Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Seminar: Magnet Srca Na ovom seminaru se polaznici obučavaju da preko natalnog horoskopa imaju uvid u nasleđenu energetsku strukturu. Seminar je organizovan tako da kroz lično iskustvo svaki polaznik može prepoznati zakonitosti svojih energetskih centara kao i tehnike isceljivanja. U nedelju, 29. septembra od 16h do 20h, dr Lea Imširagić će održati predavanje iz modula Energetska Astrologija, a ovaj seminar će biti predviđen za rad na 4. čakri, ili tj Mesecu. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Seminar: Tehnologija svesti Meseca Tokom kursa Tehnologija Svesti praktikovaćemo određene vežbe koje će nam omogućiti da celu oblast Energetske Psihologije oživimo u svom svakodnevnom životu, u odnosima sa ljudima, ličnom odnosu prema poslu, finansijama, i pre svega prema sebi. Aleksandar Imširagić će održati seminar iz Tehnologije Svesti na temu 4. čakre ili tj Meseca, u nedelju 29. septembra od 12h do 15h. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Predavanje i promocija knjige: Anđeli Zodijaka Svi imamo određenu svetlosnu prirodu, što je u suštini priroda naše Svesti, jer Svetlost predstavlja kvalitet Svesti. I svako od nas ima svoju energetsku strukturu, odnosno svoj energetski zapis kojim privlači sve događaje u svom životu. Čovek je spoj Neba i Zemlje i predstavlja energetsku matricukoja nosi čitav niz svih njegovih sećanja. Aleksandar Imširagić će održati javno predavanje o Anđelima Zodijaka uz istovremeno predstavljanje istoimene knjige, u hotelu Tulip Inn Putnik.
» prikaži celu vest
Kurs: Anđeli Zodijaka “Radost je emocija koju stvara svetlost. Svi astrološki pokazatelji koji opisuju inerciju bića u natusu, govoreći o njegovim nesvesnim potrebama – što ukaz sudbine jeste – dobijaju svoj smisao i srećan ishod onda kada su prožeti svetlošću. Svetlost je inteligentna sama po sebi, a osnovna jedinica inteligencije svetla jeste Anđeo”. Sedmomesečni kurs Anđeli Zodijaka počinje u subotu, 28. septrembra od 12h do 19h na Kepler Institutu. Moguće je pohađati i online.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Hronike neba

Od 28. jula do 04. avgusta 2014

Sunce je u svom znaku sa Jupiterom učinilo da se prepustimo uživanjima i svim blagodetima koje imamo i koje nas okružuju. A sa uživanjima i opuštanjima uvek nam se i Venera budi, pa će ona ove sedmice napraviti čak tri aspekta i to opoziciju sa Plutonom, kvadrat sa Uranom i trigon sa Saturnom. Ovakva Venerina aspektura dovodiće nas u razna izazovna iskušenja koja sa ulaskom Merkura u znak Lava krajem sedmice samo još više može uneti nemira i vatre. Merkur u Lavu ima vrlo lepu i dobru poziciju, no poslednjeg dana ima kvadrat sa Marsom, pa je zato najbolje ne ulaziti ni u kakvu raspravu. Merkur u Lavu uživa u lepim i skupim stvarima, rečima i putovanjima, a jedino može imati problem pojačanog ega, pa u izazovnim aspektima, bolje je reč prepustiti drugom, ma koliko vam tog trenutka to teško pada. Ali pored ovih izazovnih aspekata, tu je i Merkur koji pravi konjunkciju sa Jupiterom, dovoljno da iako je bilo pomalo nejasnoća, sve zaboravite i okrenete se vedrim stvarima, smehu, sreći, dobroj knjizi ili nekom putovanju (Merkur konjunkcija Jupiter). Vodite samo računa da vas Lav svojim sjajem previše ne opčini, jer će „posledice“ takvog života najviše osetiti vaš novčanik.

Prvog dana sedmice, Venera će napraviti opoziciju sa Plutonom što s jedne strane može doneti fatalnu privlačnost i neodoljiv susret, ali ako i sami imate sličnu izazovnu poziciju u natalnom horoskopu, postoji opasnost od određenog gubitka ili emotivne povrede. Ova Venera (Venera u Raku) je prilično osetljiva i ranjiva, pa je najbolje ne dovoditi je u iskušenje. Sredinom sedmice Mesec će ići skromnim znakom Device, pa ćete biti preokupirani poslom i svakodnevnim obavezama. Mnogi će se naći u ulozi majstora, jer od očekivanog stručnog lica može izostati pomoć. Mali kvarovi u kući ponekad mogu biti i vrlo korisni, jer će vam, ako ništa drugo, usmerenje otići na stranu korisnog, umesto na rešavanje nerešivih Venerinih problema (Venera opozicija Pluton). Te dane dok Mesec bude tranzitirao znakom Device, primirite se i pripremite za aspekte koji vas od petka očekuju.

A u petak, sa Mesečevom promenom znaka i Merkura će konačno obasjati Sunčevi zraci, ulaskom u isti znak (Merkur u Lavu). Od umetnika i boema, pesnika i pevača (Merkur u Raku) ostaće samo setna duša na jedno ljubavno sećanje (Venera u Raku). Sada će ovaj Merkur u svom najskupljem odelu, upaliti luksuzni auto (Merkur u Lavu) i izaći u provod na neko skupo elitno mesto (Merkur u Lavu). Ovo je period u kojem je Merkur glavni. On je taj koji nikad ne ćuti, ali ovog puta njega svi i slušaju. Razgovori su uspešni, teme vedre, a ambijent i atmosfera uvek prijatni i često na skupom i elitnom mestu. Ovo je vreme Lava i Merkur će vam to naglasiti. U vama će probuditi osećaj samospozaje i samovrednovanja, pa ukoliko vam je nedostajalo samopouzdanje, sada je pravo vreme za otkrivanje svojih talenata i kvaliteta koje ste svesno ili nesvesno skrivali i sputavali.

Istog dana Venera nastavlja sa svojim ljubavnim nezgodama. Toga dana će ona napraviti kvadrat sa Uranom i trigon sa Saturnom i ako ste u prolaznoj avanturi i niste u stabilnoj i dugoj ljubavi (Venera trigon Saturn), mogu vas čekati iznenadni ljubavni nemiri i stresovi (Venera kvadrat Uran). Tih dana možete doći do nekih iznenadnih, ali uznemirujućih saznanja (Venera kvadrat Uran) u vezi partnera ili neke osobe do koje vam je izuzetno stalo. Oni koji su na ljubav dugo čekali (Venera trigon Saturn) sada se mogu nadati onim pravim „Uranovskim“ avanturama. Ljubav vam može doći iznenada, neočekivano i u vrlo neobičnim okolnostima. Ako ste dugo samovali, sada je pravi trenutak da to promenite i doživite jedno nezaboravno ljubavno iskustvo.

I na kraju sedmice, svi fiksni znaci neka malo odmore. Mesec će ući u znak Škorpiona i prelaziti preko Marsa, a Mars će se pobuniti, prvo sa Jupiterom (Mars kvadrat Jupiter), a zatim i sa samim sobom – svojim mislima (Mars kvadrat Merkur). Možda će vas naterati da nešto promenite i uđete u neke neplanirane poslove. Ukoliko je to nešto što ste dugo planirali i spremali, sada je vreme da se prepustite akciji, ali ukoliko je to ideja koju ste doneli preko noći, možda je najbolje da sebi dan isplanirate i vreme provedete u nekom sportu, planinarenju, plivanju ili trčanju. Posvetite se sebi i svojoj iskonskoj energiji Marsa, na najbolji i najugodniji način.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD