Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Kurs: Karmička Astrologija Budućih Života Od 21. novembra na Kepler Institutu počinje šestonedeljni kurs iz Karmičke Astrologije Budućih Života. Neke od tema ovog kursa su Petlje Budućeg Života, Otvaranje Budućeg sećanja, Duša Budućeg života, Lice Buduće inkarnacije, Hiron – Kosmička Duša i Lanac Budućih inkarnacija. Kurs se može pohađati redovno ili online.
» prikaži celu vest
Kurs: Psihološki profil, ljubav i brak u natalnom horoskopu Na Kepler Institutu, 26. novembra će početi dvomesečni kurs iz natalne astrologije. Na ovom kursu će se, kroz izučavanje astroloških serija, učiti o slikama odnosa različitih planeta, kuća i znakova koji nam govore o predispozicijama u ljubavi, zatim braku, periodu koji povezuje ljubavnu vezu i stupanje u brak, a pre svega toga – psihološkom profilu natusa. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Dvodnevna radionica: Isceljenje Unutrašnjeg Deteta Da li ste spremni za duhovnu avanturu kroz isceljivanje i duboku integraciju? Pridružite nam se u dubokom i moćnom vikendu radosti, isceljenja i ličnog rasta uz pomoć neverovatnih Wild Earth Animal esencija i njihovog tvorca, šamana Danijela Mejpla (Daniel Mapel) iz Virdžinije koji živi sa životinjama u šumi i komunicira sa njima. Njegov rad je dobio međunarodno priznanje za svoju originalnost i sposobnost da na licu mesta pravi izuzetne promene.
» prikaži celu vest
Predavanja u Kini Od 22. novembra do 24. novembra 2019. godine, održava se prva Međunarodna Astrološka Konferencija u Pekingu, Kini. Tom prilikom, Aleksandar i Lea Imširagić će po prvi put držati predkonferencijske seminare 21. novembra 2019. godine.
» prikaži celu vest
Full Moon Project - Usklađenost Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Usklađenost“ koja će se održati u utorak, 12. novembra s početkom od 19h, u hotelu Tulip Inn Putnik. Ovaj Pun Mesec radi na usklađenosti ta dva dela kod nas i u okviru njega, otkrivamo svoju viziju koja je dovoljno prihvaćena na polju naše energije da možemo da je ostvarimo.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 08. - 14. septembra 2014.

Za razliku od sledeće nedelje, ova sedmica biće prilično intenzivna ili aktivna u smislu priče i svakodnevnih dešavanja. Pored Merkura koji će imati tri aspekata (Merkur kvadrat Pluton, sekstil Jupiter i opozicija Uran) i Sunce će se oglasiti jednim dobrim i stabilnim sekstilom sa Saturnom. Tu će i Venera da se probudi i od opozicije sa Neptunom otići će u trigon sa Plutonom. A za sve ovo vreme dok se na nebu budu raspredale priče, Mars će polako napustiti znak svog sedišta – Škorpiona i krajem sedmice ući u vatreni znak Strelca.

Prelomni dani su sreda i četvrtak, dani u kojem imamo čak četiri aspekata i to Merkur u kvadratu sa Plutonom i sekstilu sa Jupiterom, Venera koja će napraviti opoziciju sa Neptunom i Sunce koje sve te energije spustiti na zemljani racionalni nivo kroz sekstil sa Saturnom.

Početak nedelje biće prilično pasivan i miran da nećete ni primetiti da je ova sedmica drugačija od drugih. Mesec u Ribama uspavljuje i umiruje, samo su vam snovi jaki i intuicija koja će u većoj ili manjom meri imati svoju ulogu. Kako je Sunce u znaku Device, tranzit Meseca kroz Ribe napraviće opoziciju sa Suncem, što može uticati na vaš emotivni nivo. Ovde je Sunce razum koje se u velikoj meri (Sunce u Devici) neće složiti sa vašim srcem ili intuicijom (Mesec u Ribama). Kako dan bude odmicao, tako će i Mesec uploviti u trigone sa Saturnom i Marsom, pa je zato najbolje da i vi zaronite u tišinu ili san i pripremite se za Merkurove vragolije.

Sredinom sedmice Merkur iz Vage napraviće kvadrat sa Plutonom dok Venera opoziciju sa Neptunom, pa vam se mogu desiti neke pogrešne procene izazvane unutrašnjim nemirom i destruktivnim stavom. Pluton vam može opteretiti misli (Merkur kvadrat Pluton), Mesec uticati da ste nestrpljiv i bez kompromisa (Mesec u Ovnu) i Venera vam može dati potpuno iskrivljenu sliku realnog stanja (Venera opozicija Neptun), pa se mogu očekivati nesporazumi u odnosima. Merkur će dosta uticati na način razmišljanja, ali i način komunikacije. Zato bi najbolje bilo da šta god da je u pitanju preispitate sebe jeste li previše pristrasni u vezi određenih situacija. Mogu se desiti izlivi ljubomore ili čak posesivnosti. Sve su to trenutni osećaji koje ukoliko ih budete svesni u tom trenutku, dalje nesporazume možete i izbeći.

Ono što ćete teže moći da kontrolišete i na šta ćete manje imati uticaja, jesu okolnosti. Mogući su manji kvarovi na autu (Merkur kvadrat Pluton) ili zastoj na putu usled nekog remonta (Pluton u Jarcu). Najvažnije je da šta god da je, kašnjenje na poslu ili u obavljanju sličnih obaveza (Venera u Devici) nikako ne pravdajte nekim izgovorom (Venera opozicija Neptun) već jednostavnom istinom i iskrenošću. U tome će vam umnogome pomoći Merkur koji će pored kvadrata sa Plutonom, na kraju dana imati i sekstil sa Jupiterom, pa će mudrost da zavlada. Ovo je, takođe i razgovor sa nekim od koga možete dobiti dobar savet i vrlo koristan razgovor. Jupiter može predstavljati nekoga ko ima veliko znanje, nekog učitelja, učenog, obrazovnog ili duhovnog čoveka, a može samo u tom trenutku biti vaš „glas razuma“, osoba koja je tog trenutka bila dobar prenosnik poruke Anđela (Jupiter u Lavu). U svakom slučaju, prijaće vam neka duhovna veština, seminar ili knjiga određenog duhovnog sadržaja.

Trebaće vam dosta snage i stabilne energije za dane koji su pred vama. Merkur će još jednom da vam priredi iznenađenje, samo što bi ovog puta moglo biti burnije i stresnije. U subotu će Merkur imati opoziciju sa Uranom, pa vam se mogu desiti prekidi u telekomunikacijama, internetskim mrežama, problem kompjutera i tehnike. Ono što dodatno otežava situaciju jeste Mars koji se sprema da pređe u novi znak, ali toga dana još uvek je na osetljivom 29° Škorpiona. S obzirom da je Merkur u Vagi, nisu isključivi ni konflikti sa partnerom (Merkur opozicija Uran) ili neka vest koja vam u tom trenutku neće prijati, s obzirom da je i Mesec tog dana u kvadratu sa Jupiterom i opoziciji sa Saturnom. Zbog opozicije sa Saturnom sve može izgledati teže nego što jeste. U svakom slučaju nakon Saturnovog dana – subote, stvari dobijaju sasvim drugi smisao. Mars je sada laganiji, vedriji (Mars u Strelcu),  Mesec se kao dete raduje u znaku Blizanca, sve izgleda drugačije i daleko, da će vam se činiti da vam sva ta briga i stres predhodnog dana nisu bili potrebni.

Ali bilo kako bilo, sada vam se i Venera smeši (Venera trigon Pluton) iako je u Devici doneće vam strasne i jake ljubavne trenutke. Taj osećaj poslednjeg dana sedmice prenećete i u narednu sedmicu, jer Pluton se od Venere ne rastaje tako lako. Iskoristite ovaj protočni aspekt (Venera trigon Pluton) i svoje najdublje osećaje pretvorite u realni događaj i trenutak za pamćenje. 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD