Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Seminar: Magnet Srca Na ovom seminaru se polaznici obučavaju da preko natalnog horoskopa imaju uvid u nasleđenu energetsku strukturu. Seminar je organizovan tako da kroz lično iskustvo svaki polaznik može prepoznati zakonitosti svojih energetskih centara kao i tehnike isceljivanja. U nedelju, 29. septembra od 16h do 20h, dr Lea Imširagić će održati predavanje iz modula Energetska Astrologija, a ovaj seminar će biti predviđen za rad na 4. čakri, ili tj Mesecu. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Seminar: Tehnologija svesti Meseca Tokom kursa Tehnologija Svesti praktikovaćemo određene vežbe koje će nam omogućiti da celu oblast Energetske Psihologije oživimo u svom svakodnevnom životu, u odnosima sa ljudima, ličnom odnosu prema poslu, finansijama, i pre svega prema sebi. Aleksandar Imširagić će održati seminar iz Tehnologije Svesti na temu 4. čakre ili tj Meseca, u nedelju 29. septembra od 12h do 15h. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Predavanje: Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju "Možeš postati superwomen ili superman ako naučiš super-komunikaciju sa sobom jer baš od ove primarne svakodnevne komunikacije sa sobom nastaju svi drugi odnosi. Namera ove radionice je da podelim sa vama dar u vidu jednostavnih tehnika Energetske psihologije kojima možete da naučite da komunicirate sa najinteligentnijim delom svog Uma - sa svojim telom. Jer vi zaslužujete da koristite svoj prirodni dar - da naučite svoju energiju da radi za vas." Dr Lea Imširagić će održati predavanje "Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju" u hotelu Tulip Inn Putnik, 20.09. u 19h.
» prikaži celu vest
Predavanje i promocija knjige: Anđeli Zodijaka Svi imamo određenu svetlosnu prirodu, što je u suštini priroda naše Svesti, jer Svetlost predstavlja kvalitet Svesti. I svako od nas ima svoju energetsku strukturu, odnosno svoj energetski zapis kojim privlači sve događaje u svom životu. Čovek je spoj Neba i Zemlje i predstavlja energetsku matricukoja nosi čitav niz svih njegovih sećanja. Aleksandar Imširagić će održati javno predavanje o Anđelima Zodijaka uz istovremeno predstavljanje istoimene knjige, u hotelu Tulip Inn Putnik.
» prikaži celu vest
Kurs: Anđeli Zodijaka “Radost je emocija koju stvara svetlost. Svi astrološki pokazatelji koji opisuju inerciju bića u natusu, govoreći o njegovim nesvesnim potrebama – što ukaz sudbine jeste – dobijaju svoj smisao i srećan ishod onda kada su prožeti svetlošću. Svetlost je inteligentna sama po sebi, a osnovna jedinica inteligencije svetla jeste Anđeo”. Sedmomesečni kurs Anđeli Zodijaka počinje u subotu, 28. septrembra od 12h do 19h na Kepler Institutu. Moguće je pohađati i online.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Hronike neba

Od 16. do 23. juna 2014

Merkur je sada već uveliko svoj hod usmerio unazad, ali polako izlazi iz znaka Raka i ulazi u znak Blizanaca. Tu će se na samom kraju susresti sa Suncem, koje nakon pozdrava sa Merkurom (Sunce konjunkcija Merkur) ulazi i otvara svest ka našem emotivnom svetu (Sunce u Raku). A dok Sunce još bude šetalo sa Merkurom koji se poigrava u svom znaku u retrogradnom hodu, Venera će to iskoristiti i sa Jupiterom (Venera sekstil Jupiter) napraviti pravu zabavu za sve one koji vole uživanja i opuštanje.

I tako će početkom sedmice Merkur ući u znak Blizanaca, a sa njima probuditi i sve uspavane pričalice. Imaćete puno poziva, kontakata, susreta, ali i mnoštvo nesporazuma i pogrešnih dogovora. Vreme kao da će biti u raskoraku sa vama. S obzirom da je i Saturn retrogradan, povedite računa da ne kasnite sa rokovima, da na zakazane termine stižete na vreme, a što se tiče onih dogovora koje imate sada za vreme retrogradnog Merkura, morate se unapred pripremiti za dva termina ili dogovor koji morate dva puta imati. Merkur se voli poigravati u svom retrogadnom hodu. Često se to dešava, jer to nije prirodno kretanje planeta, pa se neke stvari znaju pogrešno protumačiti. Međutim, ovaj vas Merkur sada neće razljutiti niti iznervirati, jer u znaku Blizanaca njegova je potreba da se poigra sa vama. Igra reči i smišljanje zagonetki za koju ni sam ne zna rešenje, za njega je prava zabava. On uživa posmatrajući druge dok se trude da se usklade sa ritmom i uslovima koje on određuje, sa terminima koje on osmišljava i sa nalaženjem odgovora za osnovna i banalna pitanja.

Njegov retrogradni hod kroz dvojni vazdušni znak Blizanaca uneće pometnju u svemu što je u simbolici Blizanaca. Za početak, povedite računa u saobraćaju posebno kada idete u rikverc ili dok pričate sa suvozačem ili telefonom. Svakako na brzu vožnju zaboravite, već na zakazani termin krenite mnogo ranije nego što vam je potrebno, jer „zaneseni“ (retrogradni) Merkur će sigurno zaboraviti ključeve, važne papire za taj sastanak ili zapisati potpuno pogrešnu adresu. Ukoliko ste Merkurijanski tip, onda ste vrlo osetljivi na njegovo kretanje, pa svi koji imaju naglašene znake Blizance ili Devicu, trebali bi već da se naviknu i da njegove nestašluke prihvate sa smehom i kroz šalu. Međutim, ukoliko se i dalje trudite da ga pobedite, onda će vam period do početka sledećeg meseca biti ispunjen stresom i nervozom, zbog malih i potpuno nevažnih stvari.

Ali ove vas sedmice očekuju i par dobrih aspekta, pa se prepustite sekstilu između Jupitera i Venera i Suncu, koje će u petak da napravi konjunkciju sa Merkurom.

Venera će sa Jupiterom nekome doneti ljubav na putu, drugima novac, a trećima uživanje i možda poneki višak kilograma. Ovo je aspekt lakoće i sve što treba jeste da se prepustite ovim vrlo plodnim i blagorodnim znacima preko kojih se ovaj sekstil i odigrava (Venera u Biku i Jupiter u Raku). Ovo je aspekt lakoće i prepuštanja, te ako želite u svom životu da privučete lepe stvari, sretne događaje i bolje finansije, budite ubeđeni da jedan osmeh i iskrena prijatna reč imaju mnogo bolji i učinkovitiji efekat od mukotrpnog prekovremenskog rada i odricanja (Saturn u Škorpionu – Venera u Biku).

A kakav će biti efekat i kakve će biti zasluge, to ćete saznati kada Sunce u petak bude napravilo konjunkciju sa Merkurom. Ovo je neki glas koji će vas obradovati, ovo je jaka uticajna muška osoba koja vam donosi neku dobru vest koja se statusa tiče, ovo su određene povlastice, nagrade, ali i finansijske povišice… Ovo su sve vrste trgovine, kao i svaka vrsta poslovnog putovanja ili ljudi koji dolaze sa puta i donose vam u vidu trofeja određenu zasluženu nagradu.

I na kraju sedmice, Sunce kao da je Merkuru zadalo sve zadatke koje treba da obavi dok još uvek u znaku Blizanaca. Pustite neka Merkur priča svoju priču, jer vaše se sada Sunce sa Mesecom spaja i donosi svetla u centru vaše duše (Sunce u Raku). Ono ulazi u znak Raka i polako ide ka Jupiteru radujući se tom susretu. Sunce će usmeriti svest na vaše emocije, osećanja, porodicu i one najintimnije nežne trenutke koje čuvate samo za posebne ljude. Ukoliko ste planirali neko putovanje, tih dana se može desiti da ih odgodite, samo zato što ćete se kod kuće osetiti najlepše, najopuštenije i najvoljenije. Prepustite se svom Suncu, svom svetlu i budite na putu ka svojoj svetlosti prateći svoja osećanja (Sunce u Raku) i svoje srce.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD