Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Webinar: Tehnologija Svesti Urana Tri nivoa svesti, Kopče astralnog i eteričnog sveta, Univerzalni provodnik, Povezivanje uma i tela, Mentalni provodnik, Proces oživljavanja mentalnog tela, Otkrivanje sopstvenog simbola - samo su neke od tema o kojima će biti reči na webinaru Tehnologije Svesti Urana koji će se održati u subotu 11.04. od 12h do 15h.
» prikaži celu vest
Webinar: Buđenje U subotu 11. aprila, dr Lea Imširagić će održati webinar Energetske Astrologije Urana, sa početkom od 17h. Ovaj put učimo igru transformacije i oživljavamo biće Urana. Webinar će vam omogućiti da osvestite svoju vezu sa Univerzumom (na svoj lični način), da prepoznate i razvežete obrasce koje ponavljate, kao i navike u kojima ste zaglavljeni, da se oslobodite povećane mentalne napetosti i ubrzanosti i da naučite da disanjem kroz 8. čakru dovodete svoj nervni sistem u balans, kao i svoj odnos sa vremenom.
» prikaži celu vest
Kurs: Rektifikacija i elekciona astrologija U petak, 03. aprila od 18h počinje online četvoronedeljni kurs iz Rektifikacije natalnog horoskopa i Elekcione astrologije. Ovaj kurs je namenjen svima koji imaju osnovno astrološko predznanje ali žele da izračunaju tačno vreme svog rođenja, kao i da usvoje sistem izračunavanja tačnog vremena rođenja klijenta i takođe onima koji žele da otkriju veštinu pravilnog odabira trenutka za započinjanje znaćajnih životnih projekata (poslovi, venčanja, selidbe, itd...).
» prikaži celu vest
Full Moon Project Radionica „Inspiracija“ Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Inspiracija“ koja će se održati u sredu, 8. aprila 2020. godine. Sam znak Vage u kojem se odigrava ovaj Pun Mesec govori o ravnotežu koju je izuzetno važno uspostaviti na nivou svog tela, dovodeći unutar sebe sve strahove predaka u jedno stanje mira. Ova radionica će biti online i trajaće od 19.00h do 20.30h.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 13. do 20.10.2014.

Sada nam se nudi šansa da period između dve eklipse iskoristimo u smeru svojih želja i lepih zamisli. U ovoj nedelji imamo puno finih aspekata, pa će atmosfera na nebu probuditi određene lepe osećaje koje treba pretvoriti u događaj i put kojim treba dalje ići.

Nedelja započinje divnim susretom Venere i Jupitera, pa se mogu očekivati prijatni susreti i događaji. Merkur će biti glavni iako je retrogradan, doneće puno priča, puno kontakata, često i potpune nesporazume ili konfuzije u komunikaciji koju je, ukoliko se dogodi, najbolje okrenuti na šalu. Merkur će imati potrebu da priča, da kaže nešto, nekad će to biti i bilo šta samo da ne ćuti. Ali da ovo nije nedelja u kojoj će biti samo priče već i konkretnih novih dešavanja govori i Sunce koje će sa Marsom imati sekstil, a sa Merkurom konjunkciju.

Prvog dana nedelje, sa Mesecom iz Blizanaca, javiće se mnoge ideje i želje koje ćete želeti da ostvarite. Lakoća Blizanaca u vama probudiće jednu poletnu energiju i imaćete osećaj da sve možete sa lakoćom da uradite. Međutim, kad sledećeg dana Mesec bude promenio znak i bude ušao u znak Raka, mnogi će se prepustiti osećanjima. Venera sa Jupiterom iz Vage i Lava sa sobom nosi sreću i ekspanziju. Toga dana vam se može desiti da poželite izbeći sve radne obaveze i odgovornosti. Ovo je dan u kojem će susreti biti ispunjeni toplinom, uzajamnom pažnjom i malim nežnostima. Što se tiče poslovnih susreta, više ćete imati šarma i sreće nego želje za nekim poslovnim uspehom, a koji će vam svakako Jupiter doneti.

Dan za susrete i poslovne dogovore ili napretke, jeste sreda kada na nebu Sunce sa Marsom bude zasijalo. Mesec će još uvek biti u znaku Raka, ali kako će biti toga dana u izazovnim aspektima (Mesec kvadrat Venera, Uran i Sunce) osećaj budnosti pokrenuće jedan takmičarski duh, pa će se javiti i želja za ostvarenjem određenog cilja. Kako je i Merkur u podržavajućem aspektu sa Marsom (Merkur sekstil Mars), a vrlo blizu Sunca (Merkur konjunkcija Sunce) to upravo govori da će pregovori biti vrlo konstruktivni i uspešni. Naravno, oko svega treba biti vrlo oprezan, jer se svaki uspeh i dogovor odnosi na već ranije dogovorene ili već jednom dogovarane poslove. Retrogradni Merkur zna da svaki događaj odgodi, zaboravi ili jednostavno dogovoreno zaboravi. Iako su jako dobri aspekti, simbolika retrogradnog Merkura treba da postoji. Budite spremni da se zakazani termin pomeri za neko drugo vreme ili pri odlasku na dogovoreni sastanak, pogrešite put, pa vam se obična gradska vožnja pretvori u turistički obilazak grada. Sve su to manje i preporučljive situacije sa retrogradnim Merkurom. Međutim, ukoliko idete na prvi sastanak, gde se ništa ne odlaže ili odgađa, sa telefonom koji vam savršeno funkcioniše (Merkur) i u putu dobro prođete bez ikakvih poteškoća sa autom ili saobraćajem (retro Merkur), u tom slučaju dobro razmislite o kom poslu je reč. Velika je verovatnoća da će vam sagovornik nešto prećutati ili skriti od vas. Važno je samo osloniti se na intuiciju i ne požurivati sa donošenjem odluke. Za sve što je dobro u životu, za svaku pravu stvar koja treba da se dogodi postoji određeno vreme i trenutak. Ona se dešava sama i u pravom trenutku. Saturn je egzaltiran u Vagi i on određuje koje se stvari trebaju desiti, a za koje još uvek nije trenutak. U svakom slučaju, ovo su idealni dani za kretanje, za susrete kao i za zaljubljivanje.

U drugom delu nedelje Venera će zagrliti retrogradnog Merkura, pa će i vašim mislima Venera zavladati. Ma koliko da je predhodnih dana bila fokusiranost na dogovore i susrete poslovne prirode, određena emocija u vama je živela. Od trenutka prošle sedmice, kada se Merkur vratio u znak Vage, i u vaš se život mogla vratiti određena osoba koja će probuditi emocije. Zašto su se određene misli probudile ili zašto ste se ponovno morali susresti sa određenom osobom, to morate u ovom periodu saznati i svakako rešiti taj odnos? Takođe, odnos može biti obostran, ali i ne. Ukoliko vi osećate određenu emociju ne znači da i ta osoba isto ili slično misli ili oseća.

Zato je jako važno da taj osećaj, taj odnos rešite u sebi i nađete razlog zbog čega se određene emocije ili osobe uporno vraćaju iako na nekom nivou znate da su davna prošlost? Da li su to zbog lepih ili gorkih sećanja? Da li ste sve rekli u tom odnosu ili je za to možda sada trenutak? Nekad je dovoljno samo naglas izgovoriti neku emociju ili misao i tek onda budete svesni njene veličine ili zapravo nebitnosti.

Pokušajte do kraja sedmice da srećom oterate srećna sećanja. Često se neke misli vraćaju zbog osećaja koji nakon određenog susreta više niste osetili, zato je najbolje potruditi se da ponovo doživite taj osećaj koji u vama kao pečat na srcu stoji i vraća se sa svakim retrogradnim Merkurom, Venerom ili Marsom. Obiđite neka ranija mesta (retrogradni Merkur), uradite stvari koje su vas nekada činile sretnim, vratite se nekim starim malim navikama koje su svetu bile tako nebitne, a vama predstavljale celi svet. 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD