Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Full Moon paket "Lakoća postojanja" u 90 dana Sada je pravi trenutak da napišeš svoja pravila za igru zvanu ŽIVOT tako da u njoj uživaš! Zato smo ti pripremili tokom ovog divnog letnjeg perioda, koji je istovremeno lagan i izuzetno dubok (budući da putujemo sve vreme kroz talas eklipsi), nove tri Full Moon radionice LAKOĆA POSTOJANJA U 90 DANA, sa popustom i posebnom podrškom za sve koji se prijave do 4. jula.
» prikaži celu vest
Full Moon Project “Lakoća misli” Pozivamo te da sa nama kreiraš Lakoću misli, čije se kapije otvaraju sa novim Punim Mesecom 5. jula. Tvoj zadatak je da kroz ovaj Pun Mesec osvestiš da je tvoje energetsko telo ono koje ti daje mogućnost da materijalizuješ sve stvari. Lakoća misli predstavlja aktivaciju inteligentnog tela koje na kraju stvara realnost postojanja. Ono je po svojoj prirodi veoma lagano i ima zabeležna sva sećanja.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
Nova knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 02.02. do 09.02.2015.

U Evropi je nemački DAX postigao novi uspon svih vremena a u Holandiji je AEX dostigao najviši nivo od juna 2008.početkom prošle nedelje. Čak se i ciriški SMI fino oporavio od prodaje franka za evro po nalogu Švajcarske Narodne Banke, što je bio „poklon“ evropskom tržištu akcija, kako je istaknuto. U Rusiji je zabeležen uspon od 1700 poena što je prvi put posle avgusta 2011. Možda je geopolitička tenzija na ivici da popusti, zajedno sa sankcijama, uprkos agresivnoj retorici onih nacija koje su protiv Rusije i njenog vođe Vladimira Putina. Na dalekom istoku,i u Kini i u Japanu, situacija je slična.

Jedino je Amerika druga priča, gde je DJIA drastično pao prošlog četvrtka na najniži nivo od 16. decembra. Tada je, u četvrtak, sa Mesecom u Blizancima, čiji je vladar Merkur, naglo skočio sa 17,136 za 300 poena na 17,416. U petak, dok je Mesec i dalje bio u Blizancima, ponovo je pao za 200 tih istih poena. Slična je situacija sa zlatom i srebrom, sa platinom takođe. Da li smo već rekli da Mesec u vazdušnim znacima teži da bude nestalan? Da, rekli smo. U tom smislu nas Trikster nije razočarao ali nam je i dalje teško da ga pratimo, s obzirom da menja svoje boje tako često i tako brzo.

Ovo je važna nedelja sa vrlo moćnim geokosmičkim potpisima.

Kao prvo, sad se nalazimo na sredini Merkurovog retrogradnog hoda (od 21.januara do 11.februara). Ovo je tačka ciklusa kada se dešavaju najveće promene na tržištu, ako se već nisu desile u trenutku njegovog okretanja. Možda se sećate poslednjeg puta kad je Merkur bio retrogradan. Bilo je to 15.oktobra. Indikatori akcija su širom sveta brzo opadali. Iznenada su se povećali, da bi za samo nekoliko nedelja napravili novi godišnji, ma višegodišnji, ili svevremenski skok. Niko nije očekivao takvu promenu (osim onih na nišanu), čak ni mi.

Ovog vikenda (30.januara do 1.februara) je Venera u konjukciji sa Neptunom napravila kvadrat sa Saturnom. Prošle nedelje smo opisali to iščekujući je: „...Kroz istoriju, aspekti Satrurna i Neptuna su imali jednu od najvećih korelacija sa dugoročnim ciklusom uspona i padova na mnogim finansijskim tržištima (akcijama, nafti, valuti). Bitka sa valutom se nastavlja, što znači još više nestabilnosti i nestalnosti na tržištima. A to može takođe da utiče i na američkog predsednika Baraka Obamu. Njegov natalni Mesec (imidž u javnosti) i Pluton (lična moć) će biti fokusna tačka kvadrata Venere i Saturna sa sve Neptunom. Za razliku od centralne banke, on ne dobija uvek ono što poželi. U stvari, Saturn sugeriše da ono je što će dobiti neželjena istraga njegovih akcija iz prošlosti. Mesec je prošlost, Saturn je zahtev onih koji ga pomno i kritički posmatraju da se izravnaju računi.“

Ako ste pratili vesti, onda znate da prošla nedelja nije bila dobra za predsednika Obamu. Projekat Keystone Pipelin je prošao u Senatu (62-38) i on je stavio veto na to. Naftom vlada Neptun. Onda, tu je i rastući bes oko suđenja naredniku Bergdalu. Da li je bio dezerter ili ne? Obamina administracija je kritikovana zbog mešanja u vojnu istragu po tom pitanju. Ovakvo mešanje u tuđa posla i/ili manipulacija i/ili njihovo zataškavanje je takođe u domenu Saturn – Neptuna.

U februaru 3-4 biće pun Mesec u Lavu, što će se ticati mnogih finansijskih tržišta (metala, akcija i blaga). Ali je još važnija opozicija Sunca i Jupitera 6.februara, koja je u najvećoj korelaciji sa primarnim ciklusimaAmerike, tržišta akcija i svih geokosmičkih dešavanja. Sa Jupiterom sve postaje prenaglašeno. Mazut, što je u domenu Jupitera, Neptuna i Riba može biti predmet preokreta trenda.

Sa retrogradnim Merkurom i Suncem u opoziciji sa Jupiterom, uz pun Mesec, sledeća nedelja je dobra da se pripremite za... odmor. Ili za ulogu čarobnjaka. Tako će se verovatno osećati trgovci na tržištu sledeće nedelje.

Ali, ima i jedna dobra vest: sledeće nedelje počinje februar. Još samo jedan mesec pre nego što se sve vrati u normalu. Napokon izlazimo iz egzaktnog kvadrata Urana i Plutona u martu između 16. i 17. Čekajte tamo. Uspećete. Uspećete. Tržišta će početi da se vraćaju u normalu od pre 2008. Ali pitanje stoji: da li će sve biti isto kao pre? Nešto se fundamentalno promenilo. Da dobijete osećaj šta bi to moglo biti, setite se svojih ličnih poslednjih sedam godina i koliko se vaš život promenio – posao, finansije, odnosi, zdravlje. To bi bila dobra tema za proučavanje u budućnosti. I svakako dobra tema za ovu kolumnu.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD