Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Webinar: Tehnologija Svesti Urana Tri nivoa svesti, Kopče astralnog i eteričnog sveta, Univerzalni provodnik, Povezivanje uma i tela, Mentalni provodnik, Proces oživljavanja mentalnog tela, Otkrivanje sopstvenog simbola - samo su neke od tema o kojima će biti reči na webinaru Tehnologije Svesti Urana koji će se održati u subotu 11.04. od 12h do 15h.
» prikaži celu vest
Webinar: Buđenje U subotu 11. aprila, dr Lea Imširagić će održati webinar Energetske Astrologije Urana, sa početkom od 17h. Ovaj put učimo igru transformacije i oživljavamo biće Urana. Webinar će vam omogućiti da osvestite svoju vezu sa Univerzumom (na svoj lični način), da prepoznate i razvežete obrasce koje ponavljate, kao i navike u kojima ste zaglavljeni, da se oslobodite povećane mentalne napetosti i ubrzanosti i da naučite da disanjem kroz 8. čakru dovodete svoj nervni sistem u balans, kao i svoj odnos sa vremenom.
» prikaži celu vest
Kurs: Rektifikacija i elekciona astrologija U petak, 03. aprila od 18h počinje online četvoronedeljni kurs iz Rektifikacije natalnog horoskopa i Elekcione astrologije. Ovaj kurs je namenjen svima koji imaju osnovno astrološko predznanje ali žele da izračunaju tačno vreme svog rođenja, kao i da usvoje sistem izračunavanja tačnog vremena rođenja klijenta i takođe onima koji žele da otkriju veštinu pravilnog odabira trenutka za započinjanje znaćajnih životnih projekata (poslovi, venčanja, selidbe, itd...).
» prikaži celu vest
Full Moon Project Radionica „Inspiracija“ Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Inspiracija“ koja će se održati u sredu, 8. aprila 2020. godine. Sam znak Vage u kojem se odigrava ovaj Pun Mesec govori o ravnotežu koju je izuzetno važno uspostaviti na nivou svog tela, dovodeći unutar sebe sve strahove predaka u jedno stanje mira. Ova radionica će biti online i trajaće od 19.00h do 20.30h.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

04. - 11. VIII 2014

Američka berza (DJIA) započela je nedelju iznad 17.000. Do utorka, počela je da silazi na 16.900. U četvrtak, se desio pad od neverovatnih 317 poena, brišući sav godišnji uspeh do danas. To je zatvorilo nedelju ispod 16.500 po prvi put od 20. maja, uz minimum od 16.437 u petak. Pad akcija u SAD-u je ogledalo sličnih padova na drugim tržištima kapitala širom sveta, osim u Kini i Hong Kongu, koji su oštro viši, još jedan znak da je fokus narednih velikih mogućnosti u svetu okrenut ka tom regionu. Jedna od oblasti kojoj svetske investicije nisu okrenute je Argentina, koja - po drugi put u 13 godina - nije izmirila svoj dug obaveze prema svojim kreditorima. Ovaj put je naročito mrsko jer je Argentina mogla to sada sebi da priušti (dok to nisu mogli u prethodnom slučaju).

Ovaj put, njihovi lideri jednostavno ne žele da vrate ono što su pozajmili i što su obećali da će vratiti, uprkos odluci suda. Vladini dugovi, smanjivanja rejtinga... to su sve obeležja Plutona, još uvek hranjenja kroz znak Jarca (vlade), naročito sada kada je u kvadratu sa Uranom u Ovnu (prkos). Kao što je pomenuto, zlato i srebro su bili nisko prošle nedelje, oboje su došli na svoj najniži nivo od 19.juna. Zlato se oporavilo tokom dana u petak, i poraslo je na preko 12 dolara/po unci, približavajući se oko 1295.

Kratkoročna geokosmička predviđanja

Naša kolumna prošle nedelje je glasila, “Ova nedelja počinje sa Venerom koja tranzitira u T-kvadrat sa tekućim kvadratom Urana i Plutona koji raste. Ovaj T-kvadrat će biti na snazi od 28. – 31. jula. Venera vlada stvarima od vrednosti, kao što su berze i valute. Njen prvi aspekt je opozicija sa Plutonom u Jarcu u ponedeljak 28. jula. Ovo se odnosi na dug i poreze, ... A ovo je otprilike stanje koje oslikava kako je prošla protekla nedelja. U četvrtak, Argentina nije uspela (namerno) da otplati svoj dug (obveznice) koje su došle na naplatu. Nastala je panika, koja je u stilu govora Urana (iznenadna panika, uzdrmavanje, histerije, slom tržišne podrške), eskalirala do drske igre krivice političkih lidera. O, igre okrivljavanja nisu bile ograničene samo na Argentinu prošle nedelje. Lideri Rusije, Evrope i Sjedinjenih Američkih Država su takođe bili u dobroj formi za igru okrivljavanja jedan drugog, kao i oni u opozicionim strankama. Ton je bio posebno glasan i preteći do petka kada je Mars (neprijateljstvo, napad) bio u kvadratu sa Jupiterom (preterivanja i hvalisanja). Nešto veliko je obećano (ili navodno obećano), a neki lideri sveta obraćaju se sa rečima koje su toliko daleko od stvarnosti (Mars / Jupiter) da vam dođe da se zapitate u kom svetu žive ovi ljudi? To je kao: "Ja sam kriv, ali ti si krivac i ti ćeš primiti metak. "

Postoji nekoliko zanimljivih geokosmičkih aspekata ove nedelje. U četvrtak, Mars će formirati harmoničan trigon sa Neptunom, a zatim će se formirati još jedan skladan trigon Sunca i Urana u petak, 8. avgusta. Sve to zvuči dobro i konstruktivno. Međutim, nedelja se završava sa kvadratom Sunca sa Saturnom 9. avgusta. Javljaju se nove brige u privredi, poreskoj upravi, i špijuniranju vlade.

Razmišljanja o dugoročnim kretanjima planeta

Rođendan predsednika Baraka Obame je ove nedelje, 4-tog avgusta, to je Obamin 53. solarni povratak – u ponedeljak. Mesec (i Mars i Saturn) će biti u znaku Škorpije, sa poslednja dva u kvadratu sa njegovim Suncem u Lavu. Merkur i Jupiter su takođe u Lavu sa Suncem, ovo je obično kombinacija društvene popularnosti i poverenja, ali i prekomerne samouverenosti do tačke da se načine greške u proceni.

Stručnjaci koji misle da će predsednik biti pomirljiv i ujedinjavajući, verovatno takođe žive u nekom drugom svetu, posebno ako njegova stranka izgubi kontrolu nad Senatom. Ove planete su u fiksnim znacima, i još jednom, kao na rođenju, njegov Ascendent će biti Vodolija, drugi fiksni znak. On je "fiksan" na svom putu. Nije verovatno da će promeniti način na koji misli ili radi bilo šta. Naprotiv, ovi potpisi sugerišu da će zaključiti svoje stavove i svoje ciljeve čak i čvršće. Sve te planete u Škorpionu, u kvadratu sa Suncem i Merkurom (informacije) u Lavu ... te će biti zanimljivo videti koje "poverljive informacije" u vezi sa opozicijom će "procureti". Ne možete ništa sakriti od entiteta sa puno Škorpije koji ima pristup svemu ..., a posebno onome što je zapisano. Pluton i Škorpija povezani sa horoskopom sa Suncem u znaku Lava, dok Uran kvadrat Pluton sa Saturnom prolazi kroz znak Škorpiona, obrazujuće izazovne aspekte ka kvadratu Sunce - Saturn u horoskopu SAD-a. Svi ovi aspekti govore o moći i kontroli - ili lečenju. Voleo bih da vidim isceljenje. Mislim da svako želi da vidi isceljenje, što je viši izraz ovih planetarnih aspekata, kao i dinamike konfiguracija. Ali je takođe bitno koje će izbore ljudi načiniti sa ovim energijama.

Sa Uranom (koji vlada znakom Vodolije, što je podznak predsednika Obame i u natalnom i u solarnom horoskopu) u trci ka svom konačnom sastanaku u kvadratu sa Plutonom (koji vlada Škorpionom) decembra 2014 do marta 2015, ovo će biti veoma važna godina za predsednika, kao i za ljude u SAD-u, nešto kao velike prekretnica za svakoga. Promene su obećane (kao i nada), a promene i dolaze.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD