Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Kurs: Karmička Astrologija Budućih Života Od 21. novembra na Kepler Institutu počinje šestonedeljni kurs iz Karmičke Astrologije Budućih Života. Neke od tema ovog kursa su Petlje Budućeg Života, Otvaranje Budućeg sećanja, Duša Budućeg života, Lice Buduće inkarnacije, Hiron – Kosmička Duša i Lanac Budućih inkarnacija. Kurs se može pohađati redovno ili online.
» prikaži celu vest
Kurs: Psihološki profil, ljubav i brak u natalnom horoskopu Na Kepler Institutu, 26. novembra će početi dvomesečni kurs iz natalne astrologije. Na ovom kursu će se, kroz izučavanje astroloških serija, učiti o slikama odnosa različitih planeta, kuća i znakova koji nam govore o predispozicijama u ljubavi, zatim braku, periodu koji povezuje ljubavnu vezu i stupanje u brak, a pre svega toga – psihološkom profilu natusa. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Dvodnevna radionica: Isceljenje Unutrašnjeg Deteta Da li ste spremni za duhovnu avanturu kroz isceljivanje i duboku integraciju? Pridružite nam se u dubokom i moćnom vikendu radosti, isceljenja i ličnog rasta uz pomoć neverovatnih Wild Earth Animal esencija i njihovog tvorca, šamana Danijela Mejpla (Daniel Mapel) iz Virdžinije koji živi sa životinjama u šumi i komunicira sa njima. Njegov rad je dobio međunarodno priznanje za svoju originalnost i sposobnost da na licu mesta pravi izuzetne promene.
» prikaži celu vest
Predavanja u Kini Od 22. novembra do 24. novembra 2019. godine, održava se prva Međunarodna Astrološka Konferencija u Pekingu, Kini. Tom prilikom, Aleksandar i Lea Imširagić će po prvi put držati predkonferencijske seminare 21. novembra 2019. godine.
» prikaži celu vest
Full Moon Project - Usklađenost Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Usklađenost“ koja će se održati u utorak, 12. novembra s početkom od 19h, u hotelu Tulip Inn Putnik. Ovaj Pun Mesec radi na usklađenosti ta dva dela kod nas i u okviru njega, otkrivamo svoju viziju koja je dovoljno prihvaćena na polju naše energije da možemo da je ostvarimo.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 17. do 24.10.2014.

Krajem prošle sedmice, Venera je stidljivo ušla u znak Strelca i nismo ni mogli osetiti njenu energiju. Sada će ponosno da se prošeta ovim znakom i ljubavnom životu doneti avanturu ili pometnju.

Na samom početku sedmice Sunce će napraviti konjunkciju sa Saturnom i aktivirati ambicioznost i potrebu da se dokažete. Često se ambicioznost pokazuje na poslu, ali nije uvek tako. Kako je dan pre toga, Mesec ušao u znak Vage, jaka konjunkcija Sunca i Saturna može doneti nesuglasice sa partnerom, potrebu da se dominira i ističe autoritet (Sunce). Ukoliko na poslu radite u timskom radu (Mesec u Vagi) i vas same će iznenaditi potreba da se pokažete, pa ćete imati više poslova, raditi prekovremeno ili odrađivati tuđe poslove i sebi doneti poene. Kako je to konjunkcija ovih planeta (Sunce konjunkcija Saturn), sve govori da to neće biti lagan način i da ćete za mali napredak morati puno da se potrudite. Ali sa konjunkcijom Sunca i Saturna, energija vam neće nedostajati, tako da će ti dani biti prilično aktivni i radni.

Ono što će uticati na vašu energiju, pokretljivost i efikasnost jeste svakako Merkur u sekstilu sa Marsom. Ovo je aspekt koji će vam dati brzo razmišljanje, brzi rad ruku i mnoštvo ideja koje će vam koristiti kako na mentalnom tako i na fizičkom polju. Egzaktan aspekt Mekura i Marsa događa se u petak, ali dani pre toga biće u kreativnom smislu pokrenuti ovom energijom na nebu.

Poslovni događaji će biti aktuelni, Sunce i Saturn će zbog statusa i položaja pokrenuti u vama potrebu za dokazivanjem ili jednostavno za napretkom. Probudiće se želja za dominacijom i zdravom konkurencijom. Mnoge stvari će vas inspirisati na poslovnom polju, sve sem Venere tj. finansija. Ona će ove sedmice biti potpuno u svom svetu. Nakon što je ušla u znak Strelca i tim putem krenula u jednu avanturu i put hedonizma, svesnost o novcu je sada u nekom drugom planu. Njoj su sada neke druge stvari važne, neke sasvim druge teme okupiraju njene misli, tako da je na svest o materijalnom potpuno zaboravila.

Kvadrat koji će napraviti sa Neptunom sredinom sedmice uticaće na ushićenost, zaljubljenost i idealizaciju određenih ljudi ili događaja. Sve sa ovom Venerom može krenuti kao bajka, ali se može završiti razočaranjem. Sa novcem nećete imati posebnog osećaja, pa je najbolje zaboravite na velike kupovine ili generalno razgovore o novcu (Venera kvadrat Neptun). Kada su ljubavi u pitanju, ove sedmice bolje je da se samo Veneri prepustite i da ljubav i zadovoljstvo potražite na nekom putovanju, velikim zabavama ili u svetu spoznaje – određenim istraživanjima i saznanjima. Kada je u pitanju ljubav prema nekoj osobi, ovo baš nije sedmica za uživanje u njoj. Nove avanture su na pomolu, ali dobro razmislite ukoliko se upuštate da li je to što vi želite i što vam je sada potrebno? Neptun će u njoj probuditi ushićenje i zaljubljenost, ali sa sobom nosi i određene reči koje nemaju težinu ili nisu iskrene. Zato, zadovoljstvo neka vam ove sedmice budu određene kreativne stvari ili hobi, ukoliko ga imate, duge šetnje kraj vode ili jednostavno uživanje sa partnerom u divnim ljubavnim filmovima (Venera – Neptun).

A na kraju sedmice Veneri u Strelcu pridružiće se i Sunce, pa zajedno sa njoj povesti vas u jedan divan Zevsov svet. Pred vama je period pun optimizma, entuzijazma, radoznalosti i putovanja. U vama će se pokrenuti filozofski um čije će misli krenuti na daleko putovanje u potrazi za smislom života. Pravi ljubitelji knjiga mogu se udobno smestiti i sa Suncem u Strelcu, Merkurom u kvadratu sa Jupiterom, prepustiti se čitanju divnih knjiga ili putovanju u potrazi za novom avanturom. 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD