Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Kurs: Karmička Astrologija Budućih Života Od 21. novembra na Kepler Institutu počinje šestonedeljni kurs iz Karmičke Astrologije Budućih Života. Neke od tema ovog kursa su Petlje Budućeg Života, Otvaranje Budućeg sećanja, Duša Budućeg života, Lice Buduće inkarnacije, Hiron – Kosmička Duša i Lanac Budućih inkarnacija. Kurs se može pohađati redovno ili online.
» prikaži celu vest
Kurs: Psihološki profil, ljubav i brak u natalnom horoskopu Na Kepler Institutu, 26. novembra će početi dvomesečni kurs iz natalne astrologije. Na ovom kursu će se, kroz izučavanje astroloških serija, učiti o slikama odnosa različitih planeta, kuća i znakova koji nam govore o predispozicijama u ljubavi, zatim braku, periodu koji povezuje ljubavnu vezu i stupanje u brak, a pre svega toga – psihološkom profilu natusa. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Dvodnevna radionica: Isceljenje Unutrašnjeg Deteta Da li ste spremni za duhovnu avanturu kroz isceljivanje i duboku integraciju? Pridružite nam se u dubokom i moćnom vikendu radosti, isceljenja i ličnog rasta uz pomoć neverovatnih Wild Earth Animal esencija i njihovog tvorca, šamana Danijela Mejpla (Daniel Mapel) iz Virdžinije koji živi sa životinjama u šumi i komunicira sa njima. Njegov rad je dobio međunarodno priznanje za svoju originalnost i sposobnost da na licu mesta pravi izuzetne promene.
» prikaži celu vest
Predavanja u Kini Od 22. novembra do 24. novembra 2019. godine, održava se prva Međunarodna Astrološka Konferencija u Pekingu, Kini. Tom prilikom, Aleksandar i Lea Imširagić će po prvi put držati predkonferencijske seminare 21. novembra 2019. godine.
» prikaži celu vest
Full Moon Project - Usklađenost Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Usklađenost“ koja će se održati u utorak, 12. novembra s početkom od 19h, u hotelu Tulip Inn Putnik. Ovaj Pun Mesec radi na usklađenosti ta dva dela kod nas i u okviru njega, otkrivamo svoju viziju koja je dovoljno prihvaćena na polju naše energije da možemo da je ostvarimo.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 22. do 29.12.2014.

Konačno, dočekali smo i tu nedelju o kojoj se pričalo kao o „razdoblju velikih promena“ (Saturn u Strelcu). Ovo i jeste period u kojoj nas očekuju velike promene, ali više kao nove šanse koje nam se nude i koje na pravi način možemo iskoristiti.

Prvog dana ulazi Sunce u znak Jarca, a odmah za njim i Mesec. Sada već pet planeta u Saturnovom znaku (Sunce, Mesec, Venera, Merkur i Pluton u Jarcu) označavaju važnost ovog znaka i njegovog vladara. Već istog dana Saturn će polako i tiho ušetati u znak Strelca i za mnoge će ovaj ulazak značiti olakšanje. Saturnov tranzit kroz znak Škorpiona je tražio duboke promene (Škorpion) koje su posebno bile aktivne u onim oblastima koje je tranzitni Mars (dispozitor Saturna kroz Škorpiona) aktivirao. Drugi dispozitor, Pluton, se nalazio u znaku Jarca, pa vas je ovaj peirod često vraćao u prošlost, u stare nezavršene odnose i poslove koji su ostali nedovršeni ili nesavladani. Iako je nekima bio potreban da bi savladali izdržljivost i pokrenuli u sebi snagu za koju nisu bili ni sigurni da imaju, generalno ovo je bio vrlo ozbiljan i brižan period, jer se ovde strepnja (Saturn) sa dubokom brigom spaja (Škoprion). Zato, ulazak Saturna u znak Strelca mnogi će osetiti kao olašanje. On će probuditi želju za nekim starim ili ranije započetim učenjem (Strelac). Mnogi će se, koji su jednom napravili pauzu ili prekinuli dosadašnje školovanje, sada vratiti i nastaviti, ali sa mnogo većom ozbiljnošću nego ranije.

Saturn u Strelcu dosta će uticati na putovanja, obrazovanja i stavove. Mnogi će odgoditi svoja putovanja, jednostavno ponestaće im želja za avanturom i provodom (Strelac), a biće i onih koji su godinama živeli i radili u inostranstvu, poželeti da napuste sve i vrate se svojim korenima (Saturn). Saturn u ovom znaku postavlja granice, usporava i stvara okolnosti koje treba savladati kako bi došli do određenog cilja.

Vodite računa u saobraćaju posebno kada su daleka putovanja u pitanju. Saturn traži da se propisi poštuju i brzina ograniči. Kada su obrazovanja u pitanju, oni koji su već imali prekide, sada će nastaviti, ali oni koji tek sada planiraju da započnu neke nove studije ili školovanje, Saturn ih može usporiti ukoliko nije u njegovoj simbolici poput nekih starih zvanja, istorije, arheologije, stomatologije, matematike, teologije, astrologije ili filozofije. Ovo je vreme mislioca, filozofa i posvećenika. Saturnijanski tipovi i zemlje u znaku Jarca će prosperirati i uživati u ovom periodu. Mudre će se odluke donositi, a misao će konačno dobiti smisao (Strelac).

Prilagođavanje ove promene pratiće tranzitni Mesec u Jarcu, pa će biti sve u njegovoj simbolici. Tiho, polako i sigurno sve dok ne bude Mesec promenio znak i ušao u vazdušni svet Vodolije. Uticaće ovaj tranzit u drugoj polovini sedmice i napraviti pravu zbrku i pometnju kako u priči tako i u saobraćaju. Merkur će imati izazovne aspekte sa Uranom i Plutonom (Merkur kvadrat Uran, konjunkcija Pluton) i dosta uneti nemira u komunikaciji. Povedite računa da vas neko ne isporvocira i izazove, posebno se klonite nesporazuma sa prijateljima (Vodolija), jer sa Mesecom u Vodoliji lako možete da planete i uradite nešto nepredvidivo. Takođe, kada je saobraćaj u pitanju, Merkura u Jarcu će posebno iritirati (Merkur kvadrat Uran) stari i loši drumovi. Ukoliko planirate dugu vožnju, dobro se pripremite kako ne biste imali neprijatnih iznenađenja.

A na samom kraju nedelje, strasti i nemiri će se smiriti, Mesec će ući u Ribe, a Sunce će napraviti sekstil sa Neptunom. Prava romantična atmosfera. Kreativan dan za umetnike, zaljubljene, za one koji vole i uživaju u tišini. Ukoliko planirate kupovinu prazničnih poklona subota je Saturnov dan, a sa Mesecom u Ribama i Suncem u sekstilu sa Neptunom, bićete vrlo kreativni i domišljati, a pri tome i štedljivi. Poklonima će se radovati i oni za koje su namenjeni, a i vaš kućni budžet. Zato se tog dana posvetite malo kreativnim stvarima, romantičnm izlascima ili skromnim, ali ugodnim trenucima sa (Venera u Jarcu) sa voljenom osobom. 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD