Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Webinar: Tehnologija Svesti Urana Tri nivoa svesti, Kopče astralnog i eteričnog sveta, Univerzalni provodnik, Povezivanje uma i tela, Mentalni provodnik, Proces oživljavanja mentalnog tela, Otkrivanje sopstvenog simbola - samo su neke od tema o kojima će biti reči na webinaru Tehnologije Svesti Urana koji će se održati u subotu 11.04. od 12h do 15h.
» prikaži celu vest
Webinar: Buđenje U subotu 11. aprila, dr Lea Imširagić će održati webinar Energetske Astrologije Urana, sa početkom od 17h. Ovaj put učimo igru transformacije i oživljavamo biće Urana. Webinar će vam omogućiti da osvestite svoju vezu sa Univerzumom (na svoj lični način), da prepoznate i razvežete obrasce koje ponavljate, kao i navike u kojima ste zaglavljeni, da se oslobodite povećane mentalne napetosti i ubrzanosti i da naučite da disanjem kroz 8. čakru dovodete svoj nervni sistem u balans, kao i svoj odnos sa vremenom.
» prikaži celu vest
Kurs: Rektifikacija i elekciona astrologija U petak, 03. aprila od 18h počinje online četvoronedeljni kurs iz Rektifikacije natalnog horoskopa i Elekcione astrologije. Ovaj kurs je namenjen svima koji imaju osnovno astrološko predznanje ali žele da izračunaju tačno vreme svog rođenja, kao i da usvoje sistem izračunavanja tačnog vremena rođenja klijenta i takođe onima koji žele da otkriju veštinu pravilnog odabira trenutka za započinjanje znaćajnih životnih projekata (poslovi, venčanja, selidbe, itd...).
» prikaži celu vest
Full Moon Project Radionica „Inspiracija“ Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Inspiracija“ koja će se održati u sredu, 8. aprila 2020. godine. Sam znak Vage u kojem se odigrava ovaj Pun Mesec govori o ravnotežu koju je izuzetno važno uspostaviti na nivou svog tela, dovodeći unutar sebe sve strahove predaka u jedno stanje mira. Ova radionica će biti online i trajaće od 19.00h do 20.30h.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 22. do 29.12.2014.

Konačno, dočekali smo i tu nedelju o kojoj se pričalo kao o „razdoblju velikih promena“ (Saturn u Strelcu). Ovo i jeste period u kojoj nas očekuju velike promene, ali više kao nove šanse koje nam se nude i koje na pravi način možemo iskoristiti.

Prvog dana ulazi Sunce u znak Jarca, a odmah za njim i Mesec. Sada već pet planeta u Saturnovom znaku (Sunce, Mesec, Venera, Merkur i Pluton u Jarcu) označavaju važnost ovog znaka i njegovog vladara. Već istog dana Saturn će polako i tiho ušetati u znak Strelca i za mnoge će ovaj ulazak značiti olakšanje. Saturnov tranzit kroz znak Škorpiona je tražio duboke promene (Škorpion) koje su posebno bile aktivne u onim oblastima koje je tranzitni Mars (dispozitor Saturna kroz Škorpiona) aktivirao. Drugi dispozitor, Pluton, se nalazio u znaku Jarca, pa vas je ovaj peirod često vraćao u prošlost, u stare nezavršene odnose i poslove koji su ostali nedovršeni ili nesavladani. Iako je nekima bio potreban da bi savladali izdržljivost i pokrenuli u sebi snagu za koju nisu bili ni sigurni da imaju, generalno ovo je bio vrlo ozbiljan i brižan period, jer se ovde strepnja (Saturn) sa dubokom brigom spaja (Škoprion). Zato, ulazak Saturna u znak Strelca mnogi će osetiti kao olašanje. On će probuditi želju za nekim starim ili ranije započetim učenjem (Strelac). Mnogi će se, koji su jednom napravili pauzu ili prekinuli dosadašnje školovanje, sada vratiti i nastaviti, ali sa mnogo većom ozbiljnošću nego ranije.

Saturn u Strelcu dosta će uticati na putovanja, obrazovanja i stavove. Mnogi će odgoditi svoja putovanja, jednostavno ponestaće im želja za avanturom i provodom (Strelac), a biće i onih koji su godinama živeli i radili u inostranstvu, poželeti da napuste sve i vrate se svojim korenima (Saturn). Saturn u ovom znaku postavlja granice, usporava i stvara okolnosti koje treba savladati kako bi došli do određenog cilja.

Vodite računa u saobraćaju posebno kada su daleka putovanja u pitanju. Saturn traži da se propisi poštuju i brzina ograniči. Kada su obrazovanja u pitanju, oni koji su već imali prekide, sada će nastaviti, ali oni koji tek sada planiraju da započnu neke nove studije ili školovanje, Saturn ih može usporiti ukoliko nije u njegovoj simbolici poput nekih starih zvanja, istorije, arheologije, stomatologije, matematike, teologije, astrologije ili filozofije. Ovo je vreme mislioca, filozofa i posvećenika. Saturnijanski tipovi i zemlje u znaku Jarca će prosperirati i uživati u ovom periodu. Mudre će se odluke donositi, a misao će konačno dobiti smisao (Strelac).

Prilagođavanje ove promene pratiće tranzitni Mesec u Jarcu, pa će biti sve u njegovoj simbolici. Tiho, polako i sigurno sve dok ne bude Mesec promenio znak i ušao u vazdušni svet Vodolije. Uticaće ovaj tranzit u drugoj polovini sedmice i napraviti pravu zbrku i pometnju kako u priči tako i u saobraćaju. Merkur će imati izazovne aspekte sa Uranom i Plutonom (Merkur kvadrat Uran, konjunkcija Pluton) i dosta uneti nemira u komunikaciji. Povedite računa da vas neko ne isporvocira i izazove, posebno se klonite nesporazuma sa prijateljima (Vodolija), jer sa Mesecom u Vodoliji lako možete da planete i uradite nešto nepredvidivo. Takođe, kada je saobraćaj u pitanju, Merkura u Jarcu će posebno iritirati (Merkur kvadrat Uran) stari i loši drumovi. Ukoliko planirate dugu vožnju, dobro se pripremite kako ne biste imali neprijatnih iznenađenja.

A na samom kraju nedelje, strasti i nemiri će se smiriti, Mesec će ući u Ribe, a Sunce će napraviti sekstil sa Neptunom. Prava romantična atmosfera. Kreativan dan za umetnike, zaljubljene, za one koji vole i uživaju u tišini. Ukoliko planirate kupovinu prazničnih poklona subota je Saturnov dan, a sa Mesecom u Ribama i Suncem u sekstilu sa Neptunom, bićete vrlo kreativni i domišljati, a pri tome i štedljivi. Poklonima će se radovati i oni za koje su namenjeni, a i vaš kućni budžet. Zato se tog dana posvetite malo kreativnim stvarima, romantičnm izlascima ili skromnim, ali ugodnim trenucima sa (Venera u Jarcu) sa voljenom osobom. 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD