Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Webinar: Tehnologija Svesti Urana Tri nivoa svesti, Kopče astralnog i eteričnog sveta, Univerzalni provodnik, Povezivanje uma i tela, Mentalni provodnik, Proces oživljavanja mentalnog tela, Otkrivanje sopstvenog simbola - samo su neke od tema o kojima će biti reči na webinaru Tehnologije Svesti Urana koji će se održati u subotu 11.04. od 12h do 15h.
» prikaži celu vest
Webinar: Buđenje U subotu 11. aprila, dr Lea Imširagić će održati webinar Energetske Astrologije Urana, sa početkom od 17h. Ovaj put učimo igru transformacije i oživljavamo biće Urana. Webinar će vam omogućiti da osvestite svoju vezu sa Univerzumom (na svoj lični način), da prepoznate i razvežete obrasce koje ponavljate, kao i navike u kojima ste zaglavljeni, da se oslobodite povećane mentalne napetosti i ubrzanosti i da naučite da disanjem kroz 8. čakru dovodete svoj nervni sistem u balans, kao i svoj odnos sa vremenom.
» prikaži celu vest
Kurs: Rektifikacija i elekciona astrologija U petak, 03. aprila od 18h počinje online četvoronedeljni kurs iz Rektifikacije natalnog horoskopa i Elekcione astrologije. Ovaj kurs je namenjen svima koji imaju osnovno astrološko predznanje ali žele da izračunaju tačno vreme svog rođenja, kao i da usvoje sistem izračunavanja tačnog vremena rođenja klijenta i takođe onima koji žele da otkriju veštinu pravilnog odabira trenutka za započinjanje znaćajnih životnih projekata (poslovi, venčanja, selidbe, itd...).
» prikaži celu vest
Full Moon Project Radionica „Inspiracija“ Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Inspiracija“ koja će se održati u sredu, 8. aprila 2020. godine. Sam znak Vage u kojem se odigrava ovaj Pun Mesec govori o ravnotežu koju je izuzetno važno uspostaviti na nivou svog tela, dovodeći unutar sebe sve strahove predaka u jedno stanje mira. Ova radionica će biti online i trajaće od 19.00h do 20.30h.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Ritam sedmice od 13.10.2014.

Ove nedelje se dešava poslednja četvrt Meseca što nas podseća da sve započeto treba privesti kraju. Poslednja četvrta Meseca nas uči otpuštanju, opraštanju i deljenju sa drugima. Ova faza se odigrava u znaku Raka i jako je bitno da prepoznamo emocije za koje smo najintezivnije bili vezani tokom ove lunarne faze. Nakon prepoznavanja, potrebno ih je osloboditi, jer one kasnije mogu postati kamen spoticanja u narednom periodu.

PONEDELJAK, MESEČEV DAN 13. 10. 2014.

Mesec je danas u znaku Blizanaca u devetoj kući. Ova postavka Meseca definiše ovaj ponedeljak kao dan koji nas mnogo toga može naučiti. Puno informacija će svima danas biti dostupno, a kako je Merkur retrogradan, pruža nam se prilika da dobijemo njihovo dublje značenje. Površnost i brzopletost danas mogu imati visoku cenu. To potvrđuje i egzaktna opozicija Marsa i Meseca. Anksioznost i nervoza vam mogu doneti problema u odnosima. Nesporazumi u prenosu informacija su vrlo izvesni, pa je potrebno proveriti iz prve ruke, ono što ste čuli. Gluvi telefoni mogu izmeniti prvobitnu poruku i usmeriti vas u pravcu u kom niste želeli da idete. Danas poštujte brzinu, bilo da vozite auto, govorite ili samo mislite. Manuelni rad vam može pomoći da usporite i kanališete nepotrebne reči ili misli. Idealno bi bilo da danas kod sebe razvijete veštinu slušanja, jer ćete možda po prvi put i čuti šta vam se govori. Sati u kojima treba usporiti tempo su Marsovi i Mesečevi. Merkurovi časovi donose dublje uvide, ali i konfuziju, zato dvaput razmislite pre nego nešto odlučite. Danas ne započinjite više stvari odjednom, jer je moguće da ni jednu ne dovedete do kraja. U Venerinim časovima se potrudite da budete u prijatnom društvu, ili krenite na ples, pozorište.

UTORAK, MARSOV DAN 14. 10. 2014.

Mars je i ovog utorka deo velikog vatrenog trigona i nalazi se u Strelcu u trećoj kući. Ovakva postavka donosi mogućnost da proširimo svoje vidike, promenimo uverenja, postanemo liberalniji. Sunce danas pruža Marsu podršku, što nam omogućava dodatni izvor energije. Ovu energiju treba iskoristiti za osmišljavanje novog biznisa. Danas možete krenuti da obnavljate svoju kondiciju, krenete na trčanje, ili bilo koji vid fizičkih vežbi. Mesec ovog utorka je u Raku i pravi trigon sa Neptunom. U mesečevim časovima, budite bliski prvenstveno sa sobom i svojom porodicom. Ako vam je potrebno opuštanje, aroma terapija vam može doneti blagodet. Iskoristite plivanje i kontakt sa vodom ako vam je potreban rileks. Venera je ovog utorka u sekstilu sa Marsom, što pruža laganu razmenu muško-ženske energije. Za sve koji žele da ostvare partnersku vezu, ova sedmica je tome naklonjena. Naravno, potrebno je otvoriti se ka tome, što je primarna stvar. Javna dešavanja, bioskopi, koncerti ili jednostavna šetnja ulicom pružaju veliku šansu da sretnemo ljude sa srodnim energijama. Venerini časovi su ti koji daju ovu mogućnost. Venera je danas i u sekstilu sa Jupiterom, pa možemo osetiti potrebu da počastimo sebe i druge nekim poklonom. Retro Merkur nije povoljan za kupovinu, jer možemo potrošiti više nego smo planirali, ili da kasnije ne budemo zadovoljni kupljenim proizvodom.

SREDA, MERKUROV DAN 15. 10. 2014.

Ove srede je Merkur ponovo u znaku Vage u svom retro hodu. Konjunkcija ovog Merkura sa Suncem nosi tendenciju ponavljanja, pa ako ste imali propuštene prilike, eto mogućnosti da vam se ponove. Ujedno velika blizina Sunca, može biti prejaka za ovog Merkura, pa danas nije baš idealan dan za donošenje odluka. Merkurove časove treba izbeći, ako nešto bitno treba danas odlučiti. Ovu sredu karakteriše i egzaktan sekstil Sunca i Marsa, što daje poriv i energiju da se nešto započne. Bez obzira što je Merkur retro, ako danas treba nešto odpočeti izaberite Marsove i Sunčeve sate. Danas je i Venera u egzaktnoj konjunkciji sa Severnim Mesečevim čvorom, pa u Venerinim časovima treba trasirati nešto novo što nam pričinjava zadovoljstvo. Mesec je u Raku, što ovom danu daje notu senzibiliteta, nežnosti. U Mesečevim časovima možete okupiti porodicu, napraviti ručak ili večeru i učiniti dan prijatnim. Merkur pravi i sekstil sa Marsom (vl. 7 kuće), a pošto je i retro, danas se pruža druga prilika svima onima koji žele da obnove neke odnose, poslove, dijaloge…. Merkur će u svom retro hodu napraviti i sekstil sa Jupiterom, pa eto opet prilike da se dokažete u poslovnom svetu, ako ste je propustili prošli put.

ČETVRTAK, JUPITEROV DAN 16. 10. 2014.

Jupiter je i ovog četvrtka u desetoj kući u Lavu, što ističe njegove kvalitete. Takođe, ovaj dan počinje i sa Mesecom na MC-u, što čini da ovaj dan pogoduje svim većim okupljanjima, javnim dešavanjima, investicijama. Porodična druženja, ulaganje u nekretnine, rešenje stambenih pitanja, danas mogu zaokupljati pažnju. Stelijum planeta na ASC (Venera, Sunce, Merkur) ističu ovaj dan, kao dan razonode, zadovoljstva. Sunce, vodi Jupitera u društvo sa Venerom i Merkurom, pa je ovo divna slika uživanja, druženja, učenja. Venerini časovi daju idealnu priliku da nekoga pozovete na sastanak. Merkurovi časovi su dobri ako želite da obnovite neke stare ugovore, ili da pozovete nekoga, s kim se niste davno čuli. Mesečevi časovi su dobri ako želite da steknete popularnost, pozovete prijatelje na večeru, ili jeddnostavno ostvaritebliskost sa svojom porodicom. Jupiter je u kvadratu sa Saturnom, pa reforme koje se budu sprovele danas, imaju tendenciju uspešnosti i trajanja, jer su dispozitori ovog kvadrata u sekstilu. Sunce koje je danas u evidistancu između Venere i Merkura, treba iskoristiti kao posrednika. Ako vam danas neko ponudi da vas poveže sa drugim osobama, bilo da je u pitanju posao ili partnerstvo, ne odbijajte, jer vam ovo može ulepšati život.

PETAK, VENERIN DAN 17. 10. 2014.

Ovaj petak je rezervisan za pravo zadovoljstvo. Danas sebi priuštite trenutak u kome ćete se osećati lepo, zadovoljno, ispunjeno. To možete ostvariti kupovinom, druženjem sa osoboma koje vas neopterećuju, odlaskom do frizera, kozmetičara, pozorišta ili jednostavno parka. U Venerinim i Merkurovim časovima, povećana je doza humora, ali i tračeva. Izaberite da negujete svoju humorističku crtu, jer na taj način usrećujete i sebe i druge. Ovaj dan nosi i pokretačku energiju, koju je najbolje potrošiti kroz sportske aktivnosti. Mesec se pridružio velikom vatrenom trigonu, pa šta god da ste otpočeli ili samo usmerili pažnju to ima tendenciju da raste. Venera danas pravi lotos kombinaciju sa Marsom i Jupiterom, što svima onima koji traže svoje partnere omogućava i da ih pronađu. Ovaj dan nosi tendenciju i preterivanja, bilo da su u pitanju odnosi, hrana, trošenje novca… Mesec je u egzaktnom sekstilu sa Merkurom, pa u ovim časovima treba vežbati svoju intuiciju, sinhronizovati svoje misli i osećanja, ćaskati neobavezno sa prijateljima uz kafu. Učenje jezika je danas lakše nego obično. Pošto je Mesec u kvadratu sa Saturnom, danas se treba potruditi da neke stare odnose iznivelišemo, jer ovaj kvadrat ima dobru dispoziciju.

SUBOTA, SATURNOV DAN 19. 10. 2014.

Saturn je i ove subote na samom vrhu druge kuće, što i dalje naglašava da je ovo dan kada treba vršiti procenu lične vrednosti, kao i procenu sopstvene ishrane. Ovaj dan je za razliku od predhodne nedelje, mirniji, jer je Mesec u znaku Device. Idealan dan za svođenje računa, kao i za pravljenje finansijske konstrukcije za narednu nedelju. Prevelika briga u Mesečevim časovima, vas može odvesti u melanholiju, zato ove sate iskoristite za boravak u prirodi ili uposlite mozak rešavanjem nekog rebusa. Venerini časovi su i dalje povoljni po pitanju odnosa, posebno za one koji planiraju ozbiljnu vezu. Venera je u sekstilu sa Marsom, što će dati podršku svima koji danas stupaju u brak, ili u neki odnos koji zahteva trajnost. MC je ušao u znak Lava, što izbaca karijeru i formiranje cilja u prvi plan. Saturn preko svoje dispozicije- Marsa dolazi u znak Strelca na vrhu treće kuće. Ovo je povoljan dan za učenje, pa studenti mogu prionuti na posao. Na početku dana Mesec je u opoziciji sa Neptunom i to je jedini period, kada možemo osetiti konfuziju i rasejanost. Ovaj aspekt treba iskoristiti za neki umetnički rad, jer dispozicija ovog aspekta su Merkur i Jupiter u sekstilu. Na samom kraju dana Mesec je u opoziciji sa Kironom, preko 5 i 11 kuće, što nas čini otvorenim za povrede, posebno od prijatelja i osoba koje volimo. U ovom periodu treba izbegavati ogovaranje, kao i kriticizam.

NEDELJA, SUNČEV DAN 20. 10. 2014

Danas je dan kada postavljamo cilj za narednu sedmicu. U prilog tome ide i MC u znaku Lava. Sunce je i dalje u lotos kombinaciji sa Jupiterom i Marsom, što je odlična energija preduzimljivosti i optimizma. Jedino Mesečevi časovi danas nas čine preterano osotljivim i sklonim povređivanju. Ali i ovaj aspekt kvadrata Meseca i Marsa ima dobru dispoziciju, pa šta god se bude dešavalo na kraju će ispasti sve u redu. Ovo je poslednja nedelja u kojoj je Sunce u znaku Vage i treba je iskoristiti za sve stvari po pitanju odnosa, pravosuđa, elegancije, umetnosti, naravno u zavisnosti od ličnih sklonosti. Sunčevi časovi su odlični po pitanju postavljanja cilja, mada to možemo uraditi i u Jupiterovim i Marsovim časovima. Mesečeve časove jedino koristite po pitanju organizacije. Venerini i dalje pružaju podršku zaljubljenima i onima koji planiraju nešto ozbiljnije. Merkur je i dalje retrogradan i treba izbegavati njegove časove za neke bitne odluke, kupovinu auta, telefona i drugih sredstava komunikacije. Pošto će Merkur danas napraviti egzaktan sekstil sa Jupiterom, pruža nam se šansa da ponovo ugrabimo propuštene prilike. Da izađemo ponovo na ispit, sretnemo ljude sa kojima smo izgubili kontakt, kao i da izgladimo nesporazume koje smo nehotice napravili. 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD