Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Letnji raspust i radno vreme Instituta Dragi naši, malo obaveštenje za sve vas: škola neće raditi od 30. juna sve do 26. avgusta usled letnjeg raspusta. Uživajte u letu, a od septembra kreiramo još više radosti, energije i lepote!
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2019. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2019. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu ispunjenja želja i velike vizije na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2019. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
Alex Trenoweth - Astrološka konferencija u Beogradu 2018. Astrolog, Alex Trenoweth je napisala članak o svom iskustvu na astrološkoj konferenciji u Beogradu, u martu 2018.
» prikaži celu vest
Knjiga ''Energija Senke'' Nedavno je izašla iz štampe najnovija knjiga Aleksandra Imširagića "Energija Senke - Vodič za integraciju prošlih života". Svi zainteresovani za ovu knjigu mogu je naručiti direktno od nas.
» prikaži celu vest
Novi ISAR-ov predstavnik za Srbiju Međunarodna Asocijacija za Astrološka Istraživanja (ISAR) izabrala je Zoranu Stanojević za novog potpredsednika ISAR-a za Srbiju u naredne tri godine.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Hronike neba

Od 14. do 21. jula 2014.

Već na početku sedmice ući će Jupiter u znak Lava i više se neće vraćati u znak svoje egzaltacije. Imali smo svi godinu dana da naučimo šta to znači plemenitost, samilost, optimizam, a česta su pitanja bila o moralu, etici i veri (Jupiter u Raku). Neki su bili sretne ruke, pa su imali dobar prihod od porodičnog posla (Jupiter u Raku) ili porodičnog nasleđa. Ma koliko da su do sada osećanja i ono što iskreno i iz srca želite i osećate bili na prvom mestu (Jupiter u Raku), sada će planeta Jupiter da sreću i novac unese u druga područja života (Jupiter u Lavu).

Jupiter vam promenom znaka ovu sedmicu čini važnom i velikom, ali pored Jupitera čeka vas i Venerina promena, koja će iz Blizanaca ući u znak Raka i doneti puno ljubavnih emocija i mnogo zaljubljenih duša (Venera u Raku). Neki će se zaljubiti, a neki tek probuditi onu najkreativniju i najsuptilniju stranu sebe, pa se naći među mnoštvom kreacija iz svoje mašte. U svemu će vam pomoći lep trigon između Merkura i Neptuna, pa će posebno doći do izražaja talenti koji posedujete. Bilo bi dobro da započnete neke lepe stvari, jer Saturn koji krajem sedmice kreće direktno, obećavajući trajnost. Mnoge će stvari da krenu nabolje, samo će još Mars da pravi pobune. Još uvek u Vagi u svom izgonu, pokušava da stvori neku pravdu, neki sporazum (Vaga), ali kako je to planeta rata, ovaj tranzit kroz Venerin znak malo kome je doneo mir i razumevanje u odnosima. Sada će opet da napravi pometnju svojom pobunom i sa Suncem ući u jedan vatreni sukob (Sunce kvadrat Mars). Izbegavajte bilo kakvu vrstu rasprave, jer je Sunce u Raku isuviše slabo i koliko god bili u pravu ili mislili da ste pobedili, ipak ćete biti povređeni.

Prvi dan nedelje dočekaće vas Mesec u Vodoliji i u sekstilu sa Uranom, što će biti najava za iznenadne preokrete i nenadane situacije. Može vam se učiniti da se neke stvari suviše brzo odvijaju i da niste spremni za takvu vrstu događaja. Sve će to uticati da neke svoje planove koje ste dugo vremena planirali i organizovali promenite, samo ovog puta neće to biti odgađanje i čekanje na njihovo kasnije ostvarenje, već na preokrete gde morate sada i odmah sve da završite i uradite. Može vam se činiti sve to stresnim i pomalo konfuznim, a dodatni nemir i strah vas mogu pratiti drugog dana kada Mesec bude ušao u znak Riba, ali sva ta konfuzija i nemir zameniće osećaj sreće i lakoće (Jupiter u Lavu). U sredu oko podneva ući će Jupiter u kraljevski znak Lava i zavladati srećom, smehom i optimizmom. Iako ćete se nalaziti u istim poslovima i istim obavezama, osećaj će se prema svemu promeniti. Uhvatićete sebe kako usled svih tih obaveza i stresa sedite u potpunom miru i u omiljnom restoranu ili kafeu, uživajući na suncu uz omiljeni napitak ili slatkiš (Jupiter u Lavu). Jupiter u Lavu je hedonizam, uživanje, obilje, lakoća i lepota, pa ćete imati osećaj kao da je neko u vaše srce (znak Lava) usadio osećaj sreće i radosti (Jupiter).

U trenutku kada Jupiter bude ulazio u znak Lava, njegov dispozitor će biti u znaku Raka, dok će Mesec biti takođe u vodenom znaku Riba. Samo će jedan dan deliti Mesec od ulaska u znak Ovna, pa se možemo sigurno pitati šta je to što nam nosi ovaj tranzit Jupitera kroz Sunčevo kraljevstvo – znak Lava? Kako se na početku ovoga puta Sunce nalazi u znaku Raka, mnoge vaše ideje i zamisli moraće biti iskrene i od srca (preko dispozitora Jupiter ide u znak Raka), jer u protivnom neće doći do željenog ostvarenja. Znak Lava zna da zaseni, da opčini svojim sjajem, luksuzom i lepotama i povede vas putem sjaja. Međutim, dispozicijom egzaltirani Jupiter premudar je da bi vam dozvolio da uradite nešto što nije vaša iskrena želja i potreba.

A Mars, on će iz znaka Vage i dalje pokušavati mnogima da unese nemir u odnose. Ali Mars kao Mars – ukoliko mu posvetite pažnju i svoju energiju njemu prepustite, zavladaće i vama i odnosima (Mars u Vagi). Stoga je najbolje da šta god se oko vas dešava, svoju pažnju usmerite ka sebi, ka unutra – ka srcu svom i plamenu sreće (Jupiter u Lavu) koji unutar njega neprestano gori.

Sa osećajem sreće i Venera će doći. Eto je ona sva nežna, graciozna i mila koja sa sobom uvek ljubav nosi.

Suptilna i tiha doneće ljubav ili bar osećaj zaljubljenosti (Venera u Raku). Ovo su tek prvi dani jednog perioda od nepunih mesec dana koji će sa sobom nositi, ljubav, sreću i ushićenje, ali nekima i setu, suze i sećanja. Sve to ona sa sobom nosi i sve to nju čini i tek kad svega ima ona je sretna, ispunjena i kreativna. Probudiće se pravi boemi u vama, pa sa Merkurom i Venerom u istom znaku (Rak), napišite najbolje pesme, najbolje rime svog života, jer će vam nebo dati inspiracije i događaje za to.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD