Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Seminar: Magnet Srca Na ovom seminaru se polaznici obučavaju da preko natalnog horoskopa imaju uvid u nasleđenu energetsku strukturu. Seminar je organizovan tako da kroz lično iskustvo svaki polaznik može prepoznati zakonitosti svojih energetskih centara kao i tehnike isceljivanja. U nedelju, 29. septembra od 16h do 20h, dr Lea Imširagić će održati predavanje iz modula Energetska Astrologija, a ovaj seminar će biti predviđen za rad na 4. čakri, ili tj Mesecu. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Seminar: Tehnologija svesti Meseca Tokom kursa Tehnologija Svesti praktikovaćemo određene vežbe koje će nam omogućiti da celu oblast Energetske Psihologije oživimo u svom svakodnevnom životu, u odnosima sa ljudima, ličnom odnosu prema poslu, finansijama, i pre svega prema sebi. Aleksandar Imširagić će održati seminar iz Tehnologije Svesti na temu 4. čakre ili tj Meseca, u nedelju 29. septembra od 12h do 15h. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Predavanje i promocija knjige: Anđeli Zodijaka Svi imamo određenu svetlosnu prirodu, što je u suštini priroda naše Svesti, jer Svetlost predstavlja kvalitet Svesti. I svako od nas ima svoju energetsku strukturu, odnosno svoj energetski zapis kojim privlači sve događaje u svom životu. Čovek je spoj Neba i Zemlje i predstavlja energetsku matricukoja nosi čitav niz svih njegovih sećanja. Aleksandar Imširagić će održati javno predavanje o Anđelima Zodijaka uz istovremeno predstavljanje istoimene knjige, u hotelu Tulip Inn Putnik.
» prikaži celu vest
Kurs: Anđeli Zodijaka “Radost je emocija koju stvara svetlost. Svi astrološki pokazatelji koji opisuju inerciju bića u natusu, govoreći o njegovim nesvesnim potrebama – što ukaz sudbine jeste – dobijaju svoj smisao i srećan ishod onda kada su prožeti svetlošću. Svetlost je inteligentna sama po sebi, a osnovna jedinica inteligencije svetla jeste Anđeo”. Sedmomesečni kurs Anđeli Zodijaka počinje u subotu, 28. septrembra od 12h do 19h na Kepler Institutu. Moguće je pohađati i online.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Hronike neba

Hronike neba od 26.01. do 02.02.2015.

Merkur je polako svoju stazu utabao retrogradnim hodom, ali društvo iz Vodolije, ove sedmice, napustiće Venera. U utorak ona ulazi u znak Riba i do kraja sedmice napraviće još dva aspekta, kvadrat sa Saturnom i konjunkciju sa Neptunom, a pored Venere i Merkur će napraviti sekstil sa Uranom i konjunkciju sa Suncem. Imaće i Mars svojih trenutaka, pa kad u petak bude napravio sekstil sa Plutonom, dogodiće se pravi preokret u vašem životu, promena koja će vam pomoći da krenete korak koji vodi do pobede i uspeha (Sunce konjunkcija Merkur).

Sedmica započinje Mesečevim sekstilom sa Venerom i nagoveštava šta je ono što će biti dominantno tokom narednih sedam dana. Nakon sekstila sa Venerom, Mesec ulazi u njen znak Bika i pojačava potrebu za pripadanjem, razvija sva čula i osećaj bliskosti. Sa takvom atmosferom na nebu, drugog dana sedmice, Venera ulazi u svoj znak egzaltacije (Venera u Ribama) i otvara vam jedan potpuno novi, čarobni svet snova i ljubavi. Ovo je period u kojem ćete uživati u svojim osećajima zaljubljenosti, očaranosti ljubavlju, u svojim stihovima, svojim kreacijama, idejama, snovima i mašti. Jedan dispozitor Veneru vodi u znak Lava (Jupiter u Lavu) dok preko drugog uvek će biti u svom čarobnom, mistikom i čarolijom ispunjenim svetom (Neptun u Ribama).  Zaplesaće ona, zapevaće, a možda i u nekom filmu zaigraće. Tema će biti ljubavna, glumci prelepi, a radnja filma imaće svoj zaplet, koji će dati i neke nemire i osećaje tuge (Venera kvadrat Saturn), ali će završetak biti sretan. Neki će se samo zabaviti ući i proći kroz jedno iskustvo ljubavi i zanosa (Venera preko dispozitora Jupitera ide u znak Lava), ali neki i zadugo ostati u tom svetu (preko Neptuna Venera ostaje u znaku Riba). Zaplet dešavanja, malo će Saturn napraviti (Venera kvadrat Saturn), ali odmah nakon toga Neptun će je primiti u svoj zagrljaj (Venera konjunkcija Neptun). Ovo su male tuge zbog izgubljenih ili davno prošlih ljubavi, jer setna je ova Venera i sećanja nosi u sebi, ali je uvek nova ljubav vodi. Ona ima mesta za sve ljubavi ovog sveta. Misao i pogled novi svet otvara i ona već je u svojim snovima, sa princom svojim u belim kočijama i pobedonosnim osmehom na licu. Sve je tako divno i sve je tako idelano u njenim snovima.

Za one vatrene tipove ovo je idealan period kada bi mogli malo da se opuste i akciju prepuste nekom drugom ili je malo odgode za neko vreme. Oni vodeni tipovi mogu se previše opustiti i potpuno preći u jedan irealni svet. Sada se započinju tajne ljubavi, sada se tajne stvaraju i čuvaju i sada se tajne želje zamišljaju. Ova Venera budi jednu prošlost ili nekada davno započete veze, pa se nemojte iznenaditi ukoliko vam se iz nekog razloga javi neka davno zaboravljena ljubav ili se stare veze obnove. Neki će to ozvaničiti javno (Jupiter u Lavu), ali neki će želeti da se tajna sačuva (Neptun u Ribama). Ljubavne misli i leptirići u stomaku bojiće svako vaše jutro. Neće vam biti važno da li je ta ljubav ostvariva ili je samo deo vaše mašte,jer će ona biti inspiracija za svaku vašu kreaciju.

Ono na šta biste trebali obratiti pažnju jeste stvaranje potpuno irealnog sveta. Povedite računa samo da se neka neuzvraćena ili potpuno platonska ljubav u vašoj glavi ne razvije kao potpuno realan svet koji postoji, jer nakon svakog sna dolazi buđenje ili zauvek gubitak osećaja realnosti. Zato, uživajte i maštajte, ali znajte da je uvek krajnji cilj ostvarenje snova i život onoga što jako želite.

A za kraj sedmice, malo će i ambicija proraditi, jer se Mars probudio i želi malo akcije (Mars sekstil Pluton). Ovaj aspekt iskoristite da neke stvari potpuno promenite, izađete iz određene rutine i svojih tihim, a budnim hodom (Mars u Ribama) unesite promene (Mars sekstil Pluton) koje će vam biti siguran put ka uspehu (Sunce konjunkcija Merkur).

Izađite ili ponovo prošetajte starim stazama, putevima koji su nekad bili sećanja na ljubav (retrogadni Merkur) na neke divne trenutke provedene sa nekom voljenom osobom. Oživite te uspomene, ta ljubavna sećanja koja ako su se jednom dogodila znači da postoje u vašem Univerzumu i da se ponovo mogu dogoditi, a sve što trebate jeste da se „konektujete“ na tu tananu vibraciju koja se zove Ljubav.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD