Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Full Moon paket "Lakoća postojanja" u 90 dana Sada je pravi trenutak da napišeš svoja pravila za igru zvanu ŽIVOT tako da u njoj uživaš! Zato smo ti pripremili tokom ovog divnog letnjeg perioda, koji je istovremeno lagan i izuzetno dubok (budući da putujemo sve vreme kroz talas eklipsi), nove tri Full Moon radionice LAKOĆA POSTOJANJA U 90 DANA, sa popustom i posebnom podrškom za sve koji se prijave do 4. jula.
» prikaži celu vest
Full Moon Project “Lakoća misli” Pozivamo te da sa nama kreiraš Lakoću misli, čije se kapije otvaraju sa novim Punim Mesecom 5. jula. Tvoj zadatak je da kroz ovaj Pun Mesec osvestiš da je tvoje energetsko telo ono koje ti daje mogućnost da materijalizuješ sve stvari. Lakoća misli predstavlja aktivaciju inteligentnog tela koje na kraju stvara realnost postojanja. Ono je po svojoj prirodi veoma lagano i ima zabeležna sva sećanja.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
Nova knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 01. - 08. IX 2014.

Berza je nastavila svoj žestoki reli koji je počeo 7. i 8. avgusta sve do prvog dela prošle nedelje.  Američki berzanski indeksi, kao što su Dow Jones Industrial Avarage i S&P, dostigli su svoj novi rekord u utorak, 26. avgusta, kako je Venera formirala kvadrat prema konjukciji Marsa i Saturna, a to je bila veoma snažna konfiguracija koja utiče na mnoga finansijska tržišta. Kako god, nivo uzidizanja ovih indeksa akcija izgleda da je zaustavljen kako je nedelja počela da se zatvara. Oni nisu pali, ali nisu ni napredovali takođe, što je tipično za Neptunove aspekte. U petak, 29. avgusta, Sunce se pomerilo u opoziciju sa Neptunom. U oblasti Finansijske astrologije, Neptun se može povezati sa euforičnim stavom u odnosu na tržište, ali on nije više energičan. Ukoliko se tržište diže u toku opadanja Neptunovog tranzita, ovaj obrazac je više naklonjen onome što tržišni analitičari nazivaju “vrh raspodele”.

Zlato i Srebro se takođe malo vraćaju nakon zaranjanja u nove mesečne padove predhodne nedelje. Još jednom, obećanje viših cena  pričinilo se nekome u kartama rano u četvrtak jer je Zlato testirano na 1300 a Srebro na 2000. Ali u petak, na zatvaranje, Zlato je bilo nazad ispod 1290, a Srebro oko 19.50.

Zvezda nedelje je bila Sirova Nafta. Predhodne nedelje je ona dodirnula dno na 92.50. U petak, 29. avgusta, zatvorila je blizu 96.00. Ovo takođe nije previše iznenađujuće, s’obzirom da je Neptun suvladar za Sirovu Naftu.

Kratkoročna geokosmička predviđanja

Slivanje nekoliko važnih geokosmičkih potpisa desilo se 29. avgusta, što pokriva vremensko razdoblje koje se proteže od 25. avgusta do 03. septembra.  U tom središtu se desila opozicija Sunca i Neptuna, jedna od onih “iracionalno bujanje” kombinacija. Hajde sada da vidimo šta će se desiti sledeće nedelje kada Mars uđe u poslednju trećinu Škorpiona. Ovaj deo zodijaka sadrži Sunce i Merkura (u Biku) u snažnom kvadratu sa Plutonom (u Vodoliji) u karti njujorške promene berze, poznatoj kao i “Buttonwood” karta. Zasnovano samo na geokosmičkim studijama, prolazak Marsa kroz ovaj sektor, pri čemu on formira snažan T-kvadrat, često se podudara sa kratkim ali veoma oštrim padovima berzanskih indeksa. Na primer, ne bi bilo iznenađujuće videti DJIA dole za 200-300 poena u jednom trenutku ove nedelje u odnosu na visine od prošle nedelje, i to možda, sve u jednom danu. 

Sve može biti preuveličano sledeće nedelju u odnosu na ovu predhodnu. 5. septembra, helicentrični Merkur će ući u Strelca, što je još jedna kombinacija koja se vezuje za veoma oštru promenu cena, naročito u odnosu na plemenite metale, a često i kurseve valuta takođe.

Dok mi gledamo oko sveta, možemo promisliti šta sve ovo znači. Mars se približava repu Škorpiona (tokom 12.septembra) što je uvek opasna kombinacija. Oni koji osećaju da su bili poterani do svojih granica su skloni da napadnu kao zmija koja oseća da joj je neko prešao preko njene teritorije. Heliocentrični Merkur u Strelcu može ukazati na bolest “stopala u ustima”, kada ljudi govore stvari previše otvoreno čime uvređuju druge. Reči mogu ubadati prve dve nedelje septembra i voditi ka ponašanju zbog koga će se neko kasnije pokajati. Ukoliko ste bili žacnuti nečijim skorašnjim ponašanjem, smirite se i promislite dobro kako da najbolje odgovorite. Možda ćete se osećati kao da napuštate igru, ili izjednačavate sa drugima. Ali da reagujete na to impulsivno može vas koštati važnih ciljeva koje ste sebi postavili. Postoji još jedna izreka koja odgovara ovoj vrsti geokosmičke situacije: nemojte gristi svoj nos da bi ste prkosili svom licu. Stanite snažno, ali zagrizite usnu, ili se vaše reči mogu vratiti da vas uhode.

Kako će ovo uticati na finansijka tržišta? Nisam siguran, ali sumnjam da dodavanje ulja na vatru može učiniti brzo i oštro pomeranje cena ove nedelje, a moguće i naredne.

 

            

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD