Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Kurs: Karmička Astrologija Budućih Života Od 21. novembra na Kepler Institutu počinje šestonedeljni kurs iz Karmičke Astrologije Budućih Života. Neke od tema ovog kursa su Petlje Budućeg Života, Otvaranje Budućeg sećanja, Duša Budućeg života, Lice Buduće inkarnacije, Hiron – Kosmička Duša i Lanac Budućih inkarnacija. Kurs se može pohađati redovno ili online.
» prikaži celu vest
Kurs: Psihološki profil, ljubav i brak u natalnom horoskopu Na Kepler Institutu, 26. novembra će početi dvomesečni kurs iz natalne astrologije. Na ovom kursu će se, kroz izučavanje astroloških serija, učiti o slikama odnosa različitih planeta, kuća i znakova koji nam govore o predispozicijama u ljubavi, zatim braku, periodu koji povezuje ljubavnu vezu i stupanje u brak, a pre svega toga – psihološkom profilu natusa. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Dvodnevna radionica: Isceljenje Unutrašnjeg Deteta Da li ste spremni za duhovnu avanturu kroz isceljivanje i duboku integraciju? Pridružite nam se u dubokom i moćnom vikendu radosti, isceljenja i ličnog rasta uz pomoć neverovatnih Wild Earth Animal esencija i njihovog tvorca, šamana Danijela Mejpla (Daniel Mapel) iz Virdžinije koji živi sa životinjama u šumi i komunicira sa njima. Njegov rad je dobio međunarodno priznanje za svoju originalnost i sposobnost da na licu mesta pravi izuzetne promene.
» prikaži celu vest
Predavanja u Kini Od 22. novembra do 24. novembra 2019. godine, održava se prva Međunarodna Astrološka Konferencija u Pekingu, Kini. Tom prilikom, Aleksandar i Lea Imširagić će po prvi put držati predkonferencijske seminare 21. novembra 2019. godine.
» prikaži celu vest
Kurs: Astrološke Tehnike Progresija Na našem Institutu počinje šestonedeljni kurs Astrološke Tehnike Progresija u sredu, 06. novembra od 18h. Na ovom kursu, polaznici će biti upoznati sa tehnikama kao što su sekundarne, tercijarne, minorne i konverzne progresije, harmonične progresije i progresirane deklinacije. Kurs je moguće pohađati u redovnoj ili dopisnoj, online varijanti.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Hronike neba od 26.01. do 02.02.2015.

Merkur je polako svoju stazu utabao retrogradnim hodom, ali društvo iz Vodolije, ove sedmice, napustiće Venera. U utorak ona ulazi u znak Riba i do kraja sedmice napraviće još dva aspekta, kvadrat sa Saturnom i konjunkciju sa Neptunom, a pored Venere i Merkur će napraviti sekstil sa Uranom i konjunkciju sa Suncem. Imaće i Mars svojih trenutaka, pa kad u petak bude napravio sekstil sa Plutonom, dogodiće se pravi preokret u vašem životu, promena koja će vam pomoći da krenete korak koji vodi do pobede i uspeha (Sunce konjunkcija Merkur).

Sedmica započinje Mesečevim sekstilom sa Venerom i nagoveštava šta je ono što će biti dominantno tokom narednih sedam dana. Nakon sekstila sa Venerom, Mesec ulazi u njen znak Bika i pojačava potrebu za pripadanjem, razvija sva čula i osećaj bliskosti. Sa takvom atmosferom na nebu, drugog dana sedmice, Venera ulazi u svoj znak egzaltacije (Venera u Ribama) i otvara vam jedan potpuno novi, čarobni svet snova i ljubavi. Ovo je period u kojem ćete uživati u svojim osećajima zaljubljenosti, očaranosti ljubavlju, u svojim stihovima, svojim kreacijama, idejama, snovima i mašti. Jedan dispozitor Veneru vodi u znak Lava (Jupiter u Lavu) dok preko drugog uvek će biti u svom čarobnom, mistikom i čarolijom ispunjenim svetom (Neptun u Ribama).  Zaplesaće ona, zapevaće, a možda i u nekom filmu zaigraće. Tema će biti ljubavna, glumci prelepi, a radnja filma imaće svoj zaplet, koji će dati i neke nemire i osećaje tuge (Venera kvadrat Saturn), ali će završetak biti sretan. Neki će se samo zabaviti ući i proći kroz jedno iskustvo ljubavi i zanosa (Venera preko dispozitora Jupitera ide u znak Lava), ali neki i zadugo ostati u tom svetu (preko Neptuna Venera ostaje u znaku Riba). Zaplet dešavanja, malo će Saturn napraviti (Venera kvadrat Saturn), ali odmah nakon toga Neptun će je primiti u svoj zagrljaj (Venera konjunkcija Neptun). Ovo su male tuge zbog izgubljenih ili davno prošlih ljubavi, jer setna je ova Venera i sećanja nosi u sebi, ali je uvek nova ljubav vodi. Ona ima mesta za sve ljubavi ovog sveta. Misao i pogled novi svet otvara i ona već je u svojim snovima, sa princom svojim u belim kočijama i pobedonosnim osmehom na licu. Sve je tako divno i sve je tako idelano u njenim snovima.

Za one vatrene tipove ovo je idealan period kada bi mogli malo da se opuste i akciju prepuste nekom drugom ili je malo odgode za neko vreme. Oni vodeni tipovi mogu se previše opustiti i potpuno preći u jedan irealni svet. Sada se započinju tajne ljubavi, sada se tajne stvaraju i čuvaju i sada se tajne želje zamišljaju. Ova Venera budi jednu prošlost ili nekada davno započete veze, pa se nemojte iznenaditi ukoliko vam se iz nekog razloga javi neka davno zaboravljena ljubav ili se stare veze obnove. Neki će to ozvaničiti javno (Jupiter u Lavu), ali neki će želeti da se tajna sačuva (Neptun u Ribama). Ljubavne misli i leptirići u stomaku bojiće svako vaše jutro. Neće vam biti važno da li je ta ljubav ostvariva ili je samo deo vaše mašte,jer će ona biti inspiracija za svaku vašu kreaciju.

Ono na šta biste trebali obratiti pažnju jeste stvaranje potpuno irealnog sveta. Povedite računa samo da se neka neuzvraćena ili potpuno platonska ljubav u vašoj glavi ne razvije kao potpuno realan svet koji postoji, jer nakon svakog sna dolazi buđenje ili zauvek gubitak osećaja realnosti. Zato, uživajte i maštajte, ali znajte da je uvek krajnji cilj ostvarenje snova i život onoga što jako želite.

A za kraj sedmice, malo će i ambicija proraditi, jer se Mars probudio i želi malo akcije (Mars sekstil Pluton). Ovaj aspekt iskoristite da neke stvari potpuno promenite, izađete iz određene rutine i svojih tihim, a budnim hodom (Mars u Ribama) unesite promene (Mars sekstil Pluton) koje će vam biti siguran put ka uspehu (Sunce konjunkcija Merkur).

Izađite ili ponovo prošetajte starim stazama, putevima koji su nekad bili sećanja na ljubav (retrogadni Merkur) na neke divne trenutke provedene sa nekom voljenom osobom. Oživite te uspomene, ta ljubavna sećanja koja ako su se jednom dogodila znači da postoje u vašem Univerzumu i da se ponovo mogu dogoditi, a sve što trebate jeste da se „konektujete“ na tu tananu vibraciju koja se zove Ljubav.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD