Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Kurs: Karmička Astrologija Budućih Života Od 21. novembra na Kepler Institutu počinje šestonedeljni kurs iz Karmičke Astrologije Budućih Života. Neke od tema ovog kursa su Petlje Budućeg Života, Otvaranje Budućeg sećanja, Duša Budućeg života, Lice Buduće inkarnacije, Hiron – Kosmička Duša i Lanac Budućih inkarnacija. Kurs se može pohađati redovno ili online.
» prikaži celu vest
Kurs: Psihološki profil, ljubav i brak u natalnom horoskopu Na Kepler Institutu, 26. novembra će početi dvomesečni kurs iz natalne astrologije. Na ovom kursu će se, kroz izučavanje astroloških serija, učiti o slikama odnosa različitih planeta, kuća i znakova koji nam govore o predispozicijama u ljubavi, zatim braku, periodu koji povezuje ljubavnu vezu i stupanje u brak, a pre svega toga – psihološkom profilu natusa. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Dvodnevna radionica: Isceljenje Unutrašnjeg Deteta Da li ste spremni za duhovnu avanturu kroz isceljivanje i duboku integraciju? Pridružite nam se u dubokom i moćnom vikendu radosti, isceljenja i ličnog rasta uz pomoć neverovatnih Wild Earth Animal esencija i njihovog tvorca, šamana Danijela Mejpla (Daniel Mapel) iz Virdžinije koji živi sa životinjama u šumi i komunicira sa njima. Njegov rad je dobio međunarodno priznanje za svoju originalnost i sposobnost da na licu mesta pravi izuzetne promene.
» prikaži celu vest
Predavanja u Kini Od 22. novembra do 24. novembra 2019. godine, održava se prva Međunarodna Astrološka Konferencija u Pekingu, Kini. Tom prilikom, Aleksandar i Lea Imširagić će po prvi put držati predkonferencijske seminare 21. novembra 2019. godine.
» prikaži celu vest
Kurs: Astrološke Tehnike Progresija Na našem Institutu počinje šestonedeljni kurs Astrološke Tehnike Progresija u sredu, 06. novembra od 18h. Na ovom kursu, polaznici će biti upoznati sa tehnikama kao što su sekundarne, tercijarne, minorne i konverzne progresije, harmonične progresije i progresirane deklinacije. Kurs je moguće pohađati u redovnoj ili dopisnoj, online varijanti.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 11. do 17.10.2014.

Ova je sedmica nešto drugačija od predhodne. Mars je dosta aktiviran i napraviće dva izuzetno napeta aspekta - konjunkciju sa Plutonom i kvadrat sa Uranom. Pored svakodnevnih izazova, ove planete najviše deluju na mundanom nivou, pa su mogući i nemiri u zemlji, štrajkovi, požari i pojačani kriminal (Mars konjunkcija Pluton). Ovo se posebno odnosi na zemlje u znaku Jarca (Mars i Pluton u Jarcu) i Ovna (Uran u Ovnu).

Nedelja započinje Mesečevim ulaskom u znak Raka i trigonima sa Neptunom i Merkurom. Jedna inspirativna slika na nebu, sa pojačanim osećajima i potrebom za toplinom doma i porodice. S jedne strane vrlo nežni osećaji, ali s druge presenzitivnost i osetljivost na spoljne uticaje. Mars će u utorak napraviti konjunkciju sa Plutonom, ali je u ponedeljak jako blizu i prilično ima uticaja na dešavanja oko vas, možda čak i više toga dana od samog trenutka egzaktnosti. Zato je najbolje da tog i narednog dana, šta god se dešavalo pokušate da ništa ne primate lično. Ono što se često dešava sa Pluton, Marsom i Uranom, jesu eksplozije ili požari zbog starih instalacija ili loših uzemljenja (Mars i Pluton u Jarcu), pa se zbog ovakvih havarija moraju raditi remonti (Pluton u Jarcu) zamena starih za nove (Uran u Ovnu), a sve to izaziva neplanirane troškove i stresove zbog istih.

Kada su u pitanju građevinski radovi, posebno ako je u pitanju restauracija starih objekata (Mars konjunkcija Pluton u Jarcu) voditi računa o fizičkim povredama, najviše glave (Uran u Ovnu) i kostiju (Mars u Jarcu). Ukoliko očekujete neke uplate, ove sedmice nemojte insistirati na njihovoj isplati. U celoj ovog gužvi i nemirima sa Marsom, Plutonom i Uranom, Veneri će Saturn (Venera konjunkcija Saturn) zatvoriti sva vrata za ljubav i finansije.

Ono što je jako važno jeste da ovaj Mars sa Plutonom očekuje da se neke stare stvari promene. Konjunkcija koja se dešava u Jarcu, a čiji dispozitor ide u konjunkcjiu sa Venerom, dosta će obojiti ove dane. Stari vam računi ili dugovanja mogu stići na naplatu, ljubavni problemi se mogu javiti, a ukoliko se to dogodi sa vašim stalnim partnerom, to samo govori da ste sa nekim stvarima i ranije imali problema, ali ste vešto izbegavali da ih rešite. Sada vam se može poput bumeranga vratiti i na jedan buran način tražiti da to rešite. Uran će se pobuniti, imaćete osećaj da ste između dve vatre, između novih ponuda i starih još nezavršenih stvari. To će vam dosta doneti stresa i osećaj brige, a šta god uradite i može se javiti osećaj krivice (Venera konjunkcija Saturn).

Kada su ljubavi u pitanju, kao da će sve stati. Ako vam je veza bila nestabilna možete imati zatišje i da jednostavno provedete nedelju, bez partnera ili bez ikakvog poziva, priče ili toplih reči. Saturn uskraćuje Veneri osećaje lakoće i ljubavi, pa šta god da vam se dešavalo možete se naći u ljubavnom problemu ili zatišju u ljubavi. Ako ste tek započeli neku novu ljubavnu romansu, nemojte da vas iznenadi poziv stare nikad prežaljene ljubavi i ponovo otvori stare rane koje još uvek nisu zarasle. Tada se možete naći u dilemi kojim putem treba ići, da li nastaviti novim kojim ste krenuli (Uran u Ovnu) ili nastaviti starom stazom kojom ste već mnogo put prošli (Pluton u Jarcu)? U svakom slučaju, ovo su dani koji će vas naterati da se okrenete i pogledati unazad, ali ne da biste ostali u prošlosti, već da bi sa njom završili.

Ova je sedmica osvrt na nešto što je bilo (Pluton u Jarcu), a ostalo nedovršeno i što sada može izazvati događaj (Mars konjunkcija Pluton, kvadrat Uran) koji će tražiti svoje rešenje. Budite skromni i tihi, neka vas ne ponese želja za dominacijom i nerealna iščekivanja (Sunce kvadrat Jupiter). Ukoliko niste sigurni u svoj sud, prepusti se Merkuru. On vam je svetla tačka i zvezda koju trebate pratiti ove nedelje. Trigon između Merkura i Neptuna, nekima će dati jaku kreativnost i inspiraciju, iako će sa stelijumom u Škorpionu, ukoliko ste pesnik ili slikar, teme vaših kreacija biti u simbolici Marsa, Plutona i Urana. Zato je najbolje da tranzite, poput ovih koji vas čekaju ove nedelje (Mars konjukncija Pluton, kvadrat Uran), izbegnete ne reagujući na bilo kakav događaj, poziv, priču i prepustiti se da vas Merkur prenese preko sveta snova i mašte do sledeće nedelje. Naredna sedmica ima puno protočnijih aspekata i laganiju atmosfere na nebu, a ovih dana, neka vam od ovih aspekata u sećanju ostanu samo krimi priča iz romana, filma ili jednog sna. Prepustite se Merkuru i Neptunu koji uvek znaju na najbolji način da sa lakoćom isto prožive, ali u jednom sasvim nerealnom – paralelnom svetu, uživajući. 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD