Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Webinar: Tehnologija Svesti Urana Tri nivoa svesti, Kopče astralnog i eteričnog sveta, Univerzalni provodnik, Povezivanje uma i tela, Mentalni provodnik, Proces oživljavanja mentalnog tela, Otkrivanje sopstvenog simbola - samo su neke od tema o kojima će biti reči na webinaru Tehnologije Svesti Urana koji će se održati u subotu 11.04. od 12h do 15h.
» prikaži celu vest
Webinar: Buđenje U subotu 11. aprila, dr Lea Imširagić će održati webinar Energetske Astrologije Urana, sa početkom od 17h. Ovaj put učimo igru transformacije i oživljavamo biće Urana. Webinar će vam omogućiti da osvestite svoju vezu sa Univerzumom (na svoj lični način), da prepoznate i razvežete obrasce koje ponavljate, kao i navike u kojima ste zaglavljeni, da se oslobodite povećane mentalne napetosti i ubrzanosti i da naučite da disanjem kroz 8. čakru dovodete svoj nervni sistem u balans, kao i svoj odnos sa vremenom.
» prikaži celu vest
Kurs: Rektifikacija i elekciona astrologija U petak, 03. aprila od 18h počinje online četvoronedeljni kurs iz Rektifikacije natalnog horoskopa i Elekcione astrologije. Ovaj kurs je namenjen svima koji imaju osnovno astrološko predznanje ali žele da izračunaju tačno vreme svog rođenja, kao i da usvoje sistem izračunavanja tačnog vremena rođenja klijenta i takođe onima koji žele da otkriju veštinu pravilnog odabira trenutka za započinjanje znaćajnih životnih projekata (poslovi, venčanja, selidbe, itd...).
» prikaži celu vest
Full Moon Project Radionica „Inspiracija“ Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Inspiracija“ koja će se održati u sredu, 8. aprila 2020. godine. Sam znak Vage u kojem se odigrava ovaj Pun Mesec govori o ravnotežu koju je izuzetno važno uspostaviti na nivou svog tela, dovodeći unutar sebe sve strahove predaka u jedno stanje mira. Ova radionica će biti online i trajaće od 19.00h do 20.30h.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

14. - 20. novembar 2011.

I ova sedmica biće primarno obeležena Marsovim uticajem koji kao planeta na početnim stepenovima znaka i dalje govori o određenim promenama u oblastima kojima vlada taj znak, u ovom slučaju znak Device. Mars je planeta koja donosi početak, inicijativu, akciju, energiju, pa će u ovom slučaju akcenat biti na radnim aktivnostima, na radnom okruženju, poslu generalno, pa eto novih početaka na tom planu, ili bar razmišljanja o promeni posla, ili otpočinjanju novog. Merkur kao Marsov dispozitor vodi Marsa u znak Strelca, a ove sedmice, tačnije u sredu, Mars će napraviti egzaktan trigon sa retrogradnim Jupiterom po drugim stepenovima, pa eto šanse da oni koji žele da krenu „trbuhom za kruhom“ i sreću okušaju negde u inostranstvu, to i konkretizuju. Iako Jupiterova retrogradnost može ukazati na probleme i odlaganje, svakako treba iskoristiti ovaj povoljan aspekt preko zemljanih znakova, posebno jer u Marsu živi i Sunce iz Škorpiona, pa je ovo i slika uspeha (Sunce trigon Jupiter), a naročito ako je u pitanju pokušaj iz nekog drugog, trećeg puta. Ovo je i šansa da neko ko tek otpočinje posao brzo bude unapređen, kao i da realizaciju može pomoći neko ko ima određeni status u društvu.

Kako je ovo jedini planetarni aspekt (osim Mesečevih) koji će se ostvariti ove sedmice sigurno je da će bitno obojiti atmosferu. Perfekcija preko drugih stepenova, pri čemu je u pitanju i signifikator novca Jupiter, kao i znak Bika u kojem je, ukazuje da fokus treba da bude na novcu – njegovom usmeravanju i kanalisanju. Otpočinjanje poslova biće lagano, ali ne treba očekivati brzi obrt i zaradu jer će Mars početi ubrzo da usporava svoje kretanje, a Jupiter je retrogradan pa je potrebno naoružati se strpljenjem.

Istovremeno, možemo imati i sasvim drugu sliku. U Marsu živi Uran iz Ovna – buntovnik s razlogom, jer je ovo i Uran u Devici koja uvek ima opravdani razlog za nezadovoljstvo, pa evo i novih kritika uslova rada i primanja koja kasne, novih pobuna radnika, kao i njihovog laganog širenja jer je ovo i Uran trigon Jupiter.

Generalno sa Marsom u Devici (do jula 2012) možemo očekivati kritiku svega onoga što podrazumeva jedna svakodnevica (Devica), jedan običan život. Na meti mogu biti i pravni sistem, crkva, ideologije, vera, a generalno sve što je umanjeno i nedovoljno vrednovano (Jupiter, Neptun, Venera u lošem dostojanstvu u Devici).

Ove nedelje možemo očekivati pokušaj stabilizacije, odnosno pokušaj da se uspostavi ravnoteža između onih vrednih ali omalovaženih (Mars u Devici) i onih koji su okarakterisani kao oni koji imaju i uživaju (Jupiter u Biku). Dogovori su mogući, ali ne i dugog veka, jer će i Mars, kao i Merkur njegov dispozitor, krenuti uskoro retrogradno, pa eto promene, vraćanja na staro, negiranja dogovora, predomišljanja.

Sa Uranom koji preko Marsa pravi trigon sa Jupiterom po drugim stepenovima (a potom i sa Plutonom iz Jarca naredne sedmice) evo šanse upravo da oni najinteligentniji dođu do sjajne ideje i ostvare veliku materijalnu korist, kao i da brojni siromašni na potpuno neoubičajen način dođu do velikog novca.

Ovo je i šansa da se dobija premija na lutriji, kao i da se konačno okonča neki sudski spor koji je dugo trajao a vezan za veliku vrednost, ali sa vrlo verovatno polovičnom dobiti jer Devica usitnjava a Jupiter je retrogradan, a Uran kojim Mars vlada mora doneti neočekivani obrt i ishod.

Povoljna je nedelja za otpočinjanje bilo kakvih poslova vezanih za transakciju novca, kao i za renoviranje kuće, stana, ili početak izgradnje, ali treba imati u vidu da troškovi ipak mogu biti veći od planiranih, jer se neka veća stavka može propustiti. Mars u Devici planira sve, do najsitnijih detalja, i svakako želi da bude vrlo praktičan, racionalan i štedljiv. No, sa ovakvim trigonom može se osetiti moćnijim nego što jeste, i izgubiti svoj osećaj za pravilnu raspodelu sredstava.

Sedmicu završavamo kvadratom Sunca iz Škorpiona sa Neptunom iz Vodolije, što može dati obmane, previde, pijanstva, predoziranje, kao i problematične operacije usled pogrešne dijagnoze ili neadekvatne anestezije, ili pogrešne terapije koja može izazvati gušenje. Kako u Marsu živi ovo Sunce, to se krajem nedelje ovaj aspekt prenosi i direktno na znak Device koja dodatno potvrđuje određenu problematiku sa zdravljem. Tada treba biti obazriv i u saobraćaju u nedelju, jer je ovo svetlo koje zamagljuje vid, ili nedovoljna preglednost na putu usled magle, kiše, ili nedovoljn obeležen znak na putu, što sve može dovesti do nezgodnih okolnosti.

Kako je Venera i dalje, zajedno sa Merkurom u Strelcu, a Jupiter je vodi u njeno sedište, to će svakako, bez obzira na ostale okolnosti, dominirati u određenim krugovima, vesela, optimistična atmosfera, pa možem očekivati prijatne razgovore, uzajamno razumevanja, putovanja i učenje sa lakoćom.

*

Atmosfera na Nebu „proziva“ one sa srodnom natalnom energijom, pa su tokom ove sedmice prozvani oni koji imaju Marsa povezanog sa znakom Device (primarno početnim stepenovima), kao i u aspektu sa Merkurom. Posebno će se aktivirati oni sa Marsom u aspektu sa Jupiterom koji mogu očekivati vrlo benefične prilike. Tu su i oni sa kombinacijom Jupitera i Urana koji mogu ostvariti velike novčane prihode.

Oni sa problematičnim odnosom Sunca i Neptuna potrebno je da budu obazrivi u svemu što im je već donosilo strahove, gubitke, previde, a posebno treba da se izbegavaju manipulacije, konzumiranje alkohola i droge.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD