Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Kurs: Karmička Astrologija Budućih Života Od 21. novembra na Kepler Institutu počinje šestonedeljni kurs iz Karmičke Astrologije Budućih Života. Neke od tema ovog kursa su Petlje Budućeg Života, Otvaranje Budućeg sećanja, Duša Budućeg života, Lice Buduće inkarnacije, Hiron – Kosmička Duša i Lanac Budućih inkarnacija. Kurs se može pohađati redovno ili online.
» prikaži celu vest
Kurs: Psihološki profil, ljubav i brak u natalnom horoskopu Na Kepler Institutu, 26. novembra će početi dvomesečni kurs iz natalne astrologije. Na ovom kursu će se, kroz izučavanje astroloških serija, učiti o slikama odnosa različitih planeta, kuća i znakova koji nam govore o predispozicijama u ljubavi, zatim braku, periodu koji povezuje ljubavnu vezu i stupanje u brak, a pre svega toga – psihološkom profilu natusa. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Dvodnevna radionica: Isceljenje Unutrašnjeg Deteta Da li ste spremni za duhovnu avanturu kroz isceljivanje i duboku integraciju? Pridružite nam se u dubokom i moćnom vikendu radosti, isceljenja i ličnog rasta uz pomoć neverovatnih Wild Earth Animal esencija i njihovog tvorca, šamana Danijela Mejpla (Daniel Mapel) iz Virdžinije koji živi sa životinjama u šumi i komunicira sa njima. Njegov rad je dobio međunarodno priznanje za svoju originalnost i sposobnost da na licu mesta pravi izuzetne promene.
» prikaži celu vest
Predavanja u Kini Od 22. novembra do 24. novembra 2019. godine, održava se prva Međunarodna Astrološka Konferencija u Pekingu, Kini. Tom prilikom, Aleksandar i Lea Imširagić će po prvi put držati predkonferencijske seminare 21. novembra 2019. godine.
» prikaži celu vest
Kurs: Astrološke Tehnike Progresija Na našem Institutu počinje šestonedeljni kurs Astrološke Tehnike Progresija u sredu, 06. novembra od 18h. Na ovom kursu, polaznici će biti upoznati sa tehnikama kao što su sekundarne, tercijarne, minorne i konverzne progresije, harmonične progresije i progresirane deklinacije. Kurs je moguće pohađati u redovnoj ili dopisnoj, online varijanti.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 12. do 19.01.15.

Dok Mesec bude lagano plovio znakom Vage, mnogima će prijati aspekti koje bude pravio prvog dana. Trigoni sa Merkurom i Venerom, mnoge će opustiti i stvoriti divnu atmosferu za druženja, lagane ili ljubavne susrete i razgovore. Toga dana i Mars će zaroniti i uživati u podzemnom morskom svetu (Mars u Ribama). A pre nego započne debata sa našim precima (Mars kvadrat Saturn), Uran će se probuditi i u sekstilu sa Venerom i Merkurom, izazvati nas da izađemo iz rutine i uradimo nešto vrlo neobično čak ekscentrično. Ono što budi Uran u svima jesu one iskonske potrebe i želje srca, koje ostvaruje bez osvrta na bilo kakve propise, pravila ili zabrane.

U ovoj vam sedmici siguno neće biti dosadno. Sa ulaskom Marsa u znak Riba, neki će zaroniti, ali neki i potonuti. Ribe su znak tišine, snova, inspiracije i kreativnosti, mašte i suptilnosti, svega onog što je Marsu potpuno nepoznato. Oni koji se bave nekim duhovnim veštinama ili umetnošću, ovaj „tihi“ Mars će prijati, jer oni znaju energijom da vladaju i usmeravaju je ka unutra. Ukoliko se spremate da obogatite svoj duhovni život, sada je vreme da se pokrenete u tom smislu (Mars u Ribama). Mars će vam dati energiju, pokrenuti akciju, a Ribe će vam otvoriti jedan sasvim novi potpuno magičan svet.

Za razliku od vodenih, ukoliko ste više vatreni znak, ovaj vam Mars nikako neće prijati. Imaćete osećaj da ste dezorjentisani i da vam nedostaje fokus. Odnosi u ljubavi mogu biti turbulentni, jer ovaj Mars previše eksplozivno i strastveno može da odreaguje. Ono što se može pojačati jesu tajne, platonske i idealizovane ljubavi. Zato, budite oprezni, da biste dobro ronili, prvo treba dobro plivati.

A dok se budete polako privikavali na novog Marsa, neće vam biti dosadno uz Urana koji će početkom sedmice napraviti divne sekstile sa Merkurom i Venerom. Ovi aspekti razbijaju monotoniju, prekidaju dosadnu rutinu i donose interesante događaje i ljude. Poželećete da eksperimetišete i istražujete nepoznato. S obzirom da su i Venera i Merkur u Uranovskom znaku (Vodoliji), ovo pojačava njegove osobine sa kojima možete očekivati samo neočekivano. Planirajte da svaki plan može krenuti u jednom sasvim drugom smeru i potpuno vas odvuče u dugom pravcu. Kako su ovo protočni aspekti trebate samo naučiti da se pustite i prepustite, čak i onda kada ne vidite nikog iza sebe ko bi mogao da vas uhvati.

Venera u Vodoliji i sa Uranom nije aspekt za dugotrajne veze, ali jeste za dobra druženja i vrlo neobična ljubavna iskustva. Sa Merkurom je stvar još interesantnija. Ovo je zaista jedan kreativni i vrlo originalan um. Dobra komunikacija, originalne ideje, dobri poslovni razgovori. Očekuje vas vrlo neobična nedelja, puna preokreta i promena. Sve što trebate jeste da dopustite da vam se dogode te promene, jer imate vrlo snažnog Merkura koji najbolje funcioniše u neočekivanim i iznenadnim situacijama. Merkur vlada komunikacijama i kraćim putovanjima, pa vam donosi neku neobičnu vest koja će vas jako obradovati. Neko će imati iznenadnu posetu, nekog sa puta koji će kao vesnik promena sa sobom doneti određenu ponudu ili jednostavno dolaskom te osobe za vas će značiti ulazak u jedan potpuno novi svet. Ono što ne smete zaboraviti jeste humani Vodolijanski duh koji pomaže i onda kada mu niko ne traži pomoć. Budite humani i u tišini, darujte.

A u drugom delu sedmice, sa Mesecom u znaku Škorpiona, moraćete da se suočite sa sobom, svojim strahovima, svojim blokadama i svojim precima. Mars će u četvrtak napraviti egzaktan kvadrat sa Saturnom i pobuditi sve one nevidiljive niti koje nas vežu sa našim genima, našim dedovima. Ovo su dani izazova i dani ispita. Ovaj aspekt predstavlja strah od odbacivanja, manjak samopouzdanja, osećaje melanholije i apatije kao i okolnosti koje će vam se nametati kao prepreka za sreću i optimizam. Istina je, da prepreka za osećaj sreće i optimizam ne postoji, jer to je samo stanje koje dolazi iznutra, iz osećanja i misli.

Ovo je izazovan apsket i nametaće vam određene situacije koje mogu izazvati paniku i strah u vama. To je tipičan osećaj za kombinaciju ovih planeta, ali važno je ostati svestan i izdići se iz bilo koje situacije. Tišinom se aspekt prevazilazi, neko molitvom, neko meditacijom, a neko se posveti fizičkom radu ili sportu, jer ovo je aspekt enormne snage i energije koju ukoliko se pravilo usmeri dovodi do neočekivanih rezultata.

Na kraju sedmice kako se Mars bude udaljavao od egzaktnog kvadrata sa Saturnom, tako će se i situacija u vašem okruženju, u vašem životu, polako početi da se smiruje. Za sve one Saturijanske tipove, Mesec u Jarcu na kraju nedelje, predstavljaće dobro savladanu lekciju tj. ispit, a za ostale, ovo će biti dani predaha, tišine i samovanja. Duša sada kao da je umorna i malo bi da odmori. Posvetite se sebi, svojim osećajima, prošetajte sami ili sa partnerom, ali u tišini. Često reči umore telo više od samog fizičkog rada, pa se zato posvetite malo tišini sa onim koga zaista volite, jer prava ljubav ne zahteva priču, već samo postojanje.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD