Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Webinar: Tehnologija Svesti Urana Tri nivoa svesti, Kopče astralnog i eteričnog sveta, Univerzalni provodnik, Povezivanje uma i tela, Mentalni provodnik, Proces oživljavanja mentalnog tela, Otkrivanje sopstvenog simbola - samo su neke od tema o kojima će biti reči na webinaru Tehnologije Svesti Urana koji će se održati u subotu 11.04. od 12h do 15h.
» prikaži celu vest
Webinar: Buđenje U subotu 11. aprila, dr Lea Imširagić će održati webinar Energetske Astrologije Urana, sa početkom od 17h. Ovaj put učimo igru transformacije i oživljavamo biće Urana. Webinar će vam omogućiti da osvestite svoju vezu sa Univerzumom (na svoj lični način), da prepoznate i razvežete obrasce koje ponavljate, kao i navike u kojima ste zaglavljeni, da se oslobodite povećane mentalne napetosti i ubrzanosti i da naučite da disanjem kroz 8. čakru dovodete svoj nervni sistem u balans, kao i svoj odnos sa vremenom.
» prikaži celu vest
Kurs: Rektifikacija i elekciona astrologija U petak, 03. aprila od 18h počinje online četvoronedeljni kurs iz Rektifikacije natalnog horoskopa i Elekcione astrologije. Ovaj kurs je namenjen svima koji imaju osnovno astrološko predznanje ali žele da izračunaju tačno vreme svog rođenja, kao i da usvoje sistem izračunavanja tačnog vremena rođenja klijenta i takođe onima koji žele da otkriju veštinu pravilnog odabira trenutka za započinjanje znaćajnih životnih projekata (poslovi, venčanja, selidbe, itd...).
» prikaži celu vest
Full Moon Project Radionica „Inspiracija“ Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Inspiracija“ koja će se održati u sredu, 8. aprila 2020. godine. Sam znak Vage u kojem se odigrava ovaj Pun Mesec govori o ravnotežu koju je izuzetno važno uspostaviti na nivou svog tela, dovodeći unutar sebe sve strahove predaka u jedno stanje mira. Ova radionica će biti online i trajaće od 19.00h do 20.30h.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 21. do 28. jula 2014

Sa ulaskom Jupitera u znak Lava, Venere u Raka, promene se nastavljaju i ove sedmice. Sunce će ove nedelje zasijati svojim punim sjajem, ulaskom u znak Lava. Pored Sunca i Mars će svoju energiju smiriti i usmeriti na prave i konkretne stvari. Mars će krajem sedmice ući u znak Škorpiona, a njegov izlazak iz znaka Vage umnogome će uticati na poboljšanje odnosa. Pored ovih velikih promena i preusmerenja vatrenih energija (Sunca i Marsa) čeka vas sedmica puna priča, događaja i preokreta. Već na samom početku sa prošlonedeljnim Saturnovim direktnim hodom, ove nedelje Uran kreće retrogradno. Zato, ma šta radili, planirali možete očekivati neočekivano. Merkur će imati opoziciju sa Plutonom, kvadrat sa Uranom i trigon sa Saturnom, a u četvrtak kada Venera bude u trigonu sa Neptunom, Sunce će sa Jupiterom napraviti konjunkciju i na nebu stvoriti atmosferu idealnu za ljubav, sreću i uživanje.

Puno aspekata ove nedelje učiniće da svaki dan bude priča za sebe. Prvi dan započinje samo sa Mesečevim aspektima (Mesec sekstil Sunce sekstil Jupiter) i njegovom promenom iz znaka Bika u Blizancima. Sunce je na poslednjem stepenu Raka, Uran još najsporiji, stacionaran i priprema se za retrogradni hod. Sve je kao priprema za utorak u kojem će Uran krenuti retrogradno, a Sunce ući u znak svog sedišta. Iz tog razloga u ponedeljak ne bi trebali da donosite neke važne odluke, potpisujete važne ugovore i generalno započinjete nešto što želite da ide sa lakoćom i bez napora. Sunce na 29° Raka, promenljivo je, zna se predomisliti, odustati i posustati, a Uran će samo potpomoći njemu u donošenju takvih odluka. U utorak Merkur će napraviti opoziciju sa Plutonom, pa vaše misli mogu ophrvati određene brige ili još više, pesimizam. Pluton vlada transformacijom, ali i destrukcijom, pa koji će deo vama zavladati u mnogome zavisi samo od vas. Merkur je svesna planeta i na određene stvari i dnevne tranzite ipak možete uticati. Ono što može da izazove određene nemire, jesu neka lična emotivna pitanja, ljubavna ili porodična, kao i nalet određenih sećanja (Merkur u Raku). Izbegavajte ozbiljne porodične razgovore ili priču o svojim osećanjima.

Kada su male stvari u pitanju poput ključeva, telefona ili nekih važnih papira, vodite računa da vam se negde ne zagube (Merkur opozicija Pluton), jer je u trenutku egzaktne opozicije dispozitor (Mesec) u kvadratu sa Neptunom, pa je moguće da ih nikada ne nađete. Bez panike i žurbe na jednostavan i miran način, od izazovnog aspekta možete stvoriti vrlo povoljne i korisne stvari.

Sledeći dan Sunce će već uveliko da ide znakom Lava i to u susret Jupiteru. Sa ovom konjunkcijom (Sunce konjunkcija Jupiter) i Venera se smeši Neptunu (Venera trigon Neptun), pa vam osećaji sreće i ljubavi neće nedostajati. Sredina sedmice je vrlo obećavajuća i nudi vam dane u kojima je vaša kreativnost posebno naglašena (Venera trigon Neptun). Ovo nisu dani kada se trebate puno pitati ili kada nešto morate činiti. Naprotiv, ovo su dani opuštanja i uživanja. Iako ih budete provodili radno, možete imati puno uspeha u poslu, puno uspešnih pregovora, finansijskih dobitaka, kao i sreće na putu (Sunce konjunkcija Jupiter). Nekome slava i čast (Jupiter konjunkcija Sunce), a nekome ljubav, lepota i mašta (Venera trigon Neptun).

Tih dana ćete posebno zračiti srećom i radošću, jer čak i da nemate posebnog razloga, osećaj će biti prisutan, pa iskoristite ove dane za druženje sa onima koji su vam bliski ili sa onima koji želite da vam to postanu. Sve do petka, bezbrižnost i blagi osećaj savršenstva približiće vas sopstvu i probuditi onu iskru sreće koja vas pokreće da od nemogućeg napravite mogućim.

Druga polovina sedmice je ostavljena za Marsa i Merkura. Postoji stara izreka u narodu da ukoliko vam je sve divno u životu i konačno na svim poljima osetite zadovoljstvo i sreću, nešto može krenuti po zlu. Ako tako mislite, može tako i biti, ali tako stvari ipak ne funkcionišu. Međutim, naš je Merkur u Raku očigedno vezan za predanja i stare narodne izreke (Merkur u Raku), pa će u petak da vam unese malo nemira, konfuzije (Merkur kvadrat Uran) i nepotrebnih briga (Merkur trigon Saturn). S obzirom da je i Mars na poslednjem stepenu Vage, rešenje nećete naći akcijom već samo prepuštanjem, strpljenjem ili jednostavno prihvatanjem svega kao deo zabave ili avanture (Jupiter u Lavu). Ono o čemu bi trebali da posebno povedete računa jesu saobraćaj, tehnika i komunikacija. Merkur sa Uranom uticaće da vam iznenada nestane struje ili internet baš kada trebate da pošaljete neki važan e-mail, a s obzirom da ste i sami čekali poslednji trenutak, ovo može izazvati iznenadni stres i paniku. Mars na poslednjem stepenu, koji je analogan Ribama i kod koga akcija ne postoji, govori da sve što trebate jeste samo malo strpljenja i tišine, a odgovor ili rešenje će samo doći. Jer na kraju – sve se dešava s razlogom i u pravom trenutku.

Što se saobraćaja tiče, ovde nema mesta ni panici ni akciji. Jedan pogrešan korak može izazvati velike gubitke, zato produžite one sretne dane od sredine sedmice čak i kada preci progovore (Merkur u Raku), a oni zapravo uvek pričaju, samo je važno da li mi slušamo.

I na kraju sedmice, konačno će i Mars da dobije svoju pravu snagu i biće mu vraćeno ono što mu pripada (Mars u Škorpionu). U znaku Vage se prilično dugo zadržao, sve i da nije hteo, energije su ga ponele i mnogima je doneo nemir u partnerskim odnosima. Sada je već davno iza vas i tihom će akcijom on sve uspavane ponovo postaviti tamo gde su bili ili gde žele da budu. Sve će za trenutak utihnuti, Mesec će se sa Suncem spojiti (Mesec konjunkcija Sunce) i on će želeti tišinu. Posednjeg dana i budite tihi, najtiši i prepustite se osećaju blaženstva.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD