Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Seminar: Magnet Srca Na ovom seminaru se polaznici obučavaju da preko natalnog horoskopa imaju uvid u nasleđenu energetsku strukturu. Seminar je organizovan tako da kroz lično iskustvo svaki polaznik može prepoznati zakonitosti svojih energetskih centara kao i tehnike isceljivanja. U nedelju, 29. septembra od 16h do 20h, dr Lea Imširagić će održati predavanje iz modula Energetska Astrologija, a ovaj seminar će biti predviđen za rad na 4. čakri, ili tj Mesecu. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Seminar: Tehnologija svesti Meseca Tokom kursa Tehnologija Svesti praktikovaćemo određene vežbe koje će nam omogućiti da celu oblast Energetske Psihologije oživimo u svom svakodnevnom životu, u odnosima sa ljudima, ličnom odnosu prema poslu, finansijama, i pre svega prema sebi. Aleksandar Imširagić će održati seminar iz Tehnologije Svesti na temu 4. čakre ili tj Meseca, u nedelju 29. septembra od 12h do 15h. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Predavanje: Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju "Možeš postati superwomen ili superman ako naučiš super-komunikaciju sa sobom jer baš od ove primarne svakodnevne komunikacije sa sobom nastaju svi drugi odnosi. Namera ove radionice je da podelim sa vama dar u vidu jednostavnih tehnika Energetske psihologije kojima možete da naučite da komunicirate sa najinteligentnijim delom svog Uma - sa svojim telom. Jer vi zaslužujete da koristite svoj prirodni dar - da naučite svoju energiju da radi za vas." Dr Lea Imširagić će održati predavanje "Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju" u hotelu Tulip Inn Putnik, 20.09. u 19h.
» prikaži celu vest
Predavanje i promocija knjige: Anđeli Zodijaka Svi imamo određenu svetlosnu prirodu, što je u suštini priroda naše Svesti, jer Svetlost predstavlja kvalitet Svesti. I svako od nas ima svoju energetsku strukturu, odnosno svoj energetski zapis kojim privlači sve događaje u svom životu. Čovek je spoj Neba i Zemlje i predstavlja energetsku matricukoja nosi čitav niz svih njegovih sećanja. Aleksandar Imširagić će održati javno predavanje o Anđelima Zodijaka uz istovremeno predstavljanje istoimene knjige, u hotelu Tulip Inn Putnik.
» prikaži celu vest
Kurs: Anđeli Zodijaka “Radost je emocija koju stvara svetlost. Svi astrološki pokazatelji koji opisuju inerciju bića u natusu, govoreći o njegovim nesvesnim potrebama – što ukaz sudbine jeste – dobijaju svoj smisao i srećan ishod onda kada su prožeti svetlošću. Svetlost je inteligentna sama po sebi, a osnovna jedinica inteligencije svetla jeste Anđeo”. Sedmomesečni kurs Anđeli Zodijaka počinje u subotu, 28. septrembra od 12h do 19h na Kepler Institutu. Moguće je pohađati i online.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Hronike neba

Od 22. do 29.12.2014.

Konačno, dočekali smo i tu nedelju o kojoj se pričalo kao o „razdoblju velikih promena“ (Saturn u Strelcu). Ovo i jeste period u kojoj nas očekuju velike promene, ali više kao nove šanse koje nam se nude i koje na pravi način možemo iskoristiti.

Prvog dana ulazi Sunce u znak Jarca, a odmah za njim i Mesec. Sada već pet planeta u Saturnovom znaku (Sunce, Mesec, Venera, Merkur i Pluton u Jarcu) označavaju važnost ovog znaka i njegovog vladara. Već istog dana Saturn će polako i tiho ušetati u znak Strelca i za mnoge će ovaj ulazak značiti olakšanje. Saturnov tranzit kroz znak Škorpiona je tražio duboke promene (Škorpion) koje su posebno bile aktivne u onim oblastima koje je tranzitni Mars (dispozitor Saturna kroz Škorpiona) aktivirao. Drugi dispozitor, Pluton, se nalazio u znaku Jarca, pa vas je ovaj peirod često vraćao u prošlost, u stare nezavršene odnose i poslove koji su ostali nedovršeni ili nesavladani. Iako je nekima bio potreban da bi savladali izdržljivost i pokrenuli u sebi snagu za koju nisu bili ni sigurni da imaju, generalno ovo je bio vrlo ozbiljan i brižan period, jer se ovde strepnja (Saturn) sa dubokom brigom spaja (Škoprion). Zato, ulazak Saturna u znak Strelca mnogi će osetiti kao olašanje. On će probuditi želju za nekim starim ili ranije započetim učenjem (Strelac). Mnogi će se, koji su jednom napravili pauzu ili prekinuli dosadašnje školovanje, sada vratiti i nastaviti, ali sa mnogo većom ozbiljnošću nego ranije.

Saturn u Strelcu dosta će uticati na putovanja, obrazovanja i stavove. Mnogi će odgoditi svoja putovanja, jednostavno ponestaće im želja za avanturom i provodom (Strelac), a biće i onih koji su godinama živeli i radili u inostranstvu, poželeti da napuste sve i vrate se svojim korenima (Saturn). Saturn u ovom znaku postavlja granice, usporava i stvara okolnosti koje treba savladati kako bi došli do određenog cilja.

Vodite računa u saobraćaju posebno kada su daleka putovanja u pitanju. Saturn traži da se propisi poštuju i brzina ograniči. Kada su obrazovanja u pitanju, oni koji su već imali prekide, sada će nastaviti, ali oni koji tek sada planiraju da započnu neke nove studije ili školovanje, Saturn ih može usporiti ukoliko nije u njegovoj simbolici poput nekih starih zvanja, istorije, arheologije, stomatologije, matematike, teologije, astrologije ili filozofije. Ovo je vreme mislioca, filozofa i posvećenika. Saturnijanski tipovi i zemlje u znaku Jarca će prosperirati i uživati u ovom periodu. Mudre će se odluke donositi, a misao će konačno dobiti smisao (Strelac).

Prilagođavanje ove promene pratiće tranzitni Mesec u Jarcu, pa će biti sve u njegovoj simbolici. Tiho, polako i sigurno sve dok ne bude Mesec promenio znak i ušao u vazdušni svet Vodolije. Uticaće ovaj tranzit u drugoj polovini sedmice i napraviti pravu zbrku i pometnju kako u priči tako i u saobraćaju. Merkur će imati izazovne aspekte sa Uranom i Plutonom (Merkur kvadrat Uran, konjunkcija Pluton) i dosta uneti nemira u komunikaciji. Povedite računa da vas neko ne isporvocira i izazove, posebno se klonite nesporazuma sa prijateljima (Vodolija), jer sa Mesecom u Vodoliji lako možete da planete i uradite nešto nepredvidivo. Takođe, kada je saobraćaj u pitanju, Merkura u Jarcu će posebno iritirati (Merkur kvadrat Uran) stari i loši drumovi. Ukoliko planirate dugu vožnju, dobro se pripremite kako ne biste imali neprijatnih iznenađenja.

A na samom kraju nedelje, strasti i nemiri će se smiriti, Mesec će ući u Ribe, a Sunce će napraviti sekstil sa Neptunom. Prava romantična atmosfera. Kreativan dan za umetnike, zaljubljene, za one koji vole i uživaju u tišini. Ukoliko planirate kupovinu prazničnih poklona subota je Saturnov dan, a sa Mesecom u Ribama i Suncem u sekstilu sa Neptunom, bićete vrlo kreativni i domišljati, a pri tome i štedljivi. Poklonima će se radovati i oni za koje su namenjeni, a i vaš kućni budžet. Zato se tog dana posvetite malo kreativnim stvarima, romantičnm izlascima ili skromnim, ali ugodnim trenucima sa (Venera u Jarcu) sa voljenom osobom. 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD