Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Kurs: Karmička Astrologija Budućih Života Od 21. novembra na Kepler Institutu počinje šestonedeljni kurs iz Karmičke Astrologije Budućih Života. Neke od tema ovog kursa su Petlje Budućeg Života, Otvaranje Budućeg sećanja, Duša Budućeg života, Lice Buduće inkarnacije, Hiron – Kosmička Duša i Lanac Budućih inkarnacija. Kurs se može pohađati redovno ili online.
» prikaži celu vest
Kurs: Psihološki profil, ljubav i brak u natalnom horoskopu Na Kepler Institutu, 26. novembra će početi dvomesečni kurs iz natalne astrologije. Na ovom kursu će se, kroz izučavanje astroloških serija, učiti o slikama odnosa različitih planeta, kuća i znakova koji nam govore o predispozicijama u ljubavi, zatim braku, periodu koji povezuje ljubavnu vezu i stupanje u brak, a pre svega toga – psihološkom profilu natusa. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Dvodnevna radionica: Isceljenje Unutrašnjeg Deteta Da li ste spremni za duhovnu avanturu kroz isceljivanje i duboku integraciju? Pridružite nam se u dubokom i moćnom vikendu radosti, isceljenja i ličnog rasta uz pomoć neverovatnih Wild Earth Animal esencija i njihovog tvorca, šamana Danijela Mejpla (Daniel Mapel) iz Virdžinije koji živi sa životinjama u šumi i komunicira sa njima. Njegov rad je dobio međunarodno priznanje za svoju originalnost i sposobnost da na licu mesta pravi izuzetne promene.
» prikaži celu vest
Predavanja u Kini Od 22. novembra do 24. novembra 2019. godine, održava se prva Međunarodna Astrološka Konferencija u Pekingu, Kini. Tom prilikom, Aleksandar i Lea Imširagić će po prvi put držati predkonferencijske seminare 21. novembra 2019. godine.
» prikaži celu vest
Kurs: Astrološke Tehnike Progresija Na našem Institutu počinje šestonedeljni kurs Astrološke Tehnike Progresija u sredu, 06. novembra od 18h. Na ovom kursu, polaznici će biti upoznati sa tehnikama kao što su sekundarne, tercijarne, minorne i konverzne progresije, harmonične progresije i progresirane deklinacije. Kurs je moguće pohađati u redovnoj ili dopisnoj, online varijanti.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 01.12. do 07.12.2014.

Prvi dan sedmice započinje prilično aktivno i energično – ulaskom Meseca u znak Ovna, sa Merkurom koga će izazivati Neptun (Merkur kvadrat Neptun) i Marsa koji će u sekstilu sa Saturnom kod mnogih probuditi pretke ili dati enormnu snagu i energiju koju ni sam Škorpion ne poseduje. Drugi je deo sedmice sasvim drugačiji i pod Venerinim vladavinom (Venera trigon Jupiter) što će i Mars podržati ulaskom u novi znak (Mars u Vodoliji).

Na početku sedmice može vam se desiti da shvatite da su vam se poslovi i obaveze nagomilale i krenućete punim intenzitetom da obaveze svoje rešavate i zadatke obavljate. U tome će vam puno pomoći sekstil između Marsa i Saturna. Ovo je aspekt koji ima energiju jednog Plutona – kad svi odustanu snaga jednog Plutona se tek tada budi i kreće sa još više snage i još više energije. A kako je ovo sekstil između ovih planeta, jedna koja predstavlja energiju i akciju druga koja govori o strpljenju, istrajnosti i disciplini svakako da treba iskoristiti ove dane i napraviti mudre poslovne poteze. Ono što vas može poremetiti prvog dana jeste kvadrat između Merkura i Neptuna, pa se nemojte iznenaditi ukoliko vas drugi ne budu razumeli onako kako biste vi to želeli. U saradnji sa drugima može biti puno nejasnoća ili neistine, a u krajnjem slučaju prvog ili drugog dana vodite računa da ne ostanete „kratkih rukava“ odnosno pripazite na svoje novčanike, postoji mogućnost gubitka ili krađe sitnih stvari poput telefona, ključeva ili ličnih dokumenata sa slikom (Merkur kvadrat Neptun).

Kako Mesec bude menjao znak tako će se i atmosfera na nebu menjati. Ulaskom Meseca u znak Bika (Mesec sekstil Neptun, Mesec trigon Pluton) na nebu će se napraviti atmosfera za Veneru i njen susret sa Jupiterom (Venera trigon Jupiter). Taj susret će i Sunce podržati (Sunce trigon Uran), a još će i Mars krenuti slobodnim i vedrim koracima ka sutra  (Mars u Vodoliji). Pored stelijuma u Strelcu (Sunce, Merkur i Venera u Strelcu) u drugoj polovini sedmice Uranovska energija biće jako dominantna. Možete očekivati iznenadne goste ili poziv koji će vas prilično iznenaditi, ali i obradovati. Uran će se potruditi da sve bude nenajavljeno, iznenadno i neplanirano, a Strelac će svemu tome dodati sretne okolnosti i dobru zabavu. Venera u Strelcu već neko vreme svoju ljubavnu magiju širi svuda oko sebe, pa će se tih dana dogoditi mnogi ljubavni susreti. Kako i Mars ulazi u znak Vodolije, ovo govori o muškoj populaciji koja će biti hrabrija i slobodnija da se upusti u neke neobične ljubavne susrete. Mnoga prijateljstva će preći granicu dozvoljenog i ući u emotivni odnos. Ovo je vreme slobodnih, paralelnih i neobaveznih ljubavi, ali i događaja koji će otvoriti vrata jednom novom i vedrijem životu. Puno će se novca trošiti na putovanja, izlaske i generalno provode. Vikend nije vreme za ozbiljne razgovore niti za ozbiljne poslovne teme.

Mesec iz Blizanaca napraviće opoziciju sa Suncem pa je najbolje da se opustite i prepustite onome što vam Venera, Mars i Merkur nose (Merkur trigon Uran). A oni vam obećavaju dobru zabavu, uzbudljiva putovanja (Merkur trigon Uran), ljubavne susrete (Venera trigon Jupiter) i nezaboravne trenutke (Mars u Vodoliji). Zaboravite na Saturna u smislu ograničenja, opustite se i neka vam po nečemu ovaj vikend ostane u vrlo lepom sećanju, jer uspomene, na kraju, ipak pravite sami.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD