Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Seminar: Magnet Srca Na ovom seminaru se polaznici obučavaju da preko natalnog horoskopa imaju uvid u nasleđenu energetsku strukturu. Seminar je organizovan tako da kroz lično iskustvo svaki polaznik može prepoznati zakonitosti svojih energetskih centara kao i tehnike isceljivanja. U nedelju, 29. septembra od 16h do 20h, dr Lea Imširagić će održati predavanje iz modula Energetska Astrologija, a ovaj seminar će biti predviđen za rad na 4. čakri, ili tj Mesecu. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Seminar: Tehnologija svesti Meseca Tokom kursa Tehnologija Svesti praktikovaćemo određene vežbe koje će nam omogućiti da celu oblast Energetske Psihologije oživimo u svom svakodnevnom životu, u odnosima sa ljudima, ličnom odnosu prema poslu, finansijama, i pre svega prema sebi. Aleksandar Imširagić će održati seminar iz Tehnologije Svesti na temu 4. čakre ili tj Meseca, u nedelju 29. septembra od 12h do 15h. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Predavanje i promocija knjige: Anđeli Zodijaka Svi imamo određenu svetlosnu prirodu, što je u suštini priroda naše Svesti, jer Svetlost predstavlja kvalitet Svesti. I svako od nas ima svoju energetsku strukturu, odnosno svoj energetski zapis kojim privlači sve događaje u svom životu. Čovek je spoj Neba i Zemlje i predstavlja energetsku matricukoja nosi čitav niz svih njegovih sećanja. Aleksandar Imširagić će održati javno predavanje o Anđelima Zodijaka uz istovremeno predstavljanje istoimene knjige, u hotelu Tulip Inn Putnik.
» prikaži celu vest
Kurs: Anđeli Zodijaka “Radost je emocija koju stvara svetlost. Svi astrološki pokazatelji koji opisuju inerciju bića u natusu, govoreći o njegovim nesvesnim potrebama – što ukaz sudbine jeste – dobijaju svoj smisao i srećan ishod onda kada su prožeti svetlošću. Svetlost je inteligentna sama po sebi, a osnovna jedinica inteligencije svetla jeste Anđeo”. Sedmomesečni kurs Anđeli Zodijaka počinje u subotu, 28. septrembra od 12h do 19h na Kepler Institutu. Moguće je pohađati i online.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Hronike neba

Od 15.12. do 22.12.2014.

Evo sedmice u kojoj će vam biti potrebno i strpljenje i snaga da savladate izazove. Već prvog dana sukobiće se dve suprotne energije, Uran iz Ovna koji ide ka budućnosti prevazilazeći sve granice i Pluton iz Jarca koji još uvek u prošlost gleda i želi da transformiše i iz korena (Jarac) promeni (Pluton) sve što je trajalo, a bilo je beskorisno. Sada ta promena, Plutonova energija ruši stare sisteme, ali koči i blokira (Puton u Jarcu) ulazak nove Uranove energije i napretka  (Uran u Ovnu). Događaju se pobune u svetu, problemi sa društvenim svetskim mrežama (Uran kvadrat Pluton), nove revolucije. Ovaj aspekt dosta će delovati na mundanom nivou, posebno u zemljama koje su u znaku Jarca ili imaju njegove osobine, doneće nemire i oružane sukobe.

Na ličnom nivou, ovaj kvadrat će se dosta odnositi na odnose i sukobe među partnerima. Kada se na nebu bude dešavao ovaj kvadrat, Mesec će ući u znak Vage i usmerenje okrenuti ka odnosima, ka partneru. Dodatno na nemire uticaće i Merkur (na poslednjim stepenovima znaka Strelca) koji je odapeo svoju strelu i spreman je da pogodi svoju „metu“. Njegovo dostojanstvo u Strelcu (Merkur u izgonu) može doneti malo drugačiji dojam o nekim događajima ili razgovorima, pa „Merkurove strele“ mogu pogoditi nekog ko to najmanje zaslužuje.

Sredinom sedmice, Merkur će polako napustiti znak Strelca i pridružiti se Veneri i Plutonu ulaskom u znak Jarca. Nekima će ovaj tranzit doneti brige (Merkur u Jarcu), nekima ozbiljnost, ali i mudrost. Postaćete skeptični, nepoverljivi i proračunati. Jarac donosi ozbiljnost, pa će nestati ona lakoća sa kojom je šetao kroz znak Strelca, ali svaki razgovor, svako obećanje ili data reč, ostvariće se u roku u kojem je obećano. Ta ozbiljnost iz znaka Jarca sa sobom nosi jednu veliku odgovornost i samokritičnost.

Drugi deo sedmice je u simbolici Venere. Međutim, ovo nije ona lagana letnja igra i ljubavi sa „happy end-om“ već teška i opterećujuća priča (Venera konjunkcija Pluton) koja sa sobom nosi prošlost (Venera u Jarcu). Venera će sredinom sedmice imati kvadrat sa Uranom i konjunkciju sa Plutonom, što će za ljubav, ali i za sve finansijske transakcije biti prilično stresno i turbulentno. Naravno, biće i onih kojima će se otvoriti neka vrata i put na kojem će sresti osobu koja će na njih ostaviti prilično jak i snažan utisak. Sa Plutonom, priče su jako duboke i ako vam se dogodi susret u tom periodu, ta soba može ostaviti duboki trag u vama. Kod nekih će se bolno završiti, a kod nekih će se isti odnos još mnogo puta ponoviti. Ako su aspekti na nebu izazovni mnogi će se pitati šta je to što će uticati na njih da se upuste u jedan takav odnos. Istog dana na nebu pored Venere koja će tražiti izazov (Venera kvadrat Uran, konjunkcija Pluton), Merkur će napraviti lep sekstil sa Neputnom i stvoriti magiju na nebu, a Mars će pomeriti sve granice i upustiti u avanturu bez razmišljanja (Mars sekstil Uran). Mars sa Uranom, koji preko vikenda kreće direktno, obećava sigurni provod sa vrlo neobičnim i zabavnim ljudima. Ono u šta ne biste trebali previše da se upuštate jesu finansijske transakcije i investicije, jer Venera sa Uranom i Plutonom može samo stres i veliki problem doneti.

I na kraju nedelje, Mesec je jako mali i nije vreme za početak bilo kakvih poslova, zato je idealno da se sa Marsom i Uranom upustite u neobična druženja ili krenete u neku avanturu. Mesec će pre izlaska iz Strelca napraviti trigon sa Jupiterom i napraviti atmosferu za divne trenutke.

Sve se na kraju smirilo i čeka. Saturn polako odbrojava dane kada će ući u znak mudrosti, religije i duhovnosti (Saturn u Strelcu). Dočekajmo ga u tišini i kreirajmo u sebi tihu želju koja već sada svoj put polako stvara. 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD