Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Full Moon paket "Lakoća postojanja" u 90 dana Sada je pravi trenutak da napišeš svoja pravila za igru zvanu ŽIVOT tako da u njoj uživaš! Zato smo ti pripremili tokom ovog divnog letnjeg perioda, koji je istovremeno lagan i izuzetno dubok (budući da putujemo sve vreme kroz talas eklipsi), nove tri Full Moon radionice LAKOĆA POSTOJANJA U 90 DANA, sa popustom i posebnom podrškom za sve koji se prijave do 4. jula.
» prikaži celu vest
Full Moon Project “Lakoća misli” Pozivamo te da sa nama kreiraš Lakoću misli, čije se kapije otvaraju sa novim Punim Mesecom 5. jula. Tvoj zadatak je da kroz ovaj Pun Mesec osvestiš da je tvoje energetsko telo ono koje ti daje mogućnost da materijalizuješ sve stvari. Lakoća misli predstavlja aktivaciju inteligentnog tela koje na kraju stvara realnost postojanja. Ono je po svojoj prirodi veoma lagano i ima zabeležna sva sećanja.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
Nova knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 18. do 25. avgusta 2014

Evo jedne vrlo inspirativne i kreativne nedelje. Prvi aspekt koji će se na nebu desiti, ulaskom Meseca u znak Blizanaca jeste Venera u konjunkciji sa Jupiterom, a nakon toga Merkur će utonuti u svoj svet snova i mašte (Merkur opozicija Neptun). Na kraju sedmice Merkuru i njegovim pričama pridružiće se Sunce (Sunce u Devici), pa će sva pažnja biti usmerena na konkretne stvari, poslovne priče ili pisma napisana inspirisanim Merkurom.

Prvog će dana Venera imati susret sa Jupiterom i započeti jedan divan vatreni ples (Jupiter i Venera u Lavu). Mnogima će doneti ljubav ili bar zaljubljivanje, ali sa Jupiterom zna da bude tajno ili aferoidno. Srce (Venera u Lavu) ovde ne poznaje granice u ljubavi, pa se predaje bez razmišljanja i bez predrasuda. Neke će zaseniti sjaj i glamur, druge sjaj u očima, a treće velikodušnost (Jupiter u Lavu) i srdačnost koja mami i privlači. Sve će izgledati kao na filmu sa dobrim završetkom. Dispozicija ovih planeta takođe je u Lavu (Sunce u Lavu), pa od ove konjunkcije, ovog susreta mnogi mogu imati divna i nezaboravna iskustva, ali biće i onih koji će svoje novčanike prilično obradovati. Jupiter sa Venerom uvek donosi novac, bilo da je iz inostranstva, sa nekog puta ili jednostavno od dugosticanog znanja i obrazovanja (Jupiter u Lavu). Ono što je najvažnije, ovaj novac dolazi sa lakoćom i nikako se nemojte truditi da vi određujete bilo kakvu visinu dohotka, jer ćete sigurno pogrešiti. Jupiter sa Venerom uvek voli prijatno da iznenadi, pa kada je novac u pitanju često se dešava da dobijete više nego što očekujete. Sretno zaljubljenima ili onima koji bar planiraju to da učine, sada se nebo smeši i na njihovoj je strani.

Pisaće se divni email-ovi, pisma, pesme u tišini, prizvaće se stare ljubavi, jer samo iz sećanja koje srce čuva (Venera u Lavu) najlepše inspiracije potiču. Mesec u Blizancima na početku sedmice  započeće interesantne i maštovite teme i razgovore, ali će sve misli i ideje Merkur pretvoriti u divne priče i ispisati ih (Merkur u Devici) najvećim umetničkim perom (Merkur opozicija Neptun). Pisaće on najlepše bajke sa najnerealnijom slikom koja će tako lepo zvučati da će svi želeti da veruju u tu malu slatku laž (Merkur opozicija Neptun). Ovaj će se aspekt dosta odnositi na odnose zbog opozicije koja inače prirodno predstavlja dve suprotne strane, obično partnere – bračne ili poslovne. Ukoliko se bavite prodajom, a niste dugo bili zadovoljni njome, ovo je odličan period za jednu dobru reklamu. Ovde od običnog otirača za cipele (Merkur - Neptun), priveska za ključeve ili otvarača za flaše (Merkur – Neptun) možete prezentirati stvari bez kojih je ovaj život nezamisliv. A svakako, ukoliko ste samo kupac, onda se klonite slatkorečivih ljudi, jer vas mogu svojom pričom zavesti i ubediti da učinite neke stvari zbog biste se kasnije mogli pokajati. Kada su fotografije u pitanju, povedite računa da vam se ne izgube se ili jednostavno ne nestanu. Isto je i sa malim sitnim stvarima poput ključeva, telefona, rokovnika…

Ali sve su to sporedne sitnice kojima nećete dozvoliti da vam poremete raspoloženje. Merkur na kraju sedmice pravi trigon sa Plutonom. Vrlo je oprezan, ništa ne prepušta slučaju i čak i da mu se desi neki mali propust (Merkur opozicija Neptun) vrlo lako će to Merkur pretvoriti u neku šalu, dobru predstavu ili show. Sve sada može promeniti ovaj Merkur i ništa ne mora biti onako kako izgleda (Merku trigon Pluton). Egzaltirani Merkur utiče na mentalni nivo, na jaku moć analize i razuma, a sa Plutonom i izuzenu moć procene i pronicljivosti. Tih dana najbolje je povući se i promene i prosude napraviti u sebi. Ovde je Sunce na poslednjim stupnjevima Lava i početku znaka Device, dakle na „Regulusu“ kraljevskoj zvezdi koja daje veliki uspeh, moć i slavu, ali za sobom nosi opasnost od pada i gubitka istog. Ovo je moćna kraljevska zvezda, ali često je ni kraljevi ne umeju nositi. Za ovu zvezdu potrebno je imati veliko srce i čistotu duše. Ona daje puno, ali onda kad vam je najviše dato i kada vam najbolje ide, treba stati. Tada u trenutku kada je ambicija najveća, kada je uspeh na vrhuncu, srce sjajem ispunjeno, pitati šta je sa unutrašnjim nematerijalnim delom duše. Da li je ona sretna, da li je ljubav ta koja je ispunjava i da li je ona pokretač svega ili jednostavno potreba za materijalnim uspehom koji u oku stvara lažni sjaj?

Neki će se zamisliti, neki će možda i suzu neku pustiti, ali biće i onih koji će zagrliti ono biće sa čijim se dodirom sve u zlato pretvara. U svesnosti je moć ove kraljevske zvezde, koja kao da će vas naterati da napravite osvrt oko svog života, svog srca i sa Suncem u Devici uneti puno Svetla (Sunce) u novu svakodnevnicu (Devicu). Poslovni svet vam se smeši, pa svi oni koji planiraju nove poslovne poduhvate, sada se mogu pripremiti za jedan prilično intenzivan poslovni period.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD