Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Letnji raspust i radno vreme Instituta Dragi naši, malo obaveštenje za sve vas: škola neće raditi od 30. juna sve do 26. avgusta usled letnjeg raspusta. Uživajte u letu, a od septembra kreiramo još više radosti, energije i lepote!
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2019. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2019. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu ispunjenja želja i velike vizije na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2019. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
Alex Trenoweth - Astrološka konferencija u Beogradu 2018. Astrolog, Alex Trenoweth je napisala članak o svom iskustvu na astrološkoj konferenciji u Beogradu, u martu 2018.
» prikaži celu vest
Knjiga ''Energija Senke'' Nedavno je izašla iz štampe najnovija knjiga Aleksandra Imširagića "Energija Senke - Vodič za integraciju prošlih života". Svi zainteresovani za ovu knjigu mogu je naručiti direktno od nas.
» prikaži celu vest
Novi ISAR-ov predstavnik za Srbiju Međunarodna Asocijacija za Astrološka Istraživanja (ISAR) izabrala je Zoranu Stanojević za novog potpredsednika ISAR-a za Srbiju u naredne tri godine.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Hronike neba

Od 15. do 22. septembra 2014.

Evo i nedelje u kojoj će Mesečevi aspekti biti glavni. Smenjivaće se atmosfera na nebu, biće promene raspoloženja, raznih priča, ali i odmora od raznih događaja. Mesec je polako u opadanju i sve će na trenutak utihnuti. Jedino će na kraju nedelje Venera napraviti sekstil sa Saturnom i otvoriti vrata tradicionalnim vrednostima, starim ljubavima i stabilnijim finansijama.

Prvi dan sedmice započinje Mesecom u znaku Blizanaca, ali u protočnim aspektima sa Jupiterom, Uranom i Merkurom. Očekuje se puno laganih priča, druženja i novih informacija. Blizanci su po prirodi radoznali, pa će tranzit Meseca toga dana uticati na to da imate interesantne susrete i saznate puno novih informacija. Ono što na početku dana možete da osetite jeste blago neraspoloženje i blagu emotivnu napetost. Venera će u ranim jutarnjim časovima napraviti kvadrat sa Mesecom, pa se može dogoditi da vam raspoloženje pokvari neka vest na poslu (Venera u Devici) ili neka informacija koja nije od velike važnosti, ali će vam u trenutku poljuljati osećanja (Venera kvadrat Mesec). Međutim, kako dan bude odmicao, tako će se u vašem raspoloženju javiti vedrina i zadovoljenje.

Sredinom sedmice Mesec će ići svojim znakom (Mesec u Raku) pa ćete i vi želeti da više vremena provedete sa porodicom, da se posvetite svojim emocijama ili se bavite kućnim poslovima. S obzirom da je Mesec u kardinalnom znaku i tranzitom kroz Raka pravi izazovne aspekte sa Plutonom, Uranom i Merkurom, izbegavajte ozbiljne porodične razgovore, kao i one koji se odnose na velike promene ili selidbe (Mesec opozicija Pluton, kvadrat Uran). Međutim, sekstil sa Suncem i trigon sa Saturnom nagovestiće određene sudbinske događaje i susrete koji vas čekaju kad Venera napravi egzaktan sekstil sa Saturnom.

Na kraju sedmice ulaskom Meseca u znak Lava zavladaće osećaj zadovoljstva i radosti. Sunce koje je predstavnik ovog znaka, zavladaće mnogim srcima i ispuniće ih posebnim osećajem ljubavi i sreće. Sve na nebu kao da se priprema za susret starih ljubavi, za one koji su se nekada voleli i one koji su na ljubav dugo čekali (Venera sekstil Saturn).

Kako se Venera bude polako približavala sekstilu sa Saturnom tako će se i u vama buditi neke stare slike, uspomene i sećanja. I sami ćete poželeti da se nekom javite, da samo na trenutak čujete mu glas, da osetite bar na kratko onaj stari poznati osećaj ushićenosti, uzbuđenja i pomalo sete. Možda samo poželite, a možda se i usudite - da okrenete broj, pokucate na stara poznata vrata ili pošaljete pozdrave. Neki će biti inicijatori, a nekima će se događaji dešavati kao u starom klasičnom filmu. Oni koji su imali male nesporazume i zahlađenja u ljubavi, sada se mogu nadati pomirenju, a možda i zajedničkom životu. Ljubavne susrete možete očekivati na poslu ili u nekoj uslužnoj ustanovi (Venera u Devici).

Uživajte tih dana u stabilnim odnosima i boljim, sigurnijim i stabilnijim finansijama. Isplata na koju ste dugo čekali, sada vas može obradovati ili bar jedan njen deo (Saturn – čekanje…). Divne će se ljubavne priče dešavati, divni ljubavni susreti. Skromna Venera (Venera u Devici) dobiće odgovore na sva pitanja, a strpljiva Penelopa (Venera u Devici..) dočekaće svog Odiseja (..sekstil Saturn).

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD