Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Seminar: Magnet Srca Na ovom seminaru se polaznici obučavaju da preko natalnog horoskopa imaju uvid u nasleđenu energetsku strukturu. Seminar je organizovan tako da kroz lično iskustvo svaki polaznik može prepoznati zakonitosti svojih energetskih centara kao i tehnike isceljivanja. U nedelju, 29. septembra od 16h do 20h, dr Lea Imširagić će održati predavanje iz modula Energetska Astrologija, a ovaj seminar će biti predviđen za rad na 4. čakri, ili tj Mesecu. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Seminar: Tehnologija svesti Meseca Tokom kursa Tehnologija Svesti praktikovaćemo određene vežbe koje će nam omogućiti da celu oblast Energetske Psihologije oživimo u svom svakodnevnom životu, u odnosima sa ljudima, ličnom odnosu prema poslu, finansijama, i pre svega prema sebi. Aleksandar Imširagić će održati seminar iz Tehnologije Svesti na temu 4. čakre ili tj Meseca, u nedelju 29. septembra od 12h do 15h. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Predavanje: Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju "Možeš postati superwomen ili superman ako naučiš super-komunikaciju sa sobom jer baš od ove primarne svakodnevne komunikacije sa sobom nastaju svi drugi odnosi. Namera ove radionice je da podelim sa vama dar u vidu jednostavnih tehnika Energetske psihologije kojima možete da naučite da komunicirate sa najinteligentnijim delom svog Uma - sa svojim telom. Jer vi zaslužujete da koristite svoj prirodni dar - da naučite svoju energiju da radi za vas." Dr Lea Imširagić će održati predavanje "Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju" u hotelu Tulip Inn Putnik, 20.09. u 19h.
» prikaži celu vest
Predavanje i promocija knjige: Anđeli Zodijaka Svi imamo određenu svetlosnu prirodu, što je u suštini priroda naše Svesti, jer Svetlost predstavlja kvalitet Svesti. I svako od nas ima svoju energetsku strukturu, odnosno svoj energetski zapis kojim privlači sve događaje u svom životu. Čovek je spoj Neba i Zemlje i predstavlja energetsku matricukoja nosi čitav niz svih njegovih sećanja. Aleksandar Imširagić će održati javno predavanje o Anđelima Zodijaka uz istovremeno predstavljanje istoimene knjige, u hotelu Tulip Inn Putnik.
» prikaži celu vest
Kurs: Anđeli Zodijaka “Radost je emocija koju stvara svetlost. Svi astrološki pokazatelji koji opisuju inerciju bića u natusu, govoreći o njegovim nesvesnim potrebama – što ukaz sudbine jeste – dobijaju svoj smisao i srećan ishod onda kada su prožeti svetlošću. Svetlost je inteligentna sama po sebi, a osnovna jedinica inteligencije svetla jeste Anđeo”. Sedmomesečni kurs Anđeli Zodijaka počinje u subotu, 28. septrembra od 12h do 19h na Kepler Institutu. Moguće je pohađati i online.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Hronike neba

Od 08. - 14. septembra 2014.

Za razliku od sledeće nedelje, ova sedmica biće prilično intenzivna ili aktivna u smislu priče i svakodnevnih dešavanja. Pored Merkura koji će imati tri aspekata (Merkur kvadrat Pluton, sekstil Jupiter i opozicija Uran) i Sunce će se oglasiti jednim dobrim i stabilnim sekstilom sa Saturnom. Tu će i Venera da se probudi i od opozicije sa Neptunom otići će u trigon sa Plutonom. A za sve ovo vreme dok se na nebu budu raspredale priče, Mars će polako napustiti znak svog sedišta – Škorpiona i krajem sedmice ući u vatreni znak Strelca.

Prelomni dani su sreda i četvrtak, dani u kojem imamo čak četiri aspekata i to Merkur u kvadratu sa Plutonom i sekstilu sa Jupiterom, Venera koja će napraviti opoziciju sa Neptunom i Sunce koje sve te energije spustiti na zemljani racionalni nivo kroz sekstil sa Saturnom.

Početak nedelje biće prilično pasivan i miran da nećete ni primetiti da je ova sedmica drugačija od drugih. Mesec u Ribama uspavljuje i umiruje, samo su vam snovi jaki i intuicija koja će u većoj ili manjom meri imati svoju ulogu. Kako je Sunce u znaku Device, tranzit Meseca kroz Ribe napraviće opoziciju sa Suncem, što može uticati na vaš emotivni nivo. Ovde je Sunce razum koje se u velikoj meri (Sunce u Devici) neće složiti sa vašim srcem ili intuicijom (Mesec u Ribama). Kako dan bude odmicao, tako će i Mesec uploviti u trigone sa Saturnom i Marsom, pa je zato najbolje da i vi zaronite u tišinu ili san i pripremite se za Merkurove vragolije.

Sredinom sedmice Merkur iz Vage napraviće kvadrat sa Plutonom dok Venera opoziciju sa Neptunom, pa vam se mogu desiti neke pogrešne procene izazvane unutrašnjim nemirom i destruktivnim stavom. Pluton vam može opteretiti misli (Merkur kvadrat Pluton), Mesec uticati da ste nestrpljiv i bez kompromisa (Mesec u Ovnu) i Venera vam može dati potpuno iskrivljenu sliku realnog stanja (Venera opozicija Neptun), pa se mogu očekivati nesporazumi u odnosima. Merkur će dosta uticati na način razmišljanja, ali i način komunikacije. Zato bi najbolje bilo da šta god da je u pitanju preispitate sebe jeste li previše pristrasni u vezi određenih situacija. Mogu se desiti izlivi ljubomore ili čak posesivnosti. Sve su to trenutni osećaji koje ukoliko ih budete svesni u tom trenutku, dalje nesporazume možete i izbeći.

Ono što ćete teže moći da kontrolišete i na šta ćete manje imati uticaja, jesu okolnosti. Mogući su manji kvarovi na autu (Merkur kvadrat Pluton) ili zastoj na putu usled nekog remonta (Pluton u Jarcu). Najvažnije je da šta god da je, kašnjenje na poslu ili u obavljanju sličnih obaveza (Venera u Devici) nikako ne pravdajte nekim izgovorom (Venera opozicija Neptun) već jednostavnom istinom i iskrenošću. U tome će vam umnogome pomoći Merkur koji će pored kvadrata sa Plutonom, na kraju dana imati i sekstil sa Jupiterom, pa će mudrost da zavlada. Ovo je, takođe i razgovor sa nekim od koga možete dobiti dobar savet i vrlo koristan razgovor. Jupiter može predstavljati nekoga ko ima veliko znanje, nekog učitelja, učenog, obrazovnog ili duhovnog čoveka, a može samo u tom trenutku biti vaš „glas razuma“, osoba koja je tog trenutka bila dobar prenosnik poruke Anđela (Jupiter u Lavu). U svakom slučaju, prijaće vam neka duhovna veština, seminar ili knjiga određenog duhovnog sadržaja.

Trebaće vam dosta snage i stabilne energije za dane koji su pred vama. Merkur će još jednom da vam priredi iznenađenje, samo što bi ovog puta moglo biti burnije i stresnije. U subotu će Merkur imati opoziciju sa Uranom, pa vam se mogu desiti prekidi u telekomunikacijama, internetskim mrežama, problem kompjutera i tehnike. Ono što dodatno otežava situaciju jeste Mars koji se sprema da pređe u novi znak, ali toga dana još uvek je na osetljivom 29° Škorpiona. S obzirom da je Merkur u Vagi, nisu isključivi ni konflikti sa partnerom (Merkur opozicija Uran) ili neka vest koja vam u tom trenutku neće prijati, s obzirom da je i Mesec tog dana u kvadratu sa Jupiterom i opoziciji sa Saturnom. Zbog opozicije sa Saturnom sve može izgledati teže nego što jeste. U svakom slučaju nakon Saturnovog dana – subote, stvari dobijaju sasvim drugi smisao. Mars je sada laganiji, vedriji (Mars u Strelcu),  Mesec se kao dete raduje u znaku Blizanca, sve izgleda drugačije i daleko, da će vam se činiti da vam sva ta briga i stres predhodnog dana nisu bili potrebni.

Ali bilo kako bilo, sada vam se i Venera smeši (Venera trigon Pluton) iako je u Devici doneće vam strasne i jake ljubavne trenutke. Taj osećaj poslednjeg dana sedmice prenećete i u narednu sedmicu, jer Pluton se od Venere ne rastaje tako lako. Iskoristite ovaj protočni aspekt (Venera trigon Pluton) i svoje najdublje osećaje pretvorite u realni događaj i trenutak za pamćenje. 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD