Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Webinar: Tehnologija Svesti Urana Tri nivoa svesti, Kopče astralnog i eteričnog sveta, Univerzalni provodnik, Povezivanje uma i tela, Mentalni provodnik, Proces oživljavanja mentalnog tela, Otkrivanje sopstvenog simbola - samo su neke od tema o kojima će biti reči na webinaru Tehnologije Svesti Urana koji će se održati u subotu 11.04. od 12h do 15h.
» prikaži celu vest
Webinar: Buđenje U subotu 11. aprila, dr Lea Imširagić će održati webinar Energetske Astrologije Urana, sa početkom od 17h. Ovaj put učimo igru transformacije i oživljavamo biće Urana. Webinar će vam omogućiti da osvestite svoju vezu sa Univerzumom (na svoj lični način), da prepoznate i razvežete obrasce koje ponavljate, kao i navike u kojima ste zaglavljeni, da se oslobodite povećane mentalne napetosti i ubrzanosti i da naučite da disanjem kroz 8. čakru dovodete svoj nervni sistem u balans, kao i svoj odnos sa vremenom.
» prikaži celu vest
Kurs: Rektifikacija i elekciona astrologija U petak, 03. aprila od 18h počinje online četvoronedeljni kurs iz Rektifikacije natalnog horoskopa i Elekcione astrologije. Ovaj kurs je namenjen svima koji imaju osnovno astrološko predznanje ali žele da izračunaju tačno vreme svog rođenja, kao i da usvoje sistem izračunavanja tačnog vremena rođenja klijenta i takođe onima koji žele da otkriju veštinu pravilnog odabira trenutka za započinjanje znaćajnih životnih projekata (poslovi, venčanja, selidbe, itd...).
» prikaži celu vest
Full Moon Project Radionica „Inspiracija“ Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Inspiracija“ koja će se održati u sredu, 8. aprila 2020. godine. Sam znak Vage u kojem se odigrava ovaj Pun Mesec govori o ravnotežu koju je izuzetno važno uspostaviti na nivou svog tela, dovodeći unutar sebe sve strahove predaka u jedno stanje mira. Ova radionica će biti online i trajaće od 19.00h do 20.30h.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 14. do 21. jula 2014.

Već na početku sedmice ući će Jupiter u znak Lava i više se neće vraćati u znak svoje egzaltacije. Imali smo svi godinu dana da naučimo šta to znači plemenitost, samilost, optimizam, a česta su pitanja bila o moralu, etici i veri (Jupiter u Raku). Neki su bili sretne ruke, pa su imali dobar prihod od porodičnog posla (Jupiter u Raku) ili porodičnog nasleđa. Ma koliko da su do sada osećanja i ono što iskreno i iz srca želite i osećate bili na prvom mestu (Jupiter u Raku), sada će planeta Jupiter da sreću i novac unese u druga područja života (Jupiter u Lavu).

Jupiter vam promenom znaka ovu sedmicu čini važnom i velikom, ali pored Jupitera čeka vas i Venerina promena, koja će iz Blizanaca ući u znak Raka i doneti puno ljubavnih emocija i mnogo zaljubljenih duša (Venera u Raku). Neki će se zaljubiti, a neki tek probuditi onu najkreativniju i najsuptilniju stranu sebe, pa se naći među mnoštvom kreacija iz svoje mašte. U svemu će vam pomoći lep trigon između Merkura i Neptuna, pa će posebno doći do izražaja talenti koji posedujete. Bilo bi dobro da započnete neke lepe stvari, jer Saturn koji krajem sedmice kreće direktno, obećavajući trajnost. Mnoge će stvari da krenu nabolje, samo će još Mars da pravi pobune. Još uvek u Vagi u svom izgonu, pokušava da stvori neku pravdu, neki sporazum (Vaga), ali kako je to planeta rata, ovaj tranzit kroz Venerin znak malo kome je doneo mir i razumevanje u odnosima. Sada će opet da napravi pometnju svojom pobunom i sa Suncem ući u jedan vatreni sukob (Sunce kvadrat Mars). Izbegavajte bilo kakvu vrstu rasprave, jer je Sunce u Raku isuviše slabo i koliko god bili u pravu ili mislili da ste pobedili, ipak ćete biti povređeni.

Prvi dan nedelje dočekaće vas Mesec u Vodoliji i u sekstilu sa Uranom, što će biti najava za iznenadne preokrete i nenadane situacije. Može vam se učiniti da se neke stvari suviše brzo odvijaju i da niste spremni za takvu vrstu događaja. Sve će to uticati da neke svoje planove koje ste dugo vremena planirali i organizovali promenite, samo ovog puta neće to biti odgađanje i čekanje na njihovo kasnije ostvarenje, već na preokrete gde morate sada i odmah sve da završite i uradite. Može vam se činiti sve to stresnim i pomalo konfuznim, a dodatni nemir i strah vas mogu pratiti drugog dana kada Mesec bude ušao u znak Riba, ali sva ta konfuzija i nemir zameniće osećaj sreće i lakoće (Jupiter u Lavu). U sredu oko podneva ući će Jupiter u kraljevski znak Lava i zavladati srećom, smehom i optimizmom. Iako ćete se nalaziti u istim poslovima i istim obavezama, osećaj će se prema svemu promeniti. Uhvatićete sebe kako usled svih tih obaveza i stresa sedite u potpunom miru i u omiljnom restoranu ili kafeu, uživajući na suncu uz omiljeni napitak ili slatkiš (Jupiter u Lavu). Jupiter u Lavu je hedonizam, uživanje, obilje, lakoća i lepota, pa ćete imati osećaj kao da je neko u vaše srce (znak Lava) usadio osećaj sreće i radosti (Jupiter).

U trenutku kada Jupiter bude ulazio u znak Lava, njegov dispozitor će biti u znaku Raka, dok će Mesec biti takođe u vodenom znaku Riba. Samo će jedan dan deliti Mesec od ulaska u znak Ovna, pa se možemo sigurno pitati šta je to što nam nosi ovaj tranzit Jupitera kroz Sunčevo kraljevstvo – znak Lava? Kako se na početku ovoga puta Sunce nalazi u znaku Raka, mnoge vaše ideje i zamisli moraće biti iskrene i od srca (preko dispozitora Jupiter ide u znak Raka), jer u protivnom neće doći do željenog ostvarenja. Znak Lava zna da zaseni, da opčini svojim sjajem, luksuzom i lepotama i povede vas putem sjaja. Međutim, dispozicijom egzaltirani Jupiter premudar je da bi vam dozvolio da uradite nešto što nije vaša iskrena želja i potreba.

A Mars, on će iz znaka Vage i dalje pokušavati mnogima da unese nemir u odnose. Ali Mars kao Mars – ukoliko mu posvetite pažnju i svoju energiju njemu prepustite, zavladaće i vama i odnosima (Mars u Vagi). Stoga je najbolje da šta god se oko vas dešava, svoju pažnju usmerite ka sebi, ka unutra – ka srcu svom i plamenu sreće (Jupiter u Lavu) koji unutar njega neprestano gori.

Sa osećajem sreće i Venera će doći. Eto je ona sva nežna, graciozna i mila koja sa sobom uvek ljubav nosi.

Suptilna i tiha doneće ljubav ili bar osećaj zaljubljenosti (Venera u Raku). Ovo su tek prvi dani jednog perioda od nepunih mesec dana koji će sa sobom nositi, ljubav, sreću i ushićenje, ali nekima i setu, suze i sećanja. Sve to ona sa sobom nosi i sve to nju čini i tek kad svega ima ona je sretna, ispunjena i kreativna. Probudiće se pravi boemi u vama, pa sa Merkurom i Venerom u istom znaku (Rak), napišite najbolje pesme, najbolje rime svog života, jer će vam nebo dati inspiracije i događaje za to.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD