Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Webinar: Tehnologija Svesti Urana Tri nivoa svesti, Kopče astralnog i eteričnog sveta, Univerzalni provodnik, Povezivanje uma i tela, Mentalni provodnik, Proces oživljavanja mentalnog tela, Otkrivanje sopstvenog simbola - samo su neke od tema o kojima će biti reči na webinaru Tehnologije Svesti Urana koji će se održati u subotu 11.04. od 12h do 15h.
» prikaži celu vest
Webinar: Buđenje U subotu 11. aprila, dr Lea Imširagić će održati webinar Energetske Astrologije Urana, sa početkom od 17h. Ovaj put učimo igru transformacije i oživljavamo biće Urana. Webinar će vam omogućiti da osvestite svoju vezu sa Univerzumom (na svoj lični način), da prepoznate i razvežete obrasce koje ponavljate, kao i navike u kojima ste zaglavljeni, da se oslobodite povećane mentalne napetosti i ubrzanosti i da naučite da disanjem kroz 8. čakru dovodete svoj nervni sistem u balans, kao i svoj odnos sa vremenom.
» prikaži celu vest
Kurs: Rektifikacija i elekciona astrologija U petak, 03. aprila od 18h počinje online četvoronedeljni kurs iz Rektifikacije natalnog horoskopa i Elekcione astrologije. Ovaj kurs je namenjen svima koji imaju osnovno astrološko predznanje ali žele da izračunaju tačno vreme svog rođenja, kao i da usvoje sistem izračunavanja tačnog vremena rođenja klijenta i takođe onima koji žele da otkriju veštinu pravilnog odabira trenutka za započinjanje znaćajnih životnih projekata (poslovi, venčanja, selidbe, itd...).
» prikaži celu vest
Full Moon Project Radionica „Inspiracija“ Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Inspiracija“ koja će se održati u sredu, 8. aprila 2020. godine. Sam znak Vage u kojem se odigrava ovaj Pun Mesec govori o ravnotežu koju je izuzetno važno uspostaviti na nivou svog tela, dovodeći unutar sebe sve strahove predaka u jedno stanje mira. Ova radionica će biti online i trajaće od 19.00h do 20.30h.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 19. do 26.01.15.

Ovonedeljna kolumna će biti nešto kraća zbog mog gostovanja i predavanja u Evropi ali nadoknadićemo sledeće nedelje. Stigao sam u Cirih, Švajcarsku, u sredu uveče, gde u petak i subotu imam svoj godišnji govor. Nisam mogao da izaberem bolje vreme ili bolje mesto da stignem. Izgleda da imam taj kapacitet da budem na pravom mestu u pravo vreme.

Kao što mi u Americi znamo da kažemo “Svi švorc u paklu gube”, kada sam se probudio u četvrtak ujutro, Švajcarski franak je poludeo. Ali, mi u Americi takođe znamo da kažemo: “Ima nešto trulo u državi Danskoj”…što je u ovom slučaju – Grčka. Ali za nas koji izučavamo veze između ciklusa i kosmičkih ciklusa u ljudskoj aktivnosti, ovo je mnogo veće od toga. Na Zemlji, uhvaćenoj u stomaku kosmičke trke koja je cedi sve više, uključujući precizne matematičke odnose između četiri najdalje poznate planete u našem sistemu (Saturn, Uran, Neptun i Pluton) ka našoj planeti.

Finansijski astrolozi ovo nazivaju formacijom teških aspekata. To je, naročito, zato što su sve četiri planete u odnosu od 1/8 jedna u odnosu na drugu. Ne znam kada se poslednji put ovo desilo. Posebno što je Saturn upravo ušao u polukvadrat sa Plutonom, 27. novembra 2014. i ostaće tu do avgusta 2015. Saturn je takođe napravio i 135° sesikvadrat sa Uranom, 2. decembra 2014, koji će trajati do oktobra 2015.Uran je, naravno, ostao u tesnom kvadratu sa Plutonom, sve do 16-17 marta 2015. A sada je Saturn na tri stepena od 90°kvadratnog aspekta sa Neptunom. Ovo je dovoljno blizu za uticaj, naročito jer je Mars takođe uključen sa Neptunom ove prethodne nedelje. On je okidač. Gledajući događaje od  četvrtka, 15. januara, više je detonator za finansijski eksploziv. Možemo očekivati više reakcija od drugih centralnih banaka u narednih nekoliko dana, koje će nam Merkur dati kada bude okrenuo retrogradno 21. januara.

Ovo nas dovodi do sledeće važne tačke u nadolazećem kosmičkom cunamiju: kao uvod za Saturnov težak aspekt sa Uranom, Neptunom i Plutonom (a ne zaboravite da je Uran i dalje u teskom kvadratu sa Plutonom), Merkur će se okrenuti retrogradno u vazdušnom znaku (Vodolija) u sredu, 21. januara. Ovo je važan prelazak retrogradnog Merkura jer će takođe u Vodoliji krenuti direktno, 10. februara. Sunce je isto u Vodoliji (vazdušni znak) istih ovih datuma, dajući tako četvorostruki vazdušni događaj sa Suncem i Merkurom. Poslednji put kada se ovo desilo bilo je 2008, kad se desila finansijska kriza. Tada se desilo tri puta – po jednom svaki u Vodoliji, Blizancima i Vagi. Prvi se objavio kasnog januara 2008. kada su Federalne Rezerve pale sa svojim ključnim interesom na ¾, što je bio najveći dnevni pad u više od 24 godine. To je bilo potrebno tada, jer se u Evropi razvijala kriza, u stvari uzrokovana sumnjivim finansijskim praksama u Americi. Evropa je više bila izložena ovom američkom hibridu finansijske derivacije nego što je iko znao.  Svet je počeo da se deli. Kao odgovor, Federalne Rezerve su otpočele sa serijom smanjenja interesnih stopa, što je izazavalo Slobodan pad od oko 4 meseca, sve do sledećeg četvorostrukog vazdušnog ciklusa Sunca i retrogradnog Merkura koji se desio u maju i junu 2008. Do trećeg i konačnog četvorostrukog vazdušnog spajanja koji se desio pred kraj septembra i oktobra 2008, kolaps je bio nezadrživ i predikcije su govorile o kraju kapitalizma, demokratije, sigurnog novca..i novca uopšte.

To je bilo zastrašujuće vreme. A to je takođe, bilo vreme početka sedmogodišnjeg Kardinalnog Klimaksa. Sada je kraj Kardinalnog Klimaksa. Odlazi kao i što je došao: sa teškim aspektima između Saturna, Urana i Plutona kao i četvorostrukim šablonom vazdušnih znakova sa Suncem i Merkurom.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD