Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Webinar: Tehnologija Svesti Urana Tri nivoa svesti, Kopče astralnog i eteričnog sveta, Univerzalni provodnik, Povezivanje uma i tela, Mentalni provodnik, Proces oživljavanja mentalnog tela, Otkrivanje sopstvenog simbola - samo su neke od tema o kojima će biti reči na webinaru Tehnologije Svesti Urana koji će se održati u subotu 11.04. od 12h do 15h.
» prikaži celu vest
Webinar: Buđenje U subotu 11. aprila, dr Lea Imširagić će održati webinar Energetske Astrologije Urana, sa početkom od 17h. Ovaj put učimo igru transformacije i oživljavamo biće Urana. Webinar će vam omogućiti da osvestite svoju vezu sa Univerzumom (na svoj lični način), da prepoznate i razvežete obrasce koje ponavljate, kao i navike u kojima ste zaglavljeni, da se oslobodite povećane mentalne napetosti i ubrzanosti i da naučite da disanjem kroz 8. čakru dovodete svoj nervni sistem u balans, kao i svoj odnos sa vremenom.
» prikaži celu vest
Kurs: Rektifikacija i elekciona astrologija U petak, 03. aprila od 18h počinje online četvoronedeljni kurs iz Rektifikacije natalnog horoskopa i Elekcione astrologije. Ovaj kurs je namenjen svima koji imaju osnovno astrološko predznanje ali žele da izračunaju tačno vreme svog rođenja, kao i da usvoje sistem izračunavanja tačnog vremena rođenja klijenta i takođe onima koji žele da otkriju veštinu pravilnog odabira trenutka za započinjanje znaćajnih životnih projekata (poslovi, venčanja, selidbe, itd...).
» prikaži celu vest
Full Moon Project Radionica „Inspiracija“ Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Inspiracija“ koja će se održati u sredu, 8. aprila 2020. godine. Sam znak Vage u kojem se odigrava ovaj Pun Mesec govori o ravnotežu koju je izuzetno važno uspostaviti na nivou svog tela, dovodeći unutar sebe sve strahove predaka u jedno stanje mira. Ova radionica će biti online i trajaće od 19.00h do 20.30h.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 06. do 13.10.2014.

Ove sedmice imamo pomračenje Meseca, povratak retrogradnog Merkura iz Škorpiona u znak Vage, Urana koji će se pobuniti i protiv Venere (Venera opozicija Uran) i protiv Sunca (Sunce opozicija Uran) i Plutona koji će prilično uticati da odnosi budu na teškom ispitu, a oni koji ih budu položili umnogome će pomoći vrhovni bog Zevs koji će, uprkos izazovima, mnogima doneti sretne okolnosti (Mars trigon Jupiter) i buđenje mudre svesti (Sunce sekstil Jupiter).

Prvog dana sedmice Mesec kao da se odmara i pri kraju znaka Riba polako podseća na završavanje obaveza i privođenje kraju stvari koje su vam ostale od prošlih dana. Toga se dana posvetite rutinskim stvarima i poslovima, jer vas već u utorak čekaju susreti koji će biti pravi izazov. Kad Mesec bude ušao u znak Ovna kao da će rat najaviti, a Sunce u opoziciji sa Uranom može biti veliki izazov, samo jedan događaj, susret ili priča dovoljni će biti da potaknu teme koje će u vama probuditi nemire. Kako je opozicija u pitanju, a i sam Mesec je sada sa suprotne strane Sunca, to je slika partnera ili nekog ko je nasuprot vas i sukobi se direktno vama.

Pomračenje Meseca pokrenuće neka pitanja i neke ranije započete teme i razgovore (retrogradni Merkur) koje nisu do sada dobile svoj pravi smisao ni odgovore. U trenutku kada se Mesec bude našao između Urana i južnog čvora, tačno sa 15° Vage Sunce će biti nasuprot Mesecu čime će nastati pomračenje Meseca. U trenutku egzaktne opozicije (Mesec opozicija Sunce), Venera će imati egzaktni kvadrat sa Plutonom i na nebu stvoriti jednu vrlo izazovnu i napetu atmosferu kada su odnosi u pitanju. Ono što će se pokrenuti u ovom periodu koji će trajati do sledeće eklipse kada je pomračenje Sunca (23.10.2014.) jeste određeni nenadani događaj (Mesec konjunkcija Uran) koji će se ticati kuće ili odnosa u kući. Neki će imati glavobolje zbog neplaniranih restauracija u kući, neki će se baviti rešavanjem familijarnih odnosa, a neke će ljubav moriti. Neplanirane popravke u kući izvesno je da će vaš finansijski budžet osetiti (Pluton kvadrat Venera). Međutim, ukoliko budete imali samo takvih situacija budite sretni, jer je to jedan od laganijih okolnostii događaja koje Pluton Veneri može doneti. Oni koji i sami imaju izazovan odnos između ovih dveju planeta, biće prozvani i morali bi biti vrlo oprezni u odnosima. Emotivni nemiri su naglašeni tih dana – sa jedne strane posesivnost, ljubomora i potreba da se partner kontroliše, a sa druge strane osećaj zapostavljenosti i osećaj manje vrednosti – nevoljenosti.

Kako su ovde dva svetla na sasvim suprotnim stranama (Sunce u Vagi – Mesec u Ovnu) to ukazuje i na podeljenost svesnog i podsvesnog dela. Retrogradni Merkur će vas naterati da se suočite sa onim stvarima koje ranije niste želeli, niste bili u stanju ili jednostavno nije bilo vreme za to.

Iako je Sunce u Vagi i potreba za partnerom pojačana, ipak je ovo najbolji period da se neki odgovori potraže unutar sebe. Energija kojom zračite privući će određenog partnera, događaj i osećaj. Zato je u trenucima kada mislite da vas drugi ne razumeju ili ako se pitate zašto se neke stvari događaju “samo vama”, tada je najbolje da budete iskreni prema sebi i probudite svesnost o svojim osećanjima. Možda sreća o kojoj svi govore iz vašeg ugla malo drugačije izgleda, pa je najbolje da se u ovom period pozabavite osećajem sreće koji dolaze onda kada se čini da je najteže. Ova opozicija između Meseca i Sunca ima vrlo sretne okolnosti, jer su dispozitori u jednom širem aplikacionom sekstilu i nude šansu za srećom i pobedom samo onima koji se usude potražiti je. Sekstil je protočan aspekt, ali za njegov učinak potrebno je napraviti bar prvi korak, ostalo će nebo urediti.

Za prvi korak koji vodi ka smislu, ka pravednosti i sreći, pomoći će vam Mars koji kao dispozitor Meseca pravi trigon sa Jupiterom i svakoj napetoj i izazovnoj situaciji, donosi sretne i benefične okolnosti. Ovo je aspekt koji će od vas tražiti da istupite za nekog, da se postavite kao njegov zaštitnik ili da samo istupite u svoje ime i konačno savladate određene blokade i strahove u odnosu sa drugim ljudima.

Vaga je znak odnosa u javnosti u društvenom životu, pa se na mundanom nivou očekuju političke razmirice i pregovori koji neće biti uspešni. Na sve to će uticati i retrogradni Merkur koji se u petak polako vraća u znak Vage i sa 29° malo će se poigrati sa rečima. Vama može uneti priličnu dozu konfuzije, u odnose nesporazume, a u javnom životu pravi politički triler. Ono što je jako važno jeste da pre nego odgovorite još jednom postavite pitanje, jer se može desiti da ste potpuno druge reči čuli ili razumeli. Zato je najbolje da jednostavno i sebe i druge pobedite osmehom, jer je on u ovom slučaju jedini put ka svetlosti (Jupiter trigon Sunce). 

Poslednjeg dana imaćete izbor, ili da napravite sebi i partneru neki nezaboravni izlet i krenete u provod bez smišljenog plana (Venera opozicija Uran) ili da zbog gluposti vašu vezu ili brak stavite u nezavidan položaj (Venera opozicija Uran).

Ovo su dani ispita, period od jednog do drugog pomračenja kao da je period inkubacije i bićete prinuđeni da se suočite sa samim sobom, sa onim poznatim delom sebe koji predstavlja vas i sa onim vama nepoznatim i ne savladanim delom sebe što je vaš partner. Mnogi će se odnosi iskristalisati. Neki će shvatiti da su sretni, jer su okruženi onim boljim delom sebe, drugi će shvatiti da je njihova priča već davno ispričana i sada će želeti da je završe, a treći će se naći na jednom sasvim nepoznatom terenu zvanom Ljubav. Koja god da je vaša priča u kojoj god da je fazi vaša ljubav, samo je prigrlite i prihvatite, jer ko god da je kraj vas je zapravo samo vaš odraz u ogledalu.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD