Tel: (+381) 11.267.0711, (+381) 60.767.3192, (+381) 64.387.2224   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Aktuelnosti Faze Meseca Ritam broja-7 Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Astrološki Arhetipovi Local Space Horarna astrologija Mundana astrologija Karmička astrologija AstroHealing Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Kurs: Psihološki profil, ljubav i brak u natalnom horoskopu U sredu, 24. novembra u 19h na Kepler Institutu će početi dvomesečni kurs “Psihološki profil, ljubav i brak u natalnom horoskopu” koji se može pohađati kako u redovnoj, tako i u online varijanti. Na ovom kursu će se, kroz izučavanje astroloških serija, učiti o slikama odnosa različitih planeta, kuća i znakova koji nam govore o predispozicijama u ljubavi, zatim braku, periodu koji povezuje ljubavnu vezu i stupanje u brak, kodovima različitih tipova seksualnosti, a pre svega toga – psihološkom profilu natusa.
» prikaži celu vest
Astro Vodič za 2022 U sredu, 08. decembra, Lea i Aleksandar Imširagić će održati posebno predavanje u formi online webinara Astro vodič za 2022. od 18:30h do 20:30h. Astro vodič za 2022-tu, godinu manifestacije, obilja i kreiranja novih uverenja. Na ovom predavanju će biti predstavljen i jedinstveni Astrološki kalendar za 2022. godinu!
» prikaži celu vest
Kurs: Karmička Astrologija Budućih Života Od 16. novembra na Kepler Institutu počinje šestonedeljni kurs iz Karmičke Astrologije Budućih Života. Neke od tema ovog kursa su Petlje Budućeg Života, Otvaranje Budućeg sećanja, Duša Budućeg života, Lice Buduće inkarnacije, Hiron – Kosmička Duša i Lanac Budućih inkarnacija. Kurs se može pohađati redovno ili online.
» prikaži celu vest
Astrološki kalendar za 2022. godinu Astrološki kalendar, vaš jedinstveni vodič za 2022. je u prodaji! Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu manifestacije, obilja i kreiranja novih uverenja na najbolji način, a Astrološki kalendar će nam pokazati koje su to sve važne tačke koje se aktiviraju u predstojećoj godini.
» prikaži celu vest
Nova knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 16. do 23. juna 2014

Merkur je sada već uveliko svoj hod usmerio unazad, ali polako izlazi iz znaka Raka i ulazi u znak Blizanaca. Tu će se na samom kraju susresti sa Suncem, koje nakon pozdrava sa Merkurom (Sunce konjunkcija Merkur) ulazi i otvara svest ka našem emotivnom svetu (Sunce u Raku). A dok Sunce još bude šetalo sa Merkurom koji se poigrava u svom znaku u retrogradnom hodu, Venera će to iskoristiti i sa Jupiterom (Venera sekstil Jupiter) napraviti pravu zabavu za sve one koji vole uživanja i opuštanje.

I tako će početkom sedmice Merkur ući u znak Blizanaca, a sa njima probuditi i sve uspavane pričalice. Imaćete puno poziva, kontakata, susreta, ali i mnoštvo nesporazuma i pogrešnih dogovora. Vreme kao da će biti u raskoraku sa vama. S obzirom da je i Saturn retrogradan, povedite računa da ne kasnite sa rokovima, da na zakazane termine stižete na vreme, a što se tiče onih dogovora koje imate sada za vreme retrogradnog Merkura, morate se unapred pripremiti za dva termina ili dogovor koji morate dva puta imati. Merkur se voli poigravati u svom retrogadnom hodu. Često se to dešava, jer to nije prirodno kretanje planeta, pa se neke stvari znaju pogrešno protumačiti. Međutim, ovaj vas Merkur sada neće razljutiti niti iznervirati, jer u znaku Blizanaca njegova je potreba da se poigra sa vama. Igra reči i smišljanje zagonetki za koju ni sam ne zna rešenje, za njega je prava zabava. On uživa posmatrajući druge dok se trude da se usklade sa ritmom i uslovima koje on određuje, sa terminima koje on osmišljava i sa nalaženjem odgovora za osnovna i banalna pitanja.

Njegov retrogradni hod kroz dvojni vazdušni znak Blizanaca uneće pometnju u svemu što je u simbolici Blizanaca. Za početak, povedite računa u saobraćaju posebno kada idete u rikverc ili dok pričate sa suvozačem ili telefonom. Svakako na brzu vožnju zaboravite, već na zakazani termin krenite mnogo ranije nego što vam je potrebno, jer „zaneseni“ (retrogradni) Merkur će sigurno zaboraviti ključeve, važne papire za taj sastanak ili zapisati potpuno pogrešnu adresu. Ukoliko ste Merkurijanski tip, onda ste vrlo osetljivi na njegovo kretanje, pa svi koji imaju naglašene znake Blizance ili Devicu, trebali bi već da se naviknu i da njegove nestašluke prihvate sa smehom i kroz šalu. Međutim, ukoliko se i dalje trudite da ga pobedite, onda će vam period do početka sledećeg meseca biti ispunjen stresom i nervozom, zbog malih i potpuno nevažnih stvari.

Ali ove vas sedmice očekuju i par dobrih aspekta, pa se prepustite sekstilu između Jupitera i Venera i Suncu, koje će u petak da napravi konjunkciju sa Merkurom.

Venera će sa Jupiterom nekome doneti ljubav na putu, drugima novac, a trećima uživanje i možda poneki višak kilograma. Ovo je aspekt lakoće i sve što treba jeste da se prepustite ovim vrlo plodnim i blagorodnim znacima preko kojih se ovaj sekstil i odigrava (Venera u Biku i Jupiter u Raku). Ovo je aspekt lakoće i prepuštanja, te ako želite u svom životu da privučete lepe stvari, sretne događaje i bolje finansije, budite ubeđeni da jedan osmeh i iskrena prijatna reč imaju mnogo bolji i učinkovitiji efekat od mukotrpnog prekovremenskog rada i odricanja (Saturn u Škorpionu – Venera u Biku).

A kakav će biti efekat i kakve će biti zasluge, to ćete saznati kada Sunce u petak bude napravilo konjunkciju sa Merkurom. Ovo je neki glas koji će vas obradovati, ovo je jaka uticajna muška osoba koja vam donosi neku dobru vest koja se statusa tiče, ovo su određene povlastice, nagrade, ali i finansijske povišice… Ovo su sve vrste trgovine, kao i svaka vrsta poslovnog putovanja ili ljudi koji dolaze sa puta i donose vam u vidu trofeja određenu zasluženu nagradu.

I na kraju sedmice, Sunce kao da je Merkuru zadalo sve zadatke koje treba da obavi dok još uvek u znaku Blizanaca. Pustite neka Merkur priča svoju priču, jer vaše se sada Sunce sa Mesecom spaja i donosi svetla u centru vaše duše (Sunce u Raku). Ono ulazi u znak Raka i polako ide ka Jupiteru radujući se tom susretu. Sunce će usmeriti svest na vaše emocije, osećanja, porodicu i one najintimnije nežne trenutke koje čuvate samo za posebne ljude. Ukoliko ste planirali neko putovanje, tih dana se može desiti da ih odgodite, samo zato što ćete se kod kuće osetiti najlepše, najopuštenije i najvoljenije. Prepustite se svom Suncu, svom svetlu i budite na putu ka svojoj svetlosti prateći svoja osećanja (Sunce u Raku) i svoje srce.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD