Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Seminar: Magnet Srca Na ovom seminaru se polaznici obučavaju da preko natalnog horoskopa imaju uvid u nasleđenu energetsku strukturu. Seminar je organizovan tako da kroz lično iskustvo svaki polaznik može prepoznati zakonitosti svojih energetskih centara kao i tehnike isceljivanja. U nedelju, 29. septembra od 16h do 20h, dr Lea Imširagić će održati predavanje iz modula Energetska Astrologija, a ovaj seminar će biti predviđen za rad na 4. čakri, ili tj Mesecu. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Seminar: Tehnologija svesti Meseca Tokom kursa Tehnologija Svesti praktikovaćemo određene vežbe koje će nam omogućiti da celu oblast Energetske Psihologije oživimo u svom svakodnevnom životu, u odnosima sa ljudima, ličnom odnosu prema poslu, finansijama, i pre svega prema sebi. Aleksandar Imširagić će održati seminar iz Tehnologije Svesti na temu 4. čakre ili tj Meseca, u nedelju 29. septembra od 12h do 15h. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Predavanje: Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju "Možeš postati superwomen ili superman ako naučiš super-komunikaciju sa sobom jer baš od ove primarne svakodnevne komunikacije sa sobom nastaju svi drugi odnosi. Namera ove radionice je da podelim sa vama dar u vidu jednostavnih tehnika Energetske psihologije kojima možete da naučite da komunicirate sa najinteligentnijim delom svog Uma - sa svojim telom. Jer vi zaslužujete da koristite svoj prirodni dar - da naučite svoju energiju da radi za vas." Dr Lea Imširagić će održati predavanje "Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju" u hotelu Tulip Inn Putnik, 20.09. u 19h.
» prikaži celu vest
Predavanje i promocija knjige: Anđeli Zodijaka Svi imamo određenu svetlosnu prirodu, što je u suštini priroda naše Svesti, jer Svetlost predstavlja kvalitet Svesti. I svako od nas ima svoju energetsku strukturu, odnosno svoj energetski zapis kojim privlači sve događaje u svom životu. Čovek je spoj Neba i Zemlje i predstavlja energetsku matricukoja nosi čitav niz svih njegovih sećanja. Aleksandar Imširagić će održati javno predavanje o Anđelima Zodijaka uz istovremeno predstavljanje istoimene knjige, u hotelu Tulip Inn Putnik.
» prikaži celu vest
Kurs: Anđeli Zodijaka “Radost je emocija koju stvara svetlost. Svi astrološki pokazatelji koji opisuju inerciju bića u natusu, govoreći o njegovim nesvesnim potrebama – što ukaz sudbine jeste – dobijaju svoj smisao i srećan ishod onda kada su prožeti svetlošću. Svetlost je inteligentna sama po sebi, a osnovna jedinica inteligencije svetla jeste Anđeo”. Sedmomesečni kurs Anđeli Zodijaka počinje u subotu, 28. septrembra od 12h do 19h na Kepler Institutu. Moguće je pohađati i online.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Hronike neba

Od 01.12. do 07.12.2014.

Prvi dan sedmice započinje prilično aktivno i energično – ulaskom Meseca u znak Ovna, sa Merkurom koga će izazivati Neptun (Merkur kvadrat Neptun) i Marsa koji će u sekstilu sa Saturnom kod mnogih probuditi pretke ili dati enormnu snagu i energiju koju ni sam Škorpion ne poseduje. Drugi je deo sedmice sasvim drugačiji i pod Venerinim vladavinom (Venera trigon Jupiter) što će i Mars podržati ulaskom u novi znak (Mars u Vodoliji).

Na početku sedmice može vam se desiti da shvatite da su vam se poslovi i obaveze nagomilale i krenućete punim intenzitetom da obaveze svoje rešavate i zadatke obavljate. U tome će vam puno pomoći sekstil između Marsa i Saturna. Ovo je aspekt koji ima energiju jednog Plutona – kad svi odustanu snaga jednog Plutona se tek tada budi i kreće sa još više snage i još više energije. A kako je ovo sekstil između ovih planeta, jedna koja predstavlja energiju i akciju druga koja govori o strpljenju, istrajnosti i disciplini svakako da treba iskoristiti ove dane i napraviti mudre poslovne poteze. Ono što vas može poremetiti prvog dana jeste kvadrat između Merkura i Neptuna, pa se nemojte iznenaditi ukoliko vas drugi ne budu razumeli onako kako biste vi to želeli. U saradnji sa drugima može biti puno nejasnoća ili neistine, a u krajnjem slučaju prvog ili drugog dana vodite računa da ne ostanete „kratkih rukava“ odnosno pripazite na svoje novčanike, postoji mogućnost gubitka ili krađe sitnih stvari poput telefona, ključeva ili ličnih dokumenata sa slikom (Merkur kvadrat Neptun).

Kako Mesec bude menjao znak tako će se i atmosfera na nebu menjati. Ulaskom Meseca u znak Bika (Mesec sekstil Neptun, Mesec trigon Pluton) na nebu će se napraviti atmosfera za Veneru i njen susret sa Jupiterom (Venera trigon Jupiter). Taj susret će i Sunce podržati (Sunce trigon Uran), a još će i Mars krenuti slobodnim i vedrim koracima ka sutra  (Mars u Vodoliji). Pored stelijuma u Strelcu (Sunce, Merkur i Venera u Strelcu) u drugoj polovini sedmice Uranovska energija biće jako dominantna. Možete očekivati iznenadne goste ili poziv koji će vas prilično iznenaditi, ali i obradovati. Uran će se potruditi da sve bude nenajavljeno, iznenadno i neplanirano, a Strelac će svemu tome dodati sretne okolnosti i dobru zabavu. Venera u Strelcu već neko vreme svoju ljubavnu magiju širi svuda oko sebe, pa će se tih dana dogoditi mnogi ljubavni susreti. Kako i Mars ulazi u znak Vodolije, ovo govori o muškoj populaciji koja će biti hrabrija i slobodnija da se upusti u neke neobične ljubavne susrete. Mnoga prijateljstva će preći granicu dozvoljenog i ući u emotivni odnos. Ovo je vreme slobodnih, paralelnih i neobaveznih ljubavi, ali i događaja koji će otvoriti vrata jednom novom i vedrijem životu. Puno će se novca trošiti na putovanja, izlaske i generalno provode. Vikend nije vreme za ozbiljne razgovore niti za ozbiljne poslovne teme.

Mesec iz Blizanaca napraviće opoziciju sa Suncem pa je najbolje da se opustite i prepustite onome što vam Venera, Mars i Merkur nose (Merkur trigon Uran). A oni vam obećavaju dobru zabavu, uzbudljiva putovanja (Merkur trigon Uran), ljubavne susrete (Venera trigon Jupiter) i nezaboravne trenutke (Mars u Vodoliji). Zaboravite na Saturna u smislu ograničenja, opustite se i neka vam po nečemu ovaj vikend ostane u vrlo lepom sećanju, jer uspomene, na kraju, ipak pravite sami.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD