Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Webinar: Tehnologija Svesti Urana Tri nivoa svesti, Kopče astralnog i eteričnog sveta, Univerzalni provodnik, Povezivanje uma i tela, Mentalni provodnik, Proces oživljavanja mentalnog tela, Otkrivanje sopstvenog simbola - samo su neke od tema o kojima će biti reči na webinaru Tehnologije Svesti Urana koji će se održati u subotu 11.04. od 12h do 15h.
» prikaži celu vest
Webinar: Buđenje U subotu 11. aprila, dr Lea Imširagić će održati webinar Energetske Astrologije Urana, sa početkom od 17h. Ovaj put učimo igru transformacije i oživljavamo biće Urana. Webinar će vam omogućiti da osvestite svoju vezu sa Univerzumom (na svoj lični način), da prepoznate i razvežete obrasce koje ponavljate, kao i navike u kojima ste zaglavljeni, da se oslobodite povećane mentalne napetosti i ubrzanosti i da naučite da disanjem kroz 8. čakru dovodete svoj nervni sistem u balans, kao i svoj odnos sa vremenom.
» prikaži celu vest
Kurs: Rektifikacija i elekciona astrologija U petak, 03. aprila od 18h počinje online četvoronedeljni kurs iz Rektifikacije natalnog horoskopa i Elekcione astrologije. Ovaj kurs je namenjen svima koji imaju osnovno astrološko predznanje ali žele da izračunaju tačno vreme svog rođenja, kao i da usvoje sistem izračunavanja tačnog vremena rođenja klijenta i takođe onima koji žele da otkriju veštinu pravilnog odabira trenutka za započinjanje znaćajnih životnih projekata (poslovi, venčanja, selidbe, itd...).
» prikaži celu vest
Full Moon Project Radionica „Inspiracija“ Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Inspiracija“ koja će se održati u sredu, 8. aprila 2020. godine. Sam znak Vage u kojem se odigrava ovaj Pun Mesec govori o ravnotežu koju je izuzetno važno uspostaviti na nivou svog tela, dovodeći unutar sebe sve strahove predaka u jedno stanje mira. Ova radionica će biti online i trajaće od 19.00h do 20.30h.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 17. do 24.10.2014.

Krajem prošle sedmice, Venera je stidljivo ušla u znak Strelca i nismo ni mogli osetiti njenu energiju. Sada će ponosno da se prošeta ovim znakom i ljubavnom životu doneti avanturu ili pometnju.

Na samom početku sedmice Sunce će napraviti konjunkciju sa Saturnom i aktivirati ambicioznost i potrebu da se dokažete. Često se ambicioznost pokazuje na poslu, ali nije uvek tako. Kako je dan pre toga, Mesec ušao u znak Vage, jaka konjunkcija Sunca i Saturna može doneti nesuglasice sa partnerom, potrebu da se dominira i ističe autoritet (Sunce). Ukoliko na poslu radite u timskom radu (Mesec u Vagi) i vas same će iznenaditi potreba da se pokažete, pa ćete imati više poslova, raditi prekovremeno ili odrađivati tuđe poslove i sebi doneti poene. Kako je to konjunkcija ovih planeta (Sunce konjunkcija Saturn), sve govori da to neće biti lagan način i da ćete za mali napredak morati puno da se potrudite. Ali sa konjunkcijom Sunca i Saturna, energija vam neće nedostajati, tako da će ti dani biti prilično aktivni i radni.

Ono što će uticati na vašu energiju, pokretljivost i efikasnost jeste svakako Merkur u sekstilu sa Marsom. Ovo je aspekt koji će vam dati brzo razmišljanje, brzi rad ruku i mnoštvo ideja koje će vam koristiti kako na mentalnom tako i na fizičkom polju. Egzaktan aspekt Mekura i Marsa događa se u petak, ali dani pre toga biće u kreativnom smislu pokrenuti ovom energijom na nebu.

Poslovni događaji će biti aktuelni, Sunce i Saturn će zbog statusa i položaja pokrenuti u vama potrebu za dokazivanjem ili jednostavno za napretkom. Probudiće se želja za dominacijom i zdravom konkurencijom. Mnoge stvari će vas inspirisati na poslovnom polju, sve sem Venere tj. finansija. Ona će ove sedmice biti potpuno u svom svetu. Nakon što je ušla u znak Strelca i tim putem krenula u jednu avanturu i put hedonizma, svesnost o novcu je sada u nekom drugom planu. Njoj su sada neke druge stvari važne, neke sasvim druge teme okupiraju njene misli, tako da je na svest o materijalnom potpuno zaboravila.

Kvadrat koji će napraviti sa Neptunom sredinom sedmice uticaće na ushićenost, zaljubljenost i idealizaciju određenih ljudi ili događaja. Sve sa ovom Venerom može krenuti kao bajka, ali se može završiti razočaranjem. Sa novcem nećete imati posebnog osećaja, pa je najbolje zaboravite na velike kupovine ili generalno razgovore o novcu (Venera kvadrat Neptun). Kada su ljubavi u pitanju, ove sedmice bolje je da se samo Veneri prepustite i da ljubav i zadovoljstvo potražite na nekom putovanju, velikim zabavama ili u svetu spoznaje – određenim istraživanjima i saznanjima. Kada je u pitanju ljubav prema nekoj osobi, ovo baš nije sedmica za uživanje u njoj. Nove avanture su na pomolu, ali dobro razmislite ukoliko se upuštate da li je to što vi želite i što vam je sada potrebno? Neptun će u njoj probuditi ushićenje i zaljubljenost, ali sa sobom nosi i određene reči koje nemaju težinu ili nisu iskrene. Zato, zadovoljstvo neka vam ove sedmice budu određene kreativne stvari ili hobi, ukoliko ga imate, duge šetnje kraj vode ili jednostavno uživanje sa partnerom u divnim ljubavnim filmovima (Venera – Neptun).

A na kraju sedmice Veneri u Strelcu pridružiće se i Sunce, pa zajedno sa njoj povesti vas u jedan divan Zevsov svet. Pred vama je period pun optimizma, entuzijazma, radoznalosti i putovanja. U vama će se pokrenuti filozofski um čije će misli krenuti na daleko putovanje u potrazi za smislom života. Pravi ljubitelji knjiga mogu se udobno smestiti i sa Suncem u Strelcu, Merkurom u kvadratu sa Jupiterom, prepustiti se čitanju divnih knjiga ili putovanju u potrazi za novom avanturom. 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD