Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Letnji raspust i radno vreme Instituta Dragi naši, malo obaveštenje za sve vas: škola neće raditi od 30. juna sve do 26. avgusta usled letnjeg raspusta. Uživajte u letu, a od septembra kreiramo još više radosti, energije i lepote!
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2019. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2019. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu ispunjenja želja i velike vizije na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2019. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
Alex Trenoweth - Astrološka konferencija u Beogradu 2018. Astrolog, Alex Trenoweth je napisala članak o svom iskustvu na astrološkoj konferenciji u Beogradu, u martu 2018.
» prikaži celu vest
Knjiga ''Energija Senke'' Nedavno je izašla iz štampe najnovija knjiga Aleksandra Imširagića "Energija Senke - Vodič za integraciju prošlih života". Svi zainteresovani za ovu knjigu mogu je naručiti direktno od nas.
» prikaži celu vest
Novi ISAR-ov predstavnik za Srbiju Međunarodna Asocijacija za Astrološka Istraživanja (ISAR) izabrala je Zoranu Stanojević za novog potpredsednika ISAR-a za Srbiju u naredne tri godine.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Hronike neba

Od 17. do 24.10.2014.

Krajem prošle sedmice, Venera je stidljivo ušla u znak Strelca i nismo ni mogli osetiti njenu energiju. Sada će ponosno da se prošeta ovim znakom i ljubavnom životu doneti avanturu ili pometnju.

Na samom početku sedmice Sunce će napraviti konjunkciju sa Saturnom i aktivirati ambicioznost i potrebu da se dokažete. Često se ambicioznost pokazuje na poslu, ali nije uvek tako. Kako je dan pre toga, Mesec ušao u znak Vage, jaka konjunkcija Sunca i Saturna može doneti nesuglasice sa partnerom, potrebu da se dominira i ističe autoritet (Sunce). Ukoliko na poslu radite u timskom radu (Mesec u Vagi) i vas same će iznenaditi potreba da se pokažete, pa ćete imati više poslova, raditi prekovremeno ili odrađivati tuđe poslove i sebi doneti poene. Kako je to konjunkcija ovih planeta (Sunce konjunkcija Saturn), sve govori da to neće biti lagan način i da ćete za mali napredak morati puno da se potrudite. Ali sa konjunkcijom Sunca i Saturna, energija vam neće nedostajati, tako da će ti dani biti prilično aktivni i radni.

Ono što će uticati na vašu energiju, pokretljivost i efikasnost jeste svakako Merkur u sekstilu sa Marsom. Ovo je aspekt koji će vam dati brzo razmišljanje, brzi rad ruku i mnoštvo ideja koje će vam koristiti kako na mentalnom tako i na fizičkom polju. Egzaktan aspekt Mekura i Marsa događa se u petak, ali dani pre toga biće u kreativnom smislu pokrenuti ovom energijom na nebu.

Poslovni događaji će biti aktuelni, Sunce i Saturn će zbog statusa i položaja pokrenuti u vama potrebu za dokazivanjem ili jednostavno za napretkom. Probudiće se želja za dominacijom i zdravom konkurencijom. Mnoge stvari će vas inspirisati na poslovnom polju, sve sem Venere tj. finansija. Ona će ove sedmice biti potpuno u svom svetu. Nakon što je ušla u znak Strelca i tim putem krenula u jednu avanturu i put hedonizma, svesnost o novcu je sada u nekom drugom planu. Njoj su sada neke druge stvari važne, neke sasvim druge teme okupiraju njene misli, tako da je na svest o materijalnom potpuno zaboravila.

Kvadrat koji će napraviti sa Neptunom sredinom sedmice uticaće na ushićenost, zaljubljenost i idealizaciju određenih ljudi ili događaja. Sve sa ovom Venerom može krenuti kao bajka, ali se može završiti razočaranjem. Sa novcem nećete imati posebnog osećaja, pa je najbolje zaboravite na velike kupovine ili generalno razgovore o novcu (Venera kvadrat Neptun). Kada su ljubavi u pitanju, ove sedmice bolje je da se samo Veneri prepustite i da ljubav i zadovoljstvo potražite na nekom putovanju, velikim zabavama ili u svetu spoznaje – određenim istraživanjima i saznanjima. Kada je u pitanju ljubav prema nekoj osobi, ovo baš nije sedmica za uživanje u njoj. Nove avanture su na pomolu, ali dobro razmislite ukoliko se upuštate da li je to što vi želite i što vam je sada potrebno? Neptun će u njoj probuditi ushićenje i zaljubljenost, ali sa sobom nosi i određene reči koje nemaju težinu ili nisu iskrene. Zato, zadovoljstvo neka vam ove sedmice budu određene kreativne stvari ili hobi, ukoliko ga imate, duge šetnje kraj vode ili jednostavno uživanje sa partnerom u divnim ljubavnim filmovima (Venera – Neptun).

A na kraju sedmice Veneri u Strelcu pridružiće se i Sunce, pa zajedno sa njoj povesti vas u jedan divan Zevsov svet. Pred vama je period pun optimizma, entuzijazma, radoznalosti i putovanja. U vama će se pokrenuti filozofski um čije će misli krenuti na daleko putovanje u potrazi za smislom života. Pravi ljubitelji knjiga mogu se udobno smestiti i sa Suncem u Strelcu, Merkurom u kvadratu sa Jupiterom, prepustiti se čitanju divnih knjiga ili putovanju u potrazi za novom avanturom. 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD