Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Full Moon paket "Lakoća postojanja" u 90 dana Sada je pravi trenutak da napišeš svoja pravila za igru zvanu ŽIVOT tako da u njoj uživaš! Zato smo ti pripremili tokom ovog divnog letnjeg perioda, koji je istovremeno lagan i izuzetno dubok (budući da putujemo sve vreme kroz talas eklipsi), nove tri Full Moon radionice LAKOĆA POSTOJANJA U 90 DANA, sa popustom i posebnom podrškom za sve koji se prijave do 4. jula.
» prikaži celu vest
Full Moon Project “Lakoća misli” Pozivamo te da sa nama kreiraš Lakoću misli, čije se kapije otvaraju sa novim Punim Mesecom 5. jula. Tvoj zadatak je da kroz ovaj Pun Mesec osvestiš da je tvoje energetsko telo ono koje ti daje mogućnost da materijalizuješ sve stvari. Lakoća misli predstavlja aktivaciju inteligentnog tela koje na kraju stvara realnost postojanja. Ono je po svojoj prirodi veoma lagano i ima zabeležna sva sećanja.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
Nova knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 22. do 29.12.2014.

Konačno, dočekali smo i tu nedelju o kojoj se pričalo kao o „razdoblju velikih promena“ (Saturn u Strelcu). Ovo i jeste period u kojoj nas očekuju velike promene, ali više kao nove šanse koje nam se nude i koje na pravi način možemo iskoristiti.

Prvog dana ulazi Sunce u znak Jarca, a odmah za njim i Mesec. Sada već pet planeta u Saturnovom znaku (Sunce, Mesec, Venera, Merkur i Pluton u Jarcu) označavaju važnost ovog znaka i njegovog vladara. Već istog dana Saturn će polako i tiho ušetati u znak Strelca i za mnoge će ovaj ulazak značiti olakšanje. Saturnov tranzit kroz znak Škorpiona je tražio duboke promene (Škorpion) koje su posebno bile aktivne u onim oblastima koje je tranzitni Mars (dispozitor Saturna kroz Škorpiona) aktivirao. Drugi dispozitor, Pluton, se nalazio u znaku Jarca, pa vas je ovaj peirod često vraćao u prošlost, u stare nezavršene odnose i poslove koji su ostali nedovršeni ili nesavladani. Iako je nekima bio potreban da bi savladali izdržljivost i pokrenuli u sebi snagu za koju nisu bili ni sigurni da imaju, generalno ovo je bio vrlo ozbiljan i brižan period, jer se ovde strepnja (Saturn) sa dubokom brigom spaja (Škoprion). Zato, ulazak Saturna u znak Strelca mnogi će osetiti kao olašanje. On će probuditi želju za nekim starim ili ranije započetim učenjem (Strelac). Mnogi će se, koji su jednom napravili pauzu ili prekinuli dosadašnje školovanje, sada vratiti i nastaviti, ali sa mnogo većom ozbiljnošću nego ranije.

Saturn u Strelcu dosta će uticati na putovanja, obrazovanja i stavove. Mnogi će odgoditi svoja putovanja, jednostavno ponestaće im želja za avanturom i provodom (Strelac), a biće i onih koji su godinama živeli i radili u inostranstvu, poželeti da napuste sve i vrate se svojim korenima (Saturn). Saturn u ovom znaku postavlja granice, usporava i stvara okolnosti koje treba savladati kako bi došli do određenog cilja.

Vodite računa u saobraćaju posebno kada su daleka putovanja u pitanju. Saturn traži da se propisi poštuju i brzina ograniči. Kada su obrazovanja u pitanju, oni koji su već imali prekide, sada će nastaviti, ali oni koji tek sada planiraju da započnu neke nove studije ili školovanje, Saturn ih može usporiti ukoliko nije u njegovoj simbolici poput nekih starih zvanja, istorije, arheologije, stomatologije, matematike, teologije, astrologije ili filozofije. Ovo je vreme mislioca, filozofa i posvećenika. Saturnijanski tipovi i zemlje u znaku Jarca će prosperirati i uživati u ovom periodu. Mudre će se odluke donositi, a misao će konačno dobiti smisao (Strelac).

Prilagođavanje ove promene pratiće tranzitni Mesec u Jarcu, pa će biti sve u njegovoj simbolici. Tiho, polako i sigurno sve dok ne bude Mesec promenio znak i ušao u vazdušni svet Vodolije. Uticaće ovaj tranzit u drugoj polovini sedmice i napraviti pravu zbrku i pometnju kako u priči tako i u saobraćaju. Merkur će imati izazovne aspekte sa Uranom i Plutonom (Merkur kvadrat Uran, konjunkcija Pluton) i dosta uneti nemira u komunikaciji. Povedite računa da vas neko ne isporvocira i izazove, posebno se klonite nesporazuma sa prijateljima (Vodolija), jer sa Mesecom u Vodoliji lako možete da planete i uradite nešto nepredvidivo. Takođe, kada je saobraćaj u pitanju, Merkura u Jarcu će posebno iritirati (Merkur kvadrat Uran) stari i loši drumovi. Ukoliko planirate dugu vožnju, dobro se pripremite kako ne biste imali neprijatnih iznenađenja.

A na samom kraju nedelje, strasti i nemiri će se smiriti, Mesec će ući u Ribe, a Sunce će napraviti sekstil sa Neptunom. Prava romantična atmosfera. Kreativan dan za umetnike, zaljubljene, za one koji vole i uživaju u tišini. Ukoliko planirate kupovinu prazničnih poklona subota je Saturnov dan, a sa Mesecom u Ribama i Suncem u sekstilu sa Neptunom, bićete vrlo kreativni i domišljati, a pri tome i štedljivi. Poklonima će se radovati i oni za koje su namenjeni, a i vaš kućni budžet. Zato se tog dana posvetite malo kreativnim stvarima, romantičnm izlascima ili skromnim, ali ugodnim trenucima sa (Venera u Jarcu) sa voljenom osobom. 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD