Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Letnji raspust i radno vreme Instituta Dragi naši, malo obaveštenje za sve vas: škola neće raditi od 30. juna sve do 26. avgusta usled letnjeg raspusta. Uživajte u letu, a od septembra kreiramo još više radosti, energije i lepote!
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2019. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2019. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu ispunjenja želja i velike vizije na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2019. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
Alex Trenoweth - Astrološka konferencija u Beogradu 2018. Astrolog, Alex Trenoweth je napisala članak o svom iskustvu na astrološkoj konferenciji u Beogradu, u martu 2018.
» prikaži celu vest
Knjiga ''Energija Senke'' Nedavno je izašla iz štampe najnovija knjiga Aleksandra Imširagića "Energija Senke - Vodič za integraciju prošlih života". Svi zainteresovani za ovu knjigu mogu je naručiti direktno od nas.
» prikaži celu vest
Novi ISAR-ov predstavnik za Srbiju Međunarodna Asocijacija za Astrološka Istraživanja (ISAR) izabrala je Zoranu Stanojević za novog potpredsednika ISAR-a za Srbiju u naredne tri godine.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Hronike neba

Od 01. do 08. septembra

Sa novom nedeljom javljaju se i nove mogućnosti za promenom. Merkur i Venera otvaraju vrata novim energijama i promenom znaka promeniće se i atmosfera na nebu, bar kada su u pitanju ljubav i komunikacije. Merkur već drugog dana sedmice izlazi iz znaka svoje egzaltacije, Device i ulazi u znak odnosa, ljubavi, profinjenosti i balansa – Vagu. Venera, s druge strane, kao da menja mesto sa Merkurom i iz kraljevskog znaka Lava, u kojem je imala i slatke i bolne trenutke, ulazi sada u znak svog pada, Devicu. Da bi sve ove promene što lakše podneli, tu je i Sunce koje će sredinom sedmice sa Plutonom napraviti lep zemljani trigon i otvoriti vrata za prolazak kroz dva sveta.

Prvog dana Mesec ulazi u znak Strelca i na jedan šaljiv i optimističan način uvodi nas u novi svet komunikacije. Toga dana Merkur se sprema da promeni znak, pa sa poslednjeg stepena Device analizira događaje koji su predhodili. Ukoliko shvatite da ste napravili neku grešku u predhonom radu ili određenom postupku nemojte toga dana ništa ispravljati, a već sledećeg, sa Merkurom u Vagi, sve će biti mnogo jednostavnije. Zato, u ponedeljak možete praviti planove ili maštati o nekim lepim stvarima, ali nemojte započinjati bilo kakvu akciju (Merkur na 29°).

Merkur u Devici ima vrlo jaku logiku, pronicljivost i praktičnost, ali ono što je njemu sekundarno jeste određena doza lepote i profinjenosti (Vaga). Takođe, Devica je znak koji je samom sebi dovoljan, a kod Vage se živi za partnera. Pojačaće se potreba za odnosom, misli će biti vođene emocijama, a diplomatskim rečima uspostavljaće se harmonija (Merkur u Vagi). Ono što se može javiti u ovoj sedmici, a što će vas pratiti u narednom periodu, jeste potreba da se neke stvari isprave, da se pokrene nekadašnji razgovor u kojem ste možda bili pregrubi, prenagli, pa vam se sada kao bumerang vraća misao koja želi da rečima to ispravite (Merkur u Vagi). Znak Vage vlada balansom i ravnotežom i ona uvek ima potrebu da sve savršeno dovede u sklad i harmoniju. Ovo će se najviše odnositi na partnera, jer je on najdirektnija slika vas, ali gledano iz drugog ugla. 

Merkurova promena znaka iz Device u Vagu, dosta će uticati na odnose, način komunikacije, uspostavljanje kontakata i svakodnevno kretanje. I sami ćete imati potrebu da neke stvari promenite, pa se nemojte iznenaditi ukoliko vam se desi da pri pisanju obične poruke ili mail-a zastanete, razmišljajući na koji način da ga napišete. Vaga želi da svaka reč ima smisla, ali i da reči budu blage i prijatne. Ovaj period je odličan za uspostavljanje poslovnih kontakata, jer će diplomatija biti vaša jača strana.

Trigon između Sunca i Plutona, koji će se formirati sredinom sedmice, kao da je podelio ovu nedelju između promene znaka Merkura iz Device u Vagu i prelaska Venere iz Lava u Devicu, pa vam sada otvara vrata (trigon) da na lagani način unesete ove nadolazeće promene u vaš život. Venera više ne želi da vlada (Venera u Lavu). Njena sada skromna pozicija (Venera u padu u Devici), možda neće biti idealna za ljubav (Venera u padu), ali u posao unosi dozu ljubaznosti, profinjenosti, poneku povišicu, ali i poneki zaljubljeni pogled. Oni koji žele ljubavne promene i u svoj život unesu malo ljubavne čarolije, neka ljubav potraže na poslu (Venera u Devici). Posebno je naglašena ljubav među (Venera u Devici) bolničarima, administratorima, konobarima i svim sličnim službenicima. Venera će im dati jednu notu lepote i u njihov jednoličan svakodnevni posao uneće malo ushićenja, pa neka je to samo i na platonskoj osnovi (Venera u padu), jer ipak, energija koja zrači iznutra jeste najvažnija. Venera će, takođe, uticati i na poboljšanje finansija, iako ne u velikoj meri, jer Devica uvek predstavlja sitan novac, ali i mala promena često zna izazvati veliku sreću.

Zato, neka vam svaki dan (Devica) bude ispunjen ljubavlju (Venera) i lepotama. Radujte se, grlite i ljubite svakog dana bez izuzetka i bez ikakvog razloga. Neka vam reči (Merkur) budu pune ljubavi, topline i nežnosti (Vaga), jer na kraju samo se duša meri i osećaji koji su njome vladali, pa neka Venera vlada tim osećajima i neka vas ona prati svakog trenutka vašeg postojanja.

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD