Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Webinar: Tehnologija Svesti Urana Tri nivoa svesti, Kopče astralnog i eteričnog sveta, Univerzalni provodnik, Povezivanje uma i tela, Mentalni provodnik, Proces oživljavanja mentalnog tela, Otkrivanje sopstvenog simbola - samo su neke od tema o kojima će biti reči na webinaru Tehnologije Svesti Urana koji će se održati u subotu 11.04. od 12h do 15h.
» prikaži celu vest
Webinar: Buđenje U subotu 11. aprila, dr Lea Imširagić će održati webinar Energetske Astrologije Urana, sa početkom od 17h. Ovaj put učimo igru transformacije i oživljavamo biće Urana. Webinar će vam omogućiti da osvestite svoju vezu sa Univerzumom (na svoj lični način), da prepoznate i razvežete obrasce koje ponavljate, kao i navike u kojima ste zaglavljeni, da se oslobodite povećane mentalne napetosti i ubrzanosti i da naučite da disanjem kroz 8. čakru dovodete svoj nervni sistem u balans, kao i svoj odnos sa vremenom.
» prikaži celu vest
Kurs: Rektifikacija i elekciona astrologija U petak, 03. aprila od 18h počinje online četvoronedeljni kurs iz Rektifikacije natalnog horoskopa i Elekcione astrologije. Ovaj kurs je namenjen svima koji imaju osnovno astrološko predznanje ali žele da izračunaju tačno vreme svog rođenja, kao i da usvoje sistem izračunavanja tačnog vremena rođenja klijenta i takođe onima koji žele da otkriju veštinu pravilnog odabira trenutka za započinjanje znaćajnih životnih projekata (poslovi, venčanja, selidbe, itd...).
» prikaži celu vest
Full Moon Project Radionica „Inspiracija“ Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Inspiracija“ koja će se održati u sredu, 8. aprila 2020. godine. Sam znak Vage u kojem se odigrava ovaj Pun Mesec govori o ravnotežu koju je izuzetno važno uspostaviti na nivou svog tela, dovodeći unutar sebe sve strahove predaka u jedno stanje mira. Ova radionica će biti online i trajaće od 19.00h do 20.30h.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Optimizam sa pokrićem

Prethodni događaj Solarne eklipse u znaku Škorpiona ostavio je snažan osećaj probuđenosti ili povređenosti. Vreme je da se oslobodimo balasti prošlosti, uverenja naših predaka na jedinstven način – a to je POVERENJEM! Mesec u znaku Strelca nosi svoju ključnu osobinu optimizma, entuzijazma, poverenja. Široki horizonti se otvaraju u narednom periodu za sve nas. Kako će ko od nas doživeti zavisi samo od nas samih. Ovo je odlična prilika da svako kreira svoj život na osnovu sopstvenih potencijala.U ovoj lunaciji je i Venera direktni učesnik. Svima nama će prisustvo Venere u znaku Strelca doneti više sreće i mogućnost većeg izobilja.

Strelčevima ovo vreme nudi mogućnost liderstva na emotivnom polju. Među Strelčevima skoro uvek imamo dve struje. Jedni se okreću dokazivanju, osluškivanju reči koja su izgovorene njima iza leđa kao optužbe i onda kreće „ispravljanje krive Drine“. Ne savetujem ovu vrstu aktivnosti u ovom veoma plodnom vremenu za lepotu. Druga struja Strelčeva će itekako znati iskoristiti ovo vreme kao „probuđenost“ i spoznaju da je život lep. Biće emocija u izobilju, strasti, putovanja. Osnovna lekcija je u ovom periodu i za jedne i za druge Strelčeve naći meru. Univerzum je tako koncipiran da nam se uvek nađe na usluzi, te će i Strelčevima doneti usporavanja radi uspostavljanja balansa i ravnoteže. Jupiter će krenuti u svoj retrogradni hod sa stepena genijalnost (22. stepen Lava) od 8.decembra. Ovo je prilika za osvrt unazad, gde se možda negde neki poljubac zaboravio.

Jarčevima se dešavaju pripreme za ozbiljne promene na emotivnom planu. Lunacija im se dešava u 12.polju i sama Venera je tu donoseći mogućnost za početak tajne veze. To nije odlika Jarčeva, ali jedino što je konstantno u ovom vremenu jeste upravo promena. Ako su neki Jarčevi ostali u stanju rigidnosti ne bi trebalo da donose čvrste odluke niti zaricanja „da nešto neće nikad više“. Već od 10. decembra ulazi Venera u znak Jarca i možda baš ona donese sa sobom neku staru zaboravljenu ljubav. Ljubavna pisma, ili poruke će doneti Merkur u znak Jarca od 17.decembra. Pa, dragi moji Jarčevi nije više pitanje da li ćete, već kako ćete. Ljubav je tu. Tražili ste, uživajte!

Vodolije se ozbiljno lome u svojim transformacijama i novim počecima. Sve ovo liči jednim delom na zabavu. Vodolije su probuđene samo sa jednim ciljem: Prihvatiti sebe! Pluton je ozbiljno vršio pritisak na promene, a sada Venera mami Vodolije na nove avnture i zabave. Vodolije će u narednom periodu biti u ozbiljnim izazovima. Venera iz Strelca naprosto podstiče na preterivanja svake vrste i iznenadne ulaske u ljubavne priče. Ulaskom Marsa u znak Vodolije 5. decembra energija može da poraste do nivoa arogancije, a onda će Vodolije izgubiti svoju najveću vrlinu što je empatija. Koliko su dobro prihvatili priliv energije osetiće već u narednom egzaktnom kvadratu između Plutona i Urana, 15.decembra. Ne treba rušiti mostove za sobom!

Ribama partnerski odnosi nisu jača strana u ovom periodu. Boravak Neptuna u znaku Riba ne donosi otvorenost i nežnost koju Riblji partneri očekuju. Mlađi pripadnici znaka Riba traže sebe kroz flert, avanturu i mogućnost da prepoznaju sopstveni kvalitet u partneru, i prilika za tu akciju će biti oko 4.decembra. Stariji pripadnici znaka Riba traže sopstvenu svrhu ili misiju, ne obraćajući mnogo pažnje na partnerski odnos. Ne bih savetovala Ribama da ulaze u neke „zakulisne radnje“ jer će biti lako otkriveni oko 1.decembra. Za mlađe pripadnike znaka Riba dolazi vreme retrospektive od 8.decembra, povratak i proveru - nije li negde nešto ostalo.

Ovnovima se lunacija dešava u devetom polju. Hoće li konačno naći svrhu i smisao svog delanja, dokle oni moraju sve prvi da počinju? Pa dok ste živi, kažem ja. Vreme je da se ispunjavaju svakodnevne obaveze sa lakoćom. Ovnovska energija bi mogla doći do usijanja, prelaskom Marsa u znak Vodolije od 5. decembra pa će neke prevaziđene stvari otići iz njihovih života. Stare okolnosti, ljudi odlaze iz života Ovnova da bi ustupile mesto novom pogledu na život. Samo polako. Pre svega uspostavite kontrolu svojih misli i ne morate svaku misao izreći. Ljubav ne traži lovorike, ljubav traži iskrenost!

Bikovi su se baš rasplinuli na sve strane. Nisu Bikovi laki za pokret, oni uglavnom vole da im život dođe“na noge“. Medjutim, ulaskom Venere u znak Strelca Bikovi će ispuniti svoje želje za putovanjima na egzotična mesta. Oko 4. decembra biće ovo prelepo vreme za ljubav, zabavu i putovanja. Od 10. decembra Venera prelazi u znak Jarca i ona tu voli sigurnost. Ovaj period će biti rezervisan za starije pripadnike znaka Bika za njihove dugo očekivane emotivne priče.

Blizanci su možda u ovom trenutku zaokupljeni rešavanjem nekakvih nagomilanih dnevnih obaveza. Partneri spremaju Blizancima iznenađenje od 28. decembra. Biće ovo vreme za nove početke ili nastavak već započetih veza ali sada u noj formi. Ovo je i prilika da Blizanci nauče neku propuštenu lekciju zbog koje se osećaju problematično. Svakako, mogao bi ovo biti pored emotivnog i napredak na intelektualnom i duhovnom planu. Reklo bi se da će Blizanci u ovom periodu na neki način „sazreti“. Ne praviti nikakve spekulacije, i eto dobrih rezultata oko 6.decembra kada se dešava pun Mesec preko ose Blizanac- Strelac. Koliko su ozbiljno naučili ili uozbiljili se Blizanciće imatipriliku da provere oko 10. decembra kada Merkur pređe u znak Jarca.

Rakovi bi u ovoj lunaciji mogli svoju urođenu nestabilnost i kontrolu zameniti za opuštenost i poverenje bar na kratko. Prelazak Meseca u znak Jarca, Rakovi će protumačiti „eto, ni dana ne mogu da se opustim“. Moralisanje i provere u sistemu vrednosti za Rakove može biti veći izazov od trenutka uživanja i ljubavnog zanosa. Rakovima dajem savet da svoje misli stave pod kontrolu i da zaista u ovom periodu kreiraju svoja zadovoljstva u partnerskim odnosima.

Lavovi ponovo imaju „svojih pet minuta“(28.dana). Ova lunacija će im doneti kraljevski osećaj, emotivno zadovoljstvo sa Venerom u polju ljubavi. Muški pripadnici znaka Lava će biti u prilici da dominiraju i da iskažu svoj potencijal da vole i budu voljeni. U ovom svetu dualnosti, treba uvek računati i na „drugu stranu novčića“. Pretirivanje će rasplamsavati Uran iz Ovna, ali Saturn iz znaka Škorpiona može pitati: „Imali to smisla?“. Trebalo bi zaista zadržati ego pod kontrolom i prihvatiti nešto i ako ne razumete. Partneri će dobiti snažan priliv energije od 5.decembra što može doneti za Lavove osećaj da nisu „ispoštovani“ Lavovi su baš u prilici da pokažu svoju veličinu svojim kraljevskim stavom „ne reagovanjem“.

Device su u ovom periodu baš zaokupljene teškim mislima. Rasterećenje će osetiti od 28. novembra kada Merkur pređe u znak Strelca pa će i same Device osetiti opuštanje. Ne bih savetovala Devicama da oko 1. decembra uđu u neka proveravanja. Neka bude kako jeste, ionako će sve proći. Lepotu poverenja Device mogu iskusiti oko 6.decembra, ne samo u partnerskom odnosu, već i na biznis planu mogu dobiti ili postavljenje ili neku nagradu. Venera će ući 10. decembra u polje ljubavi Devicama. Kuliminacija zadovoljstva je oko 12. decembra. Urođeni osećaj za meru će proraditi od 17.decembra kada Merkur pređe u znak Jarca i ponovo dovede Device u stanje računa, misli, ozbiljnosti.

Vage su uvek zainteresovane za ljubav, lepotu i kretivne događaje. Partner vam može prirediti lepa iznenadjenja bilo da je reč o putovanju, bilo da je u pitanju vredan poklon. U svakom slučaju 4. decembar će biti upamćen po lepoti. Vagina potreba za perfekcijom će smanjiti i emotivno i materijalno rasipanje prelaskom Venere u znak Jarca od 10.decembra. Dok bude Venera boravila u znaku Jarca Vage će podići svoje kriterijume i insistirati na visini kriterijuma. U ovom periodu Vage mogu očekivati posete pozorištu, galerijama. Ukoliko se ženski pripadnici znaka Vage ne prilagode novonastalim okolnostima moguća je sumnja ili ljubomorni ispad oko 20. decembra.

Škorpionima se nedavno desio sukob generacija. Ova lunacija im potpuno menja sistem vrednosti i navodi ih da poveruju da ljubav može biti i jednostavna. Još uvek su teška premišljanja i sećanja na stare priče živa. Mlađi pripadnici znaka Škorpiona će se izlagati novim iskustvima, ljubavnim izazovima već od 5. decembra. Stariji pripadnici znaka Škorpiona mogu doživeti svoju ljubavnu priču makar na kratko sa mnogo mlađim partnerom (partnerkom) kada se Venera sretne sa Plutonom u Jarcu 20. decembra. Ovo može biti trenutak da doživite nestvarnu ljubavnu priču koja vas može ostaviti bez daha, ili u patnji. Birajte kako će te (ne) reagovati!

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD