Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Letnji raspust i radno vreme Instituta Dragi naši, malo obaveštenje za sve vas: škola neće raditi od 30. juna sve do 26. avgusta usled letnjeg raspusta. Uživajte u letu, a od septembra kreiramo još više radosti, energije i lepote!
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2019. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2019. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu ispunjenja želja i velike vizije na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2019. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
Alex Trenoweth - Astrološka konferencija u Beogradu 2018. Astrolog, Alex Trenoweth je napisala članak o svom iskustvu na astrološkoj konferenciji u Beogradu, u martu 2018.
» prikaži celu vest
Knjiga ''Energija Senke'' Nedavno je izašla iz štampe najnovija knjiga Aleksandra Imširagića "Energija Senke - Vodič za integraciju prošlih života". Svi zainteresovani za ovu knjigu mogu je naručiti direktno od nas.
» prikaži celu vest
Novi ISAR-ov predstavnik za Srbiju Međunarodna Asocijacija za Astrološka Istraživanja (ISAR) izabrala je Zoranu Stanojević za novog potpredsednika ISAR-a za Srbiju u naredne tri godine.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Hronike neba

Od 28. jula do 04. avgusta 2014

Sunce je u svom znaku sa Jupiterom učinilo da se prepustimo uživanjima i svim blagodetima koje imamo i koje nas okružuju. A sa uživanjima i opuštanjima uvek nam se i Venera budi, pa će ona ove sedmice napraviti čak tri aspekta i to opoziciju sa Plutonom, kvadrat sa Uranom i trigon sa Saturnom. Ovakva Venerina aspektura dovodiće nas u razna izazovna iskušenja koja sa ulaskom Merkura u znak Lava krajem sedmice samo još više može uneti nemira i vatre. Merkur u Lavu ima vrlo lepu i dobru poziciju, no poslednjeg dana ima kvadrat sa Marsom, pa je zato najbolje ne ulaziti ni u kakvu raspravu. Merkur u Lavu uživa u lepim i skupim stvarima, rečima i putovanjima, a jedino može imati problem pojačanog ega, pa u izazovnim aspektima, bolje je reč prepustiti drugom, ma koliko vam tog trenutka to teško pada. Ali pored ovih izazovnih aspekata, tu je i Merkur koji pravi konjunkciju sa Jupiterom, dovoljno da iako je bilo pomalo nejasnoća, sve zaboravite i okrenete se vedrim stvarima, smehu, sreći, dobroj knjizi ili nekom putovanju (Merkur konjunkcija Jupiter). Vodite samo računa da vas Lav svojim sjajem previše ne opčini, jer će „posledice“ takvog života najviše osetiti vaš novčanik.

Prvog dana sedmice, Venera će napraviti opoziciju sa Plutonom što s jedne strane može doneti fatalnu privlačnost i neodoljiv susret, ali ako i sami imate sličnu izazovnu poziciju u natalnom horoskopu, postoji opasnost od određenog gubitka ili emotivne povrede. Ova Venera (Venera u Raku) je prilično osetljiva i ranjiva, pa je najbolje ne dovoditi je u iskušenje. Sredinom sedmice Mesec će ići skromnim znakom Device, pa ćete biti preokupirani poslom i svakodnevnim obavezama. Mnogi će se naći u ulozi majstora, jer od očekivanog stručnog lica može izostati pomoć. Mali kvarovi u kući ponekad mogu biti i vrlo korisni, jer će vam, ako ništa drugo, usmerenje otići na stranu korisnog, umesto na rešavanje nerešivih Venerinih problema (Venera opozicija Pluton). Te dane dok Mesec bude tranzitirao znakom Device, primirite se i pripremite za aspekte koji vas od petka očekuju.

A u petak, sa Mesečevom promenom znaka i Merkura će konačno obasjati Sunčevi zraci, ulaskom u isti znak (Merkur u Lavu). Od umetnika i boema, pesnika i pevača (Merkur u Raku) ostaće samo setna duša na jedno ljubavno sećanje (Venera u Raku). Sada će ovaj Merkur u svom najskupljem odelu, upaliti luksuzni auto (Merkur u Lavu) i izaći u provod na neko skupo elitno mesto (Merkur u Lavu). Ovo je period u kojem je Merkur glavni. On je taj koji nikad ne ćuti, ali ovog puta njega svi i slušaju. Razgovori su uspešni, teme vedre, a ambijent i atmosfera uvek prijatni i često na skupom i elitnom mestu. Ovo je vreme Lava i Merkur će vam to naglasiti. U vama će probuditi osećaj samospozaje i samovrednovanja, pa ukoliko vam je nedostajalo samopouzdanje, sada je pravo vreme za otkrivanje svojih talenata i kvaliteta koje ste svesno ili nesvesno skrivali i sputavali.

Istog dana Venera nastavlja sa svojim ljubavnim nezgodama. Toga dana će ona napraviti kvadrat sa Uranom i trigon sa Saturnom i ako ste u prolaznoj avanturi i niste u stabilnoj i dugoj ljubavi (Venera trigon Saturn), mogu vas čekati iznenadni ljubavni nemiri i stresovi (Venera kvadrat Uran). Tih dana možete doći do nekih iznenadnih, ali uznemirujućih saznanja (Venera kvadrat Uran) u vezi partnera ili neke osobe do koje vam je izuzetno stalo. Oni koji su na ljubav dugo čekali (Venera trigon Saturn) sada se mogu nadati onim pravim „Uranovskim“ avanturama. Ljubav vam može doći iznenada, neočekivano i u vrlo neobičnim okolnostima. Ako ste dugo samovali, sada je pravi trenutak da to promenite i doživite jedno nezaboravno ljubavno iskustvo.

I na kraju sedmice, svi fiksni znaci neka malo odmore. Mesec će ući u znak Škorpiona i prelaziti preko Marsa, a Mars će se pobuniti, prvo sa Jupiterom (Mars kvadrat Jupiter), a zatim i sa samim sobom – svojim mislima (Mars kvadrat Merkur). Možda će vas naterati da nešto promenite i uđete u neke neplanirane poslove. Ukoliko je to nešto što ste dugo planirali i spremali, sada je vreme da se prepustite akciji, ali ukoliko je to ideja koju ste doneli preko noći, možda je najbolje da sebi dan isplanirate i vreme provedete u nekom sportu, planinarenju, plivanju ili trčanju. Posvetite se sebi i svojoj iskonskoj energiji Marsa, na najbolji i najugodniji način.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD