Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Kurs: Karmička Astrologija Budućih Života Od 21. novembra na Kepler Institutu počinje šestonedeljni kurs iz Karmičke Astrologije Budućih Života. Neke od tema ovog kursa su Petlje Budućeg Života, Otvaranje Budućeg sećanja, Duša Budućeg života, Lice Buduće inkarnacije, Hiron – Kosmička Duša i Lanac Budućih inkarnacija. Kurs se može pohađati redovno ili online.
» prikaži celu vest
Kurs: Psihološki profil, ljubav i brak u natalnom horoskopu Na Kepler Institutu, 26. novembra će početi dvomesečni kurs iz natalne astrologije. Na ovom kursu će se, kroz izučavanje astroloških serija, učiti o slikama odnosa različitih planeta, kuća i znakova koji nam govore o predispozicijama u ljubavi, zatim braku, periodu koji povezuje ljubavnu vezu i stupanje u brak, a pre svega toga – psihološkom profilu natusa. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Dvodnevna radionica: Isceljenje Unutrašnjeg Deteta Da li ste spremni za duhovnu avanturu kroz isceljivanje i duboku integraciju? Pridružite nam se u dubokom i moćnom vikendu radosti, isceljenja i ličnog rasta uz pomoć neverovatnih Wild Earth Animal esencija i njihovog tvorca, šamana Danijela Mejpla (Daniel Mapel) iz Virdžinije koji živi sa životinjama u šumi i komunicira sa njima. Njegov rad je dobio međunarodno priznanje za svoju originalnost i sposobnost da na licu mesta pravi izuzetne promene.
» prikaži celu vest
Predavanja u Kini Od 22. novembra do 24. novembra 2019. godine, održava se prva Međunarodna Astrološka Konferencija u Pekingu, Kini. Tom prilikom, Aleksandar i Lea Imširagić će po prvi put držati predkonferencijske seminare 21. novembra 2019. godine.
» prikaži celu vest
Kurs: Astrološke Tehnike Progresija Na našem Institutu počinje šestonedeljni kurs Astrološke Tehnike Progresija u sredu, 06. novembra od 18h. Na ovom kursu, polaznici će biti upoznati sa tehnikama kao što su sekundarne, tercijarne, minorne i konverzne progresije, harmonične progresije i progresirane deklinacije. Kurs je moguće pohađati u redovnoj ili dopisnoj, online varijanti.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 03. do 10.11.2014.

Sedmica započinje trigonom između Meseca i Saturna, aspekta koji kao da opisuje atmosferu na nebu tokom cele nedelje. Ovo je trigon iz vodenih znakova, Mesec koji je na kraju znaka Riba, vrlo je intuitivan, senzitivan, ali treba podršku nekog ko je kraj njega i pruža mu oslonac (Saturn u Škorpionu). U ovom slučaju to je Saturn, koji sada već razume i oseća njegovu nežnost i ranjivost. Saturn je sada odgovornost, ali i dubina, osećaji i strasti na najdubljem nivou. 

Vrlo Škorpionska nedelja. Vrlo tiha energija, ali ne mirujuća. Venera je započela svoje strasti sa Plutonom i već uveliko Persefone vladaju (Venera u Škorpionu). Sada se ponovo Pluton oglašava i budi promene svesti (Pluton sekstil Sunce) i svega što nije budno.

Već prvog dana sedmice, nakon trigona sa Saturnom Mesec će promeniti znak i ući u znak Ovna, ali će Sunce sa Plutonom imati jedan jak sekstil i na taj način podržati njegovu (Sunce sekstil Pluton) vladavinu  (Sunce u Škorpionu), sve do kraja sedmice kada će i Merkur ponovo ući u taj moćni znak vladara noći, strasti i magnetizma (Merkur u Škorpionu). Venera je već uveliko u ovom znaku i utiče na osećaje, na pojačane strasti, požudu i seksipilnost. Oni koji su na početku svojih ljubavi, uživaće u strastvenim ljubavnim trenucima, ali sve dok potpuno Škorpion ne zavlada njima. Budite samo oprezni i budni da vas ne ponesu oni osećaji posesivnosti i ljubomore. Škorpion je spreman sve da žrtvuje za one koje voli, ali zauzvrat sve traži i uzima. Težite ovih dana kompromisu, ne isterujte pravdu i ne radite stvari koje ne biste voleli da se i vama dogode.

Kada su poslovi u pitanju iako je Škorpion fiksni znak i po pitanju najizdržljiviji, ponekad izdržljivost nije vrlina. Pustite da vam se dogode promene. Škorpion je znak promena, ali i strahova. Sa sobom nosi promene, ali se istih boji, teško se menja i prilagođava na novitete. Ove vam se sedmice mogu desiti određene ponude po pitanju posla koje mogu uticati na vaš dalji rad i karijeru. Dispozitor Sunca je Mars koji u svojoj egzaltaciji (Mars u Jarcu) utiče na jaku ambicioznost i promenu statusa (Jarac).  Neko će poželeti bolji status, a neko bolju zaradu. Venera u Škorpionu pored ljubavi uticaće i na potrebu za novcem, pa će često ona biti presudna u vezi nekih odluka. Ono što vam se može dogoditi, dok je Merkur do kraja sedmice još uvek u znaku Vage, jeste vaša neodlučnost i predomišljanje. Ako i sami imate dosta promenljivih znakova u horoskopu i skloni ste da menjate mišljenje, sačekajte kraj sedmice kada Merkur bude ušao u fiksni znak Škorpiona i vaše misli i težnje pokrene u jednom konkretnom smeru.

Perid Škorpiona doneće mnogima razne upale, probleme sa virusima, bakterijama, a posebno će biti u izazovu reproduktivni organi i organi varenja. Škorpion ima vrlo neuredan način života, pa se više izlaže opasnostima i povredama. Sam je sklon samoizlečenju i regeneraciji, ali ukoliko ste inače slabijeg zdravlja, povedite računa o načinu ishrane, količini sna i neurednim navikama. Drugog dela sedmice Merkur je na poslednjim stepenovima znaka Vage, pa izbegavajte komplikovane razgovore i duža putovanja.

A na kraju sedmice kada se Merkur bude pridružio Suncu, Venera će se suprotstaviti Jupiteru (Venera kvadrat Jupiter), pa će sklonost preterivanjima biti i više nego izražena. Ovaj hedonistički aspekt (Venera kvadrat Jupiter) nekome će doneti velike količine novca, a nekome i veliki gubitak posebno na izlaske, kocku ili razne užitke. Posebno će biti aktuelni noćni izlasci, jer je Merkur sada iz Škorpiona i noć mu je prirodna. Mogu se pojaviti neke vrlo neobične situacije i susreti. Takođe, u ovom periodu vam se mogu javiti jaki snovi. U nekima će Merkur vladati, pa će to biti poruke koje su konkretne za vaš život i trenutnu situaciju, a u drugima će Venera vladati i uneti, u vaš svet snova, vrlo neobične slike strasti i seksualnosti.

Od spleta neobičnih situacija i događaja koje ćete sretati, važno je prepoznati ono što vama treba i zbog čega se nešto događa u vašem prisustvu – blizini. Škorpion je vrlo magijski znak i ko ume sa njim vladati, postaje pravi magičar života. Budite i vi čarobnjak i ako ne možete promenititi život, promenite odnos prema životu. Život nije vladar koji nam je dodelio zadatke koje mi moramo da odradimo, već smo mi ti koji svojim rođenjem život stvaramo, bez nas on ne bi ni postojao. 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD