Tel: (+381) 11.267.0711, (+381) 60.767.3192, (+381) 64.387.2224   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Aktuelnosti Faze Meseca Ritam broja-7 Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Astrološki Arhetipovi Local Space Horarna astrologija Mundana astrologija Karmička astrologija AstroHealing Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Kurs: Vitalnost, zdravlje i sinteza natalnog horoskopa Zdravlje i bolest žive u jednom horoskopu kao suprotni principi, kao stvar uzroka i posledice koji se mešaju. Bolesti nastaju kao rezultat nekadašnjih akcija, zato što Mars (naše akcije) vremenom postaje Saturn (karma, posledica naših akcija). Ovaj dvomesečni kurs počinje 11.05. i održavaće se svake srede od 19h u online varijanti.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Inicijacije Venere 2022 U prodaji je nova knjiga „Inicijacije Venere 2022“ od autorke Ivane Šaljić. Knjiga je zamišljena kao vodič za Veneru i osvetljava nam sva važna mesta inicijacije za prevazilaženje toka inercije i instaliranja višeg kvaliteta naše Venere. Zato je važno da razumemo kako se Venera oseća u svakom znaku, kako izgleda njena priča ako je živi po inerciji i kako može da izgleda kada podigne energiju i kada je u balansu.
» prikaži celu vest
Astrološki kalendar za 2022. godinu Astrološki kalendar, vaš jedinstveni vodič za 2022. je u prodaji! Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu manifestacije, obilja i kreiranja novih uverenja na najbolji način, a Astrološki kalendar će nam pokazati koje su to sve važne tačke koje se aktiviraju u predstojećoj godini.
» prikaži celu vest
Nova knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 30. juna do 07. jula 2014

Došla je nedelja kada će se svi nesporazumi završiti, te kada ćete se konačno pokrenuti jer ste sredili sve stare poslove i sitnice koje su vas kočile u daljem poslovanju i napredovanju. Kao da je vreme za neke stvari stalo, vratilo vas unazad, ponovilo pitanja koja su u vama probudila neke emocije (retrogradni Merkur u Raku), nezavisno da li su lične ili poslovne prirode. Merkur je iz Raka krenuo retrogradno, malo vas je zbunjivao u Blizancima, ali sada će sve krenuti lagano poput vetra (Merkur u Blizancima).

Prvog će dana Mesec biti u žurbi i kao da se sprema za neki put ili neku promenu. Mesec će iz Lava napraviti puno aspekata toga dana pa će vam se činiti kao da se na vas sručilo teško breme koje morate sami da ponesete.

Ali to vam neće biti tako teško ako sve prihvatite kao deo zabave (Mesec u Lavu) i pristupite tome sa lakoćom. Imaće Mesec toga dana sa Venerom sekstil, sa Uranom trigon, a čak će vas i Mars podržati (Mesec sekstil Mars), samo će vam Saturn male brige zadavati, jer on lakoću i neozbiljnost ne razume i ne želi da privati. Svojim kvadratom iz Škorpiona zadaće muke vašem pomalo zbunjenom razumu (stacioniran Merkur), pa je zato bolje da tog dana produžite vikend i ne ulazite previše u ozbiljne razgovore ili poslove. Par sati nakon Merkurovog direktnog kretanja i Mesec će promeniti znak i ući će u Devicu. Nebo kao da će dati znak da je tada vreme za konkretne poslovne poduhvate. Vreme stacionarnog Merkura može mnogima doneti konfuziju. Stacionarnost zna da uspori sve stvari, da odloži sve što je trebalo da se već završi i da vas u vezi bilo čega natera na čekanje. Ovo je jedan od onih dana kada je nabolje sve ostaviti za drugi dan i da u skladu sa Mesecom u Lavu tako i provedete dan. Produžite još jedan dan odmora ili jednostavno radite sporedne stvari, koje od vas neće tražiti previše napora ili potpunu koncentraciju. Nikako ne zaboravite česte trenutke odmora i uživanja.

Od utorka se enegija na nebu menja pa će vam prijati malo akcije, puno događaja i novih razgovora. Skromna Devica učiniće vas predanim bez obzira da li se to odnosilo na posao ili ogranizaciju nekih ličnih planova. Ako ste planirali da druge nedelje sa Jupiterom zaplovite i otputujete (Jupiter u Lavu), onda su sada dani za takve planove. Devica će vam pomoći da do detalja napravite koncepciju i redosled određenih dešavanja.

Krajem sedmice još će i Sunce napraviti opoziciju sa Plutonom, pa se malo primirite i ne ulazite ni u kakve rasprave ili sukobe, jer ma koliko u tom trenutku mislili da ste u pravu, uvek je bolje progutati ponos (Sunce) i pobediti. Kako je Pluton daleka planeta, dosta će uticati na mundane događaje, pa će se tih dana povećati broj određenih nesreća. Sa Plutonom su pojačane oružane pljačke, eksplozije, razni virusi i upale. Oni slabijeg zdravlja neka povedu računa, jer tih dana mogu osećati posebnu slabost, a svakako su skloni i raznim povredama i infekcijama.

Ovo su dve planete koje povezuju s jedne strane život (Sunce), a sa druge smrt (Pluton). Dva jednako jaka ratnika stoje mirno jedna naspram drugog i odmeravaju snagu. U borbu ne moraju ući ukoliko se strah sa vama ne poigra i ne uvuče vas u borbu sa samim sobom. Ne dozvolite prvom osećaju da vas prevari i povede putem vaših slabosti, već iskoristite ovaj susret Sunca i Plutona i napravite promenu (Pluton) u sebi (Sunce). Jednako nam trebaju obe strane, samo je naš izbor koja će nas strana voditi. Na nama je hoćemo se pustiti Hadu da nas povede u podzemni svet kojim vlada ili ćemo poput suncokreta okrenuti pogled ka Suncu i veselo krenuti putem cvetnih polja.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD