Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Seminar: Magnet Srca Na ovom seminaru se polaznici obučavaju da preko natalnog horoskopa imaju uvid u nasleđenu energetsku strukturu. Seminar je organizovan tako da kroz lično iskustvo svaki polaznik može prepoznati zakonitosti svojih energetskih centara kao i tehnike isceljivanja. U nedelju, 29. septembra od 16h do 20h, dr Lea Imširagić će održati predavanje iz modula Energetska Astrologija, a ovaj seminar će biti predviđen za rad na 4. čakri, ili tj Mesecu. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Seminar: Tehnologija svesti Meseca Tokom kursa Tehnologija Svesti praktikovaćemo određene vežbe koje će nam omogućiti da celu oblast Energetske Psihologije oživimo u svom svakodnevnom životu, u odnosima sa ljudima, ličnom odnosu prema poslu, finansijama, i pre svega prema sebi. Aleksandar Imširagić će održati seminar iz Tehnologije Svesti na temu 4. čakre ili tj Meseca, u nedelju 29. septembra od 12h do 15h. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Predavanje: Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju "Možeš postati superwomen ili superman ako naučiš super-komunikaciju sa sobom jer baš od ove primarne svakodnevne komunikacije sa sobom nastaju svi drugi odnosi. Namera ove radionice je da podelim sa vama dar u vidu jednostavnih tehnika Energetske psihologije kojima možete da naučite da komunicirate sa najinteligentnijim delom svog Uma - sa svojim telom. Jer vi zaslužujete da koristite svoj prirodni dar - da naučite svoju energiju da radi za vas." Dr Lea Imširagić će održati predavanje "Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju" u hotelu Tulip Inn Putnik, 20.09. u 19h.
» prikaži celu vest
Predavanje i promocija knjige: Anđeli Zodijaka Svi imamo određenu svetlosnu prirodu, što je u suštini priroda naše Svesti, jer Svetlost predstavlja kvalitet Svesti. I svako od nas ima svoju energetsku strukturu, odnosno svoj energetski zapis kojim privlači sve događaje u svom životu. Čovek je spoj Neba i Zemlje i predstavlja energetsku matricukoja nosi čitav niz svih njegovih sećanja. Aleksandar Imširagić će održati javno predavanje o Anđelima Zodijaka uz istovremeno predstavljanje istoimene knjige, u hotelu Tulip Inn Putnik.
» prikaži celu vest
Kurs: Anđeli Zodijaka “Radost je emocija koju stvara svetlost. Svi astrološki pokazatelji koji opisuju inerciju bića u natusu, govoreći o njegovim nesvesnim potrebama – što ukaz sudbine jeste – dobijaju svoj smisao i srećan ishod onda kada su prožeti svetlošću. Svetlost je inteligentna sama po sebi, a osnovna jedinica inteligencije svetla jeste Anđeo”. Sedmomesečni kurs Anđeli Zodijaka počinje u subotu, 28. septrembra od 12h do 19h na Kepler Institutu. Moguće je pohađati i online.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Hronike neba

Od 17. do 24.10.2014.

Krajem prošle sedmice, Venera je stidljivo ušla u znak Strelca i nismo ni mogli osetiti njenu energiju. Sada će ponosno da se prošeta ovim znakom i ljubavnom životu doneti avanturu ili pometnju.

Na samom početku sedmice Sunce će napraviti konjunkciju sa Saturnom i aktivirati ambicioznost i potrebu da se dokažete. Često se ambicioznost pokazuje na poslu, ali nije uvek tako. Kako je dan pre toga, Mesec ušao u znak Vage, jaka konjunkcija Sunca i Saturna može doneti nesuglasice sa partnerom, potrebu da se dominira i ističe autoritet (Sunce). Ukoliko na poslu radite u timskom radu (Mesec u Vagi) i vas same će iznenaditi potreba da se pokažete, pa ćete imati više poslova, raditi prekovremeno ili odrađivati tuđe poslove i sebi doneti poene. Kako je to konjunkcija ovih planeta (Sunce konjunkcija Saturn), sve govori da to neće biti lagan način i da ćete za mali napredak morati puno da se potrudite. Ali sa konjunkcijom Sunca i Saturna, energija vam neće nedostajati, tako da će ti dani biti prilično aktivni i radni.

Ono što će uticati na vašu energiju, pokretljivost i efikasnost jeste svakako Merkur u sekstilu sa Marsom. Ovo je aspekt koji će vam dati brzo razmišljanje, brzi rad ruku i mnoštvo ideja koje će vam koristiti kako na mentalnom tako i na fizičkom polju. Egzaktan aspekt Mekura i Marsa događa se u petak, ali dani pre toga biće u kreativnom smislu pokrenuti ovom energijom na nebu.

Poslovni događaji će biti aktuelni, Sunce i Saturn će zbog statusa i položaja pokrenuti u vama potrebu za dokazivanjem ili jednostavno za napretkom. Probudiće se želja za dominacijom i zdravom konkurencijom. Mnoge stvari će vas inspirisati na poslovnom polju, sve sem Venere tj. finansija. Ona će ove sedmice biti potpuno u svom svetu. Nakon što je ušla u znak Strelca i tim putem krenula u jednu avanturu i put hedonizma, svesnost o novcu je sada u nekom drugom planu. Njoj su sada neke druge stvari važne, neke sasvim druge teme okupiraju njene misli, tako da je na svest o materijalnom potpuno zaboravila.

Kvadrat koji će napraviti sa Neptunom sredinom sedmice uticaće na ushićenost, zaljubljenost i idealizaciju određenih ljudi ili događaja. Sve sa ovom Venerom može krenuti kao bajka, ali se može završiti razočaranjem. Sa novcem nećete imati posebnog osećaja, pa je najbolje zaboravite na velike kupovine ili generalno razgovore o novcu (Venera kvadrat Neptun). Kada su ljubavi u pitanju, ove sedmice bolje je da se samo Veneri prepustite i da ljubav i zadovoljstvo potražite na nekom putovanju, velikim zabavama ili u svetu spoznaje – određenim istraživanjima i saznanjima. Kada je u pitanju ljubav prema nekoj osobi, ovo baš nije sedmica za uživanje u njoj. Nove avanture su na pomolu, ali dobro razmislite ukoliko se upuštate da li je to što vi želite i što vam je sada potrebno? Neptun će u njoj probuditi ushićenje i zaljubljenost, ali sa sobom nosi i određene reči koje nemaju težinu ili nisu iskrene. Zato, zadovoljstvo neka vam ove sedmice budu određene kreativne stvari ili hobi, ukoliko ga imate, duge šetnje kraj vode ili jednostavno uživanje sa partnerom u divnim ljubavnim filmovima (Venera – Neptun).

A na kraju sedmice Veneri u Strelcu pridružiće se i Sunce, pa zajedno sa njoj povesti vas u jedan divan Zevsov svet. Pred vama je period pun optimizma, entuzijazma, radoznalosti i putovanja. U vama će se pokrenuti filozofski um čije će misli krenuti na daleko putovanje u potrazi za smislom života. Pravi ljubitelji knjiga mogu se udobno smestiti i sa Suncem u Strelcu, Merkurom u kvadratu sa Jupiterom, prepustiti se čitanju divnih knjiga ili putovanju u potrazi za novom avanturom. 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD