Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Webinar: Tehnologija Svesti Urana Tri nivoa svesti, Kopče astralnog i eteričnog sveta, Univerzalni provodnik, Povezivanje uma i tela, Mentalni provodnik, Proces oživljavanja mentalnog tela, Otkrivanje sopstvenog simbola - samo su neke od tema o kojima će biti reči na webinaru Tehnologije Svesti Urana koji će se održati u subotu 11.04. od 12h do 15h.
» prikaži celu vest
Webinar: Buđenje U subotu 11. aprila, dr Lea Imširagić će održati webinar Energetske Astrologije Urana, sa početkom od 17h. Ovaj put učimo igru transformacije i oživljavamo biće Urana. Webinar će vam omogućiti da osvestite svoju vezu sa Univerzumom (na svoj lični način), da prepoznate i razvežete obrasce koje ponavljate, kao i navike u kojima ste zaglavljeni, da se oslobodite povećane mentalne napetosti i ubrzanosti i da naučite da disanjem kroz 8. čakru dovodete svoj nervni sistem u balans, kao i svoj odnos sa vremenom.
» prikaži celu vest
Kurs: Rektifikacija i elekciona astrologija U petak, 03. aprila od 18h počinje online četvoronedeljni kurs iz Rektifikacije natalnog horoskopa i Elekcione astrologije. Ovaj kurs je namenjen svima koji imaju osnovno astrološko predznanje ali žele da izračunaju tačno vreme svog rođenja, kao i da usvoje sistem izračunavanja tačnog vremena rođenja klijenta i takođe onima koji žele da otkriju veštinu pravilnog odabira trenutka za započinjanje znaćajnih životnih projekata (poslovi, venčanja, selidbe, itd...).
» prikaži celu vest
Full Moon Project Radionica „Inspiracija“ Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Inspiracija“ koja će se održati u sredu, 8. aprila 2020. godine. Sam znak Vage u kojem se odigrava ovaj Pun Mesec govori o ravnotežu koju je izuzetno važno uspostaviti na nivou svog tela, dovodeći unutar sebe sve strahove predaka u jedno stanje mira. Ova radionica će biti online i trajaće od 19.00h do 20.30h.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 16. do 23. juna 2014

Merkur je sada već uveliko svoj hod usmerio unazad, ali polako izlazi iz znaka Raka i ulazi u znak Blizanaca. Tu će se na samom kraju susresti sa Suncem, koje nakon pozdrava sa Merkurom (Sunce konjunkcija Merkur) ulazi i otvara svest ka našem emotivnom svetu (Sunce u Raku). A dok Sunce još bude šetalo sa Merkurom koji se poigrava u svom znaku u retrogradnom hodu, Venera će to iskoristiti i sa Jupiterom (Venera sekstil Jupiter) napraviti pravu zabavu za sve one koji vole uživanja i opuštanje.

I tako će početkom sedmice Merkur ući u znak Blizanaca, a sa njima probuditi i sve uspavane pričalice. Imaćete puno poziva, kontakata, susreta, ali i mnoštvo nesporazuma i pogrešnih dogovora. Vreme kao da će biti u raskoraku sa vama. S obzirom da je i Saturn retrogradan, povedite računa da ne kasnite sa rokovima, da na zakazane termine stižete na vreme, a što se tiče onih dogovora koje imate sada za vreme retrogradnog Merkura, morate se unapred pripremiti za dva termina ili dogovor koji morate dva puta imati. Merkur se voli poigravati u svom retrogadnom hodu. Često se to dešava, jer to nije prirodno kretanje planeta, pa se neke stvari znaju pogrešno protumačiti. Međutim, ovaj vas Merkur sada neće razljutiti niti iznervirati, jer u znaku Blizanaca njegova je potreba da se poigra sa vama. Igra reči i smišljanje zagonetki za koju ni sam ne zna rešenje, za njega je prava zabava. On uživa posmatrajući druge dok se trude da se usklade sa ritmom i uslovima koje on određuje, sa terminima koje on osmišljava i sa nalaženjem odgovora za osnovna i banalna pitanja.

Njegov retrogradni hod kroz dvojni vazdušni znak Blizanaca uneće pometnju u svemu što je u simbolici Blizanaca. Za početak, povedite računa u saobraćaju posebno kada idete u rikverc ili dok pričate sa suvozačem ili telefonom. Svakako na brzu vožnju zaboravite, već na zakazani termin krenite mnogo ranije nego što vam je potrebno, jer „zaneseni“ (retrogradni) Merkur će sigurno zaboraviti ključeve, važne papire za taj sastanak ili zapisati potpuno pogrešnu adresu. Ukoliko ste Merkurijanski tip, onda ste vrlo osetljivi na njegovo kretanje, pa svi koji imaju naglašene znake Blizance ili Devicu, trebali bi već da se naviknu i da njegove nestašluke prihvate sa smehom i kroz šalu. Međutim, ukoliko se i dalje trudite da ga pobedite, onda će vam period do početka sledećeg meseca biti ispunjen stresom i nervozom, zbog malih i potpuno nevažnih stvari.

Ali ove vas sedmice očekuju i par dobrih aspekta, pa se prepustite sekstilu između Jupitera i Venera i Suncu, koje će u petak da napravi konjunkciju sa Merkurom.

Venera će sa Jupiterom nekome doneti ljubav na putu, drugima novac, a trećima uživanje i možda poneki višak kilograma. Ovo je aspekt lakoće i sve što treba jeste da se prepustite ovim vrlo plodnim i blagorodnim znacima preko kojih se ovaj sekstil i odigrava (Venera u Biku i Jupiter u Raku). Ovo je aspekt lakoće i prepuštanja, te ako želite u svom životu da privučete lepe stvari, sretne događaje i bolje finansije, budite ubeđeni da jedan osmeh i iskrena prijatna reč imaju mnogo bolji i učinkovitiji efekat od mukotrpnog prekovremenskog rada i odricanja (Saturn u Škorpionu – Venera u Biku).

A kakav će biti efekat i kakve će biti zasluge, to ćete saznati kada Sunce u petak bude napravilo konjunkciju sa Merkurom. Ovo je neki glas koji će vas obradovati, ovo je jaka uticajna muška osoba koja vam donosi neku dobru vest koja se statusa tiče, ovo su određene povlastice, nagrade, ali i finansijske povišice… Ovo su sve vrste trgovine, kao i svaka vrsta poslovnog putovanja ili ljudi koji dolaze sa puta i donose vam u vidu trofeja određenu zasluženu nagradu.

I na kraju sedmice, Sunce kao da je Merkuru zadalo sve zadatke koje treba da obavi dok još uvek u znaku Blizanaca. Pustite neka Merkur priča svoju priču, jer vaše se sada Sunce sa Mesecom spaja i donosi svetla u centru vaše duše (Sunce u Raku). Ono ulazi u znak Raka i polako ide ka Jupiteru radujući se tom susretu. Sunce će usmeriti svest na vaše emocije, osećanja, porodicu i one najintimnije nežne trenutke koje čuvate samo za posebne ljude. Ukoliko ste planirali neko putovanje, tih dana se može desiti da ih odgodite, samo zato što ćete se kod kuće osetiti najlepše, najopuštenije i najvoljenije. Prepustite se svom Suncu, svom svetlu i budite na putu ka svojoj svetlosti prateći svoja osećanja (Sunce u Raku) i svoje srce.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD