Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Webinar: Tehnologija Svesti Urana Tri nivoa svesti, Kopče astralnog i eteričnog sveta, Univerzalni provodnik, Povezivanje uma i tela, Mentalni provodnik, Proces oživljavanja mentalnog tela, Otkrivanje sopstvenog simbola - samo su neke od tema o kojima će biti reči na webinaru Tehnologije Svesti Urana koji će se održati u subotu 11.04. od 12h do 15h.
» prikaži celu vest
Webinar: Buđenje U subotu 11. aprila, dr Lea Imširagić će održati webinar Energetske Astrologije Urana, sa početkom od 17h. Ovaj put učimo igru transformacije i oživljavamo biće Urana. Webinar će vam omogućiti da osvestite svoju vezu sa Univerzumom (na svoj lični način), da prepoznate i razvežete obrasce koje ponavljate, kao i navike u kojima ste zaglavljeni, da se oslobodite povećane mentalne napetosti i ubrzanosti i da naučite da disanjem kroz 8. čakru dovodete svoj nervni sistem u balans, kao i svoj odnos sa vremenom.
» prikaži celu vest
Kurs: Rektifikacija i elekciona astrologija U petak, 03. aprila od 18h počinje online četvoronedeljni kurs iz Rektifikacije natalnog horoskopa i Elekcione astrologije. Ovaj kurs je namenjen svima koji imaju osnovno astrološko predznanje ali žele da izračunaju tačno vreme svog rođenja, kao i da usvoje sistem izračunavanja tačnog vremena rođenja klijenta i takođe onima koji žele da otkriju veštinu pravilnog odabira trenutka za započinjanje znaćajnih životnih projekata (poslovi, venčanja, selidbe, itd...).
» prikaži celu vest
Full Moon Project Radionica „Inspiracija“ Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Inspiracija“ koja će se održati u sredu, 8. aprila 2020. godine. Sam znak Vage u kojem se odigrava ovaj Pun Mesec govori o ravnotežu koju je izuzetno važno uspostaviti na nivou svog tela, dovodeći unutar sebe sve strahove predaka u jedno stanje mira. Ova radionica će biti online i trajaće od 19.00h do 20.30h.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 03. do 10.11.2014.

Sedmica započinje trigonom između Meseca i Saturna, aspekta koji kao da opisuje atmosferu na nebu tokom cele nedelje. Ovo je trigon iz vodenih znakova, Mesec koji je na kraju znaka Riba, vrlo je intuitivan, senzitivan, ali treba podršku nekog ko je kraj njega i pruža mu oslonac (Saturn u Škorpionu). U ovom slučaju to je Saturn, koji sada već razume i oseća njegovu nežnost i ranjivost. Saturn je sada odgovornost, ali i dubina, osećaji i strasti na najdubljem nivou. 

Vrlo Škorpionska nedelja. Vrlo tiha energija, ali ne mirujuća. Venera je započela svoje strasti sa Plutonom i već uveliko Persefone vladaju (Venera u Škorpionu). Sada se ponovo Pluton oglašava i budi promene svesti (Pluton sekstil Sunce) i svega što nije budno.

Već prvog dana sedmice, nakon trigona sa Saturnom Mesec će promeniti znak i ući u znak Ovna, ali će Sunce sa Plutonom imati jedan jak sekstil i na taj način podržati njegovu (Sunce sekstil Pluton) vladavinu  (Sunce u Škorpionu), sve do kraja sedmice kada će i Merkur ponovo ući u taj moćni znak vladara noći, strasti i magnetizma (Merkur u Škorpionu). Venera je već uveliko u ovom znaku i utiče na osećaje, na pojačane strasti, požudu i seksipilnost. Oni koji su na početku svojih ljubavi, uživaće u strastvenim ljubavnim trenucima, ali sve dok potpuno Škorpion ne zavlada njima. Budite samo oprezni i budni da vas ne ponesu oni osećaji posesivnosti i ljubomore. Škorpion je spreman sve da žrtvuje za one koje voli, ali zauzvrat sve traži i uzima. Težite ovih dana kompromisu, ne isterujte pravdu i ne radite stvari koje ne biste voleli da se i vama dogode.

Kada su poslovi u pitanju iako je Škorpion fiksni znak i po pitanju najizdržljiviji, ponekad izdržljivost nije vrlina. Pustite da vam se dogode promene. Škorpion je znak promena, ali i strahova. Sa sobom nosi promene, ali se istih boji, teško se menja i prilagođava na novitete. Ove vam se sedmice mogu desiti određene ponude po pitanju posla koje mogu uticati na vaš dalji rad i karijeru. Dispozitor Sunca je Mars koji u svojoj egzaltaciji (Mars u Jarcu) utiče na jaku ambicioznost i promenu statusa (Jarac).  Neko će poželeti bolji status, a neko bolju zaradu. Venera u Škorpionu pored ljubavi uticaće i na potrebu za novcem, pa će često ona biti presudna u vezi nekih odluka. Ono što vam se može dogoditi, dok je Merkur do kraja sedmice još uvek u znaku Vage, jeste vaša neodlučnost i predomišljanje. Ako i sami imate dosta promenljivih znakova u horoskopu i skloni ste da menjate mišljenje, sačekajte kraj sedmice kada Merkur bude ušao u fiksni znak Škorpiona i vaše misli i težnje pokrene u jednom konkretnom smeru.

Perid Škorpiona doneće mnogima razne upale, probleme sa virusima, bakterijama, a posebno će biti u izazovu reproduktivni organi i organi varenja. Škorpion ima vrlo neuredan način života, pa se više izlaže opasnostima i povredama. Sam je sklon samoizlečenju i regeneraciji, ali ukoliko ste inače slabijeg zdravlja, povedite računa o načinu ishrane, količini sna i neurednim navikama. Drugog dela sedmice Merkur je na poslednjim stepenovima znaka Vage, pa izbegavajte komplikovane razgovore i duža putovanja.

A na kraju sedmice kada se Merkur bude pridružio Suncu, Venera će se suprotstaviti Jupiteru (Venera kvadrat Jupiter), pa će sklonost preterivanjima biti i više nego izražena. Ovaj hedonistički aspekt (Venera kvadrat Jupiter) nekome će doneti velike količine novca, a nekome i veliki gubitak posebno na izlaske, kocku ili razne užitke. Posebno će biti aktuelni noćni izlasci, jer je Merkur sada iz Škorpiona i noć mu je prirodna. Mogu se pojaviti neke vrlo neobične situacije i susreti. Takođe, u ovom periodu vam se mogu javiti jaki snovi. U nekima će Merkur vladati, pa će to biti poruke koje su konkretne za vaš život i trenutnu situaciju, a u drugima će Venera vladati i uneti, u vaš svet snova, vrlo neobične slike strasti i seksualnosti.

Od spleta neobičnih situacija i događaja koje ćete sretati, važno je prepoznati ono što vama treba i zbog čega se nešto događa u vašem prisustvu – blizini. Škorpion je vrlo magijski znak i ko ume sa njim vladati, postaje pravi magičar života. Budite i vi čarobnjak i ako ne možete promenititi život, promenite odnos prema životu. Život nije vladar koji nam je dodelio zadatke koje mi moramo da odradimo, već smo mi ti koji svojim rođenjem život stvaramo, bez nas on ne bi ni postojao. 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD