Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Webinar: Tehnologija Svesti Urana Tri nivoa svesti, Kopče astralnog i eteričnog sveta, Univerzalni provodnik, Povezivanje uma i tela, Mentalni provodnik, Proces oživljavanja mentalnog tela, Otkrivanje sopstvenog simbola - samo su neke od tema o kojima će biti reči na webinaru Tehnologije Svesti Urana koji će se održati u subotu 11.04. od 12h do 15h.
» prikaži celu vest
Webinar: Buđenje U subotu 11. aprila, dr Lea Imširagić će održati webinar Energetske Astrologije Urana, sa početkom od 17h. Ovaj put učimo igru transformacije i oživljavamo biće Urana. Webinar će vam omogućiti da osvestite svoju vezu sa Univerzumom (na svoj lični način), da prepoznate i razvežete obrasce koje ponavljate, kao i navike u kojima ste zaglavljeni, da se oslobodite povećane mentalne napetosti i ubrzanosti i da naučite da disanjem kroz 8. čakru dovodete svoj nervni sistem u balans, kao i svoj odnos sa vremenom.
» prikaži celu vest
Kurs: Rektifikacija i elekciona astrologija U petak, 03. aprila od 18h počinje online četvoronedeljni kurs iz Rektifikacije natalnog horoskopa i Elekcione astrologije. Ovaj kurs je namenjen svima koji imaju osnovno astrološko predznanje ali žele da izračunaju tačno vreme svog rođenja, kao i da usvoje sistem izračunavanja tačnog vremena rođenja klijenta i takođe onima koji žele da otkriju veštinu pravilnog odabira trenutka za započinjanje znaćajnih životnih projekata (poslovi, venčanja, selidbe, itd...).
» prikaži celu vest
Full Moon Project Radionica „Inspiracija“ Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Inspiracija“ koja će se održati u sredu, 8. aprila 2020. godine. Sam znak Vage u kojem se odigrava ovaj Pun Mesec govori o ravnotežu koju je izuzetno važno uspostaviti na nivou svog tela, dovodeći unutar sebe sve strahove predaka u jedno stanje mira. Ova radionica će biti online i trajaće od 19.00h do 20.30h.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 01.12. do 07.12.2014.

Prvi dan sedmice započinje prilično aktivno i energično – ulaskom Meseca u znak Ovna, sa Merkurom koga će izazivati Neptun (Merkur kvadrat Neptun) i Marsa koji će u sekstilu sa Saturnom kod mnogih probuditi pretke ili dati enormnu snagu i energiju koju ni sam Škorpion ne poseduje. Drugi je deo sedmice sasvim drugačiji i pod Venerinim vladavinom (Venera trigon Jupiter) što će i Mars podržati ulaskom u novi znak (Mars u Vodoliji).

Na početku sedmice može vam se desiti da shvatite da su vam se poslovi i obaveze nagomilale i krenućete punim intenzitetom da obaveze svoje rešavate i zadatke obavljate. U tome će vam puno pomoći sekstil između Marsa i Saturna. Ovo je aspekt koji ima energiju jednog Plutona – kad svi odustanu snaga jednog Plutona se tek tada budi i kreće sa još više snage i još više energije. A kako je ovo sekstil između ovih planeta, jedna koja predstavlja energiju i akciju druga koja govori o strpljenju, istrajnosti i disciplini svakako da treba iskoristiti ove dane i napraviti mudre poslovne poteze. Ono što vas može poremetiti prvog dana jeste kvadrat između Merkura i Neptuna, pa se nemojte iznenaditi ukoliko vas drugi ne budu razumeli onako kako biste vi to želeli. U saradnji sa drugima može biti puno nejasnoća ili neistine, a u krajnjem slučaju prvog ili drugog dana vodite računa da ne ostanete „kratkih rukava“ odnosno pripazite na svoje novčanike, postoji mogućnost gubitka ili krađe sitnih stvari poput telefona, ključeva ili ličnih dokumenata sa slikom (Merkur kvadrat Neptun).

Kako Mesec bude menjao znak tako će se i atmosfera na nebu menjati. Ulaskom Meseca u znak Bika (Mesec sekstil Neptun, Mesec trigon Pluton) na nebu će se napraviti atmosfera za Veneru i njen susret sa Jupiterom (Venera trigon Jupiter). Taj susret će i Sunce podržati (Sunce trigon Uran), a još će i Mars krenuti slobodnim i vedrim koracima ka sutra  (Mars u Vodoliji). Pored stelijuma u Strelcu (Sunce, Merkur i Venera u Strelcu) u drugoj polovini sedmice Uranovska energija biće jako dominantna. Možete očekivati iznenadne goste ili poziv koji će vas prilično iznenaditi, ali i obradovati. Uran će se potruditi da sve bude nenajavljeno, iznenadno i neplanirano, a Strelac će svemu tome dodati sretne okolnosti i dobru zabavu. Venera u Strelcu već neko vreme svoju ljubavnu magiju širi svuda oko sebe, pa će se tih dana dogoditi mnogi ljubavni susreti. Kako i Mars ulazi u znak Vodolije, ovo govori o muškoj populaciji koja će biti hrabrija i slobodnija da se upusti u neke neobične ljubavne susrete. Mnoga prijateljstva će preći granicu dozvoljenog i ući u emotivni odnos. Ovo je vreme slobodnih, paralelnih i neobaveznih ljubavi, ali i događaja koji će otvoriti vrata jednom novom i vedrijem životu. Puno će se novca trošiti na putovanja, izlaske i generalno provode. Vikend nije vreme za ozbiljne razgovore niti za ozbiljne poslovne teme.

Mesec iz Blizanaca napraviće opoziciju sa Suncem pa je najbolje da se opustite i prepustite onome što vam Venera, Mars i Merkur nose (Merkur trigon Uran). A oni vam obećavaju dobru zabavu, uzbudljiva putovanja (Merkur trigon Uran), ljubavne susrete (Venera trigon Jupiter) i nezaboravne trenutke (Mars u Vodoliji). Zaboravite na Saturna u smislu ograničenja, opustite se i neka vam po nečemu ovaj vikend ostane u vrlo lepom sećanju, jer uspomene, na kraju, ipak pravite sami.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD