Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Webinar: Tehnologija Svesti Urana Tri nivoa svesti, Kopče astralnog i eteričnog sveta, Univerzalni provodnik, Povezivanje uma i tela, Mentalni provodnik, Proces oživljavanja mentalnog tela, Otkrivanje sopstvenog simbola - samo su neke od tema o kojima će biti reči na webinaru Tehnologije Svesti Urana koji će se održati u subotu 11.04. od 12h do 15h.
» prikaži celu vest
Webinar: Buđenje U subotu 11. aprila, dr Lea Imširagić će održati webinar Energetske Astrologije Urana, sa početkom od 17h. Ovaj put učimo igru transformacije i oživljavamo biće Urana. Webinar će vam omogućiti da osvestite svoju vezu sa Univerzumom (na svoj lični način), da prepoznate i razvežete obrasce koje ponavljate, kao i navike u kojima ste zaglavljeni, da se oslobodite povećane mentalne napetosti i ubrzanosti i da naučite da disanjem kroz 8. čakru dovodete svoj nervni sistem u balans, kao i svoj odnos sa vremenom.
» prikaži celu vest
Kurs: Rektifikacija i elekciona astrologija U petak, 03. aprila od 18h počinje online četvoronedeljni kurs iz Rektifikacije natalnog horoskopa i Elekcione astrologije. Ovaj kurs je namenjen svima koji imaju osnovno astrološko predznanje ali žele da izračunaju tačno vreme svog rođenja, kao i da usvoje sistem izračunavanja tačnog vremena rođenja klijenta i takođe onima koji žele da otkriju veštinu pravilnog odabira trenutka za započinjanje znaćajnih životnih projekata (poslovi, venčanja, selidbe, itd...).
» prikaži celu vest
Full Moon Project Radionica „Inspiracija“ Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Inspiracija“ koja će se održati u sredu, 8. aprila 2020. godine. Sam znak Vage u kojem se odigrava ovaj Pun Mesec govori o ravnotežu koju je izuzetno važno uspostaviti na nivou svog tela, dovodeći unutar sebe sve strahove predaka u jedno stanje mira. Ova radionica će biti online i trajaće od 19.00h do 20.30h.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 15.12. do 22.12.2014.

Evo sedmice u kojoj će vam biti potrebno i strpljenje i snaga da savladate izazove. Već prvog dana sukobiće se dve suprotne energije, Uran iz Ovna koji ide ka budućnosti prevazilazeći sve granice i Pluton iz Jarca koji još uvek u prošlost gleda i želi da transformiše i iz korena (Jarac) promeni (Pluton) sve što je trajalo, a bilo je beskorisno. Sada ta promena, Plutonova energija ruši stare sisteme, ali koči i blokira (Puton u Jarcu) ulazak nove Uranove energije i napretka  (Uran u Ovnu). Događaju se pobune u svetu, problemi sa društvenim svetskim mrežama (Uran kvadrat Pluton), nove revolucije. Ovaj aspekt dosta će delovati na mundanom nivou, posebno u zemljama koje su u znaku Jarca ili imaju njegove osobine, doneće nemire i oružane sukobe.

Na ličnom nivou, ovaj kvadrat će se dosta odnositi na odnose i sukobe među partnerima. Kada se na nebu bude dešavao ovaj kvadrat, Mesec će ući u znak Vage i usmerenje okrenuti ka odnosima, ka partneru. Dodatno na nemire uticaće i Merkur (na poslednjim stepenovima znaka Strelca) koji je odapeo svoju strelu i spreman je da pogodi svoju „metu“. Njegovo dostojanstvo u Strelcu (Merkur u izgonu) može doneti malo drugačiji dojam o nekim događajima ili razgovorima, pa „Merkurove strele“ mogu pogoditi nekog ko to najmanje zaslužuje.

Sredinom sedmice, Merkur će polako napustiti znak Strelca i pridružiti se Veneri i Plutonu ulaskom u znak Jarca. Nekima će ovaj tranzit doneti brige (Merkur u Jarcu), nekima ozbiljnost, ali i mudrost. Postaćete skeptični, nepoverljivi i proračunati. Jarac donosi ozbiljnost, pa će nestati ona lakoća sa kojom je šetao kroz znak Strelca, ali svaki razgovor, svako obećanje ili data reč, ostvariće se u roku u kojem je obećano. Ta ozbiljnost iz znaka Jarca sa sobom nosi jednu veliku odgovornost i samokritičnost.

Drugi deo sedmice je u simbolici Venere. Međutim, ovo nije ona lagana letnja igra i ljubavi sa „happy end-om“ već teška i opterećujuća priča (Venera konjunkcija Pluton) koja sa sobom nosi prošlost (Venera u Jarcu). Venera će sredinom sedmice imati kvadrat sa Uranom i konjunkciju sa Plutonom, što će za ljubav, ali i za sve finansijske transakcije biti prilično stresno i turbulentno. Naravno, biće i onih kojima će se otvoriti neka vrata i put na kojem će sresti osobu koja će na njih ostaviti prilično jak i snažan utisak. Sa Plutonom, priče su jako duboke i ako vam se dogodi susret u tom periodu, ta soba može ostaviti duboki trag u vama. Kod nekih će se bolno završiti, a kod nekih će se isti odnos još mnogo puta ponoviti. Ako su aspekti na nebu izazovni mnogi će se pitati šta je to što će uticati na njih da se upuste u jedan takav odnos. Istog dana na nebu pored Venere koja će tražiti izazov (Venera kvadrat Uran, konjunkcija Pluton), Merkur će napraviti lep sekstil sa Neputnom i stvoriti magiju na nebu, a Mars će pomeriti sve granice i upustiti u avanturu bez razmišljanja (Mars sekstil Uran). Mars sa Uranom, koji preko vikenda kreće direktno, obećava sigurni provod sa vrlo neobičnim i zabavnim ljudima. Ono u šta ne biste trebali previše da se upuštate jesu finansijske transakcije i investicije, jer Venera sa Uranom i Plutonom može samo stres i veliki problem doneti.

I na kraju nedelje, Mesec je jako mali i nije vreme za početak bilo kakvih poslova, zato je idealno da se sa Marsom i Uranom upustite u neobična druženja ili krenete u neku avanturu. Mesec će pre izlaska iz Strelca napraviti trigon sa Jupiterom i napraviti atmosferu za divne trenutke.

Sve se na kraju smirilo i čeka. Saturn polako odbrojava dane kada će ući u znak mudrosti, religije i duhovnosti (Saturn u Strelcu). Dočekajmo ga u tišini i kreirajmo u sebi tihu želju koja već sada svoj put polako stvara. 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD