Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Kurs: Karmička Astrologija Budućih Života Od 21. novembra na Kepler Institutu počinje šestonedeljni kurs iz Karmičke Astrologije Budućih Života. Neke od tema ovog kursa su Petlje Budućeg Života, Otvaranje Budućeg sećanja, Duša Budućeg života, Lice Buduće inkarnacije, Hiron – Kosmička Duša i Lanac Budućih inkarnacija. Kurs se može pohađati redovno ili online.
» prikaži celu vest
Kurs: Psihološki profil, ljubav i brak u natalnom horoskopu Na Kepler Institutu, 26. novembra će početi dvomesečni kurs iz natalne astrologije. Na ovom kursu će se, kroz izučavanje astroloških serija, učiti o slikama odnosa različitih planeta, kuća i znakova koji nam govore o predispozicijama u ljubavi, zatim braku, periodu koji povezuje ljubavnu vezu i stupanje u brak, a pre svega toga – psihološkom profilu natusa. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Dvodnevna radionica: Isceljenje Unutrašnjeg Deteta Da li ste spremni za duhovnu avanturu kroz isceljivanje i duboku integraciju? Pridružite nam se u dubokom i moćnom vikendu radosti, isceljenja i ličnog rasta uz pomoć neverovatnih Wild Earth Animal esencija i njihovog tvorca, šamana Danijela Mejpla (Daniel Mapel) iz Virdžinije koji živi sa životinjama u šumi i komunicira sa njima. Njegov rad je dobio međunarodno priznanje za svoju originalnost i sposobnost da na licu mesta pravi izuzetne promene.
» prikaži celu vest
Predavanja u Kini Od 22. novembra do 24. novembra 2019. godine, održava se prva Međunarodna Astrološka Konferencija u Pekingu, Kini. Tom prilikom, Aleksandar i Lea Imširagić će po prvi put držati predkonferencijske seminare 21. novembra 2019. godine.
» prikaži celu vest
Full Moon Project - Usklađenost Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Usklađenost“ koja će se održati u utorak, 12. novembra s početkom od 19h, u hotelu Tulip Inn Putnik. Ovaj Pun Mesec radi na usklađenosti ta dva dela kod nas i u okviru njega, otkrivamo svoju viziju koja je dovoljno prihvaćena na polju naše energije da možemo da je ostvarimo.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 04. do 11. avgusta 2014.

Nedelja će započeti sa Mesecom u znaku Škorpiona jednako između Marsa i Saturna, kao da želi da pravi balans između dveju jednako moćnih sila - jednu koja predstavlja prošlost (Saturn) i ono što smo smo činili i drugu koja predstavlja našu trenutnu reakciju (Mars), sadašnje delanje i akciju. Na izazovnom je mestu Mesec, ali trigon sa Plutonom sve menja. Prvi Mesečev aspekt ove sedmice govori o promenama, transformaciji i izazovima, ali i pobedi.

U prvoj polovini nedelje samo će se smenjivati Mesečevi aspekti, a mi ćemo biti vođeni našim osećanjima. Svaka Mesečeva promena na nebu najviše će uticati na one koji imaju pojačani vodeni element u horoskopu. Međutim, kako dani budu prolazili i kako se bude Merkur približavao Suncu (Merkur konjunkcija Sunce) tako će zavladati neke sasvim druge energije. Sunce i Merkur će tih dana na nebu izvoditi razne askrobacije. Smenjivaće se ove dve planete praveći prvo trigon sa Uranom, a zatim kvadrat sa Saturnom. Pobuniće se naša svest i mentalni nivo protiv sadašnjeg režima, protiv konzervativnosti i ograničenja (Merkur kvadrat Saturn – Sunce kvadrat Saturn), a probudiće se nove ideje, kao i potrebe i želje za njihovim ostvarenjem (Merkur trigon Uran – Sunce trigon Uran). Zato u ovim danima pokušajte spojiiti staro sa novim, prošlost sa budućnošću (Saturn – Uran). Živite sa budućnošću u sebi kao što prošlost ispunjava svako vaše sećanje.

Prvog će dana Mesec praviti mnoštvo aspekata i uticaće na promenu raspoloženja, može izazvati blagu melanholiju ili strepnju od neizvesnosti (Mesec u Škopionu), ali nekima i dobitak od transakcije i investiranja. Škorpion je znak tuđeg novca, pa kad je u pitanju ekonomija i poslovanje tuđim novcem, on je uvek na dobitku. Ali sve se menja drugog dana i sve je puno jednostavnije i lepše kad Jupiter zavlada. Mesec u Strelcu i trigonu sa Jupiterom čine jednu idealnu atmosferu na nebu za putovanja, druženja, smeh i radost. Zato iskoristite utorak da pokrenete sve velike poslove, važne dogovore i susrete ili jednostavno za susret sa prijateljima i vama dragim osobama, jer dan obećava dobar provod i duženje. Jupiter u Lavu u mnogima će probuditi kreativnost i dati im smelost i hrabrost da je i pokažu. Ideje će se javiti, a želja i nada za novim ostvarenjima, novim saznanjima, biće u vama (Jupiter u Lavu). Snovi će vam se javiti ove sedmice, pa ih nemojte zanemarivati. Oni su često slika vašeg unutrašnjeg osećanja ili jednostavno onoga što živi u vama - što ste vi, ali na nekom drugom nivou. Prihvatite te poruke i pokušajte da protumačite njihovoa značenja.

Sredinom sedmice je magijski aspekt između Marsa i Neptuna, pa je zato dobro da tu magiju odživite. Neki će dobiti jaku potrebu i želju da iskažu svoju kreativnost, da svoju inspiraciju prenesu drugima. Dan umetnika, mistika i magioničara (Mars trigon Neptun). Ovo je aspekt sa kojim sigurno pobeđujete, jer Neptun sa sobom nosi magiju koja od svega što je nemoguće stvara čuda. Sve dobija boje i sve izgleda savšeno i idealno, a ideal samo sa njim postoji. Međutim, ukoliko imate izazovan aspekt između ovih planeta (Mars-Neptun), ne zaboravite isključiti plin, na vlažnim putevima ne izigravajte vozača kojem je potreban adrenalin i budite oprezni sa pićem i hranom, jer vam stomak možda neće biti spreman za sve što mu priredite.

A na kraju nedelje, Sunce i Merkur zavladaće nebom. Prvo će napraviti konjunkciju, a odmah nakon toga Merkur će imati i trigon sa Uranom. U ovim danima kada se svest otvara (Sunce trigon Uran) i dolazi do buđenja, inspiracija i kreativnost biće na vrhuncu (Merkur trigon Uran). Dogovori i susreti mogu biti vrlo uspešni i lako ostvarivi. Sunce sa Uranom čini svest budnijom, pa vam se može desiti da se upustite u neke stvari za koje ste verovali da su van svake norme ili granice (Saturn). Putovanja, bilo da su poslovna ili radi uživanja, mogu vam doneti nezaboravne trenutke. Upustite se u Uranove avanture i krenite njegovim putem bar u tim retkim trenucima koji poput munje dolaze i odlaze.

Ono što bi vas moglo vraćati stalno na prošlost, na ograničenja i predrasude, može biti Saturn koji će tih dana praviti kvadrat sa Merkurom i Suncem. Sa Suncem će buditi ambiciju i potrebu da se bude još bolji i još uspešniji. Sa Merkurom se uvek može poigrati i praviti mu male nezgode koje će ga brinuti.

Ukoliko putujete, imajte sa sobom uvek rezervne stvari poput kablova, telefona, navigacije… Ali ako i pored svih vaših dobrih priprema sve zakaže, nemojte se brinuti jer to je ono što prvo osetite – ali nije to zapravo ono što Saturn želi. On želi da vam donese mudrost da se naučite da se i u napetim i stresnim situacijama osetite opušteno i da znate da samo vi vladate njima. Samo se prisetite da Jupiter i Sunce sad Lavom vladaju i da na svetlosne Anđele uvek možete da se oslonite i da gde god da ste i s kim god da ste, nikad niste sami!

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD