Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Seminar: Magnet Srca Na ovom seminaru se polaznici obučavaju da preko natalnog horoskopa imaju uvid u nasleđenu energetsku strukturu. Seminar je organizovan tako da kroz lično iskustvo svaki polaznik može prepoznati zakonitosti svojih energetskih centara kao i tehnike isceljivanja. U nedelju, 29. septembra od 16h do 20h, dr Lea Imširagić će održati predavanje iz modula Energetska Astrologija, a ovaj seminar će biti predviđen za rad na 4. čakri, ili tj Mesecu. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Seminar: Tehnologija svesti Meseca Tokom kursa Tehnologija Svesti praktikovaćemo određene vežbe koje će nam omogućiti da celu oblast Energetske Psihologije oživimo u svom svakodnevnom životu, u odnosima sa ljudima, ličnom odnosu prema poslu, finansijama, i pre svega prema sebi. Aleksandar Imširagić će održati seminar iz Tehnologije Svesti na temu 4. čakre ili tj Meseca, u nedelju 29. septembra od 12h do 15h. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Predavanje i promocija knjige: Anđeli Zodijaka Svi imamo određenu svetlosnu prirodu, što je u suštini priroda naše Svesti, jer Svetlost predstavlja kvalitet Svesti. I svako od nas ima svoju energetsku strukturu, odnosno svoj energetski zapis kojim privlači sve događaje u svom životu. Čovek je spoj Neba i Zemlje i predstavlja energetsku matricukoja nosi čitav niz svih njegovih sećanja. Aleksandar Imširagić će održati javno predavanje o Anđelima Zodijaka uz istovremeno predstavljanje istoimene knjige, u hotelu Tulip Inn Putnik.
» prikaži celu vest
Kurs: Anđeli Zodijaka “Radost je emocija koju stvara svetlost. Svi astrološki pokazatelji koji opisuju inerciju bića u natusu, govoreći o njegovim nesvesnim potrebama – što ukaz sudbine jeste – dobijaju svoj smisao i srećan ishod onda kada su prožeti svetlošću. Svetlost je inteligentna sama po sebi, a osnovna jedinica inteligencije svetla jeste Anđeo”. Sedmomesečni kurs Anđeli Zodijaka počinje u subotu, 28. septrembra od 12h do 19h na Kepler Institutu. Moguće je pohađati i online.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Ljuboskop

Venera u Strelcu

Posle intenzivnog iskustva u Škorpionu, Venera se otvara za direktnije i smelije ljubavne poduhvate u ova 23 dana njenog putovanja kroz znak Strelca. U ljubav  i strast se u ovom periodu sada, pored emocija, unosi i duh. Ova lepa visoka, zgodna devojka treba u ovom periodu da obrati pažnju da ne preteruje  ni u čemu naročito u ishrani, jer za kratko vreme može dobiti par kilograma viška. Relaksacija koja joj je nasušna potreba, posle strasti ili ljubavne boli iz Škorpiona u ovom vremenu može se praktikovati kroz putovanja, na kojima iznenada može upoznati nove ljude. Poznanstva mogu biti značajna za posao i karijeru. Ne bi bilo poželjno pomešati ljubav i biznis jer ove veze su kratkog daha. Venera ne sme zaboraviti da je na Zevsovom terenu i da je on može zavesti na najmoralniji način uz puno hedonizma i obećanja. U ovom periodu treba razvijati sklad, harmoniju, osećaj za pravdu i biti spreman za vreme transformacije ličnog sistema vrednosti. Veneri u Strelcu se može učiniti da je vreme da nađe idealnog partnera. Mars iz Lava sa kojim se ona lepo gleda je za nju nedostižan u ovom kratkom vremenu, jer on već od 11.11. ima pametnija posla.

Ovaj kratki period boravka Venere u Strelcu, mogao bi biti oslobađajući period za fiksne znake; Škorpiona, Vodoliju, Lava i Bika. Škorpioni su bolovali od strasti koja implodira u njima, razara utrobu i sada imaju ispred sebe jasan cilj putovanja u jednom smeru, samo napred.

Vodolije su osećale da je to sve iluzija, ali u njima nema ničega što je protiv, ali isto tako ničega ni što je za. Ovo vreme za Vodoliju može da potencijalnu ljubavnu romansu pretvori u iskreno prijateljstvo.

Lavovi su imali snažan potencijal za strasti, za borbu ega, a sada im se čini da su pobedili i zaveli Veneru. Tako će i Venera probuditi u sebi osećaj moguće dominacije, ali ne zadugo. Ljubav sa sredovečnim moćnim gospodinom je kratka i nedorečena priča, jer on misli na biznis, na karijeru, njemu nije do romanse.Venera iz Strelca će naći opravdanje za svu ovu gospodu, jer nije ni njoj problem da na kratko bljesne romansa  sa nekim mlađim muškarcem. Venerin ples iz Strelca je igra nadmudrivanja moćnog Zevsa iz Bika. Bikovi su istrajni i mogu da čekaju, i dočekaće. Zevs je mami i kontroliše obećava joj kule i gradove. Bikovi će davati, jer im se može, imaju šta dati ali za uzvrat traže sve. Bik poseduje Veneru, samo naizgled svojom dobrom voljom joj pušta da se ona igra. On zna da je on jedan jedini pravi, svi ostali su u ovom periodu njegove senke. U noći između 5. i 6. novembra Venera će imati priliku sa se tajno sretne sa svojim Zevsom negde na nekom poslovnom putu ili na periferiji u njegovoj palati.

Jarčevi će u ovom periodu Venerinog plesa kroz Strelca, nositi u svojoj podsvesti da je došlo vreme za ljubav. Oni moraju da prođu kroz period velike transformacije, oslobađanja i da ne očekuju da sve bude savršeno. Venera se kreće kroz njihovo 12. polje i njima nije strano da čuvaju tajnu, ali njihov vladar Saturn ih opominje da je došlo vreme za promene u partnerstvu. Jarčevi koji su u vezi ili braku u ovom periodu će zaista prolaziti kroz čiščenje, trpljenja i formalnosti, vreme je za iskrenost ali prema sebi! Slobodni jarčevi mogu zaista da uđu u vezu sa partnerom koji je u fazi prekida neke već postojeće veze. Ako ste mogli čekati sve ovo vreme imajte još malo strpljenja, vreme je na vašoj strani!

Ovnovi su u akciji 100 na sat, i imaju strasti u sebi za dva života ali ne znaju ni dali su pošli ni da li su došli. Razumljivo jer u njihovom prvom polju je Uran, koji ih gura da ruše sve pred sobom. U Ovnovom drugom polju je Zevs, Venerin mecena, koji im u ovom vremenu nudi zaradu preko nekih prijatelja ili moćnika iz podzemlja. Ovnovi oprez u vašem 7. polju je egzaltirani Saturn i presuda će biti ispravna i teška. Onaj što vam šapuće iza leđa samo vas zavodi, da bi on uživao sa Venerom a vi da jurite i radite.

Blizanci će Venerina putovanja kroz Strelca umeti da iskoriste za neke svoje partnerske poslovne šeme. Venera im može doneti neka poznanstva iz inostranstva, pa će oni u svom šarmerskom stilu pomešati korisno i lepo. Merkur je poslat od Zevsa od 2.11.2011. da je prati i on  će izvesno vreme Veneru u stopu pratiti. Malo posao, malo prijateljstvo malo ljubav, a ništa u stvari. Venera će mu već od 17.11.2011. izmicati. Merkur će od 24.11.2011. krenuti u svoj retrogradni hod i ostaće u Strelcu da radi za Zevsa do 7.1.2012., kada će Merkur i Jupiter u dobrom odnosu krenuti od nule.

Rakovima se Venera kreće kroz njihovo 6. polje. Ovo je prilika da se iskažu kreativno u svom svakodnevnom poslu. Rakovi su prilično u ovom periodu opterećeni na nekoliko frontova. Porodica im je žižna tačka i trpi uticaj Saturna, partnerski odnos traži transformaciju a u biznisu došlo je do promena, inovacija. Rakovi su umorni, iscrpljeni, ali predahnite. Otputujte sa ovom lepom devojkom, koleginicom sa posla, koja ima loša iskustva iz predhodnog perioda, razumeće vas.

Device su se družile intenzivno sa Venerom dok je bila u Škorpionu, tešile su je, brinule o njenom zdravlju i brisale joj suze i gle sada? Ode nezahvalnica, otputova, zaboravi kao da ništa nije bilo. Device sebi prebacuju po ko zna koji put da ih je neko iskoristio. Pustite se Device, uskoro će vam društvo praviti neki mlađi kolega, ili šef i imaćete priliku da budete korisne!

Ribe tiho posmatraju kako je u njihov biznis uletela neka namontirana dugonoga lepotica. Ribe se ne brinu, znaju da su one jedine koje umeju Veneru podići na sedmo nebo. Ne ljute se i nisu ljubomorne. Ribe tiho mogu osetiti ljubomoru ali one veruju u svoju dominantnost nad Venerom. Ribe su u ovom periodu iscelitelji za Veneru, više će osećati bratsku ljubav prema Veneri nego partnersku.

Venera je potencijal da uživamo. Gde god nam se ona nalazila u natalnoj karti ili na nebu ona uvek daje mogućnost da u nekom segmentu svog života uživamo! Nađimo smisao u svemu i uživajmo u tome!

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD