Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Webinar: Tehnologija Svesti Urana Tri nivoa svesti, Kopče astralnog i eteričnog sveta, Univerzalni provodnik, Povezivanje uma i tela, Mentalni provodnik, Proces oživljavanja mentalnog tela, Otkrivanje sopstvenog simbola - samo su neke od tema o kojima će biti reči na webinaru Tehnologije Svesti Urana koji će se održati u subotu 11.04. od 12h do 15h.
» prikaži celu vest
Webinar: Buđenje U subotu 11. aprila, dr Lea Imširagić će održati webinar Energetske Astrologije Urana, sa početkom od 17h. Ovaj put učimo igru transformacije i oživljavamo biće Urana. Webinar će vam omogućiti da osvestite svoju vezu sa Univerzumom (na svoj lični način), da prepoznate i razvežete obrasce koje ponavljate, kao i navike u kojima ste zaglavljeni, da se oslobodite povećane mentalne napetosti i ubrzanosti i da naučite da disanjem kroz 8. čakru dovodete svoj nervni sistem u balans, kao i svoj odnos sa vremenom.
» prikaži celu vest
Kurs: Rektifikacija i elekciona astrologija U petak, 03. aprila od 18h počinje online četvoronedeljni kurs iz Rektifikacije natalnog horoskopa i Elekcione astrologije. Ovaj kurs je namenjen svima koji imaju osnovno astrološko predznanje ali žele da izračunaju tačno vreme svog rođenja, kao i da usvoje sistem izračunavanja tačnog vremena rođenja klijenta i takođe onima koji žele da otkriju veštinu pravilnog odabira trenutka za započinjanje znaćajnih životnih projekata (poslovi, venčanja, selidbe, itd...).
» prikaži celu vest
Full Moon Project Radionica „Inspiracija“ Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Inspiracija“ koja će se održati u sredu, 8. aprila 2020. godine. Sam znak Vage u kojem se odigrava ovaj Pun Mesec govori o ravnotežu koju je izuzetno važno uspostaviti na nivou svog tela, dovodeći unutar sebe sve strahove predaka u jedno stanje mira. Ova radionica će biti online i trajaće od 19.00h do 20.30h.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 01. - 08. IX 2014.

Berza je nastavila svoj žestoki reli koji je počeo 7. i 8. avgusta sve do prvog dela prošle nedelje.  Američki berzanski indeksi, kao što su Dow Jones Industrial Avarage i S&P, dostigli su svoj novi rekord u utorak, 26. avgusta, kako je Venera formirala kvadrat prema konjukciji Marsa i Saturna, a to je bila veoma snažna konfiguracija koja utiče na mnoga finansijska tržišta. Kako god, nivo uzidizanja ovih indeksa akcija izgleda da je zaustavljen kako je nedelja počela da se zatvara. Oni nisu pali, ali nisu ni napredovali takođe, što je tipično za Neptunove aspekte. U petak, 29. avgusta, Sunce se pomerilo u opoziciju sa Neptunom. U oblasti Finansijske astrologije, Neptun se može povezati sa euforičnim stavom u odnosu na tržište, ali on nije više energičan. Ukoliko se tržište diže u toku opadanja Neptunovog tranzita, ovaj obrazac je više naklonjen onome što tržišni analitičari nazivaju “vrh raspodele”.

Zlato i Srebro se takođe malo vraćaju nakon zaranjanja u nove mesečne padove predhodne nedelje. Još jednom, obećanje viših cena  pričinilo se nekome u kartama rano u četvrtak jer je Zlato testirano na 1300 a Srebro na 2000. Ali u petak, na zatvaranje, Zlato je bilo nazad ispod 1290, a Srebro oko 19.50.

Zvezda nedelje je bila Sirova Nafta. Predhodne nedelje je ona dodirnula dno na 92.50. U petak, 29. avgusta, zatvorila je blizu 96.00. Ovo takođe nije previše iznenađujuće, s’obzirom da je Neptun suvladar za Sirovu Naftu.

Kratkoročna geokosmička predviđanja

Slivanje nekoliko važnih geokosmičkih potpisa desilo se 29. avgusta, što pokriva vremensko razdoblje koje se proteže od 25. avgusta do 03. septembra.  U tom središtu se desila opozicija Sunca i Neptuna, jedna od onih “iracionalno bujanje” kombinacija. Hajde sada da vidimo šta će se desiti sledeće nedelje kada Mars uđe u poslednju trećinu Škorpiona. Ovaj deo zodijaka sadrži Sunce i Merkura (u Biku) u snažnom kvadratu sa Plutonom (u Vodoliji) u karti njujorške promene berze, poznatoj kao i “Buttonwood” karta. Zasnovano samo na geokosmičkim studijama, prolazak Marsa kroz ovaj sektor, pri čemu on formira snažan T-kvadrat, često se podudara sa kratkim ali veoma oštrim padovima berzanskih indeksa. Na primer, ne bi bilo iznenađujuće videti DJIA dole za 200-300 poena u jednom trenutku ove nedelje u odnosu na visine od prošle nedelje, i to možda, sve u jednom danu. 

Sve može biti preuveličano sledeće nedelju u odnosu na ovu predhodnu. 5. septembra, helicentrični Merkur će ući u Strelca, što je još jedna kombinacija koja se vezuje za veoma oštru promenu cena, naročito u odnosu na plemenite metale, a često i kurseve valuta takođe.

Dok mi gledamo oko sveta, možemo promisliti šta sve ovo znači. Mars se približava repu Škorpiona (tokom 12.septembra) što je uvek opasna kombinacija. Oni koji osećaju da su bili poterani do svojih granica su skloni da napadnu kao zmija koja oseća da joj je neko prešao preko njene teritorije. Heliocentrični Merkur u Strelcu može ukazati na bolest “stopala u ustima”, kada ljudi govore stvari previše otvoreno čime uvređuju druge. Reči mogu ubadati prve dve nedelje septembra i voditi ka ponašanju zbog koga će se neko kasnije pokajati. Ukoliko ste bili žacnuti nečijim skorašnjim ponašanjem, smirite se i promislite dobro kako da najbolje odgovorite. Možda ćete se osećati kao da napuštate igru, ili izjednačavate sa drugima. Ali da reagujete na to impulsivno može vas koštati važnih ciljeva koje ste sebi postavili. Postoji još jedna izreka koja odgovara ovoj vrsti geokosmičke situacije: nemojte gristi svoj nos da bi ste prkosili svom licu. Stanite snažno, ali zagrizite usnu, ili se vaše reči mogu vratiti da vas uhode.

Kako će ovo uticati na finansijka tržišta? Nisam siguran, ali sumnjam da dodavanje ulja na vatru može učiniti brzo i oštro pomeranje cena ove nedelje, a moguće i naredne.

 

            

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD