Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Webinar: Tehnologija Svesti Urana Tri nivoa svesti, Kopče astralnog i eteričnog sveta, Univerzalni provodnik, Povezivanje uma i tela, Mentalni provodnik, Proces oživljavanja mentalnog tela, Otkrivanje sopstvenog simbola - samo su neke od tema o kojima će biti reči na webinaru Tehnologije Svesti Urana koji će se održati u subotu 11.04. od 12h do 15h.
» prikaži celu vest
Webinar: Buđenje U subotu 11. aprila, dr Lea Imširagić će održati webinar Energetske Astrologije Urana, sa početkom od 17h. Ovaj put učimo igru transformacije i oživljavamo biće Urana. Webinar će vam omogućiti da osvestite svoju vezu sa Univerzumom (na svoj lični način), da prepoznate i razvežete obrasce koje ponavljate, kao i navike u kojima ste zaglavljeni, da se oslobodite povećane mentalne napetosti i ubrzanosti i da naučite da disanjem kroz 8. čakru dovodete svoj nervni sistem u balans, kao i svoj odnos sa vremenom.
» prikaži celu vest
Kurs: Rektifikacija i elekciona astrologija U petak, 03. aprila od 18h počinje online četvoronedeljni kurs iz Rektifikacije natalnog horoskopa i Elekcione astrologije. Ovaj kurs je namenjen svima koji imaju osnovno astrološko predznanje ali žele da izračunaju tačno vreme svog rođenja, kao i da usvoje sistem izračunavanja tačnog vremena rođenja klijenta i takođe onima koji žele da otkriju veštinu pravilnog odabira trenutka za započinjanje znaćajnih životnih projekata (poslovi, venčanja, selidbe, itd...).
» prikaži celu vest
Full Moon Project Radionica „Inspiracija“ Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Inspiracija“ koja će se održati u sredu, 8. aprila 2020. godine. Sam znak Vage u kojem se odigrava ovaj Pun Mesec govori o ravnotežu koju je izuzetno važno uspostaviti na nivou svog tela, dovodeći unutar sebe sve strahove predaka u jedno stanje mira. Ova radionica će biti online i trajaće od 19.00h do 20.30h.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

18. - 25. VIII 2014

Problem u digitalnoj eri instant informacija jeste, naravno, imati pravovremene informacije. Sa Plutonom u Jarcu, tendencije vlada širom sveta izgledaju kao da se kreću ka kontroli informacija, i u isto vreme, ka manipulaciji tim informacijama i načinom na koji se daju. Tako, potraga za istinom protiv marketinga je veći izazov nego ikada za sve ljude planete. Kako Uran u Ovnu nastavlja svoj 33-mesečni rastući kvadrat ka Plutonu (jun 2012 – mart 2015), ovo je takođe i vreme otkrovenja, vreme kada istina izlazi na videlo. Vidite, Uran traži istinu i želi otkrovenje, ali Pluton u Jarcu traži da to sakrije i time preti svojom moći i kontrolom. Uran se odnosi na mase, u smislu “masovnih pokreta”, koje često žele slobodu, nezavisnost, i osnovna ljudska prava. Pluton u Jarcu može predstavljati vlade ili moćne lidere iz vlasti koji žele sve sem toga da masa dobije slobodu i nezavisnost. Tako smo mi u središtu epohalne svetske bitke moći između istine i manipulacije istinom (uključujući i čak finansijska tražišta) kako se izveštava. Oni koji kontrolišu informacije veruju da kontrolišu…sve, a možda su i  u pravu.

Kratkoročna geokosmička predviđanja

Smešno je, zar ne? Prošle nedelje smo pričali o nastupajućoj konjukciji Venere i Jupitera u Lavu kao o razvijanju “ljubavnog sjaja”, koji direktno utiče na Baraka Obamu, čiji je sunčev znak Lav. Hilari Klinton je upravo uputila uvređujuću kritiku prema Predsednikovoj spoljnoj politici vezano za uzdizanje islamističkih vojnika, kao drugu “stvar vođstva”. Ali pri kraju nedelje, kako se približava konjukcija Venere i Jupitera, ona je promenila svoju ploču i rekla da bi se našla sa Obamom na Martinim Vinogradima i izgladila situaciju. Morate voleti Venera – Jupiter kombinaciju. Vrhunac dostiže 18 – 19. avgusta. Tako da prikupite što više zagrljaja i što više ljubavi sada, jer će dinamika početi da se menja brzo ka Mars – Saturn konjukciji u Škorpionu 25. avgusta, a to je sve sem festivala ljubavi. Zagrljaji se mogu preokrenuti u pesničanja u treptaju oka.

Krajem avgusta se u stvari formiraju dva važna aspekta: Mars konjukcija Saturn 25. avgusta, i Sunce opozicija Neptun 29. avgusta. Oba su veoma snažna geokosmička potpisa “prvog nivoa” povezana sa velikim promenama na U.S. berzi (i verovatno svim svetskim berzanskim indeksima, podjednako kao i sa finansijskim tržištem, kao što su zlato i srebro).

Hajde da na trenutak uzmemo u obzir koncept koji je predstavljen u ovoj kolumni pre par meseci, vezan za konjukcije i opozicije. Ona planeta u konjukciji koja se brže kreće dominira kolektivnom pslihom i svetskim događajima. U opoziciji, sporija planeta je ona koja je dominantnija. Tako, konjukcija Marsa i Saturna u Škorpionu 25. avgusta će najverovatnije imati Marsa kao dominantniju planetu, što znači ratovi i konflikti. Rusko – Ukrajinska (kao i USA i zapadnoevropska) previranja će se najverovatnije intenzivirati, ne smanjiti, naročito nakon konjukcije Venere i Jupitera (koja naglašava Veneru, kao bržu planetu).

Krajem te nedelje, Sunce će biti u opoziciji sa Neptunom. Tako, sporija planeta – Neptun – postaje dominantnija. Ova planeta je još veći izazov od Plutona za dobijanje “istine”, za Neptuna koji može biti pasivan i vrdav, i još gore, može namerno obmanjivati i izostavljati važne delove informacija koje su neophodne kako bi drugi doneli odgovarajuće odluke. Osećanja “izdaje”, “nepoverenja” i “sabotaže” često dolaze od onih koji su postavljeni u ulogu žrtve.

Ovo može biti vreme velikog osramoćenja, čak skandala, naročito za one koji imaju planete locirane u T kvadratu u odnosu na opoziciju Sunca i Neptuna. U ovom slučaju, Sunce – Neptun opozicija postavlja se na 6 stepeni Device i Riba. Tako, ovi ljudi (naročito svetski lideri) sa planetama na ili u blizini 6. stepena Blizanaca ili Strelca, jesu najranjiviji u ovoj dinamici. Gosp. Obama, na primer, ima svoj natalni Mesec na 3. stepenu Blizanaca, u kvadratu sa njegovim natalnim Plutonom na 6. stepenu Device. On može biti pod uticajem ovih osećanja i ponašanja.

Za sada, kako god, ovo je dobro vreme za venčanja, privlačenja, i društvene aktivnosti. Hajde da svi pođemo sa Hilari Klinton koja nas vodi ka “zagrljajima” sa onima koje volimo, ali sa kojima smo imali nesporazume u poslednje vreme.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD