Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Full Moon paket "Lakoća postojanja" u 90 dana Sada je pravi trenutak da napišeš svoja pravila za igru zvanu ŽIVOT tako da u njoj uživaš! Zato smo ti pripremili tokom ovog divnog letnjeg perioda, koji je istovremeno lagan i izuzetno dubok (budući da putujemo sve vreme kroz talas eklipsi), nove tri Full Moon radionice LAKOĆA POSTOJANJA U 90 DANA, sa popustom i posebnom podrškom za sve koji se prijave do 4. jula.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
Nova knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
Alex Trenoweth - Astrološka konferencija u Beogradu 2018. Astrolog, Alex Trenoweth je napisala članak o svom iskustvu na astrološkoj konferenciji u Beogradu, u martu 2018.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 07. do 14. jula 2014

Evo nam sedmice u kojoj se Uran budi, jer ga Venera i Sunce aktiviraju. Puno promena, pomalo stresa, ali ukoliko ste navilki na život put uzbuđenja i preokreta, ovo je nedelja za vas.

Na samom početku Venera će napraviti sekstil sa Uranom, a na kraju sedmice i trigon sa Marsom, pa će ljubav biti glavna tema. Pored ljubavi mnogi će svoju uspavanu ambiciju probuditi i aktivrati. Na početku nedelje Sunce će se pobuniti (Sunce kvadrat Uran) i zatražiti svoja prava, ali na možda pomalo nesmotreni način, ishitren i netaktičan. Međutim, ispraviće sve to mudri Saturn (Sunce trigon Saturn), pa će zdrava ambicija da prevlada i osvoji svoje trofeje.

A pored ljubavnih priča biće i ljubavnih nestašluka. Venera sa Uranom (Venera sekstil Uran) oslobodiće se i poželeće neku promenu. Kada su ljubavi u pitanju, ovo su koketiranja, slobodne ljubavi i iznenadni preokreti u ljubavnim odnosima. Venera utiče na sve ono što vas čini sretnim. Često kad pomislimo na sreću, misli nam odlutaju ka partneru, ka određenoj osobi, ali ona nije uvek izvor sreće. Prava sreća dolazi iznutra, iz ličnih talenata i kreativnosti. Zato je jako dobro da se ove sedmice posvetite svojoj unutrašnjoj sreći i svemu onome što vas inspiriše i pokreće. Posvetite se nekom hobiju, nekom svom talentu kojeg imate, a koji ste zbog nekih drugih obaveza zapostavili, stavili u drugi plan ili ostavili za „neko bolje vreme“. Ne postoji bolje vreme od sadašnjeg i veća obaveza od obaveze prema samom sebi. Zato na spisku obaveza stavite i onu koja će vam sigurno doneti sreću i zadovoljstvo. Prepustite se sebi i svojim talentima, svojim kreacijama i ispunite svoje biće pravom i iskrenom srećom koja je jedini smisao života.

Venera će vam dosta uticati i na finansije, pa ukoliko vam je Merkur svojom retrogradnošću u neke poslove i račune uneo pometnju, ove će se sedmice sve razrešiti. Ukoliko ste imali neke nerešene finansijke račune ili uplatu koja nikako da dođe na naplatu, pa možda i odustali od nje, ove sedmice se možete nadati finansijskim preokretima u vašu korist. Pametno će ova Venera odigrati (Venera u Blizancima) i svojom lakoćom prizvati ostvarenje svojih želja. Upustite se u nove poslovne i finansijske planove. Iskreirajte ih u sebi, napravite svoj plan, a kad uđe Merkur u znak Raka, započnite i njihovo ostvarenje.

Kada je posao u pitanju, Sunce će sa Uranom i Saturnom (Sunce kvadrat Uran, Sunce trigon Saturn) probuditi vašu volju i ambiciju. Mogu vam se javiti neki novi planovi u vezi posla i napretka, a povrh svega imaćete i volju za njihovo ostvarenje. Nemojte se dvoumiti, već iskoristite tu energiju i započnite promenu. Ono što vam se sada bude dešavalo, može uticati na kasniji period. Sunce sa Uranom u utorak može da unese malo nemira i stresa. Kako je Sunce predstavnik serije 5, a Uran predstavnik serije 11, toga dana izbegavajte bilo kakve ozbiljnije razgovore, posebno sa decom (serija 5) ili roditeljima (Sunce u Raku), jer ćete naići na sukob generacija. Sunce iz znaka Raka će posebno biti osetljivo kada su porodične teme i odnosi u pitanju. Zato pažljivo sa tim susretima, po mogućstvu ih izbegnite i posvetite se poslu. Sredinom sedmice je Sunce u trigonu sa Saturnom, pa su ovo odlični aspekti kada su poslovni poduhvati u pitanju, jer predstavljaju zdravu i kvalitetnu ambiciju.

I na kraju sedmice, Venera će se iskreno i iz srca radovati ljubavnom susretu sa Marsom. Venera u trigonu sa Marsom će uticati na mnoge ljubavne susrete, čak i one paralelne. Venera u Blizancima vrlo dobro zna da balansira, pa ukoliko joj je dosadio dotadašnji odnos iskoristiće susret sa Marsom i ući u jednu pravu ljubavnu avanturu. Kako aspekt ne traje dugo, a ni Venera nije za „ljubav na duge staze“ (Venera u Blizancima), ukoliko se poželite avanture, najbolja je avantura neka prava ljubavna knjiga. Sa Merkurom u Raku i Venerom u Blizancima u tišini doma (Merkur u Raku) dok na prozorima kiša dobuje (Merkur u Raku) prepustite se uživanju u najnovijim ljubavnim bestselerima (Venera u Blizancima) nekog muškog spisatelja (Venera trigon Mars).

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD