Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Full Moon paket "Lakoća postojanja" u 90 dana Sada je pravi trenutak da napišeš svoja pravila za igru zvanu ŽIVOT tako da u njoj uživaš! Zato smo ti pripremili tokom ovog divnog letnjeg perioda, koji je istovremeno lagan i izuzetno dubok (budući da putujemo sve vreme kroz talas eklipsi), nove tri Full Moon radionice LAKOĆA POSTOJANJA U 90 DANA, sa popustom i posebnom podrškom za sve koji se prijave do 4. jula.
» prikaži celu vest
Full Moon Project “Lakoća misli” Pozivamo te da sa nama kreiraš Lakoću misli, čije se kapije otvaraju sa novim Punim Mesecom 5. jula. Tvoj zadatak je da kroz ovaj Pun Mesec osvestiš da je tvoje energetsko telo ono koje ti daje mogućnost da materijalizuješ sve stvari. Lakoća misli predstavlja aktivaciju inteligentnog tela koje na kraju stvara realnost postojanja. Ono je po svojoj prirodi veoma lagano i ima zabeležna sva sećanja.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
Nova knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 11. do 17.10.2014.

Ova je sedmica nešto drugačija od predhodne. Mars je dosta aktiviran i napraviće dva izuzetno napeta aspekta - konjunkciju sa Plutonom i kvadrat sa Uranom. Pored svakodnevnih izazova, ove planete najviše deluju na mundanom nivou, pa su mogući i nemiri u zemlji, štrajkovi, požari i pojačani kriminal (Mars konjunkcija Pluton). Ovo se posebno odnosi na zemlje u znaku Jarca (Mars i Pluton u Jarcu) i Ovna (Uran u Ovnu).

Nedelja započinje Mesečevim ulaskom u znak Raka i trigonima sa Neptunom i Merkurom. Jedna inspirativna slika na nebu, sa pojačanim osećajima i potrebom za toplinom doma i porodice. S jedne strane vrlo nežni osećaji, ali s druge presenzitivnost i osetljivost na spoljne uticaje. Mars će u utorak napraviti konjunkciju sa Plutonom, ali je u ponedeljak jako blizu i prilično ima uticaja na dešavanja oko vas, možda čak i više toga dana od samog trenutka egzaktnosti. Zato je najbolje da tog i narednog dana, šta god se dešavalo pokušate da ništa ne primate lično. Ono što se često dešava sa Pluton, Marsom i Uranom, jesu eksplozije ili požari zbog starih instalacija ili loših uzemljenja (Mars i Pluton u Jarcu), pa se zbog ovakvih havarija moraju raditi remonti (Pluton u Jarcu) zamena starih za nove (Uran u Ovnu), a sve to izaziva neplanirane troškove i stresove zbog istih.

Kada su u pitanju građevinski radovi, posebno ako je u pitanju restauracija starih objekata (Mars konjunkcija Pluton u Jarcu) voditi računa o fizičkim povredama, najviše glave (Uran u Ovnu) i kostiju (Mars u Jarcu). Ukoliko očekujete neke uplate, ove sedmice nemojte insistirati na njihovoj isplati. U celoj ovog gužvi i nemirima sa Marsom, Plutonom i Uranom, Veneri će Saturn (Venera konjunkcija Saturn) zatvoriti sva vrata za ljubav i finansije.

Ono što je jako važno jeste da ovaj Mars sa Plutonom očekuje da se neke stare stvari promene. Konjunkcija koja se dešava u Jarcu, a čiji dispozitor ide u konjunkcjiu sa Venerom, dosta će obojiti ove dane. Stari vam računi ili dugovanja mogu stići na naplatu, ljubavni problemi se mogu javiti, a ukoliko se to dogodi sa vašim stalnim partnerom, to samo govori da ste sa nekim stvarima i ranije imali problema, ali ste vešto izbegavali da ih rešite. Sada vam se može poput bumeranga vratiti i na jedan buran način tražiti da to rešite. Uran će se pobuniti, imaćete osećaj da ste između dve vatre, između novih ponuda i starih još nezavršenih stvari. To će vam dosta doneti stresa i osećaj brige, a šta god uradite i može se javiti osećaj krivice (Venera konjunkcija Saturn).

Kada su ljubavi u pitanju, kao da će sve stati. Ako vam je veza bila nestabilna možete imati zatišje i da jednostavno provedete nedelju, bez partnera ili bez ikakvog poziva, priče ili toplih reči. Saturn uskraćuje Veneri osećaje lakoće i ljubavi, pa šta god da vam se dešavalo možete se naći u ljubavnom problemu ili zatišju u ljubavi. Ako ste tek započeli neku novu ljubavnu romansu, nemojte da vas iznenadi poziv stare nikad prežaljene ljubavi i ponovo otvori stare rane koje još uvek nisu zarasle. Tada se možete naći u dilemi kojim putem treba ići, da li nastaviti novim kojim ste krenuli (Uran u Ovnu) ili nastaviti starom stazom kojom ste već mnogo put prošli (Pluton u Jarcu)? U svakom slučaju, ovo su dani koji će vas naterati da se okrenete i pogledati unazad, ali ne da biste ostali u prošlosti, već da bi sa njom završili.

Ova je sedmica osvrt na nešto što je bilo (Pluton u Jarcu), a ostalo nedovršeno i što sada može izazvati događaj (Mars konjunkcija Pluton, kvadrat Uran) koji će tražiti svoje rešenje. Budite skromni i tihi, neka vas ne ponese želja za dominacijom i nerealna iščekivanja (Sunce kvadrat Jupiter). Ukoliko niste sigurni u svoj sud, prepusti se Merkuru. On vam je svetla tačka i zvezda koju trebate pratiti ove nedelje. Trigon između Merkura i Neptuna, nekima će dati jaku kreativnost i inspiraciju, iako će sa stelijumom u Škorpionu, ukoliko ste pesnik ili slikar, teme vaših kreacija biti u simbolici Marsa, Plutona i Urana. Zato je najbolje da tranzite, poput ovih koji vas čekaju ove nedelje (Mars konjukncija Pluton, kvadrat Uran), izbegnete ne reagujući na bilo kakav događaj, poziv, priču i prepustiti se da vas Merkur prenese preko sveta snova i mašte do sledeće nedelje. Naredna sedmica ima puno protočnijih aspekata i laganiju atmosfere na nebu, a ovih dana, neka vam od ovih aspekata u sećanju ostanu samo krimi priča iz romana, filma ili jednog sna. Prepustite se Merkuru i Neptunu koji uvek znaju na najbolji način da sa lakoćom isto prožive, ali u jednom sasvim nerealnom – paralelnom svetu, uživajući. 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD