Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Webinar: Tehnologija Svesti Urana Tri nivoa svesti, Kopče astralnog i eteričnog sveta, Univerzalni provodnik, Povezivanje uma i tela, Mentalni provodnik, Proces oživljavanja mentalnog tela, Otkrivanje sopstvenog simbola - samo su neke od tema o kojima će biti reči na webinaru Tehnologije Svesti Urana koji će se održati u subotu 11.04. od 12h do 15h.
» prikaži celu vest
Webinar: Buđenje U subotu 11. aprila, dr Lea Imširagić će održati webinar Energetske Astrologije Urana, sa početkom od 17h. Ovaj put učimo igru transformacije i oživljavamo biće Urana. Webinar će vam omogućiti da osvestite svoju vezu sa Univerzumom (na svoj lični način), da prepoznate i razvežete obrasce koje ponavljate, kao i navike u kojima ste zaglavljeni, da se oslobodite povećane mentalne napetosti i ubrzanosti i da naučite da disanjem kroz 8. čakru dovodete svoj nervni sistem u balans, kao i svoj odnos sa vremenom.
» prikaži celu vest
Kurs: Rektifikacija i elekciona astrologija U petak, 03. aprila od 18h počinje online četvoronedeljni kurs iz Rektifikacije natalnog horoskopa i Elekcione astrologije. Ovaj kurs je namenjen svima koji imaju osnovno astrološko predznanje ali žele da izračunaju tačno vreme svog rođenja, kao i da usvoje sistem izračunavanja tačnog vremena rođenja klijenta i takođe onima koji žele da otkriju veštinu pravilnog odabira trenutka za započinjanje znaćajnih životnih projekata (poslovi, venčanja, selidbe, itd...).
» prikaži celu vest
Full Moon Project Radionica „Inspiracija“ Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Inspiracija“ koja će se održati u sredu, 8. aprila 2020. godine. Sam znak Vage u kojem se odigrava ovaj Pun Mesec govori o ravnotežu koju je izuzetno važno uspostaviti na nivou svog tela, dovodeći unutar sebe sve strahove predaka u jedno stanje mira. Ova radionica će biti online i trajaće od 19.00h do 20.30h.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 08.12. do 15.12.2014.

Bila je ovo veoma dobra nedelja za berzu, naročito u USA i Evropi. U petak poslovni izveštaj u USA bio je dobar onoliko koliko može biti. Izveštaj platnih spiskova je pokazao da je ekonosmi dodatno novih 321 000 poslova, što je najviši mesečni napredak u skoro tri godine. Plate su skočile za 0.4% takođe.

Na ulici se priča da je sada USA ekonomija dovoljno snažna da stoji na svoje dve noge, bez asistencije Federalnih Rezervi. Pa, i da i ne. Prvo, Rezerve još uveh dizajniraju kratkoročne stope za nivo od 0 procenta, poznate kao ZIRP (Zero Interest Rate Policy). Moguće je da je ovaj factor važniji od kvantitativnog popuštanja na berzi. To može biti veoma drugačija priča za berzu od one kada je QE program završen. Mnogi analitičari će sada spekulisati da će Rezerve započeti povećanja kratkoričnih stopa ranije pre nego kasnije u 2015. Kako god, geokosmički potpisi pokazuju da stope mogu ostati niske tokom 2015, a da Rezerve neće okončati ZIRP pre 2016, ili veoma kasno u 2015. Čak se mogu i vratiti na jedan oblik kvantitativnog popuštanja najpre, možda tokom perioda mart – septembar 2015.

Postoji i drugi faktor koji se treba uzeti u obzir vezano za povećanje cena akcija od pršle nedelje, koji se uklapa savršeno u našu geokosmičku analizu iz predhodne kolumne, u kojoj je izjavljeno : “Naredne dve nedelje (4.-14. decembra) ćemo svedočiti mnoštvu Jupiterovih potpisa jer se takođe, približavamo šestom (od 7) prelaska Urana i Plutona u kvadratu 15. decembra. Jupiterovi aspekti će, takođe, ukazati na kasnije promene u svetu berzanskih akcija, naročito jer je ovo sezona kada akcije tipično luduju.”

Tako, evo nas, u sredini ove Jupiterove energije, idući direktno ka 6. prelasku rastućeg kvadrata Urana i Plutona 15. decembra. Tipično za Jupitera, berza je zahvalna. Tipično za Urana, ne poznaju se granice. Različita tržišta nastavljaju da dostižu nove rekorde, nove padove, ili pak, veoma oštre promene cena u kratkom periodu.

 

Kratkoročna geokosmička predviđanja

Nekoliko važnih geokosmičkih aspekata će se odigrati tokom završetka ove godine, pa čak i tokom prvih pet dana januara. Prošlog četvrtka, 4. decembra, Venera je napravila trigon sa Jupiterom. U ponedeljak, 8. decembra, Jupiter kreće retrogradno. 14. decembra, Sunce će napraviti trigon sa Jupiterom. Iz ovog razloga je period od 4-14. decembra nazvan “Jupiterova zona”. U ovom slučaju, Jupiter je razigran i optimističan. Ovaj period je ispunjen dobrim vestima, kao i izveštaji o zaposlenju od petka. Tržište akcijama uglavnom odgovara pogodno na Jupiterovo vremensko razdoblje kao što je ovo. Ipak, ono takođe može odgovarati i važnim uspesima nakon kojih padaju cene. Biće interesantno posmatrati šta će se ovog puta desiti, jer 15. decembra, Uran ulazi u kvadrat sa Plutonom. 21. decembra, Uran će promeniti pravac. A zatim, 3. januara, Sunce ulazi u konjukciju sa Plutonom i kvadrat sa Uranom. To je mnogo uranovske energije u 19todnevnom period. Kao što je ranije pomenuto, Uran može biti i eksplozivan iznad otpora ili ispod podrške, ili može predtavljati iznenadne preokrete trenda. Razlog zašto je on interesantan je da je veliki deo ovog vremenskog razdoblja u toku sezone praznika, kada će volume biti lagan. Ne mora biti potrebno mnogo toga da se spusti osigurač u bilo kom smeru. I možda neće biti božićnog vatrometa na berzi akcija. Možda će se on desiti na berzi plemenitih metala ili valuta. Nadalje, možda se eksplozija neće desiti uopšte u sektoru finansijskog marketinga. Može se, doslovno, desiti na vrućim tačkama geopolitičke sfere u svetu, jer ovo su aspekti opasnosti.

Sa Jupiterom, ovo je sezona kada treba biti radostan. Jupiter, više od bilo koje druge planete, jeste kao Deda Mraz. On je planeta dobre sreće i blagostanja, kada je pozitivan, ili histerije i panike kada je negativan. Takođe, histerija i panika su moguće kada je uključen Uran. Kao što možete videti, sve je to Jupiter do 14. decembra. Zatim se brzo prebacuje sve ka Uranu, od 15. decembra do 5. januara. Godina se može završiti sa praskom. Nadajmo se da će on biti slavljenički, a ne zlonamernički. Ključne reči saveta za kraj ove godine je da ostanete van opasnosti, i da koristite ovu energijiu da iznedrite novogodišnje odluke. Razmišljajte snažno, ali ostanite sigurni.

           

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD