Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Webinar: Tehnologija Svesti Urana Tri nivoa svesti, Kopče astralnog i eteričnog sveta, Univerzalni provodnik, Povezivanje uma i tela, Mentalni provodnik, Proces oživljavanja mentalnog tela, Otkrivanje sopstvenog simbola - samo su neke od tema o kojima će biti reči na webinaru Tehnologije Svesti Urana koji će se održati u subotu 11.04. od 12h do 15h.
» prikaži celu vest
Webinar: Buđenje U subotu 11. aprila, dr Lea Imširagić će održati webinar Energetske Astrologije Urana, sa početkom od 17h. Ovaj put učimo igru transformacije i oživljavamo biće Urana. Webinar će vam omogućiti da osvestite svoju vezu sa Univerzumom (na svoj lični način), da prepoznate i razvežete obrasce koje ponavljate, kao i navike u kojima ste zaglavljeni, da se oslobodite povećane mentalne napetosti i ubrzanosti i da naučite da disanjem kroz 8. čakru dovodete svoj nervni sistem u balans, kao i svoj odnos sa vremenom.
» prikaži celu vest
Kurs: Rektifikacija i elekciona astrologija U petak, 03. aprila od 18h počinje online četvoronedeljni kurs iz Rektifikacije natalnog horoskopa i Elekcione astrologije. Ovaj kurs je namenjen svima koji imaju osnovno astrološko predznanje ali žele da izračunaju tačno vreme svog rođenja, kao i da usvoje sistem izračunavanja tačnog vremena rođenja klijenta i takođe onima koji žele da otkriju veštinu pravilnog odabira trenutka za započinjanje znaćajnih životnih projekata (poslovi, venčanja, selidbe, itd...).
» prikaži celu vest
Full Moon Project Radionica „Inspiracija“ Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Inspiracija“ koja će se održati u sredu, 8. aprila 2020. godine. Sam znak Vage u kojem se odigrava ovaj Pun Mesec govori o ravnotežu koju je izuzetno važno uspostaviti na nivou svog tela, dovodeći unutar sebe sve strahove predaka u jedno stanje mira. Ova radionica će biti online i trajaće od 19.00h do 20.30h.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 07. do 14. jula 2014

Evo nam sedmice u kojoj se Uran budi, jer ga Venera i Sunce aktiviraju. Puno promena, pomalo stresa, ali ukoliko ste navilki na život put uzbuđenja i preokreta, ovo je nedelja za vas.

Na samom početku Venera će napraviti sekstil sa Uranom, a na kraju sedmice i trigon sa Marsom, pa će ljubav biti glavna tema. Pored ljubavi mnogi će svoju uspavanu ambiciju probuditi i aktivrati. Na početku nedelje Sunce će se pobuniti (Sunce kvadrat Uran) i zatražiti svoja prava, ali na možda pomalo nesmotreni način, ishitren i netaktičan. Međutim, ispraviće sve to mudri Saturn (Sunce trigon Saturn), pa će zdrava ambicija da prevlada i osvoji svoje trofeje.

A pored ljubavnih priča biće i ljubavnih nestašluka. Venera sa Uranom (Venera sekstil Uran) oslobodiće se i poželeće neku promenu. Kada su ljubavi u pitanju, ovo su koketiranja, slobodne ljubavi i iznenadni preokreti u ljubavnim odnosima. Venera utiče na sve ono što vas čini sretnim. Često kad pomislimo na sreću, misli nam odlutaju ka partneru, ka određenoj osobi, ali ona nije uvek izvor sreće. Prava sreća dolazi iznutra, iz ličnih talenata i kreativnosti. Zato je jako dobro da se ove sedmice posvetite svojoj unutrašnjoj sreći i svemu onome što vas inspiriše i pokreće. Posvetite se nekom hobiju, nekom svom talentu kojeg imate, a koji ste zbog nekih drugih obaveza zapostavili, stavili u drugi plan ili ostavili za „neko bolje vreme“. Ne postoji bolje vreme od sadašnjeg i veća obaveza od obaveze prema samom sebi. Zato na spisku obaveza stavite i onu koja će vam sigurno doneti sreću i zadovoljstvo. Prepustite se sebi i svojim talentima, svojim kreacijama i ispunite svoje biće pravom i iskrenom srećom koja je jedini smisao života.

Venera će vam dosta uticati i na finansije, pa ukoliko vam je Merkur svojom retrogradnošću u neke poslove i račune uneo pometnju, ove će se sedmice sve razrešiti. Ukoliko ste imali neke nerešene finansijke račune ili uplatu koja nikako da dođe na naplatu, pa možda i odustali od nje, ove sedmice se možete nadati finansijskim preokretima u vašu korist. Pametno će ova Venera odigrati (Venera u Blizancima) i svojom lakoćom prizvati ostvarenje svojih želja. Upustite se u nove poslovne i finansijske planove. Iskreirajte ih u sebi, napravite svoj plan, a kad uđe Merkur u znak Raka, započnite i njihovo ostvarenje.

Kada je posao u pitanju, Sunce će sa Uranom i Saturnom (Sunce kvadrat Uran, Sunce trigon Saturn) probuditi vašu volju i ambiciju. Mogu vam se javiti neki novi planovi u vezi posla i napretka, a povrh svega imaćete i volju za njihovo ostvarenje. Nemojte se dvoumiti, već iskoristite tu energiju i započnite promenu. Ono što vam se sada bude dešavalo, može uticati na kasniji period. Sunce sa Uranom u utorak može da unese malo nemira i stresa. Kako je Sunce predstavnik serije 5, a Uran predstavnik serije 11, toga dana izbegavajte bilo kakve ozbiljnije razgovore, posebno sa decom (serija 5) ili roditeljima (Sunce u Raku), jer ćete naići na sukob generacija. Sunce iz znaka Raka će posebno biti osetljivo kada su porodične teme i odnosi u pitanju. Zato pažljivo sa tim susretima, po mogućstvu ih izbegnite i posvetite se poslu. Sredinom sedmice je Sunce u trigonu sa Saturnom, pa su ovo odlični aspekti kada su poslovni poduhvati u pitanju, jer predstavljaju zdravu i kvalitetnu ambiciju.

I na kraju sedmice, Venera će se iskreno i iz srca radovati ljubavnom susretu sa Marsom. Venera u trigonu sa Marsom će uticati na mnoge ljubavne susrete, čak i one paralelne. Venera u Blizancima vrlo dobro zna da balansira, pa ukoliko joj je dosadio dotadašnji odnos iskoristiće susret sa Marsom i ući u jednu pravu ljubavnu avanturu. Kako aspekt ne traje dugo, a ni Venera nije za „ljubav na duge staze“ (Venera u Blizancima), ukoliko se poželite avanture, najbolja je avantura neka prava ljubavna knjiga. Sa Merkurom u Raku i Venerom u Blizancima u tišini doma (Merkur u Raku) dok na prozorima kiša dobuje (Merkur u Raku) prepustite se uživanju u najnovijim ljubavnim bestselerima (Venera u Blizancima) nekog muškog spisatelja (Venera trigon Mars).

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD