Neke od tema ovog kursa su Petlje Budućeg Života, Otvaranje Budućeg sećanja, Duša Budućeg života, Lice Buduće inkarnacije, Hiron – Kosmička Duša i Lanac Budućih inkarnacija. Kurs se može pohađati redovno ili online.
» prikaži celu vest
Astrološki kalendar za 2022. godinu Astrološki kalendar, vaš jedinstveni vodič za 2022. je u prodaji! Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu manifestacije, obilja i kreiranja novih uverenja na najbolji način, a Astrološki kalendar će nam pokazati koje su to sve važne tačke koje se aktiviraju u predstojećoj godini.
» prikaži celu vest
Nova knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 02.02. do 09.02.2015.

Lavovska sedmica je na pomolu. Već prvog dana sa ulaskom Meseca u znak Lava Sunce će napraviti sekstil sa Uranom i time označiti bitna dešavanja. Merkur će iz Vodolije napraviti sekstil sa Saturnom i na taj način samo podržati Vodolijansko Sunce i Urana. Svaki će vas kontakt, susret ili događaj voditi samo na jedan jedini put, a to je put razvoja više svesti i mentalnog buđenja (Sunce u Vodoliji sekstil Uran, opozicija Jupiter).

Prvog dana Mesec ulazi u znak Lava dok na nebu Sunce uveliko sija u egzaktnom sekstilu sa Uranom. Ovih će dana Lavovsko srce zaigrati i razveseliti mnoga druga srca. Lavovi, po prirodi galantni i darežljivi, zbog Sunčevog aspekta (Sunce u Vodoliji sekstil Uran), mnoge će očarati. Naćićete se u situaciji da vam prijatelj, poznanik i neko koga nikada niste videli, zatraži pomoć i koju ćete vi iako to možda niste u mogućnosti da ostvarite, trudićete se na sve načine da pomognete toj osobi. Nekima je to priroda, ali neki će se jednostavno iznenaditi svojim postupcima i stavom. U nekim trenucima ćete uhvatiti sebe kako se zalažete za neku potpuno nevažnu stvar, ali vama će to izgledati kao najvažnija i jedina važna stvar u životu. I bićete u pravu. U našim očima neke stvari ne izgledaju baš onako kao u prirodi. Po zakonima prirode, sistemi vrednosti se prililčno razlikuju, pa se priča o mišu i lavu uvek iznova priča. Da li ćete biti lav, kralj životinja koji je uhvatio malog miša i koji istog moli za život ili ćete biti mali miš koji se u drugom trenutku nalazi kraj snažnog lava koji je uhvaćen u zamku i nemoćan čeka miša da pregrize konopac i spase ga? Svejedno je, pouka je samo da se u životu sve dešava po ciklusima ili krugovima i da je sve promenljivo i ništa nije onako kako izgleda, jer sutra već može biti potpuno drugačije. U jednom trenutku ste sluga u drugom car u jednom zatočenik u drugom zatočilac.

Dešavanja ovih dana su vrlo važna, jer ono što budete radili sada i kako u odnosima budete postupali tako će se i vama u vrlo bliskoj budućnosti stvari dešavati. Generalno ovaj period nosi sa sobom više samilosti, više dobročinstva i više humanosti (Sunce sekstil Uran), pa je zato iskoristite u pravom smislu te reči i učinite za nekog nešto bez ikakvog računa.

Sredinom sedmice Devica neće mirovati (Mesec u Devici) pa će se mnoge stvari dešavati na poslu ili vezano za neki poslovni dogovor ili saradnju. Retrogradni Merkur tih dana pravi sekstil sa Saturnom, pa je dobro da se vratite na stare papire i dogovore i završite započeto. Saturn će vam poput bumeranga vratit neke reči ili misli koje ste negde duboko u sebi potisnuli ne bi li ih zaboravili i izbrisali iz svojih sećanja. Zaborav još nije na redu, pa bi najbolje bilo prisetiti se planova koje ste imali i želja koje se nisu ostvarile. Da li su one bile stvarne, odnosno da li ste ih jako želeli ako se ni blizu nije ostvarila ili jednostavno nije još uvek trenutak za njeno ostvarenje? Sada je možda trenutak da nekadašnje razočarenje, neostvarene planove i želje (Sunce opozicija Jupiter) ponovo oživite i krenete u njihovo ostvarenje.

A Venera iz Riba vam priređuje neki interesantni i strastveni susret. U sekstilu sa Plutonom ovo je neki sudbinski događaj koji će vam sigurno poljuljati tlo pod nogama. Ovo je slika tajnih ljubavnih susreta ili žene, devojke koje novac zarađuju preko ljubavi, preko plesa u noćnim barovima, preko moćnih i uticajnih ljudi koji se bave kriminalom ili ilegalnim poslom (Venera sekstil Pluton). Ovakva ili slična iskustva više će osetiti Plutonovski tipovi, drugi pak Venerijanski tipovi vikend mogu provesti kraj vode ili mora (Venera u Ribama) u strastvenom zanosima ljubavi (Venera sekstil Pluton).

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD