Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Letnji raspust i radno vreme Instituta Dragi naši, malo obaveštenje za sve vas: škola neće raditi od 30. juna sve do 26. avgusta usled letnjeg raspusta. Uživajte u letu, a od septembra kreiramo još više radosti, energije i lepote!
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2019. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2019. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu ispunjenja želja i velike vizije na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2019. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
Alex Trenoweth - Astrološka konferencija u Beogradu 2018. Astrolog, Alex Trenoweth je napisala članak o svom iskustvu na astrološkoj konferenciji u Beogradu, u martu 2018.
» prikaži celu vest
Knjiga ''Energija Senke'' Nedavno je izašla iz štampe najnovija knjiga Aleksandra Imširagića "Energija Senke - Vodič za integraciju prošlih života". Svi zainteresovani za ovu knjigu mogu je naručiti direktno od nas.
» prikaži celu vest
Novi ISAR-ov predstavnik za Srbiju Međunarodna Asocijacija za Astrološka Istraživanja (ISAR) izabrala je Zoranu Stanojević za novog potpredsednika ISAR-a za Srbiju u naredne tri godine.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Hronike neba

Od 30. juna do 07. jula 2014

Došla je nedelja kada će se svi nesporazumi završiti, te kada ćete se konačno pokrenuti jer ste sredili sve stare poslove i sitnice koje su vas kočile u daljem poslovanju i napredovanju. Kao da je vreme za neke stvari stalo, vratilo vas unazad, ponovilo pitanja koja su u vama probudila neke emocije (retrogradni Merkur u Raku), nezavisno da li su lične ili poslovne prirode. Merkur je iz Raka krenuo retrogradno, malo vas je zbunjivao u Blizancima, ali sada će sve krenuti lagano poput vetra (Merkur u Blizancima).

Prvog će dana Mesec biti u žurbi i kao da se sprema za neki put ili neku promenu. Mesec će iz Lava napraviti puno aspekata toga dana pa će vam se činiti kao da se na vas sručilo teško breme koje morate sami da ponesete.

Ali to vam neće biti tako teško ako sve prihvatite kao deo zabave (Mesec u Lavu) i pristupite tome sa lakoćom. Imaće Mesec toga dana sa Venerom sekstil, sa Uranom trigon, a čak će vas i Mars podržati (Mesec sekstil Mars), samo će vam Saturn male brige zadavati, jer on lakoću i neozbiljnost ne razume i ne želi da privati. Svojim kvadratom iz Škorpiona zadaće muke vašem pomalo zbunjenom razumu (stacioniran Merkur), pa je zato bolje da tog dana produžite vikend i ne ulazite previše u ozbiljne razgovore ili poslove. Par sati nakon Merkurovog direktnog kretanja i Mesec će promeniti znak i ući će u Devicu. Nebo kao da će dati znak da je tada vreme za konkretne poslovne poduhvate. Vreme stacionarnog Merkura može mnogima doneti konfuziju. Stacionarnost zna da uspori sve stvari, da odloži sve što je trebalo da se već završi i da vas u vezi bilo čega natera na čekanje. Ovo je jedan od onih dana kada je nabolje sve ostaviti za drugi dan i da u skladu sa Mesecom u Lavu tako i provedete dan. Produžite još jedan dan odmora ili jednostavno radite sporedne stvari, koje od vas neće tražiti previše napora ili potpunu koncentraciju. Nikako ne zaboravite česte trenutke odmora i uživanja.

Od utorka se enegija na nebu menja pa će vam prijati malo akcije, puno događaja i novih razgovora. Skromna Devica učiniće vas predanim bez obzira da li se to odnosilo na posao ili ogranizaciju nekih ličnih planova. Ako ste planirali da druge nedelje sa Jupiterom zaplovite i otputujete (Jupiter u Lavu), onda su sada dani za takve planove. Devica će vam pomoći da do detalja napravite koncepciju i redosled određenih dešavanja.

Krajem sedmice još će i Sunce napraviti opoziciju sa Plutonom, pa se malo primirite i ne ulazite ni u kakve rasprave ili sukobe, jer ma koliko u tom trenutku mislili da ste u pravu, uvek je bolje progutati ponos (Sunce) i pobediti. Kako je Pluton daleka planeta, dosta će uticati na mundane događaje, pa će se tih dana povećati broj određenih nesreća. Sa Plutonom su pojačane oružane pljačke, eksplozije, razni virusi i upale. Oni slabijeg zdravlja neka povedu računa, jer tih dana mogu osećati posebnu slabost, a svakako su skloni i raznim povredama i infekcijama.

Ovo su dve planete koje povezuju s jedne strane život (Sunce), a sa druge smrt (Pluton). Dva jednako jaka ratnika stoje mirno jedna naspram drugog i odmeravaju snagu. U borbu ne moraju ući ukoliko se strah sa vama ne poigra i ne uvuče vas u borbu sa samim sobom. Ne dozvolite prvom osećaju da vas prevari i povede putem vaših slabosti, već iskoristite ovaj susret Sunca i Plutona i napravite promenu (Pluton) u sebi (Sunce). Jednako nam trebaju obe strane, samo je naš izbor koja će nas strana voditi. Na nama je hoćemo se pustiti Hadu da nas povede u podzemni svet kojim vlada ili ćemo poput suncokreta okrenuti pogled ka Suncu i veselo krenuti putem cvetnih polja.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD