Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Seminar: Magnet Srca Na ovom seminaru se polaznici obučavaju da preko natalnog horoskopa imaju uvid u nasleđenu energetsku strukturu. Seminar je organizovan tako da kroz lično iskustvo svaki polaznik može prepoznati zakonitosti svojih energetskih centara kao i tehnike isceljivanja. U nedelju, 29. septembra od 16h do 20h, dr Lea Imširagić će održati predavanje iz modula Energetska Astrologija, a ovaj seminar će biti predviđen za rad na 4. čakri, ili tj Mesecu. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Seminar: Tehnologija svesti Meseca Tokom kursa Tehnologija Svesti praktikovaćemo određene vežbe koje će nam omogućiti da celu oblast Energetske Psihologije oživimo u svom svakodnevnom životu, u odnosima sa ljudima, ličnom odnosu prema poslu, finansijama, i pre svega prema sebi. Aleksandar Imširagić će održati seminar iz Tehnologije Svesti na temu 4. čakre ili tj Meseca, u nedelju 29. septembra od 12h do 15h. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Predavanje i promocija knjige: Anđeli Zodijaka Svi imamo određenu svetlosnu prirodu, što je u suštini priroda naše Svesti, jer Svetlost predstavlja kvalitet Svesti. I svako od nas ima svoju energetsku strukturu, odnosno svoj energetski zapis kojim privlači sve događaje u svom životu. Čovek je spoj Neba i Zemlje i predstavlja energetsku matricukoja nosi čitav niz svih njegovih sećanja. Aleksandar Imširagić će održati javno predavanje o Anđelima Zodijaka uz istovremeno predstavljanje istoimene knjige, u hotelu Tulip Inn Putnik.
» prikaži celu vest
Kurs: Anđeli Zodijaka “Radost je emocija koju stvara svetlost. Svi astrološki pokazatelji koji opisuju inerciju bića u natusu, govoreći o njegovim nesvesnim potrebama – što ukaz sudbine jeste – dobijaju svoj smisao i srećan ishod onda kada su prožeti svetlošću. Svetlost je inteligentna sama po sebi, a osnovna jedinica inteligencije svetla jeste Anđeo”. Sedmomesečni kurs Anđeli Zodijaka počinje u subotu, 28. septrembra od 12h do 19h na Kepler Institutu. Moguće je pohađati i online.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Hronike neba

Od 20. do 27.10.14.

Evo i nedelje u kojoj se jedan ciklus događaja polako zatvara. Pomračenje Meseca koje se dogodilo početkom ovog meseca, kao da je otvorilo „Pandorinu kutiju“ iz koje se pojavilo mnogo toga neočekivanog. Neki su ove dane proveli u dobrim i kvalitetnim susretima i događajima, drugi su pak mogli imati pravi „ringišpil“ događaja, dok treći samo u određenim momentima par jakih i sudbonosnih situacija.

U ovom se periodu treba baviti finim stvarima i jednostavnim odnosima. Pokušajte sve u životu da pojednostavite. Kod posla uspeh je u zahvalnosti i predanosti, a kod odnosa bilo da su poslovni, porodični ili ljubavni odnosi, u iskrenosti i otvorenosti. Život se nekad poigra sa nama, pa zaboravimo da se tajna kvalitetnih i dobrih odnosa krije u jednostavnom pokazivanju emocija. Ovaj je period kao buđenje ili prisećanje (retrogradni Merkur) na jednostavnosti u komunikaciji da sve onako kako mislimo tako i kažemo baš onim rečima kakve nam mislima prolaze.

Sunčevom eklipsom (23.10.2014) neke se stvari zatvaraju, a neke će tek započeti. Ovo je vrlo posebna eklipsa koja će se dogoditi na 00°Škorpiona na kojem će se u istom momentu i Venera naći. Ovo je početak dubokih, strastvenih i fatalnih ljubavi (Venera, Sunce i Mesec u konjunkciji na 00° Škorpiona) ili začeća deteta koje će dolaskom na svet doneti velike promene svojim roditeljima (Sunce i Mesec na 00°Škopriona) kao i otvaranje vrata novim, i iz nekog razloga tajnim (Venera, Sunce i Mesec trigon Neptun) ljubavima. Neke će biti aferoidne (Jupiter kvadrat Saturn), a neke će razdvajati religija, kultura ili tradicija. Ali sve će jednako biti jake, čulne, suptilne i neraskidive (Neptun trigon Venera). I sve što budete prolazili ovih dana prolazićete vrlo duboko i emotivno. Svaki susret, svaki razgovor ili događaj može pokrenuti more emocija i osećanja.

Sam početak sedmice sa Mesecoom u Devici dosta će se odnositi na svakodnevicu i poslovne događaje. Mesec koji će toga dana iz trigona sa Plutonom ići u sekstil sa Saturnom, nosi sa sobom jednu dozu ozbiljnosti i posvećenosti. I Merkur će istog dana mnoge podržati i sekstilom sa Jupiterom u svaku vrstu komunikacije uneti dozu optimizma, dobro rasuđivanje i povoljne kontakte. Otvoriće se određene ponude i putevi koji su trebali mnogo ranije da se dogode, ali nisu. Sada je vreme da se neke stvari polako rešavaju. Venera sa Marsom je tipično ljubavni aspekt posebno što je Venera u Vagi i trenutno je samo odnosi zanimaju, a Mars u Strelcu uvek za avanturu spreman.

Neki će imati divne ljubavne trenutke, neki nove susrete, a neki će uživati u gledanju nežnog, romantičnog filma ili čitanju ljubavnog romana (Merkur sekstil Jupiter). Sve dok je Mesec u Devici biće jednostavno organizirati svakodnevicu i poslovne obaveze i u njima uneti dobru atmosferu. Ali kad Mesec bude ušao u znak Vage i polako se bude približavao Suncu, sve više će biti nejasnoća kod nekih i teskoba, a sve manje rešenja za određene situacije. Bliskost planeta koje predstavljaju vaše emotivno stanje (Mesec) i stanje budne svesti (Sunce) onemogućiće racionalan sud o bilo čemu. Zato je, ukoliko osetite određenu vrstu napetosti ili nervoze, najbolje primiriti se i ne tražiti razlog niti krivca za takav osećaj. Često se razlozi kriju duboko u nesvesnom delu koji je nekad teško osvestiti. Najbolje je sačekati Mesečevo novo rođenje i ciklus Sunca. Tih se dana mogu očekivati razne nezgode u kući, pa je potrebno biti posebno oprezan. Izvesni su problemi sa vodom, kanalizacijom i glavnim svetlima, a Merkur će se još malo poigrati sa vašim ključevima pa ih možete često zaboraviti ili čak polomiti. Neka vas ne zabrine i telefon koji baš u trenutku kada vam najviše zatreba, prestane raditi.

U četvrtak ulazi Sunce u znak Škorpiona, a istog dana i Venera će promeniti svoj znak i sačekati Mesec da dođe na isti stepen i nastane pomračenje Sunca. Ovo inače „noćno Sunce“ (Sunce u Škorpionu) nagoveštava jedan period u kojem vas čekaju velike promene. Znak transformacija i promena (Škorpion) neće svima prijati, jer s jedne strane označava promene, a sa druge njegovoj fiksnosti nije u prirodi da lako menja okolnosti i događaje. Njegov i jeste zadatak da nauči da pušta i oslobađa se svega što je davno prošlo, umrlo ili se ugasilo (Škorpion). Ovo će vas sada Sunce učiti lakom oslobađanju, prepuštanju i promenama, ali u onom delu gde ste i sami najosetljivi i najranjiviji. Razmislite i sami koja je to oblast ili deo vašeg života u kojem „ne biste mogli podneti promene“? Ukoliko shvatite da biste, manje ili više, mogli ili morali da nastavite sa promenama u svakom delu vašeg života, onda ste na neki način uspeli da savladate sebe i manje će vam biti bolan ovaj period. Međutim, ukoliko zaključite da postoji jaka vezanost za više stvari ili oblasti, već istog dana krenite sa oslobađanjem od svega što vas vezuje, sputava i blokira i na taj način dopustite da nove stvari i srećne okolnosti uđu u vaš život.

I za kraj nedelje Mars će vam, poput pravog ratnika i borca, dati podršku i snagu da savladate svoje slabosti. Ulaskom u znak svoje egzaltacije, mnogi će dobiti snagu i poput pravog heroja izaći iz svake borbe kao pobednici. Samo što će ovog puta za protivnika u borbi imati samog sebe. Iako vam se učini u jednom trenutku da sa nekim razgovarate, verujte to je samo vaša senka, slika vaših trenutnih misli i osećanja. A Merkur je dugo gledao za svojom senkom, a sada će se vratiti na pravom putu. Njegovo kretanje usmeriće i vaše misli na pravi put. Polako će se sve za trenutak utišati, sve će stati dok Merkur ne dovede vaše misli u savršeni balans (direktan Merkur u Vagi)...a sa savršenim unutrašnjim balansom, mladim Mesecom i novim Suncem, svakim se danom bude novi razlozi za radost i sreću.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD