Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Webinar: Tehnologija Svesti Urana Tri nivoa svesti, Kopče astralnog i eteričnog sveta, Univerzalni provodnik, Povezivanje uma i tela, Mentalni provodnik, Proces oživljavanja mentalnog tela, Otkrivanje sopstvenog simbola - samo su neke od tema o kojima će biti reči na webinaru Tehnologije Svesti Urana koji će se održati u subotu 11.04. od 12h do 15h.
» prikaži celu vest
Webinar: Buđenje U subotu 11. aprila, dr Lea Imširagić će održati webinar Energetske Astrologije Urana, sa početkom od 17h. Ovaj put učimo igru transformacije i oživljavamo biće Urana. Webinar će vam omogućiti da osvestite svoju vezu sa Univerzumom (na svoj lični način), da prepoznate i razvežete obrasce koje ponavljate, kao i navike u kojima ste zaglavljeni, da se oslobodite povećane mentalne napetosti i ubrzanosti i da naučite da disanjem kroz 8. čakru dovodete svoj nervni sistem u balans, kao i svoj odnos sa vremenom.
» prikaži celu vest
Kurs: Rektifikacija i elekciona astrologija U petak, 03. aprila od 18h počinje online četvoronedeljni kurs iz Rektifikacije natalnog horoskopa i Elekcione astrologije. Ovaj kurs je namenjen svima koji imaju osnovno astrološko predznanje ali žele da izračunaju tačno vreme svog rođenja, kao i da usvoje sistem izračunavanja tačnog vremena rođenja klijenta i takođe onima koji žele da otkriju veštinu pravilnog odabira trenutka za započinjanje znaćajnih životnih projekata (poslovi, venčanja, selidbe, itd...).
» prikaži celu vest
Full Moon Project Radionica „Inspiracija“ Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Inspiracija“ koja će se održati u sredu, 8. aprila 2020. godine. Sam znak Vage u kojem se odigrava ovaj Pun Mesec govori o ravnotežu koju je izuzetno važno uspostaviti na nivou svog tela, dovodeći unutar sebe sve strahove predaka u jedno stanje mira. Ova radionica će biti online i trajaće od 19.00h do 20.30h.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 12. do 19.01.15.

Dok Mesec bude lagano plovio znakom Vage, mnogima će prijati aspekti koje bude pravio prvog dana. Trigoni sa Merkurom i Venerom, mnoge će opustiti i stvoriti divnu atmosferu za druženja, lagane ili ljubavne susrete i razgovore. Toga dana i Mars će zaroniti i uživati u podzemnom morskom svetu (Mars u Ribama). A pre nego započne debata sa našim precima (Mars kvadrat Saturn), Uran će se probuditi i u sekstilu sa Venerom i Merkurom, izazvati nas da izađemo iz rutine i uradimo nešto vrlo neobično čak ekscentrično. Ono što budi Uran u svima jesu one iskonske potrebe i želje srca, koje ostvaruje bez osvrta na bilo kakve propise, pravila ili zabrane.

U ovoj vam sedmici siguno neće biti dosadno. Sa ulaskom Marsa u znak Riba, neki će zaroniti, ali neki i potonuti. Ribe su znak tišine, snova, inspiracije i kreativnosti, mašte i suptilnosti, svega onog što je Marsu potpuno nepoznato. Oni koji se bave nekim duhovnim veštinama ili umetnošću, ovaj „tihi“ Mars će prijati, jer oni znaju energijom da vladaju i usmeravaju je ka unutra. Ukoliko se spremate da obogatite svoj duhovni život, sada je vreme da se pokrenete u tom smislu (Mars u Ribama). Mars će vam dati energiju, pokrenuti akciju, a Ribe će vam otvoriti jedan sasvim novi potpuno magičan svet.

Za razliku od vodenih, ukoliko ste više vatreni znak, ovaj vam Mars nikako neće prijati. Imaćete osećaj da ste dezorjentisani i da vam nedostaje fokus. Odnosi u ljubavi mogu biti turbulentni, jer ovaj Mars previše eksplozivno i strastveno može da odreaguje. Ono što se može pojačati jesu tajne, platonske i idealizovane ljubavi. Zato, budite oprezni, da biste dobro ronili, prvo treba dobro plivati.

A dok se budete polako privikavali na novog Marsa, neće vam biti dosadno uz Urana koji će početkom sedmice napraviti divne sekstile sa Merkurom i Venerom. Ovi aspekti razbijaju monotoniju, prekidaju dosadnu rutinu i donose interesante događaje i ljude. Poželećete da eksperimetišete i istražujete nepoznato. S obzirom da su i Venera i Merkur u Uranovskom znaku (Vodoliji), ovo pojačava njegove osobine sa kojima možete očekivati samo neočekivano. Planirajte da svaki plan može krenuti u jednom sasvim drugom smeru i potpuno vas odvuče u dugom pravcu. Kako su ovo protočni aspekti trebate samo naučiti da se pustite i prepustite, čak i onda kada ne vidite nikog iza sebe ko bi mogao da vas uhvati.

Venera u Vodoliji i sa Uranom nije aspekt za dugotrajne veze, ali jeste za dobra druženja i vrlo neobična ljubavna iskustva. Sa Merkurom je stvar još interesantnija. Ovo je zaista jedan kreativni i vrlo originalan um. Dobra komunikacija, originalne ideje, dobri poslovni razgovori. Očekuje vas vrlo neobična nedelja, puna preokreta i promena. Sve što trebate jeste da dopustite da vam se dogode te promene, jer imate vrlo snažnog Merkura koji najbolje funcioniše u neočekivanim i iznenadnim situacijama. Merkur vlada komunikacijama i kraćim putovanjima, pa vam donosi neku neobičnu vest koja će vas jako obradovati. Neko će imati iznenadnu posetu, nekog sa puta koji će kao vesnik promena sa sobom doneti određenu ponudu ili jednostavno dolaskom te osobe za vas će značiti ulazak u jedan potpuno novi svet. Ono što ne smete zaboraviti jeste humani Vodolijanski duh koji pomaže i onda kada mu niko ne traži pomoć. Budite humani i u tišini, darujte.

A u drugom delu sedmice, sa Mesecom u znaku Škorpiona, moraćete da se suočite sa sobom, svojim strahovima, svojim blokadama i svojim precima. Mars će u četvrtak napraviti egzaktan kvadrat sa Saturnom i pobuditi sve one nevidiljive niti koje nas vežu sa našim genima, našim dedovima. Ovo su dani izazova i dani ispita. Ovaj aspekt predstavlja strah od odbacivanja, manjak samopouzdanja, osećaje melanholije i apatije kao i okolnosti koje će vam se nametati kao prepreka za sreću i optimizam. Istina je, da prepreka za osećaj sreće i optimizam ne postoji, jer to je samo stanje koje dolazi iznutra, iz osećanja i misli.

Ovo je izazovan apsket i nametaće vam određene situacije koje mogu izazvati paniku i strah u vama. To je tipičan osećaj za kombinaciju ovih planeta, ali važno je ostati svestan i izdići se iz bilo koje situacije. Tišinom se aspekt prevazilazi, neko molitvom, neko meditacijom, a neko se posveti fizičkom radu ili sportu, jer ovo je aspekt enormne snage i energije koju ukoliko se pravilo usmeri dovodi do neočekivanih rezultata.

Na kraju sedmice kako se Mars bude udaljavao od egzaktnog kvadrata sa Saturnom, tako će se i situacija u vašem okruženju, u vašem životu, polako početi da se smiruje. Za sve one Saturijanske tipove, Mesec u Jarcu na kraju nedelje, predstavljaće dobro savladanu lekciju tj. ispit, a za ostale, ovo će biti dani predaha, tišine i samovanja. Duša sada kao da je umorna i malo bi da odmori. Posvetite se sebi, svojim osećajima, prošetajte sami ili sa partnerom, ali u tišini. Često reči umore telo više od samog fizičkog rada, pa se zato posvetite malo tišini sa onim koga zaista volite, jer prava ljubav ne zahteva priču, već samo postojanje.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD