Tel: (+381) 11.267.0711, (+381) 60.767.3192, (+381) 64.387.2224   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Aktuelnosti Faze Meseca Ritam broja-7 Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Astrološki Arhetipovi Local Space Horarna astrologija Mundana astrologija Karmička astrologija AstroHealing Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Kurs: Vitalnost, zdravlje i sinteza natalnog horoskopa Zdravlje i bolest žive u jednom horoskopu kao suprotni principi, kao stvar uzroka i posledice koji se mešaju. Bolesti nastaju kao rezultat nekadašnjih akcija, zato što Mars (naše akcije) vremenom postaje Saturn (karma, posledica naših akcija). Ovaj dvomesečni kurs počinje 11.05. i održavaće se svake srede od 19h u online varijanti.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Inicijacije Venere 2022 U prodaji je nova knjiga „Inicijacije Venere 2022“ od autorke Ivane Šaljić. Knjiga je zamišljena kao vodič za Veneru i osvetljava nam sva važna mesta inicijacije za prevazilaženje toka inercije i instaliranja višeg kvaliteta naše Venere. Zato je važno da razumemo kako se Venera oseća u svakom znaku, kako izgleda njena priča ako je živi po inerciji i kako može da izgleda kada podigne energiju i kada je u balansu.
» prikaži celu vest
Astrološki kalendar za 2022. godinu Astrološki kalendar, vaš jedinstveni vodič za 2022. je u prodaji! Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu manifestacije, obilja i kreiranja novih uverenja na najbolji način, a Astrološki kalendar će nam pokazati koje su to sve važne tačke koje se aktiviraju u predstojećoj godini.
» prikaži celu vest
Nova knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 15. do 22. septembra 2014.

Evo i nedelje u kojoj će Mesečevi aspekti biti glavni. Smenjivaće se atmosfera na nebu, biće promene raspoloženja, raznih priča, ali i odmora od raznih događaja. Mesec je polako u opadanju i sve će na trenutak utihnuti. Jedino će na kraju nedelje Venera napraviti sekstil sa Saturnom i otvoriti vrata tradicionalnim vrednostima, starim ljubavima i stabilnijim finansijama.

Prvi dan sedmice započinje Mesecom u znaku Blizanaca, ali u protočnim aspektima sa Jupiterom, Uranom i Merkurom. Očekuje se puno laganih priča, druženja i novih informacija. Blizanci su po prirodi radoznali, pa će tranzit Meseca toga dana uticati na to da imate interesantne susrete i saznate puno novih informacija. Ono što na početku dana možete da osetite jeste blago neraspoloženje i blagu emotivnu napetost. Venera će u ranim jutarnjim časovima napraviti kvadrat sa Mesecom, pa se može dogoditi da vam raspoloženje pokvari neka vest na poslu (Venera u Devici) ili neka informacija koja nije od velike važnosti, ali će vam u trenutku poljuljati osećanja (Venera kvadrat Mesec). Međutim, kako dan bude odmicao, tako će se u vašem raspoloženju javiti vedrina i zadovoljenje.

Sredinom sedmice Mesec će ići svojim znakom (Mesec u Raku) pa ćete i vi želeti da više vremena provedete sa porodicom, da se posvetite svojim emocijama ili se bavite kućnim poslovima. S obzirom da je Mesec u kardinalnom znaku i tranzitom kroz Raka pravi izazovne aspekte sa Plutonom, Uranom i Merkurom, izbegavajte ozbiljne porodične razgovore, kao i one koji se odnose na velike promene ili selidbe (Mesec opozicija Pluton, kvadrat Uran). Međutim, sekstil sa Suncem i trigon sa Saturnom nagovestiće određene sudbinske događaje i susrete koji vas čekaju kad Venera napravi egzaktan sekstil sa Saturnom.

Na kraju sedmice ulaskom Meseca u znak Lava zavladaće osećaj zadovoljstva i radosti. Sunce koje je predstavnik ovog znaka, zavladaće mnogim srcima i ispuniće ih posebnim osećajem ljubavi i sreće. Sve na nebu kao da se priprema za susret starih ljubavi, za one koji su se nekada voleli i one koji su na ljubav dugo čekali (Venera sekstil Saturn).

Kako se Venera bude polako približavala sekstilu sa Saturnom tako će se i u vama buditi neke stare slike, uspomene i sećanja. I sami ćete poželeti da se nekom javite, da samo na trenutak čujete mu glas, da osetite bar na kratko onaj stari poznati osećaj ushićenosti, uzbuđenja i pomalo sete. Možda samo poželite, a možda se i usudite - da okrenete broj, pokucate na stara poznata vrata ili pošaljete pozdrave. Neki će biti inicijatori, a nekima će se događaji dešavati kao u starom klasičnom filmu. Oni koji su imali male nesporazume i zahlađenja u ljubavi, sada se mogu nadati pomirenju, a možda i zajedničkom životu. Ljubavne susrete možete očekivati na poslu ili u nekoj uslužnoj ustanovi (Venera u Devici).

Uživajte tih dana u stabilnim odnosima i boljim, sigurnijim i stabilnijim finansijama. Isplata na koju ste dugo čekali, sada vas može obradovati ili bar jedan njen deo (Saturn – čekanje…). Divne će se ljubavne priče dešavati, divni ljubavni susreti. Skromna Venera (Venera u Devici) dobiće odgovore na sva pitanja, a strpljiva Penelopa (Venera u Devici..) dočekaće svog Odiseja (..sekstil Saturn).

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD