Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Letnji raspust i radno vreme Instituta Dragi naši, malo obaveštenje za sve vas: škola neće raditi od 30. juna sve do 26. avgusta usled letnjeg raspusta. Uživajte u letu, a od septembra kreiramo još više radosti, energije i lepote!
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2019. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2019. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu ispunjenja želja i velike vizije na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2019. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
Alex Trenoweth - Astrološka konferencija u Beogradu 2018. Astrolog, Alex Trenoweth je napisala članak o svom iskustvu na astrološkoj konferenciji u Beogradu, u martu 2018.
» prikaži celu vest
Knjiga ''Energija Senke'' Nedavno je izašla iz štampe najnovija knjiga Aleksandra Imširagića "Energija Senke - Vodič za integraciju prošlih života". Svi zainteresovani za ovu knjigu mogu je naručiti direktno od nas.
» prikaži celu vest
Novi ISAR-ov predstavnik za Srbiju Međunarodna Asocijacija za Astrološka Istraživanja (ISAR) izabrala je Zoranu Stanojević za novog potpredsednika ISAR-a za Srbiju u naredne tri godine.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Hronike neba

Od 01.12. do 07.12.2014.

Prvi dan sedmice započinje prilično aktivno i energično – ulaskom Meseca u znak Ovna, sa Merkurom koga će izazivati Neptun (Merkur kvadrat Neptun) i Marsa koji će u sekstilu sa Saturnom kod mnogih probuditi pretke ili dati enormnu snagu i energiju koju ni sam Škorpion ne poseduje. Drugi je deo sedmice sasvim drugačiji i pod Venerinim vladavinom (Venera trigon Jupiter) što će i Mars podržati ulaskom u novi znak (Mars u Vodoliji).

Na početku sedmice može vam se desiti da shvatite da su vam se poslovi i obaveze nagomilale i krenućete punim intenzitetom da obaveze svoje rešavate i zadatke obavljate. U tome će vam puno pomoći sekstil između Marsa i Saturna. Ovo je aspekt koji ima energiju jednog Plutona – kad svi odustanu snaga jednog Plutona se tek tada budi i kreće sa još više snage i još više energije. A kako je ovo sekstil između ovih planeta, jedna koja predstavlja energiju i akciju druga koja govori o strpljenju, istrajnosti i disciplini svakako da treba iskoristiti ove dane i napraviti mudre poslovne poteze. Ono što vas može poremetiti prvog dana jeste kvadrat između Merkura i Neptuna, pa se nemojte iznenaditi ukoliko vas drugi ne budu razumeli onako kako biste vi to želeli. U saradnji sa drugima može biti puno nejasnoća ili neistine, a u krajnjem slučaju prvog ili drugog dana vodite računa da ne ostanete „kratkih rukava“ odnosno pripazite na svoje novčanike, postoji mogućnost gubitka ili krađe sitnih stvari poput telefona, ključeva ili ličnih dokumenata sa slikom (Merkur kvadrat Neptun).

Kako Mesec bude menjao znak tako će se i atmosfera na nebu menjati. Ulaskom Meseca u znak Bika (Mesec sekstil Neptun, Mesec trigon Pluton) na nebu će se napraviti atmosfera za Veneru i njen susret sa Jupiterom (Venera trigon Jupiter). Taj susret će i Sunce podržati (Sunce trigon Uran), a još će i Mars krenuti slobodnim i vedrim koracima ka sutra  (Mars u Vodoliji). Pored stelijuma u Strelcu (Sunce, Merkur i Venera u Strelcu) u drugoj polovini sedmice Uranovska energija biće jako dominantna. Možete očekivati iznenadne goste ili poziv koji će vas prilično iznenaditi, ali i obradovati. Uran će se potruditi da sve bude nenajavljeno, iznenadno i neplanirano, a Strelac će svemu tome dodati sretne okolnosti i dobru zabavu. Venera u Strelcu već neko vreme svoju ljubavnu magiju širi svuda oko sebe, pa će se tih dana dogoditi mnogi ljubavni susreti. Kako i Mars ulazi u znak Vodolije, ovo govori o muškoj populaciji koja će biti hrabrija i slobodnija da se upusti u neke neobične ljubavne susrete. Mnoga prijateljstva će preći granicu dozvoljenog i ući u emotivni odnos. Ovo je vreme slobodnih, paralelnih i neobaveznih ljubavi, ali i događaja koji će otvoriti vrata jednom novom i vedrijem životu. Puno će se novca trošiti na putovanja, izlaske i generalno provode. Vikend nije vreme za ozbiljne razgovore niti za ozbiljne poslovne teme.

Mesec iz Blizanaca napraviće opoziciju sa Suncem pa je najbolje da se opustite i prepustite onome što vam Venera, Mars i Merkur nose (Merkur trigon Uran). A oni vam obećavaju dobru zabavu, uzbudljiva putovanja (Merkur trigon Uran), ljubavne susrete (Venera trigon Jupiter) i nezaboravne trenutke (Mars u Vodoliji). Zaboravite na Saturna u smislu ograničenja, opustite se i neka vam po nečemu ovaj vikend ostane u vrlo lepom sećanju, jer uspomene, na kraju, ipak pravite sami.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD