Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Webinar: Tehnologija Svesti Urana Tri nivoa svesti, Kopče astralnog i eteričnog sveta, Univerzalni provodnik, Povezivanje uma i tela, Mentalni provodnik, Proces oživljavanja mentalnog tela, Otkrivanje sopstvenog simbola - samo su neke od tema o kojima će biti reči na webinaru Tehnologije Svesti Urana koji će se održati u subotu 11.04. od 12h do 15h.
» prikaži celu vest
Webinar: Buđenje U subotu 11. aprila, dr Lea Imširagić će održati webinar Energetske Astrologije Urana, sa početkom od 17h. Ovaj put učimo igru transformacije i oživljavamo biće Urana. Webinar će vam omogućiti da osvestite svoju vezu sa Univerzumom (na svoj lični način), da prepoznate i razvežete obrasce koje ponavljate, kao i navike u kojima ste zaglavljeni, da se oslobodite povećane mentalne napetosti i ubrzanosti i da naučite da disanjem kroz 8. čakru dovodete svoj nervni sistem u balans, kao i svoj odnos sa vremenom.
» prikaži celu vest
Kurs: Rektifikacija i elekciona astrologija U petak, 03. aprila od 18h počinje online četvoronedeljni kurs iz Rektifikacije natalnog horoskopa i Elekcione astrologije. Ovaj kurs je namenjen svima koji imaju osnovno astrološko predznanje ali žele da izračunaju tačno vreme svog rođenja, kao i da usvoje sistem izračunavanja tačnog vremena rođenja klijenta i takođe onima koji žele da otkriju veštinu pravilnog odabira trenutka za započinjanje znaćajnih životnih projekata (poslovi, venčanja, selidbe, itd...).
» prikaži celu vest
Full Moon Project Radionica „Inspiracija“ Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Inspiracija“ koja će se održati u sredu, 8. aprila 2020. godine. Sam znak Vage u kojem se odigrava ovaj Pun Mesec govori o ravnotežu koju je izuzetno važno uspostaviti na nivou svog tela, dovodeći unutar sebe sve strahove predaka u jedno stanje mira. Ova radionica će biti online i trajaće od 19.00h do 20.30h.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 28. jula do 04. avgusta 2014

Sunce je u svom znaku sa Jupiterom učinilo da se prepustimo uživanjima i svim blagodetima koje imamo i koje nas okružuju. A sa uživanjima i opuštanjima uvek nam se i Venera budi, pa će ona ove sedmice napraviti čak tri aspekta i to opoziciju sa Plutonom, kvadrat sa Uranom i trigon sa Saturnom. Ovakva Venerina aspektura dovodiće nas u razna izazovna iskušenja koja sa ulaskom Merkura u znak Lava krajem sedmice samo još više može uneti nemira i vatre. Merkur u Lavu ima vrlo lepu i dobru poziciju, no poslednjeg dana ima kvadrat sa Marsom, pa je zato najbolje ne ulaziti ni u kakvu raspravu. Merkur u Lavu uživa u lepim i skupim stvarima, rečima i putovanjima, a jedino može imati problem pojačanog ega, pa u izazovnim aspektima, bolje je reč prepustiti drugom, ma koliko vam tog trenutka to teško pada. Ali pored ovih izazovnih aspekata, tu je i Merkur koji pravi konjunkciju sa Jupiterom, dovoljno da iako je bilo pomalo nejasnoća, sve zaboravite i okrenete se vedrim stvarima, smehu, sreći, dobroj knjizi ili nekom putovanju (Merkur konjunkcija Jupiter). Vodite samo računa da vas Lav svojim sjajem previše ne opčini, jer će „posledice“ takvog života najviše osetiti vaš novčanik.

Prvog dana sedmice, Venera će napraviti opoziciju sa Plutonom što s jedne strane može doneti fatalnu privlačnost i neodoljiv susret, ali ako i sami imate sličnu izazovnu poziciju u natalnom horoskopu, postoji opasnost od određenog gubitka ili emotivne povrede. Ova Venera (Venera u Raku) je prilično osetljiva i ranjiva, pa je najbolje ne dovoditi je u iskušenje. Sredinom sedmice Mesec će ići skromnim znakom Device, pa ćete biti preokupirani poslom i svakodnevnim obavezama. Mnogi će se naći u ulozi majstora, jer od očekivanog stručnog lica može izostati pomoć. Mali kvarovi u kući ponekad mogu biti i vrlo korisni, jer će vam, ako ništa drugo, usmerenje otići na stranu korisnog, umesto na rešavanje nerešivih Venerinih problema (Venera opozicija Pluton). Te dane dok Mesec bude tranzitirao znakom Device, primirite se i pripremite za aspekte koji vas od petka očekuju.

A u petak, sa Mesečevom promenom znaka i Merkura će konačno obasjati Sunčevi zraci, ulaskom u isti znak (Merkur u Lavu). Od umetnika i boema, pesnika i pevača (Merkur u Raku) ostaće samo setna duša na jedno ljubavno sećanje (Venera u Raku). Sada će ovaj Merkur u svom najskupljem odelu, upaliti luksuzni auto (Merkur u Lavu) i izaći u provod na neko skupo elitno mesto (Merkur u Lavu). Ovo je period u kojem je Merkur glavni. On je taj koji nikad ne ćuti, ali ovog puta njega svi i slušaju. Razgovori su uspešni, teme vedre, a ambijent i atmosfera uvek prijatni i često na skupom i elitnom mestu. Ovo je vreme Lava i Merkur će vam to naglasiti. U vama će probuditi osećaj samospozaje i samovrednovanja, pa ukoliko vam je nedostajalo samopouzdanje, sada je pravo vreme za otkrivanje svojih talenata i kvaliteta koje ste svesno ili nesvesno skrivali i sputavali.

Istog dana Venera nastavlja sa svojim ljubavnim nezgodama. Toga dana će ona napraviti kvadrat sa Uranom i trigon sa Saturnom i ako ste u prolaznoj avanturi i niste u stabilnoj i dugoj ljubavi (Venera trigon Saturn), mogu vas čekati iznenadni ljubavni nemiri i stresovi (Venera kvadrat Uran). Tih dana možete doći do nekih iznenadnih, ali uznemirujućih saznanja (Venera kvadrat Uran) u vezi partnera ili neke osobe do koje vam je izuzetno stalo. Oni koji su na ljubav dugo čekali (Venera trigon Saturn) sada se mogu nadati onim pravim „Uranovskim“ avanturama. Ljubav vam može doći iznenada, neočekivano i u vrlo neobičnim okolnostima. Ako ste dugo samovali, sada je pravi trenutak da to promenite i doživite jedno nezaboravno ljubavno iskustvo.

I na kraju sedmice, svi fiksni znaci neka malo odmore. Mesec će ući u znak Škorpiona i prelaziti preko Marsa, a Mars će se pobuniti, prvo sa Jupiterom (Mars kvadrat Jupiter), a zatim i sa samim sobom – svojim mislima (Mars kvadrat Merkur). Možda će vas naterati da nešto promenite i uđete u neke neplanirane poslove. Ukoliko je to nešto što ste dugo planirali i spremali, sada je vreme da se prepustite akciji, ali ukoliko je to ideja koju ste doneli preko noći, možda je najbolje da sebi dan isplanirate i vreme provedete u nekom sportu, planinarenju, plivanju ili trčanju. Posvetite se sebi i svojoj iskonskoj energiji Marsa, na najbolji i najugodniji način.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD