Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Full Moon paket "Lakoća postojanja" u 90 dana Sada je pravi trenutak da napišeš svoja pravila za igru zvanu ŽIVOT tako da u njoj uživaš! Zato smo ti pripremili tokom ovog divnog letnjeg perioda, koji je istovremeno lagan i izuzetno dubok (budući da putujemo sve vreme kroz talas eklipsi), nove tri Full Moon radionice LAKOĆA POSTOJANJA U 90 DANA, sa popustom i posebnom podrškom za sve koji se prijave do 4. jula.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
Nova knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
Alex Trenoweth - Astrološka konferencija u Beogradu 2018. Astrolog, Alex Trenoweth je napisala članak o svom iskustvu na astrološkoj konferenciji u Beogradu, u martu 2018.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 25. avgusta do 01. septembra 2014

Cela ova sedmica biće u znaku Venere. Na početku nedelje napraviće prvo trigon sa Uranom, a zatim kvadrat sa Saturnom, pa kvadrat sa Marsom. Biće puna izazova, kao da želi da iskoristi poslednje trzaje u znaku Lava, jer zna da uzbuđenja u znaku njenog pada (Venera u Devici) neće biti.

Prvog dana, kada Venera bude pravila jedini protočan aspekt ove nedelje, kao da će joj i Merkur dati podršku tog dana i kroz sekstile sa Saturnom i Marsom, učiniće da ma šta se bude dešavalo tokom sedmice, toplim i blagim rečima, uspostavi harmoniju i balans koji će vam itekako biti potrebni. Pored Venere i Merkura, biće prozvani i svi oni čiji su dedovi ratovali (Saturn konjunkcija Mars), borili se i ostavili negde u genima sećanje na tu borbu. Sada će se suočiti sa svim slabostima koji njihovi preci nisu uspeli da prevaziđu. Kod nekih će se to odraziti na posao (Mars), kod nekih na zdravlje (Saturn), a kod nekih na odnose.

Prvog dana sedmice, ulaskom Meseca u znak Device, na nebu se dešava splet aspekata. Misli će vam brzo raditi (Merkur sekstil Mars), dolazićete do sjajnih ideja, ali do realizacije će trebati malo da se sačeka. Dok Merkur bude mislio (Merkur sekstil Saturn) i ideje stvarao (Merkur sekstil Mars), Mesec će biti jako mali i u opadanju (Mesec konjunkcija sa Suncem), pa je zato najbolje da toga dana, pored svih ponuda i ideja, ništa ne započinjete. Kada je Mesec u opadanju, valja raditi stvari koje želite da se uspore, miruju i smanje se, a sve što želite da ima rast i prosperitet, sačekajte novi dan kad Mesec pređe u novi znak (Mesec u Vagi) i krene u fazu svog rasta. Mars u konjunkciji sa Saturnom na nebu stvoriće jednu ozbljnu, možda i zategnutu situaciju. Mars se oseća snažno u svom znaku (Mars u Škorpionu) i želeće akciju po svaku cenu. Želeće da dovrši nešto što je još pradeda započeo, ali život mu je bio isuviše kratak da bi je završio do kraja… A onda se ta nedovršena akcija prenosila na njihovu decu, pa s dece na decu, sve do jednog gena koji ćete samo pod određenim danima i sa određenim aspektima na nebu osetiti. Saturn je taj koji će vas vratiti u prošlost. Neki će se vratiti na stare događaje, neki na stare poslove ili susrete, a neki na svoje unutrašnje osećaje (Saturn u Škorpionu) i pokušati iznova da ih rezimiraju.

Merkur je prepametan i neće donositi prenagle odluke (Merkur u Devici sekstil Saturn, sekstil Mars), ali kada su ljubav i odnosi u pitanju, Venera je ta koja će vam praviti male nezgode. Na početku sedmice, Uran će je probuditi i uticati na njeno ponašanje. Neki će se zaljubiti, neki izaći iz norme ponašanja (Venera sekstil Uran) i poželeti da osete slobodu u ljubavi. Ali to je samo prvog dana i energija koja će pokrenuti dalje događaje. Nakon sekstila sa Uranom, Venera će napraviti kvadrat sa Saturnom, a zatim i kvadrat sa Marsom. Tih dana odnosi mogu biti otežani, jer će Venera u Lavu želeti dominaciju, ali sa Saturnom joj to može doneti samo bol. Zaboravite na ego i ponos (Lav), jer u ljubavi i odnosima (Venera) toga nema. U zavisnosti od natalnih aspekata, ukoliko i sami imate izazovan aspekt između Venere i Saturna, najbolje bi bilo da tih dana izaberete post. Odricanje od hrane i ostalih Venerinih užitaka, umnogome će vam pomoći da te dane u miru provedete. Oni koji nisu u nekoj ljubavnoj priči mogu očekivati iznenadne preokrete u ljubavi. Kvadrat sa Marsom pojačaće strasti i može uticati na određeni susret u kojem će strasti biti presudne. Međutim, to je susret koji može uticati na promene u svakodnevnici, ali na duži period to neće biti tako lagan izbor. Izbegavajte bilo kakvu vrstu rasprave sa osobama koje su vam drage (Venera kvadrat Mars), jer nećete izaći kao pobednik. Venera dispozicijom ide u znak svog pada (Sunce u Devici), pa je i moguće da ćete se tako i osećati. U svakom slučaju, odoleti Venerinom izazovu biće teško, ali morate biti jači od sebe. Najbolje je ove sedmica da svoje srce preispitate i koliko ljubavi u njemu ima (Venera u Lavu), ali ne ljubavi prema drugima, već prema samom sebi. Saturn će na Veneru imati jak uticaj i ma koliko je Mars na akciju uticao (Venera kvadrat Mars), Saturn će je blokirati, usporiti i nametati određene granice. Često se može javiti osećaj griže savesti ili osećaj krivice. U svakom slučaju, može vam smanjiti osećaj lakoće i sreće (Venera). Ukoliko vam neke stvari ne polaze za rukom, odustanite, jer u ovom slučaju upornost neće doneti dobre rezultate.

Kada su finansije u pitanju, vodite računa da ne upadate u dugove i kredite. Štedite novac, a ukoliko je određeni događaj u pitanju izbegavajte bilo kakvu vrstu razgovora o novcu, jer će Saturn traženi iznos sigurno umanjiti.

Oni malo slabijeg zdravlja trebalo bi da povedu računa o upalama i problemima urogenitalnog trakta. Izazovna Venera uticaće na sve ženske organe, sa Marsom će donositi upale, a sa Saturnom vratiti stare hronične probleme. Mars i Saturn iz Škorpiona takođe stvaraju jednu napetu situaciju na nebu i izazvaju neprijatan bol poput glavobolje ili zubobolje. Pojačajte imunitet i unesite puno odmora. Saturn stvara umor na akciju koju Mars želi. Neptun sa Suncem (Sunce opozicija Neptun) slabi volju i oduzima snagu, pa su odmor, spavanje i tišina, jedini lek za sve male slatke muke koje Venera bude stvarala.

Zato uplovite u svet snova, zavladajte Neptunovim svetom i oživite svoju maštu i želje koje su jedini vodič ka sreći. A onda utonite u dubok san, jer nakon sna sve drugačije izgleda.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD