Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Full Moon paket "Lakoća postojanja" u 90 dana Sada je pravi trenutak da napišeš svoja pravila za igru zvanu ŽIVOT tako da u njoj uživaš! Zato smo ti pripremili tokom ovog divnog letnjeg perioda, koji je istovremeno lagan i izuzetno dubok (budući da putujemo sve vreme kroz talas eklipsi), nove tri Full Moon radionice LAKOĆA POSTOJANJA U 90 DANA, sa popustom i posebnom podrškom za sve koji se prijave do 4. jula.
» prikaži celu vest
Full Moon Project “Lakoća misli” Pozivamo te da sa nama kreiraš Lakoću misli, čije se kapije otvaraju sa novim Punim Mesecom 5. jula. Tvoj zadatak je da kroz ovaj Pun Mesec osvestiš da je tvoje energetsko telo ono koje ti daje mogućnost da materijalizuješ sve stvari. Lakoća misli predstavlja aktivaciju inteligentnog tela koje na kraju stvara realnost postojanja. Ono je po svojoj prirodi veoma lagano i ima zabeležna sva sećanja.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
Nova knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 29. IX - 06. X 2014.

Ovo je nedelja u kojoj Jupiter pravi vatreni trigon sa Uranom, zbog čega je i ISAR odabrao upravo ovu nedelju za svoju konferenciju.

Prošle nedelje smo svedočili nekim svetskim indeksima koji su dostigli svoj višegodišnji, a neki svoj sekundarni vrh. Baš onoliko iznenada koliko su se ovi rekordi formirali, oni su se obrnuli u četvrtak, samo da bi se oštro oporavili u petak. Ovo je bila veoma “uranovska” nedelja (oštri reliji, oštre deklinacije), koje su prošli petak ostavile rekorde svih vremena na američkom tržištu kapitala netaknute, a nove višegodišnje rekorde u japanskoj Nikkei egzaktno na dan trigona Jupitera i Urana, 25. septembra.

Zlato zadržava svoj godišnji nizak nivo, ali kada je u četvrtak bilo testirano, 25. sptembra, opalo je na 1206.60. Istog dana, Srebro je palo na svoj višegodišnji minimum od 1727. Oba tržišta su se oporavila u petak. Krivac je ponovo bila snaga američkog dolara, kako je evro valuta pala na svoj višegodišnji minimum ispod 1.2700 u petak.

Kratkoročna geokosmička predviđanja

Kako je vremeza pisanje  limitirano ove nedelje (zbog ISAR konferencije u toku), samo ću ponoviti prošlonedeljnje komentare iz kolumne, sa dodatkom da se naša pažnja sada okreće lunarnoj eklipsi koja će biti 08. oktobra. Ova eklipsa će naraviti T kvadrat sa rastućim kvadratom Urana i Plutona, te ništa nije postavljeno. Tržišta su još uvek uzljuljana sa promenama velikih cena i iznenadnim testerisanjima, čak i ove nedelje, kako se vremenski limiti pomeraju. Dodatno, ovog petka, 3. oktobra, biće objavljeni izveštaji mesečnih poslovanja.

A sada, prošlonedeljni komentari… 

Ova nedelja je otpočela sa kosmičkom maglom nastalom kvadratom Marsa i Neptuna u nedelju, 21. septembra. Mars je uvek u žurbi, a Neptun nije siguran gde želi da ide. Bar je Mars u Strelcu, pa zna da želi d aide negde, i to brzo. Samo mu je potreban plan kuda da ide sa svojim željama. Finansijska tržišta mogu da se pokreću tamo vamo ove nedelje. Mogu folirati da “kao” idu dole (ili gore), a zatim da se preokrenu ka onome gde su originalno hteli da idu. Kao prodavci, mi moramo biti oprezni sa ovim foliranjima.

Sledećeg dana Sunce ulazi u Vagu. Jesen počinje svoju novu sezonu na severnoj hemisferi. U astrologiji, mi to zovemo jesenja ravnodnevica, koja daje važnu karti za razumevanje naredna tri meseca. Ova tri meseca obećavaju da budu veoma intenzivna – i opasna. Pluton kreće direktno istog dana, te će ovo godišnje doba biti plutovsko, što će reći, intenzivno i opasno. Već smo videli znake Plutona, boga podzemlja, pokazujući svoju ružnu glavu upravo obezglavljivanjem novinara od strane ISIS grupe. Pluton, sa Uranovim kvadratom, opstaje kao opasan period terorističkih aktivnosti. U stvari, trajaće do marta 2015, sa važnim datumima oko 11. novembra i 11. marta kada Mars uđe u konjukciju prvo sa Plutonom, a zatim sa Uranom. Ovo nisu vremena za rizikovanje na opasnim mestima.

Ali Pluton takođe vlada dugovima, deficitima i neplaćanjima…i taksama. Federalni sastanci od prošle nedelje izgleda da sugeriraju kako ekonomija raste u svojoj snazi, ali ipak država ne želi da dozvoli da se interesi vrate na “normal”, jer ukoliko oni ili bilo ko drugi zaista razume šta jeste ili će biti normalno ikada ponovo nakon ovog kardinalnog klimaksa od 2008 – 2015. Kako god, oni su upotrebili tu reč “normalno” u svojim projekcijama – bez vremenske linije koja je vezana z ato. Postoji talas koji pominje da će se “normalno” možda vratiti 2017. Ja bih rekao da se to vraća nakon 2020-2022, ali vrh ovog abnormanog perioda će proći nakon marta 2015. To je ono što se dešava između novembra i marta, jer su to poslednja dva od sedam prolaza Urana i Plutona u kvadratu. Sa Plutonom i Uranom koji menjaju pravac u septembru i decembru, ne odlaze daleko od tog matematički egzaktnog kvadrata.

Siguran sam da su svi utrnuli od ovoga do sada nakon poslednjih sedam godina turbulencije usled ovog Kardinalnog Klimaksa. Lakši period može se osetiti ove nedelje usled trigona Jupitera i Urana, od Lava ka Strelcu, 25. septembra. Ovo je zaista dobro došao aspect. Trigoni su inače veoma dobrodošli, jer često donose nagrade. Berza i U.S dolar su svakako primeri ovoga. Ovo se još više može istaći, bez obzira na to što je Mars u Jupiterovom znaku Strelcaa do 26. oktobra, što daje podsticaj za akcije (i ličnu mrežu vrednosti) da nastave svoj uspon ka novim rekordima.

Ipak, ovo je nedelja kada će Jupiter napraviti trigon sa Uranom, što je princip iracionalnog bogaćenja, kao i obrnutih potencijala.. Da li će Uran delovati obrnuto sada, ili će samo iza toga eksplodirati na svim nivoima rezistencije (ili podrške). Uran ne voli ni podršku ni zone otpora. On voli da napada sve granice i ulazi u nivoe koji nikada ranije nisu viđeni. Mars u Strelcu to može povesti. Ali ukoliko se preokrene, Mars u Strelcu to može podržati takođe, kao što se i cene mogu preokrenuti sa neočekivanom snagom. Kao što je navedeno ranije, ovo je vreme da se naprave veliki profiti, ili pretrpe teški gubici. Za nas, počelo je prilično dobro. Uživajte u vožnji dok traje.

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD