Tel: (+381) 11.267.0711, (+381) 60.767.3192, (+381) 64.387.2224   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Aktuelnosti Faze Meseca Ritam broja-7 Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Astrološki Arhetipovi Local Space Horarna astrologija Mundana astrologija Karmička astrologija AstroHealing Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Kurs: Vitalnost, zdravlje i sinteza natalnog horoskopa Zdravlje i bolest žive u jednom horoskopu kao suprotni principi, kao stvar uzroka i posledice koji se mešaju. Bolesti nastaju kao rezultat nekadašnjih akcija, zato što Mars (naše akcije) vremenom postaje Saturn (karma, posledica naših akcija). Ovaj dvomesečni kurs počinje 11.05. i održavaće se svake srede od 19h u online varijanti.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Inicijacije Venere 2022 U prodaji je nova knjiga „Inicijacije Venere 2022“ od autorke Ivane Šaljić. Knjiga je zamišljena kao vodič za Veneru i osvetljava nam sva važna mesta inicijacije za prevazilaženje toka inercije i instaliranja višeg kvaliteta naše Venere. Zato je važno da razumemo kako se Venera oseća u svakom znaku, kako izgleda njena priča ako je živi po inerciji i kako može da izgleda kada podigne energiju i kada je u balansu.
» prikaži celu vest
Astrološki kalendar za 2022. godinu Astrološki kalendar, vaš jedinstveni vodič za 2022. je u prodaji! Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu manifestacije, obilja i kreiranja novih uverenja na najbolji način, a Astrološki kalendar će nam pokazati koje su to sve važne tačke koje se aktiviraju u predstojećoj godini.
» prikaži celu vest
Nova knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 14. do 21. jula 2014.

Već na početku sedmice ući će Jupiter u znak Lava i više se neće vraćati u znak svoje egzaltacije. Imali smo svi godinu dana da naučimo šta to znači plemenitost, samilost, optimizam, a česta su pitanja bila o moralu, etici i veri (Jupiter u Raku). Neki su bili sretne ruke, pa su imali dobar prihod od porodičnog posla (Jupiter u Raku) ili porodičnog nasleđa. Ma koliko da su do sada osećanja i ono što iskreno i iz srca želite i osećate bili na prvom mestu (Jupiter u Raku), sada će planeta Jupiter da sreću i novac unese u druga područja života (Jupiter u Lavu).

Jupiter vam promenom znaka ovu sedmicu čini važnom i velikom, ali pored Jupitera čeka vas i Venerina promena, koja će iz Blizanaca ući u znak Raka i doneti puno ljubavnih emocija i mnogo zaljubljenih duša (Venera u Raku). Neki će se zaljubiti, a neki tek probuditi onu najkreativniju i najsuptilniju stranu sebe, pa se naći među mnoštvom kreacija iz svoje mašte. U svemu će vam pomoći lep trigon između Merkura i Neptuna, pa će posebno doći do izražaja talenti koji posedujete. Bilo bi dobro da započnete neke lepe stvari, jer Saturn koji krajem sedmice kreće direktno, obećavajući trajnost. Mnoge će stvari da krenu nabolje, samo će još Mars da pravi pobune. Još uvek u Vagi u svom izgonu, pokušava da stvori neku pravdu, neki sporazum (Vaga), ali kako je to planeta rata, ovaj tranzit kroz Venerin znak malo kome je doneo mir i razumevanje u odnosima. Sada će opet da napravi pometnju svojom pobunom i sa Suncem ući u jedan vatreni sukob (Sunce kvadrat Mars). Izbegavajte bilo kakvu vrstu rasprave, jer je Sunce u Raku isuviše slabo i koliko god bili u pravu ili mislili da ste pobedili, ipak ćete biti povređeni.

Prvi dan nedelje dočekaće vas Mesec u Vodoliji i u sekstilu sa Uranom, što će biti najava za iznenadne preokrete i nenadane situacije. Može vam se učiniti da se neke stvari suviše brzo odvijaju i da niste spremni za takvu vrstu događaja. Sve će to uticati da neke svoje planove koje ste dugo vremena planirali i organizovali promenite, samo ovog puta neće to biti odgađanje i čekanje na njihovo kasnije ostvarenje, već na preokrete gde morate sada i odmah sve da završite i uradite. Može vam se činiti sve to stresnim i pomalo konfuznim, a dodatni nemir i strah vas mogu pratiti drugog dana kada Mesec bude ušao u znak Riba, ali sva ta konfuzija i nemir zameniće osećaj sreće i lakoće (Jupiter u Lavu). U sredu oko podneva ući će Jupiter u kraljevski znak Lava i zavladati srećom, smehom i optimizmom. Iako ćete se nalaziti u istim poslovima i istim obavezama, osećaj će se prema svemu promeniti. Uhvatićete sebe kako usled svih tih obaveza i stresa sedite u potpunom miru i u omiljnom restoranu ili kafeu, uživajući na suncu uz omiljeni napitak ili slatkiš (Jupiter u Lavu). Jupiter u Lavu je hedonizam, uživanje, obilje, lakoća i lepota, pa ćete imati osećaj kao da je neko u vaše srce (znak Lava) usadio osećaj sreće i radosti (Jupiter).

U trenutku kada Jupiter bude ulazio u znak Lava, njegov dispozitor će biti u znaku Raka, dok će Mesec biti takođe u vodenom znaku Riba. Samo će jedan dan deliti Mesec od ulaska u znak Ovna, pa se možemo sigurno pitati šta je to što nam nosi ovaj tranzit Jupitera kroz Sunčevo kraljevstvo – znak Lava? Kako se na početku ovoga puta Sunce nalazi u znaku Raka, mnoge vaše ideje i zamisli moraće biti iskrene i od srca (preko dispozitora Jupiter ide u znak Raka), jer u protivnom neće doći do željenog ostvarenja. Znak Lava zna da zaseni, da opčini svojim sjajem, luksuzom i lepotama i povede vas putem sjaja. Međutim, dispozicijom egzaltirani Jupiter premudar je da bi vam dozvolio da uradite nešto što nije vaša iskrena želja i potreba.

A Mars, on će iz znaka Vage i dalje pokušavati mnogima da unese nemir u odnose. Ali Mars kao Mars – ukoliko mu posvetite pažnju i svoju energiju njemu prepustite, zavladaće i vama i odnosima (Mars u Vagi). Stoga je najbolje da šta god se oko vas dešava, svoju pažnju usmerite ka sebi, ka unutra – ka srcu svom i plamenu sreće (Jupiter u Lavu) koji unutar njega neprestano gori.

Sa osećajem sreće i Venera će doći. Eto je ona sva nežna, graciozna i mila koja sa sobom uvek ljubav nosi.

Suptilna i tiha doneće ljubav ili bar osećaj zaljubljenosti (Venera u Raku). Ovo su tek prvi dani jednog perioda od nepunih mesec dana koji će sa sobom nositi, ljubav, sreću i ushićenje, ali nekima i setu, suze i sećanja. Sve to ona sa sobom nosi i sve to nju čini i tek kad svega ima ona je sretna, ispunjena i kreativna. Probudiće se pravi boemi u vama, pa sa Merkurom i Venerom u istom znaku (Rak), napišite najbolje pesme, najbolje rime svog života, jer će vam nebo dati inspiracije i događaje za to.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD