Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Full Moon paket "Lakoća postojanja" u 90 dana Sada je pravi trenutak da napišeš svoja pravila za igru zvanu ŽIVOT tako da u njoj uživaš! Zato smo ti pripremili tokom ovog divnog letnjeg perioda, koji je istovremeno lagan i izuzetno dubok (budući da putujemo sve vreme kroz talas eklipsi), nove tri Full Moon radionice LAKOĆA POSTOJANJA U 90 DANA, sa popustom i posebnom podrškom za sve koji se prijave do 4. jula.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
Nova knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
Alex Trenoweth - Astrološka konferencija u Beogradu 2018. Astrolog, Alex Trenoweth je napisala članak o svom iskustvu na astrološkoj konferenciji u Beogradu, u martu 2018.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 15. - 22. XII 2014

Uranu, gde si se skrivao u protekle tri nedelje? Šta te je toliko dugo zadržalo da bi konačno osetili tvoje prisustvo neočekivano, kao grom iz vedra neba, koji se pojavio usred najavljene savršene vremenske prognoze i odjednom okupio olujne oblake nad svetom finansijjskog pejzaža? To je bilo pre tačno nedelju dana, 5. decembra, kada su SAD i evropske berze napravile višegodišnje ili maksimume svih vremena, a japanski Nikkei je bio odmah iza njih sa svojim u sedam godina najvišim indeksom, u ponedeljak 8-og decembra. U utorak , 9-tog decembra Šangajski berzanski indeks Kine je objavio svoju najvišu vrednost još od novembra 2010-te godine. Tada je Uran udario i sve oborio na dno. A to se poklopilo sa najgorim olujnim vremenom u Kaliforniji ove godine, ali to je bilo i kao da je tornado istovremeno pogodio berzanske indekse.

Nije bilo kao da to nismo očekivali. Mi smo ga očekivali još od sredine novembra. Kada je Mars pogodio kvadrat Plutona sa Uranom novembra od 10. -17-tog, mislili smo da će oluja udariti, jer to je bilo okidač za poslednja dva (od sedam) kvadrata Urana i Plutona. Kada berza nije pala onda, sugerisano je da bi se mogao desiti maksimum pod teškim tranzitom Jupitera koji će biti u periodu između od 4.12. do 14.12., upravo pre šestog dodira Urana i Plutona koji će biti 15.12. Maksimum se i desio upravo kako je sugerisano, 5-tog decembra u Sjedinjenim državama, 4-5-tog decembra u Evropi i Rusiji, a 8-9. decembra u Japanu i Kini. Ipak, to je još uvek bilo iznenađenje kako brzo se sve ovo desilo. Krajem nedelje, gotovo svi svetski indeksi su bili u histeriji, što se desilo pod izazovnim aspektima Jupitera i Urana.

Zajedno sa berzanskim indeksima je došlo i do pada cene sirove nafte, koja je takođe pod vladavinom Jupitera. U petak, 13. decembra, sirova nafta je pala na najniži nivo od 57.34, od maja 2009. godine čime se konačno približavamo našoj prognozi koja je napisana pre tri nedelje kada je sirova nafta bila oko 75 . Kada oluja pogodi pre toga potpuno savršen dan, ona to čini iznenada i brzo. Svi sada ponovo pišu novi scenario za finansijska tržišta. Stare prognoze ne rade, što mora da mami osmeh Uranu. On nikada nije ni voleo da bude u masi. On voli nagle oluje koje prekidaju piknike. Lepota za Urana je u oslobađajućim silama prirode i gledanju zastrašujuće sile Majke prirode koja kroz visoko naponska električna praženjena doživljava oslobođenje.

Zlato i Srebro, zajedno sa državnih hartijama su porasli kako su berzanski indeksi pali. Uran voli promene planova i drži čovečanstvo i bilo koga da ne postane previše zadovoljan ili iskristalisan.

Kratkoročna geokosmička predviđanja

U našoj poslovnoj prognozi prošle nedelje smo podsetili: “Naredne dve nedelje (4.-14. decembra) ćemo svedočiti mnoštvu Jupiterovih potpisa jer se takođe, približavamo šestom (od 7) prelaska Urana i Plutona u kvadratu 15. decembra. Jupiterovi aspekti će, takođe, ukazati na kasnije promene u svetu berzanskih akcija, naročito jer je ovo sezona kada akcije tipično luduju.”

Tako, ćemo mi početi novu nedelju zvanično u završnom prolazu Uran kvadrat Pluton dugom 33 meseca. Obećali smo vatromet, a ovo sada su erupcije. Samo zapamtite da sa Uranom, možete dobiti bilo sve moguće preokrete. Ovo su vrste tržišta koji vole kratkoročni trgovci, a koje investitori mrze - jer mantra za kratkoročne trgovace je: maksimalna dobit, minimalna izloženost. To verovatno nije loša politika za sve nas trenutno. Kao što je nagovešteno prošle nedelje, delujte smelo, ali budite sigurni.

Dugoročna razmišljanja

Da li osećate kako porok Uran kvadrat Pluton ponovo zateže? Poslednja dva susreta ovog 33-mesečnog tranzita počela su ove nedelje, 15. decembra, i konačno će se završiti 16-17-tog marta 2015-te godine. Ovo je verovatno bio najmoćniji i najopasniji aspekt u generaciji, možda čak i doživotno. Dobra vest je da je skoro gotov, a mnoge važne lekcije su naučene.

Nisam siguran da će 2015-ta biti odlična godina, ali mislim da će biti manje teška godina. Kolektivno raspoloženje bi trebalo biti bolje ako lideri širom sveta postaju manje borbeni i zreliji i počinju da misle dugotrajnije o Zemlji umesto samo o sebi i svom nasleđu.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD