Tel: (+381) 11.267.0711, (+381) 60.767.3192, (+381) 64.387.2224   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Aktuelnosti Faze Meseca Ritam broja-7 Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Astrološki Arhetipovi Local Space Horarna astrologija Mundana astrologija Karmička astrologija AstroHealing Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Kurs: Vitalnost, zdravlje i sinteza natalnog horoskopa Zdravlje i bolest žive u jednom horoskopu kao suprotni principi, kao stvar uzroka i posledice koji se mešaju. Bolesti nastaju kao rezultat nekadašnjih akcija, zato što Mars (naše akcije) vremenom postaje Saturn (karma, posledica naših akcija). Ovaj dvomesečni kurs počinje 11.05. i održavaće se svake srede od 19h u online varijanti.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Inicijacije Venere 2022 U prodaji je nova knjiga „Inicijacije Venere 2022“ od autorke Ivane Šaljić. Knjiga je zamišljena kao vodič za Veneru i osvetljava nam sva važna mesta inicijacije za prevazilaženje toka inercije i instaliranja višeg kvaliteta naše Venere. Zato je važno da razumemo kako se Venera oseća u svakom znaku, kako izgleda njena priča ako je živi po inerciji i kako može da izgleda kada podigne energiju i kada je u balansu.
» prikaži celu vest
Astrološki kalendar za 2022. godinu Astrološki kalendar, vaš jedinstveni vodič za 2022. je u prodaji! Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu manifestacije, obilja i kreiranja novih uverenja na najbolji način, a Astrološki kalendar će nam pokazati koje su to sve važne tačke koje se aktiviraju u predstojećoj godini.
» prikaži celu vest
Nova knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 19. do 26.01.15.

Ovonedeljna kolumna će biti nešto kraća zbog mog gostovanja i predavanja u Evropi ali nadoknadićemo sledeće nedelje. Stigao sam u Cirih, Švajcarsku, u sredu uveče, gde u petak i subotu imam svoj godišnji govor. Nisam mogao da izaberem bolje vreme ili bolje mesto da stignem. Izgleda da imam taj kapacitet da budem na pravom mestu u pravo vreme.

Kao što mi u Americi znamo da kažemo “Svi švorc u paklu gube”, kada sam se probudio u četvrtak ujutro, Švajcarski franak je poludeo. Ali, mi u Americi takođe znamo da kažemo: “Ima nešto trulo u državi Danskoj”…što je u ovom slučaju – Grčka. Ali za nas koji izučavamo veze između ciklusa i kosmičkih ciklusa u ljudskoj aktivnosti, ovo je mnogo veće od toga. Na Zemlji, uhvaćenoj u stomaku kosmičke trke koja je cedi sve više, uključujući precizne matematičke odnose između četiri najdalje poznate planete u našem sistemu (Saturn, Uran, Neptun i Pluton) ka našoj planeti.

Finansijski astrolozi ovo nazivaju formacijom teških aspekata. To je, naročito, zato što su sve četiri planete u odnosu od 1/8 jedna u odnosu na drugu. Ne znam kada se poslednji put ovo desilo. Posebno što je Saturn upravo ušao u polukvadrat sa Plutonom, 27. novembra 2014. i ostaće tu do avgusta 2015. Saturn je takođe napravio i 135° sesikvadrat sa Uranom, 2. decembra 2014, koji će trajati do oktobra 2015.Uran je, naravno, ostao u tesnom kvadratu sa Plutonom, sve do 16-17 marta 2015. A sada je Saturn na tri stepena od 90°kvadratnog aspekta sa Neptunom. Ovo je dovoljno blizu za uticaj, naročito jer je Mars takođe uključen sa Neptunom ove prethodne nedelje. On je okidač. Gledajući događaje od  četvrtka, 15. januara, više je detonator za finansijski eksploziv. Možemo očekivati više reakcija od drugih centralnih banaka u narednih nekoliko dana, koje će nam Merkur dati kada bude okrenuo retrogradno 21. januara.

Ovo nas dovodi do sledeće važne tačke u nadolazećem kosmičkom cunamiju: kao uvod za Saturnov težak aspekt sa Uranom, Neptunom i Plutonom (a ne zaboravite da je Uran i dalje u teskom kvadratu sa Plutonom), Merkur će se okrenuti retrogradno u vazdušnom znaku (Vodolija) u sredu, 21. januara. Ovo je važan prelazak retrogradnog Merkura jer će takođe u Vodoliji krenuti direktno, 10. februara. Sunce je isto u Vodoliji (vazdušni znak) istih ovih datuma, dajući tako četvorostruki vazdušni događaj sa Suncem i Merkurom. Poslednji put kada se ovo desilo bilo je 2008, kad se desila finansijska kriza. Tada se desilo tri puta – po jednom svaki u Vodoliji, Blizancima i Vagi. Prvi se objavio kasnog januara 2008. kada su Federalne Rezerve pale sa svojim ključnim interesom na ¾, što je bio najveći dnevni pad u više od 24 godine. To je bilo potrebno tada, jer se u Evropi razvijala kriza, u stvari uzrokovana sumnjivim finansijskim praksama u Americi. Evropa je više bila izložena ovom američkom hibridu finansijske derivacije nego što je iko znao.  Svet je počeo da se deli. Kao odgovor, Federalne Rezerve su otpočele sa serijom smanjenja interesnih stopa, što je izazavalo Slobodan pad od oko 4 meseca, sve do sledećeg četvorostrukog vazdušnog ciklusa Sunca i retrogradnog Merkura koji se desio u maju i junu 2008. Do trećeg i konačnog četvorostrukog vazdušnog spajanja koji se desio pred kraj septembra i oktobra 2008, kolaps je bio nezadrživ i predikcije su govorile o kraju kapitalizma, demokratije, sigurnog novca..i novca uopšte.

To je bilo zastrašujuće vreme. A to je takođe, bilo vreme početka sedmogodišnjeg Kardinalnog Klimaksa. Sada je kraj Kardinalnog Klimaksa. Odlazi kao i što je došao: sa teškim aspektima između Saturna, Urana i Plutona kao i četvorostrukim šablonom vazdušnih znakova sa Suncem i Merkurom.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD