Tel: (+381) 11.267.0711, (+381) 60.767.3192, (+381) 64.387.2224   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Aktuelnosti Faze Meseca Ritam broja-7 Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Astrološki Arhetipovi Local Space Horarna astrologija Mundana astrologija Karmička astrologija AstroHealing Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Full Moon paket “90 dana za življenje duhovnosti” Preko sopstvenog tela mi materijalizujemo sve što vidimo, a plan onoga što materijalizujemo strukturisan je na nivou naših uverenja. Kroz energiju naredna tri puna Meseca otvaramo se za jednu veliku promenu unutar našeg života, koju povezujemo sa kvalitetom življenja duhovnosti, zahvaljujući razvoju novih uverenja – jul (uverenja o bliskosti), avgust (uverenja o promeni) i septembar (uverenja o beskonačnosti).
» prikaži celu vest
Full Moon project radionica „Uverenja o bliskosti“ Pridruži nam se na novoj Full Moon radionici „Uverenja o bliskosti“, koja će se održati 13. jula u formi live webinara od 19 do 20.30h. Naš zadatak ovog punog Meseca biće da izbalansiramo sve emotivne kvalitete u našoj genetici, što je osnova za uspostavljanje stanja bliskosti.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Inicijacije Venere 2022 U prodaji je nova knjiga „Inicijacije Venere 2022“ od autorke Ivane Šaljić. Knjiga je zamišljena kao vodič za Veneru i osvetljava nam sva važna mesta inicijacije za prevazilaženje toka inercije i instaliranja višeg kvaliteta naše Venere. Zato je važno da razumemo kako se Venera oseća u svakom znaku, kako izgleda njena priča ako je živi po inerciji i kako može da izgleda kada podigne energiju i kada je u balansu.
» prikaži celu vest
Astrološki kalendar za 2022. godinu Astrološki kalendar, vaš jedinstveni vodič za 2022. je u prodaji! Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu manifestacije, obilja i kreiranja novih uverenja na najbolji način, a Astrološki kalendar će nam pokazati koje su to sve važne tačke koje se aktiviraju u predstojećoj godini.
» prikaži celu vest
Nova knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Hronike neba od 26.01. do 02.02.2015.

Merkur je polako svoju stazu utabao retrogradnim hodom, ali društvo iz Vodolije, ove sedmice, napustiće Venera. U utorak ona ulazi u znak Riba i do kraja sedmice napraviće još dva aspekta, kvadrat sa Saturnom i konjunkciju sa Neptunom, a pored Venere i Merkur će napraviti sekstil sa Uranom i konjunkciju sa Suncem. Imaće i Mars svojih trenutaka, pa kad u petak bude napravio sekstil sa Plutonom, dogodiće se pravi preokret u vašem životu, promena koja će vam pomoći da krenete korak koji vodi do pobede i uspeha (Sunce konjunkcija Merkur).

Sedmica započinje Mesečevim sekstilom sa Venerom i nagoveštava šta je ono što će biti dominantno tokom narednih sedam dana. Nakon sekstila sa Venerom, Mesec ulazi u njen znak Bika i pojačava potrebu za pripadanjem, razvija sva čula i osećaj bliskosti. Sa takvom atmosferom na nebu, drugog dana sedmice, Venera ulazi u svoj znak egzaltacije (Venera u Ribama) i otvara vam jedan potpuno novi, čarobni svet snova i ljubavi. Ovo je period u kojem ćete uživati u svojim osećajima zaljubljenosti, očaranosti ljubavlju, u svojim stihovima, svojim kreacijama, idejama, snovima i mašti. Jedan dispozitor Veneru vodi u znak Lava (Jupiter u Lavu) dok preko drugog uvek će biti u svom čarobnom, mistikom i čarolijom ispunjenim svetom (Neptun u Ribama).  Zaplesaće ona, zapevaće, a možda i u nekom filmu zaigraće. Tema će biti ljubavna, glumci prelepi, a radnja filma imaće svoj zaplet, koji će dati i neke nemire i osećaje tuge (Venera kvadrat Saturn), ali će završetak biti sretan. Neki će se samo zabaviti ući i proći kroz jedno iskustvo ljubavi i zanosa (Venera preko dispozitora Jupitera ide u znak Lava), ali neki i zadugo ostati u tom svetu (preko Neptuna Venera ostaje u znaku Riba). Zaplet dešavanja, malo će Saturn napraviti (Venera kvadrat Saturn), ali odmah nakon toga Neptun će je primiti u svoj zagrljaj (Venera konjunkcija Neptun). Ovo su male tuge zbog izgubljenih ili davno prošlih ljubavi, jer setna je ova Venera i sećanja nosi u sebi, ali je uvek nova ljubav vodi. Ona ima mesta za sve ljubavi ovog sveta. Misao i pogled novi svet otvara i ona već je u svojim snovima, sa princom svojim u belim kočijama i pobedonosnim osmehom na licu. Sve je tako divno i sve je tako idelano u njenim snovima.

Za one vatrene tipove ovo je idealan period kada bi mogli malo da se opuste i akciju prepuste nekom drugom ili je malo odgode za neko vreme. Oni vodeni tipovi mogu se previše opustiti i potpuno preći u jedan irealni svet. Sada se započinju tajne ljubavi, sada se tajne stvaraju i čuvaju i sada se tajne želje zamišljaju. Ova Venera budi jednu prošlost ili nekada davno započete veze, pa se nemojte iznenaditi ukoliko vam se iz nekog razloga javi neka davno zaboravljena ljubav ili se stare veze obnove. Neki će to ozvaničiti javno (Jupiter u Lavu), ali neki će želeti da se tajna sačuva (Neptun u Ribama). Ljubavne misli i leptirići u stomaku bojiće svako vaše jutro. Neće vam biti važno da li je ta ljubav ostvariva ili je samo deo vaše mašte,jer će ona biti inspiracija za svaku vašu kreaciju.

Ono na šta biste trebali obratiti pažnju jeste stvaranje potpuno irealnog sveta. Povedite računa samo da se neka neuzvraćena ili potpuno platonska ljubav u vašoj glavi ne razvije kao potpuno realan svet koji postoji, jer nakon svakog sna dolazi buđenje ili zauvek gubitak osećaja realnosti. Zato, uživajte i maštajte, ali znajte da je uvek krajnji cilj ostvarenje snova i život onoga što jako želite.

A za kraj sedmice, malo će i ambicija proraditi, jer se Mars probudio i želi malo akcije (Mars sekstil Pluton). Ovaj aspekt iskoristite da neke stvari potpuno promenite, izađete iz određene rutine i svojih tihim, a budnim hodom (Mars u Ribama) unesite promene (Mars sekstil Pluton) koje će vam biti siguran put ka uspehu (Sunce konjunkcija Merkur).

Izađite ili ponovo prošetajte starim stazama, putevima koji su nekad bili sećanja na ljubav (retrogadni Merkur) na neke divne trenutke provedene sa nekom voljenom osobom. Oživite te uspomene, ta ljubavna sećanja koja ako su se jednom dogodila znači da postoje u vašem Univerzumu i da se ponovo mogu dogoditi, a sve što trebate jeste da se „konektujete“ na tu tananu vibraciju koja se zove Ljubav.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD