Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Kurs: Karmička Astrologija Budućih Života Od 21. novembra na Kepler Institutu počinje šestonedeljni kurs iz Karmičke Astrologije Budućih Života. Neke od tema ovog kursa su Petlje Budućeg Života, Otvaranje Budućeg sećanja, Duša Budućeg života, Lice Buduće inkarnacije, Hiron – Kosmička Duša i Lanac Budućih inkarnacija. Kurs se može pohađati redovno ili online.
» prikaži celu vest
Kurs: Psihološki profil, ljubav i brak u natalnom horoskopu Na Kepler Institutu, 26. novembra će početi dvomesečni kurs iz natalne astrologije. Na ovom kursu će se, kroz izučavanje astroloških serija, učiti o slikama odnosa različitih planeta, kuća i znakova koji nam govore o predispozicijama u ljubavi, zatim braku, periodu koji povezuje ljubavnu vezu i stupanje u brak, a pre svega toga – psihološkom profilu natusa. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Dvodnevna radionica: Isceljenje Unutrašnjeg Deteta Da li ste spremni za duhovnu avanturu kroz isceljivanje i duboku integraciju? Pridružite nam se u dubokom i moćnom vikendu radosti, isceljenja i ličnog rasta uz pomoć neverovatnih Wild Earth Animal esencija i njihovog tvorca, šamana Danijela Mejpla (Daniel Mapel) iz Virdžinije koji živi sa životinjama u šumi i komunicira sa njima. Njegov rad je dobio međunarodno priznanje za svoju originalnost i sposobnost da na licu mesta pravi izuzetne promene.
» prikaži celu vest
Predavanja u Kini Od 22. novembra do 24. novembra 2019. godine, održava se prva Međunarodna Astrološka Konferencija u Pekingu, Kini. Tom prilikom, Aleksandar i Lea Imširagić će po prvi put držati predkonferencijske seminare 21. novembra 2019. godine.
» prikaži celu vest
Kurs: Astrološke Tehnike Progresija Na našem Institutu počinje šestonedeljni kurs Astrološke Tehnike Progresija u sredu, 06. novembra od 18h. Na ovom kursu, polaznici će biti upoznati sa tehnikama kao što su sekundarne, tercijarne, minorne i konverzne progresije, harmonične progresije i progresirane deklinacije. Kurs je moguće pohađati u redovnoj ili dopisnoj, online varijanti.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 13. do 20.10.2014.

Sada nam se nudi šansa da period između dve eklipse iskoristimo u smeru svojih želja i lepih zamisli. U ovoj nedelji imamo puno finih aspekata, pa će atmosfera na nebu probuditi određene lepe osećaje koje treba pretvoriti u događaj i put kojim treba dalje ići.

Nedelja započinje divnim susretom Venere i Jupitera, pa se mogu očekivati prijatni susreti i događaji. Merkur će biti glavni iako je retrogradan, doneće puno priča, puno kontakata, često i potpune nesporazume ili konfuzije u komunikaciji koju je, ukoliko se dogodi, najbolje okrenuti na šalu. Merkur će imati potrebu da priča, da kaže nešto, nekad će to biti i bilo šta samo da ne ćuti. Ali da ovo nije nedelja u kojoj će biti samo priče već i konkretnih novih dešavanja govori i Sunce koje će sa Marsom imati sekstil, a sa Merkurom konjunkciju.

Prvog dana nedelje, sa Mesecom iz Blizanaca, javiće se mnoge ideje i želje koje ćete želeti da ostvarite. Lakoća Blizanaca u vama probudiće jednu poletnu energiju i imaćete osećaj da sve možete sa lakoćom da uradite. Međutim, kad sledećeg dana Mesec bude promenio znak i bude ušao u znak Raka, mnogi će se prepustiti osećanjima. Venera sa Jupiterom iz Vage i Lava sa sobom nosi sreću i ekspanziju. Toga dana vam se može desiti da poželite izbeći sve radne obaveze i odgovornosti. Ovo je dan u kojem će susreti biti ispunjeni toplinom, uzajamnom pažnjom i malim nežnostima. Što se tiče poslovnih susreta, više ćete imati šarma i sreće nego želje za nekim poslovnim uspehom, a koji će vam svakako Jupiter doneti.

Dan za susrete i poslovne dogovore ili napretke, jeste sreda kada na nebu Sunce sa Marsom bude zasijalo. Mesec će još uvek biti u znaku Raka, ali kako će biti toga dana u izazovnim aspektima (Mesec kvadrat Venera, Uran i Sunce) osećaj budnosti pokrenuće jedan takmičarski duh, pa će se javiti i želja za ostvarenjem određenog cilja. Kako je i Merkur u podržavajućem aspektu sa Marsom (Merkur sekstil Mars), a vrlo blizu Sunca (Merkur konjunkcija Sunce) to upravo govori da će pregovori biti vrlo konstruktivni i uspešni. Naravno, oko svega treba biti vrlo oprezan, jer se svaki uspeh i dogovor odnosi na već ranije dogovorene ili već jednom dogovarane poslove. Retrogradni Merkur zna da svaki događaj odgodi, zaboravi ili jednostavno dogovoreno zaboravi. Iako su jako dobri aspekti, simbolika retrogradnog Merkura treba da postoji. Budite spremni da se zakazani termin pomeri za neko drugo vreme ili pri odlasku na dogovoreni sastanak, pogrešite put, pa vam se obična gradska vožnja pretvori u turistički obilazak grada. Sve su to manje i preporučljive situacije sa retrogradnim Merkurom. Međutim, ukoliko idete na prvi sastanak, gde se ništa ne odlaže ili odgađa, sa telefonom koji vam savršeno funkcioniše (Merkur) i u putu dobro prođete bez ikakvih poteškoća sa autom ili saobraćajem (retro Merkur), u tom slučaju dobro razmislite o kom poslu je reč. Velika je verovatnoća da će vam sagovornik nešto prećutati ili skriti od vas. Važno je samo osloniti se na intuiciju i ne požurivati sa donošenjem odluke. Za sve što je dobro u životu, za svaku pravu stvar koja treba da se dogodi postoji određeno vreme i trenutak. Ona se dešava sama i u pravom trenutku. Saturn je egzaltiran u Vagi i on određuje koje se stvari trebaju desiti, a za koje još uvek nije trenutak. U svakom slučaju, ovo su idealni dani za kretanje, za susrete kao i za zaljubljivanje.

U drugom delu nedelje Venera će zagrliti retrogradnog Merkura, pa će i vašim mislima Venera zavladati. Ma koliko da je predhodnih dana bila fokusiranost na dogovore i susrete poslovne prirode, određena emocija u vama je živela. Od trenutka prošle sedmice, kada se Merkur vratio u znak Vage, i u vaš se život mogla vratiti određena osoba koja će probuditi emocije. Zašto su se određene misli probudile ili zašto ste se ponovno morali susresti sa određenom osobom, to morate u ovom periodu saznati i svakako rešiti taj odnos? Takođe, odnos može biti obostran, ali i ne. Ukoliko vi osećate određenu emociju ne znači da i ta osoba isto ili slično misli ili oseća.

Zato je jako važno da taj osećaj, taj odnos rešite u sebi i nađete razlog zbog čega se određene emocije ili osobe uporno vraćaju iako na nekom nivou znate da su davna prošlost? Da li su to zbog lepih ili gorkih sećanja? Da li ste sve rekli u tom odnosu ili je za to možda sada trenutak? Nekad je dovoljno samo naglas izgovoriti neku emociju ili misao i tek onda budete svesni njene veličine ili zapravo nebitnosti.

Pokušajte do kraja sedmice da srećom oterate srećna sećanja. Često se neke misli vraćaju zbog osećaja koji nakon određenog susreta više niste osetili, zato je najbolje potruditi se da ponovo doživite taj osećaj koji u vama kao pečat na srcu stoji i vraća se sa svakim retrogradnim Merkurom, Venerom ili Marsom. Obiđite neka ranija mesta (retrogradni Merkur), uradite stvari koje su vas nekada činile sretnim, vratite se nekim starim malim navikama koje su svetu bile tako nebitne, a vama predstavljale celi svet. 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD