Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Seminar: Magnet Srca Na ovom seminaru se polaznici obučavaju da preko natalnog horoskopa imaju uvid u nasleđenu energetsku strukturu. Seminar je organizovan tako da kroz lično iskustvo svaki polaznik može prepoznati zakonitosti svojih energetskih centara kao i tehnike isceljivanja. U nedelju, 29. septembra od 16h do 20h, dr Lea Imširagić će održati predavanje iz modula Energetska Astrologija, a ovaj seminar će biti predviđen za rad na 4. čakri, ili tj Mesecu. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Seminar: Tehnologija svesti Meseca Tokom kursa Tehnologija Svesti praktikovaćemo određene vežbe koje će nam omogućiti da celu oblast Energetske Psihologije oživimo u svom svakodnevnom životu, u odnosima sa ljudima, ličnom odnosu prema poslu, finansijama, i pre svega prema sebi. Aleksandar Imširagić će održati seminar iz Tehnologije Svesti na temu 4. čakre ili tj Meseca, u nedelju 29. septembra od 12h do 15h. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Predavanje i promocija knjige: Anđeli Zodijaka Svi imamo određenu svetlosnu prirodu, što je u suštini priroda naše Svesti, jer Svetlost predstavlja kvalitet Svesti. I svako od nas ima svoju energetsku strukturu, odnosno svoj energetski zapis kojim privlači sve događaje u svom životu. Čovek je spoj Neba i Zemlje i predstavlja energetsku matricukoja nosi čitav niz svih njegovih sećanja. Aleksandar Imširagić će održati javno predavanje o Anđelima Zodijaka uz istovremeno predstavljanje istoimene knjige, u hotelu Tulip Inn Putnik.
» prikaži celu vest
Kurs: Anđeli Zodijaka “Radost je emocija koju stvara svetlost. Svi astrološki pokazatelji koji opisuju inerciju bića u natusu, govoreći o njegovim nesvesnim potrebama – što ukaz sudbine jeste – dobijaju svoj smisao i srećan ishod onda kada su prožeti svetlošću. Svetlost je inteligentna sama po sebi, a osnovna jedinica inteligencije svetla jeste Anđeo”. Sedmomesečni kurs Anđeli Zodijaka počinje u subotu, 28. septrembra od 12h do 19h na Kepler Institutu. Moguće je pohađati i online.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Hronike neba

Od 11. do 17.10.2014.

Ova je sedmica nešto drugačija od predhodne. Mars je dosta aktiviran i napraviće dva izuzetno napeta aspekta - konjunkciju sa Plutonom i kvadrat sa Uranom. Pored svakodnevnih izazova, ove planete najviše deluju na mundanom nivou, pa su mogući i nemiri u zemlji, štrajkovi, požari i pojačani kriminal (Mars konjunkcija Pluton). Ovo se posebno odnosi na zemlje u znaku Jarca (Mars i Pluton u Jarcu) i Ovna (Uran u Ovnu).

Nedelja započinje Mesečevim ulaskom u znak Raka i trigonima sa Neptunom i Merkurom. Jedna inspirativna slika na nebu, sa pojačanim osećajima i potrebom za toplinom doma i porodice. S jedne strane vrlo nežni osećaji, ali s druge presenzitivnost i osetljivost na spoljne uticaje. Mars će u utorak napraviti konjunkciju sa Plutonom, ali je u ponedeljak jako blizu i prilično ima uticaja na dešavanja oko vas, možda čak i više toga dana od samog trenutka egzaktnosti. Zato je najbolje da tog i narednog dana, šta god se dešavalo pokušate da ništa ne primate lično. Ono što se često dešava sa Pluton, Marsom i Uranom, jesu eksplozije ili požari zbog starih instalacija ili loših uzemljenja (Mars i Pluton u Jarcu), pa se zbog ovakvih havarija moraju raditi remonti (Pluton u Jarcu) zamena starih za nove (Uran u Ovnu), a sve to izaziva neplanirane troškove i stresove zbog istih.

Kada su u pitanju građevinski radovi, posebno ako je u pitanju restauracija starih objekata (Mars konjunkcija Pluton u Jarcu) voditi računa o fizičkim povredama, najviše glave (Uran u Ovnu) i kostiju (Mars u Jarcu). Ukoliko očekujete neke uplate, ove sedmice nemojte insistirati na njihovoj isplati. U celoj ovog gužvi i nemirima sa Marsom, Plutonom i Uranom, Veneri će Saturn (Venera konjunkcija Saturn) zatvoriti sva vrata za ljubav i finansije.

Ono što je jako važno jeste da ovaj Mars sa Plutonom očekuje da se neke stare stvari promene. Konjunkcija koja se dešava u Jarcu, a čiji dispozitor ide u konjunkcjiu sa Venerom, dosta će obojiti ove dane. Stari vam računi ili dugovanja mogu stići na naplatu, ljubavni problemi se mogu javiti, a ukoliko se to dogodi sa vašim stalnim partnerom, to samo govori da ste sa nekim stvarima i ranije imali problema, ali ste vešto izbegavali da ih rešite. Sada vam se može poput bumeranga vratiti i na jedan buran način tražiti da to rešite. Uran će se pobuniti, imaćete osećaj da ste između dve vatre, između novih ponuda i starih još nezavršenih stvari. To će vam dosta doneti stresa i osećaj brige, a šta god uradite i može se javiti osećaj krivice (Venera konjunkcija Saturn).

Kada su ljubavi u pitanju, kao da će sve stati. Ako vam je veza bila nestabilna možete imati zatišje i da jednostavno provedete nedelju, bez partnera ili bez ikakvog poziva, priče ili toplih reči. Saturn uskraćuje Veneri osećaje lakoće i ljubavi, pa šta god da vam se dešavalo možete se naći u ljubavnom problemu ili zatišju u ljubavi. Ako ste tek započeli neku novu ljubavnu romansu, nemojte da vas iznenadi poziv stare nikad prežaljene ljubavi i ponovo otvori stare rane koje još uvek nisu zarasle. Tada se možete naći u dilemi kojim putem treba ići, da li nastaviti novim kojim ste krenuli (Uran u Ovnu) ili nastaviti starom stazom kojom ste već mnogo put prošli (Pluton u Jarcu)? U svakom slučaju, ovo su dani koji će vas naterati da se okrenete i pogledati unazad, ali ne da biste ostali u prošlosti, već da bi sa njom završili.

Ova je sedmica osvrt na nešto što je bilo (Pluton u Jarcu), a ostalo nedovršeno i što sada može izazvati događaj (Mars konjunkcija Pluton, kvadrat Uran) koji će tražiti svoje rešenje. Budite skromni i tihi, neka vas ne ponese želja za dominacijom i nerealna iščekivanja (Sunce kvadrat Jupiter). Ukoliko niste sigurni u svoj sud, prepusti se Merkuru. On vam je svetla tačka i zvezda koju trebate pratiti ove nedelje. Trigon između Merkura i Neptuna, nekima će dati jaku kreativnost i inspiraciju, iako će sa stelijumom u Škorpionu, ukoliko ste pesnik ili slikar, teme vaših kreacija biti u simbolici Marsa, Plutona i Urana. Zato je najbolje da tranzite, poput ovih koji vas čekaju ove nedelje (Mars konjukncija Pluton, kvadrat Uran), izbegnete ne reagujući na bilo kakav događaj, poziv, priču i prepustiti se da vas Merkur prenese preko sveta snova i mašte do sledeće nedelje. Naredna sedmica ima puno protočnijih aspekata i laganiju atmosfere na nebu, a ovih dana, neka vam od ovih aspekata u sećanju ostanu samo krimi priča iz romana, filma ili jednog sna. Prepustite se Merkuru i Neptunu koji uvek znaju na najbolji način da sa lakoćom isto prožive, ali u jednom sasvim nerealnom – paralelnom svetu, uživajući. 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD